Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  34098
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  235
  • Achievement Points:  251
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2319 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
10 λεπτά πριν, Pilgrim είπε:

Φαντάζομαι ο φίλος αναφέρεται εδώ:

20210115_181430.thumb.jpg.0ebbbd8ac84f60c806370d66e81722cb.jpg

Εγώ το είχα μεταφράσει, αλλά φαντάζομαι πως ο αρχισυντάκτης το κράτησε αυτούσιο, ως αρχειακό υλικό, στην πρωτότυπη μορφή. Έχει κι ένα λάθος, γράφει Titanium Man αντί για Titania

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1056
  • Achievement Points:  1108
  • With Us For:  2119 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
On 15/1/2021 στο 6:01 ΜΜ, Ilias είπε:

Ο Ντρεντ στο Αγόρι δεν ήταν;

Ήταν στο αγόρι αλλά και κάποια πρόσφατα τεύχη του Μπλεκ είχαν ιστορίες του.

tn_BLEK2018MIKROSHROS_0009.jpgtn_BLEK2018MIKROSHROS_0013.jpg

On 15/1/2021 στο 6:28 ΜΜ, Ilias είπε:

Εγώ το είχα μεταφράσει, αλλά φαντάζομαι πως ο αρχισυντάκτης το κράτησε αυτούσιο, ως αρχειακό υλικό, στην πρωτότυπη μορφή. Έχει κι ένα λάθος, γράφει Titanium Man αντί για Titania

Μα Titanium Man δεν λέγεται; Δεν έχω διαβάσει την ιστορία ακόμα οπότε υπάρχει περίπτωση να έχω στο μυαλό μου εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Ξέρω μόνο αυτόν εδώ τον Titanium Man:

Titanium Man - Iron Man enemy - Marvel Comics - Character Profile #2 -  Writeups.org

Edit: Διάβασα την ιστορία και κατάλαβα ότι εννοούσες τον χαρακτήρα Titania και όχι ότι ο Titanium Man λέγεται Titania Man όπως αρχικά νόμιζα. Πάντως έχω μια απορία: Στην μετάφραση σου θα μετέφραζες το λάθος ή θα το διόρθωνες;

Επεξεργασία από Bilis

• Member ID:  35120
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  681
  • Achievement Points:  682
  • With Us For:  2106 Days
  • Last Seen:  

Και η αδερφή μου δεν ξέρει καλά Αγγλικά.Την κοροϊδεύω χωρίς έλεος (όχι κακοπροαίρετα,την πειράζω) όταν κάνει αυτό:

Αυτός ο ηθοποιός είναι πολύ famous για την Ελλαδα,έχει αυτό το popularity που θα τον έκανε accepted στο Hollywood.

Δεν ξέρει Αγγλικά παρ'όλα αυτά και κάνει αυτό το σπαστικό πράγμα που κάνουν οι διάσημοι της κοινωνικής δικτύωσης.Κοινώς,influencers των social media.Ειλικρινά όμως,με τσαντίζει πολύ αυτό. :lol:

Στα δικά μας τώρα, @olyssesmoore

Θες να σου μεταφράσω τη πρώτη σελίδα;

Αν και δεν λέει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο πως ένα κόμικ της Μαρβελ δεν είναι μόνο μία ιστορία,παρά ένας μύθος και πως το Secret Wars είναι το κόμικ που περιμένατε για όλη την αναγνωστική σας καριέρα.

Και στις δύο πρώτες στύλες λέει το ονόματα των ηρώων και των κακοποιών.

Αυτά λέει μπακαλίστικα.    

Edit: Άραγε ο Stan Lee έγραψε το άρθρο αυτό;

Πω ρε φίλε ο Stan μπορούσε να πουλήσει άμμο σε Αιγύπτιο με τον τρόπο που έγραφε.      

Επεξεργασία από O Φρατζάτος

• Member ID:  35058
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  1235
  • Achievement Points:  1306
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2114 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, O Φρατζάτος είπε:

Και η αδερφή μου δεν ξέρει καλά Αγγλικά.Την κοροϊδεύω χωρίς έλεος (όχι κακοπροαίρετα,την πειράζω) όταν κάνει αυτό:

Αυτός ο ηθοποιός είναι πολύ famous για την Ελλαδα,έχει αυτό το popularity που θα τον έκανε accepted στο Hollywood.

Δεν ξέρει Αγγλικά παρ'όλα αυτά και κάνει αυτό το σπαστικό πράγμα που κάνουν οι διάσημοι της κοινωνικής δικτύωσης.Κοινώς,influencers των social media.Ειλικρινά όμως,με τσαντίζει πολύ αυτό. :lol:

Στα δικά μας τώρα, @olyssesmoore

Θες να σου μεταφράσω τη πρώτη σελίδα;

Αν και δεν λέει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο πως ένα κόμικ της Μαρβελ δεν είναι μόνο μία ιστορία,παρά ένας μύθος και πως το Secret Wars είναι το κόμικ που περιμένατε για όλη την αναγνωστική σας καριέρα.

Και στις δύο πρώτες στύλες λέει το ονόματα των ηρώων και των κακοποιών.

Αυτά λέει μπακαλίστικα.    

Edit: Άραγε ο Stan Lee έγραψε το άρθρο αυτό;

Πω ρε φίλε ο Stan μπορούσε να πουλήσει άμμο σε Αιγύπτιο με τον τρόπο που έγραφε.      

Και η πρώτη σελίδα με τα εξτραδάκια είναι σατ Αγγλικά!Είναι εκεί που αναφέρεται σε κάτι παιχνίδια και απεικονίζει τον Doom!

• Member ID:  35058
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  1235
  • Achievement Points:  1306
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2114 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Επιπλέον @O Φρατζάτος είναι η αίσθηση ότι όταν σου λένε ότι κάτι κυκλοφόρησε στα Ελληνικά θέλω μέχρι και την τελεία στα Ελληνικά!Είμαι ψυχαναγκαστικός!

Όπως αναφέρεις και με την αδερφή σου ότι όταν μεταφράζει χρησιμοποιηθεί ξένες λέξεις χωρίς να ξέρει να τις μεταφράσει κι εμένα θα με νευρίαζε αυτό!Κι εκτός αυτού αν την συλλογή την "παίρνει" ένα μικρό παιδί που δεν γνωρίζει Αγγλικά για να τη διαβάσει ποιός ο λόγος να μπουν στη συλλογή άρθρα στα Αγγλικά;

• Last Seen:  

1 ώρα πριν, olyssesmoore είπε:

Επιπλέον @O Φρατζάτος είναι η αίσθηση ότι όταν σου λένε ότι κάτι κυκλοφόρησε στα Ελληνικά θέλω μέχρι και την τελεία στα Ελληνικά!Είμαι ψυχαναγκαστικός!

Όπως αναφέρεις και με την αδερφή σου ότι όταν μεταφράζει χρησιμοποιηθεί ξένες λέξεις χωρίς να ξέρει να τις μεταφράσει κι εμένα θα με νευρίαζε αυτό!Κι εκτός αυτού αν την συλλογή την "παίρνει" ένα μικρό παιδί που δεν γνωρίζει Αγγλικά για να τη διαβάσει ποιός ο λόγος να μπουν στη συλλογή άρθρα στα Αγγλικά;

Όχι όχι,δεν είπα ότι μεταφράζει αλλά ότι μπορεί να μιλήσει γενικά έτσι μερικές φορές.Εκείνη και ο οποιοσδήποτε,γενικά είναι ενοχλητικό αυτό για εμένα,πιο πολύ μάλιστα όταν αυτός που το κάνει δεν ξέρει καν Αγγλικά.Δεν γνωρίζεις τη λέξη γιατί παιδεύεσαι;

Για πράγματα που όχι μόνο υπάρχουν λέξεις στα Ελληνικά αλλά είναι και ευρέως γνωστές.Εντάξει ρε παιδιά δηλαδή.

Αντικειμενικά μιλώντας,αυτό το έχω δει πιο πολύ από κορίτσια στο youtube,τις vloggers μόδας δηλαδή παρά από αγόρια,παίχτες βιντεοπαιχνιδιών στο youtube.

Και ξέρεις ε,το άρθρο είναι τόσο ωραία γραμμένο για μια ιστορία που δημιουργήθηκε μόνο για να προωθήσει και να πουλήσει παιχνίδια.Συν πως είναι "η ιστορία που περίμενες όλη σου τη ζωή",όλα αυτά για να πουλήσουν παιχνίδια.

Θα ήθελα να πάω σε αυτόν που το έγραψε αυτό (και σε όλους όσους έγγραφαν παρόμοια εκείνη την εποχή,γιατί θα δεις πολλές τέτοιες διαφημίσεις σε κόμικ του τότε) και να του κάνω αυτό:

"Κόλλα πέντε,ρε τρελέ,ρε σκύλε!!"

charismatic-young-man-pointing-at-the-camera-with-a-smile-and-raised-eyebrow-posing-in-front-of-a-grey-wall-with-copy-space-in-square-format-T9TTE3.thumb.jpg.b0c81302b542e587b50515979445af8c.jpg

• Member ID:  35874
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1939 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

:collapse:Οι συζητήσεις γενικά ξεφεύγουν εντελώς μερικές φορές εδώ, πάντως αυτή που θυμάμαι να μιλάει ελληνικά και μισά αγγλικά ήταν η Καγιά στο τοπ μοδελ έχει καταστρέψει πολλές γενιές μικρών κοριτσιών φαίνεται, στα της συλλογής επιτέλους κλασική ιστορία και μετά ιρον μαν :dance:αντε να βγουν και τα υπόλοιπα  καλά κλασικα ειδικά απο χ μεν προτού έρθει ο Αποκαλιψ.

• Member ID:  35697
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • With Us For:  1980 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Θα συμφωνήσω με τους @O Φρατζάτος και @olyssesmoore στο θέμα με τα αγγλικά είναι σαν να τραγουδήσει η Μποφίλιου Rihanna :omg: 

Και θα αλλάξω λίγο το θέμα στους μυστικούς πολέμους ο iron man δεν ήταν ακριβώς αυτός αλλά κάποιος άλλος και γιατί δεν ήταν φαντάζομαι συνδέεται με το επόμενο δαίμονας στο μπουκάλι ο λόγος που δεν ήταν εκεί η καμία σχέση 

• Last Seen:  

Μπα οι αναρτήσεις πάνε και μεταξύ θέματος και εκτώς,οπότε όλα καλά.

@nikolas1503 δεν νομίζω να έχει σχέση με τους Μυστικούς Πολέμους.

(Σημείωση στον εαυτό μου: Η ημέρα που θα δω ανάρτηση του Γούλβι χωρίς αναφορά στα δεινά της σκληρής πραγματικότητας που ήρθαν,έρχονται ή θα έρθουν,είναι η ημέρα που μπορώ να πω πως μάλλον θα είναι η χειρώτερη μέρα που θα μπορέσω να έχω ποτέ)  

• Member ID:  35874
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • With Us For:  1939 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, O Φρατζάτος είπε:

Μπα τα θέματα πάνε και μεταξύ θέματος και εκτώς,οπότε όλα καλά.

@nikolas1503 δεν νομίζω να έχει σχέση με τους Μυστικούς Πολέμους.

(Σημείωση στον εαυτό μου: Η ημέρα που θα δω ανάρτηση του Γούλβι χωρίς αναφορά στα δεινά της σκληρής πραγματικότητας που ήρθαν,έρχονται ή θα έρθουν,είναι η ημέρα που μπορώ να πω πως μάλλον θα είναι η χειρώτερη μέρα που θα μπορέσω να έχω ποτέ)  

Δεν λέω πλάκα έχουν και τα σχετικά με τη συλλογή απλά μου κάνουν εντύπωση:lol:

Τι να σου πω ρε φίλε και εγώ διαβάζω κόμιξ να ξεχνιέμαι αλλα ως παγκόσμιος πολίτης και εγώ βλέπω τι γίνεται γύρω μου και μου ξυπνάνε μνήμες τότε που τα Σεντινελς μας κυνηγούσαν στους δρόμους μαζι με τους άλλους χ μεν, οι συμπτώσεις είναι πολλές.:dadira: 

• Last Seen:  

19 λεπτά πριν, Γουλβι είπε:

Δεν λέω πλάκα έχουν και τα σχετικά με τη συλλογή απλά μου κάνουν εντύπωση:lol:

Τι να σου πω ρε φίλε και εγώ διαβάζω κόμιξ να ξεχνιέμαι αλλα ως παγκόσμιος πολίτης και εγώ βλέπω τι γίνεται γύρω μου και μου ξυπνάνε μνήμες τότε που τα Σεντινελς μας κυνηγούσαν στους δρόμους μαζι με τους άλλους χ μεν, οι συμπτώσεις είναι πολλές.:dadira: 

Ότι είναι,είναι.

@nikolas1503 Έγραψα λάθος,εννοούσα πως δεν νομίζω να σχετίζεται με τον Δαίμωνα στο Μπουκάλι και αν σχετίζεται,μπορεί να είναι πως συμβαίνουν ταυτόχρονα.Ο ένας ως Iron Man στους Μυστικούς Πολέμους (1984) και ο άλλος ως Iron Man στον Δαίμωνα στο Μπουκάλι.Αυτό μόνο.

Πάντως ο τίτλος "Δαίμωνας σε Μπουκάλι/Demon in a Bottle" θα ήταν φοβερή διαφήμιση για ουίσκι:

Hot to burn your soul!!!

Ted's Whiskey!!

Demon in a Bottle!!!!!!!

• Member ID:  2322
  • Topic Count:  25
  • Content Count:  5065
  • Achievement Points:  5139
  • Days Won:  105
  • With Us For:  6621 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ερώτηση προς τους φανς. Η ιστορία που έρχεται θεωρείται κλασική του iron man? Έχει κάποιου είδους origin μέσα? Βλέπω πολλά διθυραμβικα σχόλια και ψήθηκαν να πάρω και εγώ τόμο μετά από καιρό. 

• Member ID:  36292
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Content Count:  6
  • Achievement Points:  6
  • With Us For:  1881 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εγώ το είχα διαβάσει από τον Καμπανα και εάν θυμάμαι καλά η τιμή του τεύχους ήταν 15 δραχμές. Αχ ημουν

νέος τότε ! Πολύ καλό σενάριο, κλασικός Iron Man και δίκαια βρίσκεται μέσα στις 5 καλύτερες ιστορίες του

σιδερένιου. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Member ID:  35207
  • Topic Count:  5
  • Content Count:  376
  • Achievement Points:  381
  • Days Won:  3
  • With Us For:  2090 Days
  • Last Seen:  

On 16/1/2021 στο 9:53 ΠΜ, nikolas1503 είπε:

Και θα αλλάξω λίγο το θέμα στους μυστικούς πολέμους ο iron man δεν ήταν ακριβώς αυτός αλλά κάποιος άλλος και γιατί δεν ήταν φαντάζομαι συνδέεται με το επόμενο δαίμονας στο μπουκάλι ο λόγος που δεν ήταν εκεί η καμία σχέση 

Χωρίς να έχω διαβάσει το δεύτερο μέρος των Μυστικών Πολέμων και τον επερχόμενο τόμο του Άιρον Μαν, νομίζω πως οι δύο ιστορίες-γεγονότα δεν συνδέονται μεταξύ τους. Η ιστορία του Άιρον Μαν εκδόθηκε το 1979, ενώ οι Μυστικοί Πόλεμοι το 1984. Πάντως ο Άιρον Μαν συμμετέχει κανονικά και στα δύο μέρη.

Spoiler

Η "πανοπλία" του τουλάχιστον συμμετέχει, γιατί αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενά σου, μάλλον αυτός που βρίσκεται μέσα στην στολή, δεν είναι ο Τόνι.

On 17/1/2021 στο 10:47 ΠΜ, Manitou είπε:

Ερώτηση προς τους φανς. Η ιστορία που έρχεται θεωρείται κλασική του iron man? Έχει κάποιου είδους origin μέσα? Βλέπω πολλά διθυραμβικα σχόλια και ψήθηκαν να πάρω και εγώ τόμο μετά από καιρό. 

Κλασσική, με την έννοια όπως αυτήν που ήταν ο τόμος του Δόκτωρ Στρέιντζ, δεν είναι. Δηλάδή, στην αρχική σειρά του εξωτερικού, ο επερχόμενος τόμος δεν είναι με λατινική αρίθμηση (δεν συμπεριλαμβάνεται στους Classic τόμους). Παρόλα αυτά, εξαιτίας της χρονιάς που κυκλοφόρησε η ιστορία (το 1979, στα τεύχη #120-128 του vol. 1 που βγήκε ποτέ για κόμιξ του Άιρον Μαν με το όνομά του για τίτλο), θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε ως κλασσική. Γενικά, η ιστορία έχει να κάνει με το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο Τόνι. Και εγώ πιστεύω ότι η ιστορία θα αξίζει.

Επεξεργασία από kaneda

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
59 λεπτά πριν, kaneda είπε:

Χωρίς να έχω διαβάσει το δεύτερο μέρος των Μυστικών Πολέμων και τον επερχόμενο τόμο του Άιρον Μαν, νομίζω πως οι δύο ιστορίες-γεγονότα δεν συνδέονται μεταξύ τους. Η ιστορία του Άιρον Μαν εκδόθηκε το 1979, ενώ οι Μυστικοί Πόλεμοι το 1984. Πάντως ο Άιρον Μαν συμμετέχει κανονικά και στα δύο μέρη.

Ίσως σπόιλερ (θα μπει με την πρώτη ευκαιρία σε πλαίσιο, δεν μπορώ να το βάλω από το κινητό). Η "πανοπλία" του τουλάχιστον συμμετέχει, γιατί αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενά σου, μάλλον αυτός που βρίσκεται μέσα στην στολή, δεν είναι ο Τόνι.

Κλασσική, με την έννοια όπως αυτήν που ήταν ο τόμος του Δόκτωρ Στρέινζτ, δεν είναι. Δηλάδή, στην αρχική σειρά του εξωτερικού, ο επερχόμενος τόμος δεν είναι με λατινική αρίθμηση (δεν συμπεριλαμβάνεται στους Classic τόμους). Παρόλα αυτά, εξαιτίας της χρονιάς που κυκλοφόρησε η ιστορία (το 1979, στα τεύχη #120-128 του vol. 1 που βγήκε ποτέ για κόμιξ του Άιρον Μαν με το όνομά του για τίτλο), θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε ως κλασσική. Γενικά, η ιστορία έχει να κάνει με το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο Τόνι. Και εγώ πιστεύω ότι η ιστορία θα αξίζει.

Σε ευχαριστώ που απάντησες Ε δεν ήξερα πως μπορούσα να το ρωτήσω και ταυτόχρονα να μην κάνω και spoiler

Με το φτωχό το μυαλό μου υπέθεσα ότι οι ιστορίες μπορεί να συνδέονται να το πω λαϊκιστι θα είχε γίνει κουρουμπελο ούτε το βρακί του ( που είναι και ακριβό) δεν θα μπορούσε να σηκώσει ο πόλεμος τον μάρανε :lol: αλλά τελικά λάθος υπέθεσα κάτι άλλο θα έχει γίνει 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Και στο τέλος βλέπεις τον Τόνι να κάνει εγχήρηση για το τρυπημένο του συκώτι ξέρω 'γω.Τόσο ρεαλιστική είναι η ιστορία.  :lol:   

• Member ID:  35593
  • Content Count:  4
  • Achievement Points:  4
  • With Us For:  2003 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να βγει στη συλλογή το "The amazing spider-man: revelations and until the stars turn cold" του JMS ;

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
22 λεπτά πριν, Ανδρέας είπε:

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να βγει στη συλλογή το "The amazing spider-man: revelations and until the stars turn cold" του JMS ;

Είναι επιβεβαιωμένο ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στην συλλογή.

• Member ID:  29271
  • Content Count:  9
  • Achievement Points:  9
  • With Us For:  4455 Days
  • Last Seen:  

Παιδιά πού μπορώ να βρω τον τόμο 30 "Μυστικοί Πόλεμοι Μέρος 1" ?

Επεξεργασία από Alkis30

• Last Seen:  

9 ώρες πριν, Alkis30 είπε:

Παιδιά πού μπορώ να βρω τον τόμο 30 "Μυστικοί Πόλεμοι Μέρος 1" ?

Τσέκαρε στο σάιτ της GB-PublishingServices.gr. Ανανεώνεται συνεχώς με τους τόμους της συλλογής. Λίγο υπομονή κάνε και σίγουρα κάποια στιγμή θα προστεθεί και ο τόμος 30. Εναλλακτικά αν βιάζεσαι, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την Ανούμπις.

Επεξεργασία από kaneda

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, kaneda είπε:

Τσέκαρε στο σάιτ της GB-PublishingServices.gr. Ανανεώνεται συνεχώς με τους τόμους της συλλογής. Λίγο υπομονή κάνε και σίγουρα κάποια στιγμή θα προστεθεί και ο τόμος 30. Εναλλακτικά αν βιάζεσαι, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την Ανούμπις.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα με την Ανούμπις αλλά δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη συλλογή.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, Alkis30 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επικοινώνησα με την Ανούμπις αλλά δεν έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη συλλογή.

Η Anubis είναι υπεύθυνη για την μετάφραση και την επιμέλεια. Λογικά όμως δεν σχετίζονται με την διανομή.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Η anubis έχει ξεκαθαρίσει την θέση της εδώ και αρκετό καιρό σε ότι αφορά για την συλλογή εξάλλου δεν σχέση ποτέ με την διανομή ας στείλει ένα μήνυμα στην Άργος που είναι υπεύθυνη για την διανομή 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, nikolas1503 είπε:

Η anubis έχει ξεκαθαρίσει την θέση της εδώ και αρκετό καιρό σε ότι αφορά για την συλλογή εξάλλου δεν σχέση ποτέ με την διανομή ας στείλει ένα μήνυμα στην Άργος που είναι υπεύθυνη για την διανομή 

Αυτό ακριβώς έκανα και περιμένω να μου πουν. Αλλά επίσης με ενημέρωσαν και από την GB Publishing οτι περιμένουν νέα παραλαβή τις επόμενες ημέρες σε τεύχη που έχουν εξαντληθεί τα οποία και θα αναρτηθούν εκ νέου στο eshop τους.

• Last Seen:  

21 ώρες πριν, Bilis είπε:

Κι εδώ έχουμε όμορφο σχέδιο με ωραίους παραλληλισμούς. Ξέρει κανείς γιατί ο Spidey φοράει πάλι την μαύρη στολή του; Είναι λόγω του πένθους;

Επειδή στο κόμιξ Εμφύλιος Πόλεμος των Μίλλαρ/ΜακΝίβεν, γίνεται αυτό...

Spoiler

uDuH8YoxhTl2mZ3J3RQT_zzdfNh3b661_r0GYdSv

Ο Σπάιντερ-Μαν εντάσσεται με την πλευρά του Άιρον Μαν και πείθεται να αποκαλύψει την μυστική του ταυτότητα στον κόσμο. Στο τέλος της ιστορίας, μετανιωμένος, αποφασίζει να φορέσει για ένα διάστημα την μαύρη στολή του.

Επεξεργασία από kaneda

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, Alkis30 είπε:

Αυτό ακριβώς έκανα και περιμένω να μου πουν. Αλλά επίσης με ενημέρωσαν και από την GB Publishing οτι περιμένουν νέα παραλαβή τις επόμενες ημέρες σε τεύχη που έχουν εξαντληθεί τα οποία και θα αναρτηθούν εκ νέου στο eshop τους.

Τελικά η Αργος με παράπεμψε στο eshop της GB Publishing για την απόκτηση / αναπλήρωση παλαιότερων τευχών..

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Alkis30 είπε:

Τελικά η Αργος με παράπεμψε στο eshop της GB Publishing για την απόκτηση / αναπλήρωση παλαιότερων τευχών..

Καλύτερα να σου πω την αλήθεια έχω παραγγείλει 3 φορές έως τώρα και τις 3 έχω μείνει ευχαριστημένος είναι πολύ εξυπηρετικοί τώρα πρόσφατα δε επειδή δεν πρόλαβα κάποια Μίκυ Μάους και είχα τις ιστορίες του φάντομ λειψες τούς έστειλα μήνυμα με πήραν τηλέφωνο μετά από λίγο τούς είπα ποιά θέλω μου τα βρήκαν εκεί που θα έπρεπε να τα βρώ ένα ένα τώρα ξεμπέρδεψα και finito la musica passato la fiesta 

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  657
  • Content Count:  4928
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2488 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, kaneda είπε:

Επειδή στο κόμιξ Εμφύλιος Πόλεμος των Μίλλαρ/ΜακΝίβεν, γίνεται αυτό...

Αποκαλύψτε τα κρυμμένα περιεχόμενα

Και το συγκεκριμένο arc πρέπει να προσθέσω ότι το έχουμε δει ολόκληρο στα ελληνικά. Αρχικά έχουμε τα The Road to Civil War και το Civil War και ακριβώς μετά το Civil War η σειρά του Spider-Man συνεχίζει με το Back In Black. Σε αυτό έχουμε 

Spoiler

τη θεία May σε κώμα ύστερα από πυροβολισμό ενός πληρωμένου δολοφόνου.

Ουσιαστικά αυτό γυρίζει τον Spider-Man στον πιο σκοτεινό του εαυτό και τη μαύρη στολή. Μετά έρχεται μία από τις 4-5 πιο αμφιλεγόμενες ιστορίες του ήρωα που δίχασε πολύ κόσμο, το One More Day με επιστροφή της στολής (αν και δε θυμάμαι να την πολυβλέπουμε) που κλείνει το run του Straczynski και η πλήρης επιστροφή στην κανονική στολή είναι με την έναρξη του Brand New Day που ξεκινάει το επίσης τεράστιο run του Dan Slott και έχουμε δει και 30 τεύχη του στα ελληνικά από την Anubis. Γενικά η όλη περιπέτεια του Spider-Man μετά το Civil War και την έναρξη ενός νέου κύκλου χωρίς την MJ καλύφθηκε πολύ ωραία από την εκδοτική και αν κάποιος είναι φαν του ήρωα αξίζει να το διαβάσει όλο αυτό το storyline. Σίγουρα έχει πάρα πολύ αμφιλεγόμενες, αλλά και κάποιες πολύ έντονες στιγμές :) 

• Last Seen:  

12 ώρες πριν, nikolas12 είπε:

Και το συγκεκριμένο arc πρέπει να προσθέσω ότι το έχουμε δει ολόκληρο στα ελληνικά. Αρχικά έχουμε τα The Road to Civil War και το Civil War και ακριβώς μετά το Civil War η σειρά του Spider-Man συνεχίζει με το Back In Black. Σε αυτό έχουμε 

Απόκρυψη περιεχομένων

τη θεία May σε κώμα ύστερα από πυροβολισμό ενός πληρωμένου δολοφόνου.

Ουσιαστικά αυτό γυρίζει τον Spider-Man στον πιο σκοτεινό του εαυτό και τη μαύρη στολή. Μετά έρχεται μία από τις 4-5 πιο αμφιλεγόμενες ιστορίες του ήρωα που δίχασε πολύ κόσμο, το One More Day με επιστροφή της στολής (αν και δε θυμάμαι να την πολυβλέπουμε) που κλείνει το run του Straczynski και η πλήρης επιστροφή στην κανονική στολή είναι με την έναρξη του Brand New Day που ξεκινάει το επίσης τεράστιο run του Dan Slott και έχουμε δει και 30 τεύχη του στα ελληνικά από την Anubis. Γενικά η όλη περιπέτεια του Spider-Man μετά το Civil War και την έναρξη ενός νέου κύκλου χωρίς την MJ καλύφθηκε πολύ ωραία από την εκδοτική και αν κάποιος είναι φαν του ήρωα αξίζει να το διαβάσει όλο αυτό το storyline. Σίγουρα έχει πάρα πολύ αμφιλεγόμενες, αλλά και κάποιες πολύ έντονες στιγμές :) 

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για Όλες αυτές τις πληροφορίες που μας δίνεις και καλύπτουμε πολλά κενά που έχουμε να σαι καλά. 

Εγώ έχω ακόμα μια απορία (ως συνήθως) Αφού αποκαλύπτει την ταυτότητα του πως γίνεται μετά να μην θυμούνται ποιος είναι όποια στολή και να φοράει αν δεν κάνω λάθος ο spiderman είναι από αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν την μυστική του ταυτότητα για να μην κάποιος από τους εχθρούς του κάνει κακό σε κάποιον που αγαπάει 

Επεξεργασία από nikolas1503

• Last Seen:  

Πριν από 1 ώρα, nikolas1503 είπε:

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για Όλες αυτές τις πληροφορίες που μας δίνεις και καλύπτουμε πολλά καινά που έχουμε να σαι καλά. 

Εγώ έχω ακόμα μια απορία (ως συνήθως) Αφού αποκαλύπτει την ταυτότητα του πως γίνεται μετά να μην θυμούνται ποιος είναι όποια στολή και να φοράει αν δεν κάνω λάθος ο spiderman είναι από αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν την μυστική του ταυτότητα για να μην κάποιος από τους εχθρούς του κάνει κακό σε κάποιον που αγαπάει 

Καινό = καινούργιο 

Κενό = άδειο 

Με αγάπη,

Ο υποκριτής  Γραμματικός Ναζί της γειτονιάς σου  :D