Μετάβαση στο περιεχόμενο

CarpiMan

Members
  • Περιεχόμενο

    127
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από CarpiMan

  1. Δεν αποκλείεται αλλά και η σχεδίαση κάποιων ιστοριών από την σειρά που ανέφερα πέρα από την νοσταλγία που φέρνουν όταν τις διαβάζεις σήμερα δεν ήταν και ότι πιο συνταρακτικό έχει δει κανείς για να το θέσω κομψά , άλλες συνθήκες και μέσα εκείνη την εποχή , το σημαντικό ήταν η διήγηση να αφήση στον αναγνώστη κάτι ουσιαστικό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε και αξιόλογο σχέδιο σε κάποιες ιστορίες.
  2. Πρέπει να είναι από Κλασικά εικονογραφημένα που είχαν αυτην την θεματολογία , πάνε όμως πολλά χρόνια που έχω να διαβάσω κάποιο τεύχος από αυτην την σειρά.
  3. Πράγματι ωραία ιδέα @ natsos Κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ αλόγων , απολαυστικότατος Κάρπι. ( στο μπαλονάκι του αλόγου : " Η φοράδα των ονείρων μου ! " ) Από το "Πόλεμος και Ειρήνη" του G.B.Carpi , που δυστυχώς δεν έχει δημοσιευθεί στην Ελλάδα .
  4. Δείχνει για κόμικ στρίπ του Φλοϋντ Γκόντφερσον από την του δεκαετία 40 , μάλλον περίοδος Β' π. πολέμου αν έπιασα σωστά το υπονοούμενο.
  5. Είναι χαρακτήρες , όχι πραγματικά πρόσωπα . Μικρή βοήθεια : τα ονόματα από τα ελληνικά στα αγγλικά σαν υποκοριστικά , σχεδόν το μαρτύρησα αλλά έχει δυσκολία.
  6. Ας βάλω ένα γρήγορο για ζέσταμα : Μιχάλης και Αθηνά στο σύμπαν Ντίσνεϊ , για ποιους μιλάμε ;
  7. Ανταλλάσω το Βίο με το ΜΜ νο.1 (το αυθεντικό ε και όχι κανένα κουρέλι).
  8. @ Kriton έχω αποθηκεύσει διάφορα original art κατά καιρούς από το ebay που δεν υπάρχουν πλέον πουθενά , φαντάζομαι πως δεν υπάρχει πρόβλημα να τα ανεβάσω από θέμα πνευματικών δικαιωμάτων ή να είσαι κάτοχος των αυθεντικών , είναι όμως έτσι ;
  9. Πολύ σωστά ! @ natsos , αξιόλογο σχέδιο από την Adriana Christina προφανώς ταλαντούχα αλλά μικρή παραγωγή δυστυχώς. Βάζεις !
  10. Ας το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον , έχει συνωνυμία με το παρακάτω πρόσωπο .
  11. @ natsos Λογικά το προσεγγίζεις αλλά φαντάζομαι ότι κατά πάααασα πιθανότητα το όνομα ούτε που το έχεις προσέξει ποτέ όπως και εγώ άλλωστε όταν το πρωτοείδα οπότε θα δώσω τα εξής στοιχεία : δημιουργικά χρόνια κυρίως δεύτερο μισό δεκαετίας 60 και όλη την δεκαετία του 70 , πολύ λίγες ιστορίες από τις οποίες μόνο το ένα πέμπτο έχουν δημοσιευθεί στην Ελλάδα και αυτές είναι λιγότερες από τα δάχτυλα των δύο χεριών.
  12. @ natsos βρήκες τον Cavazzano όσο σκεφτόμουνα "κάτι μου θυμίζει αυτό το στυλ σχεδίου" . Οκ , original art ψάχνουμε ( ή μάλλον μαντεύουμε ) δημιουργό , εκτός τα μεγάλα ονόματα.
  13. Περήφανα δηλώνω ότι δεν έβαλα google lens και δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί έτσι , η δεκαετία 40 και ο Αλ Ταλιαφέρρο ήταν αρκετά. Πάντως ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον @ natsos Παιδιά συνεχίστε εσείς για λίγο , όπως είπα και πριν έχω ένα δύσκολο στο κινητό αλλά καλύτερα να βάλω ένα ενδιαφέρον που έχω υπόψη από τα ΜΜ που έχω στο σπίτι.
  14. Συγνώμη που το έκαψα τόσο γρήγορα αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό .
  15. Πρέπει να είναι κόμικ στρίπ πιθανολογώ δεκαετία 40 και Αλ Ταλιαφέρρο.
  16. Επειδή θα λείπω από το σπίτι μερικές μέρες ακόμα ας βάλει κάποιος άλλος αν δεν υπάρξει προθυμία έχω ένα δύσκολο ντισνεικό . ( μην κολλήσουμε πάλι )
  17. @ albertus magnus άψογος ! δεν το έθεσα έτσι αλλά είναι σωστό ! (δεν είχα ιδέα ) πάντως θα ήταν άδικο να μήν αμοιφθεί μια σωστή απάντηση , κανονικά για εμένα τουλάχιστον βάζεις!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.