-
Περιεχόμενο
28536 -
Εγγραφή
-
Τελευταία επίσκεψη
-
Κερδισμένες ημέρες
761
germanicus τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 27 2024
germanicus είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!
Συνολική φήμη στο GC
191771 ΣοφόςΣχετικά με το μέλος germanicus

- Γενέθλια 04/20/1972
Retained
-
Member Title
Nice 'n' Sleazy
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ
-
ΓΕΝΟΣ
Male
-
Πόλη
Weimarer Republik
-
Χώρα
Uruguay
-
Ενδιαφέροντα
Λατινοαμερικάνικα κόμικ, το κυνήγι μωρών φώκιας και ο ανασκολοπισμός συνταξιούχων.
Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ
29213 προβολές προφίλ
-
Ελληνικές εκδόσεις που πωλούνται ακριβά στο εξωτερικό
θέμα απάντησε στον germanicus στο germanicus ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
πρώτη εμφάνιση της Χάρλεϊ. Δίνουν λεφτά όμως? Απ'ότι βλέπω βρίσκεις το αυθεντικό σε VF κατάσταση στα 300-400 ευρώ. Αρα τι να υποθέσω ότι θα δίνουν για την Ελληνική έκδοση? θα μου πεις "ρε θείο, άμα δίνουν 30, θα το περίμενες για ένα Batman Adventures?" ok... δεν θα το περίμενα -
Ελληνικές εκδόσεις που πωλούνται ακριβά στο εξωτερικό
germanicus δημοσίευσε ένα θέμα στην ενότητα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Να ανοίξουμε ένα θεματάκι για τα πραγματάκια που εμείς θεωρούμε ευτελή, αλλά υπάρχει κόσμος που πληρώνει στο εξωτερικό? Ή ακόμα εάν δεν τα θεωρούμε ευτελή (διότι ξέρουμε ότι κόσμος ζητάει πολλά για να τα αποχωριστεί), στην πραματικότητα η τιμή δεν έχει ανέβει από Έλληνες αγοραστές, αλλά επειδή τα ψάχνουν ξένοι Προφανώς οι πιο εύκολες απαντήσεις είναι τα παλιά Τεντεν (ειδικά Σεραπις και Πήγασος). Υπάρχει επίσης ζήτηση για κάποιους Καμπανάδες. Δεν θυμάμαι ποσά και τεύχη, αλλά σε συζήτηση που είχα με άνθρωπο που γνωρίζει την αγορά, έμαθα πως κάποια φεύγουν έξω σε τιμές που δεν διανοούμαστε Εκεί που σοκαρίστηκα όμως ήταν από μια αγγελία που πέτυχα στο φβ όπου κάποιος ψάχνει τον Θησαυρό 534 200$. Not bad, σωστά? αμ δε... σε απάντηση που έχει σβήσει, κάποιος του έγραψε ότι πριν καμπόσο καιρό είχε πουλησει το συγκεκριμένο τεύχος 1000$ Η εύλογη αντίδραση είναι "σούπα, μούπες, δεν έχεις καν σκρηνσοτ θείε Νίκο από αυτόν που είπε ότι και καλά το πούλησε για 1000$" τρου ηνάφ Έχω όμως λινκ στο έγκριτο bleedingcool που μιλάει για δημοπρασία στο ebay όπου έφυγε για 1525$ το 2021 Πως και γιατί? Κόμικ Cinderella Love #25 από το 1954 (ο Θησαυρός είναι του 1949) Εξώφυλλο Matt Baker. Αντίτυπο σε κατάσταση 7,5 VF- έφυγε το 2024 στα 60.000$. Γιατί Διότι Matt Baker και διότι θεωρείται από τα κορυφαία του εξώφυλλα. Προφανώς ο Baker "έκλεψε" ένα προηγούμενο. Το προηγούμενο φυσικά δεν ήταν ένα εξώφυλλο σε ένα ελληνικό περιοδικό Ήταν μια εικονογράφηση μέσα στο Liberty Magazine volume 24 #1 από το 1947 από τον Ernest Chiriacka. Οπότε κοντά στον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα, και τα 60.000 του αυθεντικού αντικείμενου του πόθου, σπρώχνουν στο χιλιάρικο μια κόπια αυτού που ενέπνευσε το αντικείμενο του πόθου Σε ένα τόπικ του φβ από το 2021, είχαν πιάσει μια κουβέντα ξένοι όπου έλεγαν από που έπαιρνε εξώφυλλα ο Θησαυρός Έχει διάφορα eye candy εάν γουστάρετε Φοβού όσους εμφανίζονται από το πουθενά και λένε έτσι απλά "μη τυχόν έχει κανείς τον Θησαυρό 534 και θέλει να τον αποχωριστεί για κανά 20αρικο?" --- υποσημείωση για το τόπικ. παρακαλώ μη γράφετε το πόσα ζητάει κάποιος ξένος για ένα ελληνικό τεύχος σε σάητ δημοπρασιών. Αυτά συνήθως είναι λαγοι και παραμυθια της χαλιμάς κατάλληλα για το αντίστοιχο τόπικ γέλιου Άμα είναι να βάλετε κάτι, βάλτε το πόσα όντως έπιασε κάτι σε κάποιον αλλοδαπό και σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση- 5 απαντήσεις
-
- 19
-
-
-
προφανώς κάνει twist στο "γνωστό". Όλοι (εντός και εκτός κόμικ) γνωρίζουμε το ένα και ξέρουμε ότι οι χαρακτήρες στο κόμικ δεν γνωρίζουν το άλλο. Εδώ το "γυρνάει", και οι χαρακτήρες στο κόμικ δεν γνωρίζουν το ένα, αλλά γνωρίζουν το άλλο. Αυτό φαντάστηκα. Τρόπον τινά ότι έκανε και με ένα άλλο κομβικο σημείο της γενικής ιστορίας του όπου ο σεναριογράφος έπαιξε με πράγματα που ο θεατής θεωρεί δεδομένα Πάρα πολυ καλή ταινία. Με άνεση καλυτερη από αυτές του Snyder, με άνεση καλύτερη από εκείνη την ξεκουδουνη που είχε βγει προ Snyder, καλύτερη και από αυτές του Ρηβς που κατ'εμέ έχουν όλες παλιώσει. Δεν είναι αριστούργημα. Έχει πράγματα που δεν γούσταρα (όπως τον διάλογο/μονόλογο του Σούπερμαν με τον Λούθερ στο τέλος ή τους αγρότες με τις αξίνες κόντρα στα τανκς και άλλες προεφηβικές χαζομάρες ). Έχει όμως πάρα πολλά που καραγούσταρα. Ο διάλογος Λόις-Σούπερμαν κάπου στο πρώτο τρίτο της ταινίας, εξαιρετικός. Ο σκύλος, φυσικά εξαιρετικός Το ξεκίνημα, ο τρόπος που σε βάζει στην ταινία και στο τι έχει συμβει τα προηγούμενα λεπτά, εξαιρετικός. Πάνω απ'όλα όμως καραγουστάρισα το ότι δεν χρησιμοποίήσε τους συνήθεις ύποπτους Προσέγγισα την ταινία ψιλοχαλασμένος που θα είχε Λεξ Λούθορ (πάλι? μα πάλι????....), αλλά κέρδισε υπερβολικά πολλά με το να έχει Guy Gardner, Hawkgirl και Mr Terrific (καθώς και άλλα ονόματα, που δεν τα λέω αφού δεν εμφανιστηκαν στα τρέηλερ) Ειδικά ο Mr Terrific ήταν εκπληκτικός Δεν τον ήξερα τον χαρακτήρα από τα κόμικ (πρωτοεμφανίστηκε σε φάση που εγώ είχα κοψει τα DC). Ουσιαστικά είναι ένας Batman. Απλώς είναι αφροαμερικάνος για να λέμε ότι είμαστε inclusive. Κάθε, μα κάθε σκηνή, στην οποία εμφανίζονταν o Gathegi, την έκλεβε. Την δε μάχη του την έχω δει και ξαναδεί άπειρες φορές η μανούβρα "μπασκετμπολίστας", που είναι τελείως άχρηστη στα πλαίσια της μάχης (δεν βγάζει νόημα το γιατί γύρισε την πλάτη, περπάτησε προς τα πίσω και μετά έκανε αυτό ), ήταν καρακουλ και έδωσε όση μάχη χρειαζόταν αρκετή για να την φχαριστηθείς, αλλά διεκπεραιωμένη αρκετά σύντομα ώστε να την ήθελες λίγο παραπάνω Κατέληξα να ψάχνω για καλά κόμικ με δαύτον (που βάση goodreads τεκμαίρω πως δεν υπάρχουν το μόνο που είχε καλές κριτικές, το Strange Adventures, με άφησε με πολύ meh έτσι όπως πήγε... έξυπνο το twist του, αλλά ταιριαστό σε mini series κάποιας Image και όχι σε established character της DC) ευχάριστη και διασκεδαστική ταινία. από αυτές που θα δω πολλές φορές σκηνές στο youtube, αλλά μάλλον θα κάτσω να ξαναδώ μόνο 1 φορά στη ζωή μου μετά από καμιά 10αριά-20αρια χρονια. Όπως λχ συνέβη με το The Suicide Squad του 2021, αλλά όχι με τα GoGalaxy 1+3 που τα έχω ήδη ξαναδεί. Ίσως να πρέπει να δω και την πρώτη ταινία του Gunn, το Slither.
-
Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, να σηκώνεσαι μήνα Γενάρη, να βγαίνεις στην αυλή και να βαράς 1-2-3-13 κρύα γλυκά ζουμερά μανταρίνια Αρρώστια (ναι. ξέρω. πρέπει να έχεις αυλή και μανταρινιά σε αυτή αν έχεις όμως... )
-
Κλασσικός λατρεμένος αγαπημένος Κλήμαρος
-
ΚΑΠΤΑΝ ΙΓΓΛΟΣ: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΙΞΑ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ
θέμα απάντησε στον germanicus στο nikolas12 >2020
Κόμικ του Κιουτσιούκη χωρίς σεξ και όμως! γλυκό, τρυφερό και σουρρεαλιστικό πέρασα ταμάμ- 1 απάντηση
-
- 4
-
-
Διάβασα το 4ο τευχάκι. Αυτή τη φορά δεν με πολυενθουσίασε. Καλό, αλλά προτιμώ τα προηγούμενα
-
Οπότε απορεί κανείς που αποπειράθηκα να δω το 2ο Αντεξα 19 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα Κάποτε είχαμε τις βιντεοκασσέτες για να γεμίζουν τα βιντεο κλαμπ, για να'χαμε να λέγαμε και μπας και δουλέψει ως κράχτης κάποιο όνομα. Δεν υπήρχε και ίντερνετ, οπότε άντε να ξέρεις τι είναι τι και πόσο φόλα είναι το τάδε έργο που έχει τον δείνα κράχτη. Ε, τώρα έχουμε κάτι παρόμοιο για να γεμίζουν περιεχόμενο οι διάφορες πλατφόρμες και να λένε ότι κάτι κάνουν.
- 5 απαντήσεις
-
- 5
-
-
- the old guard
- charlize theron
-
(και 3 ακόμα)
Ετικέτα με:
-
Εξαιρετικό το σχέδιο του Σκλαβενίτη, όπως ήταν αναμενόμενο. Με κούρασε όμως το πολύ κείμενο. Δεν ξέρω εάν γινόταν να μην υπήρχε όμως. Ωραίο κομιξάκι συνολικά. Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού κόμικντομ (υπό το πρίσμα ότι δεν ήξερα ότι θα βγει, το είδα ξαφνικά μπροστά μου και πέταξα την σκούφια μου)
- 14 απαντήσεις
-
- 7
-
-
- μαγκας-graphic novel
- π.σ.δελτα
-
(και 2 ακόμα)
Ετικέτα με:
-
το αριστερό, το παλιό, το διαβάζω χωρίς καν να χρειαστεί να κλικάρω στην εικόνα. Στο δεξί έπρεπε να κλικάρω την εικόνα, να ζουμάρω και να φορέσω τα γυαλιά μου. Είναι προφανές ότι κάτι παίζει με το χαρτί, τη γραμματοσειρά και το μελάνι της εκτύπωσης. Το καινούργιο έχει μεγαλύτερο ποσοστό από ψιψιψίνια, κοκοκόψαρα, συντηρητικά και ορμόνες δεν είναι ελευθέρας βοσκής και φαίνεται
- 70 απαντήσεις
-
- 13
-
-
-
- 2025
- μικρος ηρως
-
(και 1 ακόμα)
Ετικέτα με:
-
(α) για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν 2 μεταγλωττίσεις. Και ότι αυτή που κυκλοφορεί στο youtube είναι η νεότερη. (β) μου καρφώθηκε να την ξαναδώ. Έβαλα την ελληνική μεταγλώττιση που βρήκα στο youtube Αντεξα 4 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα νεύρα μου από τον τρόπο που μιλάνε οι ηθοποιοί Την παράτησα και έβαλα την αγγλική. Και εκεί τρώω την φρίκη. Πέραν του ότι είναι καλύτερος ο τρόπος εκφώνησης, είναι καλύτερο και το κείμενο... Σου λέει πως φεύγουν από την Τροία και ότι αυτός που τους αποχαιρετά λέγεται Πρίαμος. Αυτές οι 2 πληροφορίες δεν υπάρχουν στη συγκεκριμένη ελληνική μεταγλώττιση...
-
Νομίζω ότι είναι λίγα τα γκαγκ/γελοιογραφίες. Η Οδός Τρέλας του Ibanez ήταν στη πραγματικότητα 11 ασύνδετα μεταξύ τους γκαγκ/γελοιογραφίες. Ζωγράφος + γάτα/ποντικι στην ταράτσα, κλέφτης + οικογένεια στον τρίτο, φιλόζωη+ράφτης στον δεύτερο, κτηνίατρος+κάποια που νοικιάζει σε τρίτους το σπιτι της στον πρώτο, μαγαζί+τρύπα στο ισόγειο και το ασανσέρ. Εδώ έχουμε 5 με 5,5 με 6 γκαγκ/γελοιογραφίες. (επίσης στου Ibanez είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρος ότι είχαμε προβληματικές μεταφράσεις πολλές φορές δεν έβγαζε νόημα το κείμενο κάτι που εδώ θα είναι αρκετά δύσκολο δεν ειναι ευκολο να εισαι συνειδητά ασυνάρτητος ) Πριν από 5 χρόνια, για το LACF είχε φτιάξει ο Μελ με τον Τσελεπατιώτη τον Φ έναν αντίστοιχο φόρο τιμής. Δουλευε διότι ήταν φορτωμένο. Θεωρώ πως και εδώ, εάν στο επόμενο Οδό Τρέλας το "φορτώσουν", θα δουλέψει εξ'ισου εντυπωσιακά. (είμαι μέγας φαν του Κλήμαρου ) το κόμικ δυστυχώς δεν έσκασε στο ψιλικατζίδικό μου, οπότε δεν το έχω πάρει. Το 3,5 οι 28 σελίδες με αφήνει αδιάφορο Στο τελευταίο κόμικντομ κάτω από 5 ευρώ δεν έβρισκες ούτε χαρτοπετσέτα με σχέδιο από 19χρονο φοιτητή γραφιστικής που κάνει τα πρώτα του βήματα στην 68η τέχνη Θα το πάρω καθαρά γιατί γούσταρα τις Βαβούρες της νιότης μου και ενίοτε κυνηγάω δατ λοβινγκ φηλινγκ.
- 70 απαντήσεις
-
- 22
-
-
-
- 2025
- μικρος ηρως
-
(και 1 ακόμα)
Ετικέτα με:
-
και ζήτω το google lens La maison Tellier. (bedetheque) Σχέδιο-Σενάριο-Χρώματα Hugdebert Hugdebert έχουμε δει στο Kama Soytra, στο Viagra Comics #7 και στο Ερωτικά Κόμικς #23. Όλα διαφορετικές ιστορίες εάν δεν απατώμαι. το πρωτότυπο είναι το 2002. και τα 3 κόμικ της έκδοσης έχουν πρωτοδημοσιευθεί στα γαλλικά από την I.P.M. - International Presse Magazine. Στο τρίτο τεύχος ο Lubrix είναι μόνο στο σχέδιο. Στο σενάριο είναι η Magdalena Tulli @ yorick
-
χιλιοστήδεκατηογδοη φορά που έχουμε Φ4 και Γκαλάκτους. εφινγκ μπορινγκ αλλά ρε φίλε, Πέδρο Πασκάλ. Κέντησε στο GoT, κέντησε στο Ναρκος, κέντησε στο Last of Us. Τον πάω τόσο, που έκατσα και ξαναείδα τα επεισόδια σε CSI και στα διάφορα L&O που έχει συμμετάσχει (ως άγνωστος ηθοποιός τότε) καθαρά γιατί έτσι (Εκουαλάιζερ 2 και ΓΓ2 ήταν formulaic ταινίες. και πλέον είμαι πεπεισμένος πως οτιδήποτε με την Γκαμποτ μέσα δεν σώζεται με τίποτα ) Μέχρι και στο SNL ήταν θεούλης Σκετς από SNL (έως ένα βαθμό και διότι είναι φοβερά αστείο, αλλά και διότι δείχνει πως η χρήση του τενεκεδένιου κουτιου μπισκότων Δανίας είναι παγκόσμια ) Γράφει πολύ ωραία και η Vanessa Kirby όπου την έχω δει (διότι οι Βρεττανοί βγάζουν ηθοποιούς και όχι απλά όμορφες φάτσες) Έχω ελπίδες για αυτή την ταινία. Καθαρά λόγω αυτών των 2.
-
Θα μπορούσες ίσως να βάλεις φωτογραφίες από 3-4 σελίδες για να το ψάξουμε να δούμε τι είναι? Όχι σκανάρισμα (που ίσως να τσάκιζε ράχη/τεύχος κ.ο.κ.). Με το κιν φωτογραφία Κατά προτίμηση την πρώτη (που θα έχει τον τίτλο), την τελευταία και ίσως 1-2 ξέμπαρκες από μέσα