Jump to content

Πώς σας φάνηκε το τεύχος;  

2 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Member ID:  25,448
  • Group:  Members
  • Topic Count:  479
  • Content Count:  4,585
  • Achievement Points:  4,715
  • Days Won:  11
  • With Us For:  4,605 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Posted

526.thumb.jpg.0c44689515b90fdb6134e943df656636.jpg

Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα.

• ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ
  • ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: Η ΑΞΙΝΑ
  • ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ: Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ
  • ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ: ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 12/07 (Νο. 526) :D

:hop: :hop: :hop:

• Like 9
  • Thanks 1

• Member ID:  36,975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  76
  • Content Count:  3,350
  • Achievement Points:  3,030
  • Days Won:  101
  • With Us For:  1,501 Days
  • Last Seen:  

Posted
39 λεπτά πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε:
  • ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ
  • ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: Η ΑΞΙΝΑ
  • ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ: Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ
  • ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ: ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ

Πρώτη ιστορία

Δεύτερη ιστορία

Τρίτη ιστορία

Τέταρτη ιστορία(πιθανότατα)

Φίλε @ natsos  σήμερα σε πρόλαβα!:lol:

• Like 11
  • Funny 2

• Member ID:  40,190
  • Group:  MoM
  • Topic Count:  55
  • Content Count:  990
  • Achievement Points:  1,100
  • Days Won:  13
  • With Us For:  669 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)
11 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ  :grr::Ungry:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τα κάνω αυτά :moutra2: :P!

Spoiler

@ Rombax  σου περισσεύει κανά καπέλο ; :P

Και αν σου πω @ Θοδωρής Καραπάνος  ότι αυτό έκανα :lol:!

Υ.γ. Το inducks έχει για κάποιον λόγο περασμένη αυτή την ιστορία με τον τίτλο του δέυτερου μέρους και όχι σαν "Γράμμα από το παρελθόν" .

:beer:

Edited by natsos
  • Like 1
  • Respect 1
  • Funny 9

• Last Seen:  

Posted
4 ώρες πριν, natsos είπε:

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ  :grr::Ungry:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τα κάνω αυτά :moutra2: :P!

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως είμαι έξω( πρωινές ώρες ανεβαίνουν τα τεύχη, και είμαι για μπάνιο), αλλά σήμερα έτυχε και δεν πήγα στη θάλασσα!:D

• Like 7
  • Funny 2

• Member ID:  20,685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  797
  • Content Count:  13,906
  • Achievement Points:  9,268
  • Days Won:  477
  • With Us For:  4,941 Days
  • Last Seen:  

Posted
2 ώρες πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως είμαι έξω( πρωινές ώρες ανεβαίνουν τα τεύχη, και είμαι για μπάνιο), αλλά σήμερα έτυχε και δεν πήγα στη θάλασσα!:D

Δεν πήγες για μπάνιο για να προλάβεις να ανεβάσεις πρώτος την παρουσίαση του Μίκυ Μάους! Εύγε τέκνο μου! :respect:

Άξιο μέλος του Greek Comics! :nek:

:beer:

• Like 1
  • Funny 8

• Last Seen:  

Posted
11 λεπτά πριν, Indian είπε:

Δεν πήγες για μπάνιο για να προλάβεις να ανεβάσεις πρώτος την παρουσίαση του Μίκυ Μάους! Εύγε τέκνο μου! :respect:

Άξιο μέλος του Greek Comics! :nek:

Έχω λιώσει!!!:lol::lol::lol:

For the record, δεν είναι ότι έχασα εντελώς το μπανάκι μου... Για την ακρίβεια μόλις γύρισα:mafia:

Spoiler

Κύριε Ινδιάνε, έχετε εξελιχθεί σε μέγα τρολ του φόρουμ μας!:p4::poke2::poke:

Spoiler

Και εγώ έχω εξελιχθεί σε ακόμα μεγαλύτερο τρολ, που κάθομαι και σπαμαρω το τοπικ του Μίκυ Μάους με αστειάκια:p3:

• Funny 7

• Member ID:  25,448
  • Topic Count:  479
  • Content Count:  4,585
  • Achievement Points:  4,715
  • Days Won:  11
  • With Us For:  4,605 Days
  • Last Seen:  

Posted

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #526 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (Από τον αδελφόφιλο @ Indian ο...)

tn_MIKYMAOUSE_0526.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Κάστρο στην Σελήνη." (Α΄ μέρος.)

Βρισκόμαστε στην Σελήνη...

Spoiler

Εκεί μία τριμελής ομάδα μία ερευνητικής αποστολής έχει βγει για εξερεύνηση  βλέπει μία σκιά και πέφτει σε μία χαράδρα. Η ομάδα ετοιμάζεται να βγει για εξερεύνηση. Εμείς επιστρέφουμε στην Γη όπου Μίκυ και Γκούφυ αναζητούν τον φεγγαροχτυπημένο θείο του δεύτερου που έγραψε ένα best seller. Η Η Μίννι Μάους και η Κλάραμπελ Κάου το θέλουν με αφιέρωση. Οι κάτοικοι του Μίκυ Σιτυ βρίσκουν εν τέλει τον Θείο Μπούφυ που τους υπογράφει βιαστικά και... τους διώχνει κακήν-κακώς. Αλλά ένα λάθος στην αφιέρωση κάνει του δύο φίλους να ανακαλύψουν το μυστικό του θείου Μπούφυ. Κατασκευάζει έναν ακόμα πύραυλο. Διότι ο πρώτος είχε ατυχή κατάληξη. Είναι όμως αλυσοδεμένος. Διότι η εκτόξευση του πρώτου δεν είχε πάει καλά.

Οι τοπικοί παράγοντες μπαίνουν στο σιλό και ξεκλειδώνουν τα λουκέτα αφού εμπιστεύονται τον θείο Μπούφυ για την αρτιότητα του οχήματος. Εκείνος εξαφανίζεται και οι φίλοι μας τον αναζητούν. Ετοιμάζεται για απογείωση. Να πω εδώ κάτι στο πολυπληθές αναγνωστικό κοινό μου. Ο Θείος είχε επισκεφτεί την Σελήνη στα νιάτα του και είχε δει κάτι περίεργο που ήθελε να το ερευνήσει. Ένα κάστρο. Αλλά από την Γη δε τον άφησαν και τον γύρισαν πίσω. Έτσι τώρα έχει μία ακόμα ευκαιρία να λύσει το μυστήριο. Οι φίλοι μας πάνε μαζί του. Ο Μίκυ για να περάσει η ώρα διαβάζει του βιβλίο του θείου που λέει για μία πριγκίπισσα που ζούσε στην Σελήνη και φυγαδεύτηκε για να σωθεί μαζί με την τοπική πανίδα από τον ήρωα.

Οι φίλοι μας βρίσκουν την βάση της ερευνητικής αποστολής. Μετά από μία όχι και τόσο εγκάρδια πρώτη επαφή μαθαίνουν για τις έρευνες. Για το Ήλιο 3 που μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Γης. Εν τω μεταξύ η τριμελής ομάδα από την πρώτη παράγραφο του παρόντος πονήματος επιστρέφει. Η μήπως όχι; Διότι ακολουθεί μία καταδίωξη που αποκαλύπτει έναν μυστηριώδη λαό που φοβάται ένα τεράστιο μηχανικό τέρας που ξεπηδάει από τα έγκατα της Σελήνης. Το κάστρο που ενέπνευσε τον θείο Μπούφυ υπάρχει τελικά; Υπομονή μέχρι το επόμενο τεύχος...

Γράμμα από το παρελθόν: "Η αξίνα." (Γ΄ μέρος.)

Η ομάδα των παπιών αναζητάει το επόμενο στοιχείο. Σκιά τους ο "Χάρης" με ένα εγγόνι του.

"Η ληστεία της άμαξας."

Οι επιβάτες της άμαξας δε ξέρουν από τι γλύτωσαν χάρη στον Φέθρυ.

"Το υπερόπλο του Φάντομ."

Οι Μουργόλυκοι ανακαλύπτουν κατά λάθος του κρησφύγετο του Φάντομ και αποφασίζουν να το εκμεταλλευτούν.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το πρώτο μέρος είναι εξαιρετικό. Τόσο από άποψη σχεδίου όσο και σεναρίου. Υπέροχος Casty!!! 

Το τρίτο μέρος της ιστορίας επίσης υπέροχο... Με τον πρωταγωνιστή να λάμπει δια της απουσίας του... Ακολουθεί μία ευτράπελη ιστορία με τα δύο ξαδέλφια. Το τεύχος κλείνει με μία όμορφη ιστορία με τους Μουργόλυκους...

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Κάστρο στην Σελήνη." (Α΄ μέρος.)
2. Γράμμα από το παρελθόν: "Η αξίνα." (Γ΄ μέρος.)
3. "Το υπερόπλο του Φάντομ."
4. "Η ληστεία της άμαξας."

8.2/10!!! Απολαυστικό τεύχος!!!
:D

• Like 9

• Member ID:  29,562
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  622
  • Achievement Points:  630
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4,176 Days
  • Last Seen:  

Posted
4 ώρες πριν, Μενίγ Πουαγώ είπε:

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #526 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (Από τον αδελφόφιλο @ Indian ο...)

tn_MIKYMAOUSE_0526.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Κάστρο στην Σελήνη." (Α΄ μέρος.)

Βρισκόμαστε στην Σελήνη...

Αποκαλύψτε τα κρυμμένα περιεχόμενα

Εκεί μία τριμελής ομάδα μία ερευνητικής αποστολής έχει βγει για εξερεύνηση  βλέπει μία σκιά και πέφτει σε μία χαράδρα. Η ομάδα ετοιμάζεται να βγει για εξερεύνηση. Εμείς επιστρέφουμε στην Γη όπου Μίκυ και Γκούφυ αναζητούν τον φεγγαροχτυπημένο θείο του δεύτερου που έγραψε ένα best seller. Η Η Μίννι Μάους και η Κλάραμπελ Κάου το θέλουν με αφιέρωση. Οι κάτοικοι του Μίκυ Σιτυ βρίσκουν εν τέλει τον Θείο Μπούφυ που τους υπογράφει βιαστικά και... τους διώχνει κακήν-κακώς. Αλλά ένα λάθος στην αφιέρωση κάνει του δύο φίλους να ανακαλύψουν το μυστικό του θείου Μπούφυ. Κατασκευάζει έναν ακόμα πύραυλο. Διότι ο πρώτος είχε ατυχή κατάληξη. Είναι όμως αλυσοδεμένος. Διότι η εκτόξευση του πρώτου δεν είχε πάει καλά.

Οι τοπικοί παράγοντες μπαίνουν στο σιλό και ξεκλειδώνουν τα λουκέτα αφού εμπιστεύονται τον θείο Μπούφυ για την αρτιότητα του οχήματος. Εκείνος εξαφανίζεται και οι φίλοι μας τον αναζητούν. Ετοιμάζεται για απογείωση. Να πω εδώ κάτι στο πολυπληθές αναγνωστικό κοινό μου. Ο Θείος είχε επισκεφτεί την Σελήνη στα νιάτα του και είχε δει κάτι περίεργο που ήθελε να το ερευνήσει. Ένα κάστρο. Αλλά από την Γη δε τον άφησαν και τον γύρισαν πίσω. Έτσι τώρα έχει μία ακόμα ευκαιρία να λύσει το μυστήριο. Οι φίλοι μας πάνε μαζί του. Ο Μίκυ για να περάσει η ώρα διαβάζει του βιβλίο του θείου που λέει για μία πριγκίπισσα που ζούσε στην Σελήνη και φυγαδεύτηκε για να σωθεί μαζί με την τοπική πανίδα από τον ήρωα.

Οι φίλοι μας βρίσκουν την βάση της ερευνητικής αποστολής. Μετά από μία όχι και τόσο εγκάρδια πρώτη επαφή μαθαίνουν για τις έρευνες. Για το Ήλιο 3 που μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Γης. Εν τω μεταξύ η τριμελής ομάδα από την πρώτη παράγραφο του παρόντος πονήματος επιστρέφει. Η μήπως όχι; Διότι ακολουθεί μία καταδίωξη που αποκαλύπτει έναν μυστηριώδη λαό που φοβάται ένα τεράστιο μηχανικό τέρας που ξεπηδάει από τα έγκατα της Σελήνης. Το κάστρο που ενέπνευσε τον θείο Μπούφυ υπάρχει τελικά; Υπομονή μέχρι το επόμενο τεύχος...

Γράμμα από το παρελθόν: "Η αξίνα." (Γ΄ μέρος.)

Η ομάδα των παπιών αναζητάει το επόμενο στοιχείο. Σκιά τους ο "Χάρης" με ένα εγγόνι του.

"Η ληστεία της άμαξας."

Οι επιβάτες της άμαξας δε ξέρουν από τι γλύτωσαν χάρη στον Φέθρυ.

"Το υπερόπλο του Φάντομ."

Οι Μουργόλυκοι ανακαλύπτουν κατά λάθος του κρησφύγετο του Φάντομ και αποφασίζουν να το εκμεταλλευτούν.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το πρώτο μέρος είναι εξαιρετικό. Τόσο από άποψη σχεδίου όσο και σεναρίου. Υπέροχος Casty!!! 

Το τρίτο μέρος της ιστορίας επίσης υπέροχο... Με τον πρωταγωνιστή να λάμπει δια της απουσίας του... Ακολουθεί μία ευτράπελη ιστορία με τα δύο ξαδέλφια. Το τεύχος κλείνει με μία όμορφη ιστορία με τους Μουργόλυκους...

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Κάστρο στην Σελήνη." (Α΄ μέρος.)
2. Γράμμα από το παρελθόν: "Η αξίνα." (Γ΄ μέρος.)
3. "Το υπερόπλο του Φάντομ."
4. "Η ληστεία της άμαξας."

8.2/10!!! Απολαυστικό τεύχος!!!
:D

το ίδιο υπέροχα ήταν το α μέρος της σελήνης με το γ΄μέρος από το γράμμα; Ελπίζω όχι. Γιατί το Γράμμα εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον μέτριο. Το σχέδιο μέτριο, η υπόθεση μέτρια, οι ευκολίες εκνευριστικές. Τους βρήκαν οι απαγωγείς ενώ μόλις το είχαν σκάσει, αλλά ευτυχώς βρέθηκε στα έρημα βουνά η διμοιρία της αστυνομίας που τους παρακολουθούσε γιατί είχαν ρημάξει τους τουρίστες, που προφανώς συνέρρεαν κατά 1000άδες σε εκείνα τα μέρη για να θαυμάσουν το ειδυλλιακό τοπίο. Μέγιστη μπούρδα

• Like 4
  • Thanks 3

• Member ID:  2,322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  4,887
  • Achievement Points:  4,961
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6,474 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 13/7/2024 στο 9:34 ΠΜ, hardivic είπε:

το ίδιο υπέροχα ήταν το α μέρος της σελήνης με το γ΄μέρος από το γράμμα; Ελπίζω όχι. Γιατί το Γράμμα εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον μέτριο. Το σχέδιο μέτριο, η υπόθεση μέτρια, οι ευκολίες εκνευριστικές. Τους βρήκαν οι απαγωγείς ενώ μόλις το είχαν σκάσει, αλλά ευτυχώς βρέθηκε στα έρημα βουνά η διμοιρία της αστυνομίας που τους παρακολουθούσε γιατί είχαν ρημάξει τους τουρίστες, που προφανώς συνέρρεαν κατά 1000άδες σε εκείνα τα μέρη για να θαυμάσουν το ειδυλλιακό τοπίο. Μέγιστη μπούρδα

Και εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το γράμμα. Νομίζω ότι θα τα αφήσω τα υπόλοιπα μέρη (με αυτό μέσα) για να τα διαβάσω όλα μαζί όταν ολοκληρωθεί μπας και βελτιωθεί η ανάγνωση λόγω ρυθμου. 

@ Θοδωρής Καραπάνος  @ natsos  @ Rombax  :lol::clap2::blob7:

Διασκεδάζω πολύ και απολαμβάνω αυτά που γράφετε στα τοπικ Ντίσνεϋ. Στην τελική αυτό είναι το νόημα να ασχολούμαστε με κόμιξ. Να περνάμε καλά!!!

• Like 5
  • Thanks 1

• Member ID:  39,094
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  269
  • Achievement Points:  273
  • Days Won:  2
  • With Us For:  960 Days
  • Last Seen:  

Posted

Στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης ο Μίκυ  μας δείχνει με ενθουσιασμό την τεράστια επιγραφή με το όνομα του που βρήκε στην  Σελήνη , στην κανονική ιταλική εκδοχή μας δείχνει το κάστρο που βρήκε που  παραπέμπει και στον τίτλο της ιστορίας , πολύ τυπικό . :antekale:

526.thumb.jpg.814361de7c8dafd0b833562063cff329.jpg

• Like 5
  • Sad 3
  • Funny 8
  • 2 weeks later...

• Member ID:  8,699
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  346
  • Achievement Points:  346
  • With Us For:  5,849 Days
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Προσωπικά νομίζω πως ο Καστύ έχει ξεμείνει από ιδέες. Διάφορα μοτίβα επαναλαμβάνονται, λείπουν οι ηρωικές συλλήψεις ιστοριών όπως "Η Λαίλαπα των Αιώνων", προσεγγίζει πλέον την καθαρόαιμη επιστημονική φαντασία αλλά αρχίζουν να εκλείπουν τα παραδοσιακά στοιχεία Ντίσνεϋ. Και παρ' ολ' αυτά εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της νεοϊταλικής σχολής. Οι υπόλοιπες ιστορίες του τεύχους με το ζόρι διαβάζονται.

Edited by Jim Slip
  • Like 2
  • Neutral 1
  • Thanks 1
  • Read 1

• Member ID:  29,562
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  622
  • Achievement Points:  630
  • With Us For:  4,176 Days
  • Last Seen:  

Posted
12 ώρες πριν, Jim Slip είπε:

Προσωπικά νομίζω πως ο Καστύ έχει ξεμείνει από ιδέες. Διάφορα μοτίβα επαναλαμβάνονται, λείπουν οι ηρωικές συλλήψεις ιστοριών όπως "Η Λαίλαπα των Αιώνων", προσεγγίζει πλέον την καθαρόαιμη επιστημονική φαντασία αλλά αρχίζουν να εκλείπουν τα παραδοσιακά στοιχεία Ντίσνεϋ. Και παρ' ολ' αυτά εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της νεοϊταλικής σχολής. Οι υπόλοιπες ιστορίες του τεύχους με το ζόρι διαβάζονται.

Έχω διαβάσει τις υπόλοιπες μόνο και περιμένω σήμερα μάλλον να διαβάσω και τον Casty. Θα συμφωνήσω και στα 2 σκελη της ανάρτησης. Οι υπόλοιπες ιστορίες του τεύχους με το ζόρι διαβάζονται. Ειδικά οι 2 αυτοτελείς. Προβληματίζομαι αν θα πάρω το τεύχος της Παρασκευής για να ολοκληρώσω το 5ο μέρος του γράμματος από το παρελθόν. Μάλλον τείνω προς το όχι, και επειδή είναι μια μέτρια ιστορία, όπως φαίνεται να είναι και οι υπόλοιπες του τεύχους, αλλά και επειδή εκνευρίστηκα με τον Scarpa. Αναφορικά με τον Casty τα λέω χρόνια. Είναι και εμένα ο αγαπημένος μου από τη σύγχρονη σχολή, έχει βγάλει πολύ ωραίες ιστορίες. ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Έχει μοτίβα. Το πρώτο που εντόπισα, από τα πρώτα τεύχη της Κ και όταν τον ανακάλυψα και γύρισα πίσω και απέκτησα και τα τεύχη του ΤΕρζό με τις ιστορίες του που δεν είχα , ήταν οι υπερμεγέθεις κακοί. Στις περισσότερες ιστορίες του υπάρχει ένας αντίπαλος γιγαντιαίων διαστάσεων. Επίσης οι ιστορίες του μου φαίνονται πολύ επιτηδευμένες, σε αντίθεση με τον Scarpa (κάνω τη σύγκριση γιατί θεωρείται ο διάδοχος, λόγω της καταγωγής και της ομοιότητας στο σχέδιο και πιθανόν και το στυλ) που οι ιστορίες του είναι πολύ πιο αθώες, απλές, αφελείς, παιδικές, με αποτέλεσμα εμένα τουλάχιστον να με κάνουν να διασκεδάζω πολύ περισσότερο διαβάζοντάς τες (όχι όλες φυσικά, καθώς λόγω όγκου δουλειάς του Scarpa υπάρχουν και πολλές ιστορίες αρκετά κάτω του μετρίου).

• Like 4
  • Thanks 2

• Member ID:  30,580
  • Topic Count:  45
  • Content Count:  1,851
  • Achievement Points:  1,965
  • Days Won:  7
  • With Us For:  3,724 Days
  • Last Seen:  

Posted
On 13/7/2024 στο 4:21 ΜΜ, CarpiMan είπε:

Στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης ο Μίκυ  μας δείχνει με ενθουσιασμό την τεράστια επιγραφή με το όνομα του που βρήκε στην  Σελήνη , στην κανονική ιταλική εκδοχή μας δείχνει το κάστρο που βρήκε που  παραπέμπει και στον τίτλο της ιστορίας , πολύ τυπικό . :antekale:

526.thumb.jpg.814361de7c8dafd0b833562063cff329.jpg

Περίεργα πράματα κάνει η Καθημερινή. Βλέπω ότι το έδαφος με τους κρατήρες και το κάστρο έχουν μετακινηθεί σε σχέση με τον Μίκυ και τα βράχια του μπροστινού πλάνου. Ή, καλύτερα, έχουν ξεχειλωθεί, οριζόντια και κάθετα? Δύσκολο να το εξηγήσω.

• Like 3
  • Sad 1
  • Thanks 1

• Member ID:  39,094
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  269
  • Achievement Points:  273
  • Days Won:  2
  • With Us For:  960 Days
  • Last Seen:  

Posted

Είναι σαν ο Μίκυ με τους βράχους , ας το πούμε πρώτο πλάνο , και το σκηνικό πίσω να είναι δύο διαφορετικά επίπεδα το πιθανότερο σε μορφή ξεχωριστών αρχείων , αν δεν μετακινούσαν το πρώτο πλάνο το δάχτυλο του Μίκυ θα έβγαινε πολύ στην άκρη επάνω στο σίγμα , κάτι που μπορείς να παρατηρήσεις μόνο με τα εξώφυλλα δίπλα δίπλα . Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς το μέγεθος και η διπλή σειρά του τίτλου του περοδικού σε πολλές περιπτώσεις όπως εδώ τους δημιουργεί τέτοια προβλήματα , το ότι το περιοδικό έχει και λάθος αναλογίες σε σχέση με το πρωτότυπο κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα προτιμούν να παιδεύονται και να παράγουν αντιαισθητικό και λάθος αποτέλεσμα παρά να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

• Like 6
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.