Jump to content

Recommended Posts

Τίτλος:
ΖΑΓΚΟΡ
Hμερ. έκδοσης:
06-12-2016
Hμερ. τελευταίου τεύχους:
04-09-2018
Εξώφυλλα:
16 + 16 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
16
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Πολυθεματικό
Μέγεθος:
15.0 x 21.0
Σελίδες:
164
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ιταλική
ISBN:
977-252-911-900-6
Ονομαστική τιμή:
4,20€
Ομαδοποίηση:
Τίτλος:
ΖΑΓΚΟΡ ΤΟΜΟΙ
Hμερ. έκδοσης:
10-2018
Εξώφυλλα:
8 + 8 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
8
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Πολυθεματικό
Περιοδικότητα:
Διμηνιαία
Σελίδες:
328
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ιταλική
ISSN:
2529-119X
Ονομαστική τιμή:
4,50€
Ομαδοποίηση:

ZAGORNEOS_0001.jpgZAGORNEOS_0002.jpgZAGORNEOS_0003.jpg

 

Ένας παλιός γνωστός μας εδώ και 45 χρόνια επιστρέφει για τέταρτη φορά σε δικό του περιοδικό, ο θρυλικός Ζαγκόρ. Αν και αγαπητός στο κοινό μόνο η πρώτη έκδοση κατάφερε να κλείσει 260 τεύχη και να συνεχίσει στο ΜΠΛΕΚ για αρκετό καιρό. Ήταν η έκδοση του αείμνηστου Στέλιου Ανεμοδουρά εκείνη που μας μάγεψε και μας έμαθε τις καταπληκτικές ιστορίες του ένοικου του δάσους του darkwood. Ο εγγονός του Στέλιου ο Λεοκράτης μετά από απαίτηση αναγνωστών της γενιάς που πρωτοδιάβασε «ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» αλλά και καινούργιων που θέλουν να τον γνωρίσουν εκδίδει σε διμηνιαία βάση αδημοσίευτες ιστορίες του ήρωα.

 

Μαζί στο πρώτο τεύχος εκτός την χορταστική περιπέτεια των 126 σελίδων του Ζαγκόρ άλλοι δύο ήρωες από τα παλιά επιστρέφουν, που είχαν τους δικούς τους τίτλους που μπορεί μεν να είχαν περιορισμένη "ζωή" στα περίπτερα αλλά αγαπήθηκαν από πολλούς. Πρόκειται για τον ΚΟΚΟΜΠΙΛ τον ιδιόρρυθμο καουμπόυ που αγαπά να πίνει χαμομήλι και τον αριστοκράτη γιατρό ΔΙΚΑΙΟ που όπου δει αδικία προσπαθεί να την διορθώσει.

 

Και άλλοι ήρωες θα φιλοξενηθούν κατά καιρούς στο περιοδικό, ήρωες που τους πρωτογνωρίσαμε και αυτούς σε εκδόσεις του Στέλιου Ανεμοδουρά όπως: ΡΙΝΓΚΟ, ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΙΚΥ, ΤΖΟΝΥ ΛΟΓΚΑΝ κ.λ.π. Καλοφτιαγμένο το νέο περιοδικό το μόνο αρνητικό οι σελίδες του Κόκομπιλ, που είναι σμικρυνσμένες και οι περισσότερες είναι κομμένες τσίμα -τσίμα που για χιλιοστά θα κοβόταν το κείμενο. Τα καρέ του Κοκομπιλ δεν είναι για μεσαία μεγέθη φτιαγμένες αλλά για μεγάλα όπως ήταν παλιά. Κατά την γνώμη μου αυτός ο ήρωας είναι παράταιρος, όπως θα είναι στο μέλλον και ο Τζόνυ Λόγκαν, μήπως οι δύο αυτοί χαρακτήρες-αν και ακόμα είναι νωρίς- αξίζουν να μοιραστούν δικό τους περιοδικό;

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

 

--------------------------------------------------------

 

Τον Οκτώβριο του 2018, κυκλοφόρησε και ο πρώτος τόμος.

 

ZAGORNEOSTOMOI_0001.jpg

 

Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους KILLMATH, Indian, leonidio, Dr Paingiver, GreekComicFan, φλοκ, Ionas Aggelis, ftsgr, thor77 & albert.

 • Like 43
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 213
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πρώτη φόρα που διάβασα Ζαγκόρ, Κοκομπίλ και Δίκαιος και μπορώ να πω ότι μου άφησαν καλές εντυπώσεις και οι τρεις ιστορίες! 

Καλή η ιστορία του Ζαγκόρ χάρηκα τις πολλές σελίδες, γέλασα σε κάποια σημεία του Κοκομπίλ και βρήκα έξυπνο το σχέδιο, την ιστορία του Δίκαιου τη διάβασα σχετικά γρήγορα και μου άφησε την εντύπωση ότι θα ήθελα να διαβάσω μια εκτενέστερη περιπέτεια του.

Η ρετρό αισθητική στο σχέδιο και  στο σενάριο είναι μια ευχάριστη εναλλαγή από αυτά που συνήθως διαβάζω (Image, Marvel).

Αυτό που με δυσκόλεψε λίγο και μόνο στην αρχή της ανάγνωσης κάθε ιστορίας είναι νομίζω η μετάφραση, επίσης θα συμφωνήσω με τον Βασιλεύς των Κόμικς ότι το Κοκομπίλ θα ήταν πιο ευανάγνωστο σε μεγαλύτερο μέγεθος, δεν με χαλάει να το διαβάζω σε αυτό το μέγεθος άλλα θα μου άρεσε η  ιδέα του Τζόνυ Λόγκαν μαζί με Κοκομπίλ σε ένα κόμικ μεγαλύτερου μεγέθους. 

 

 

interlude

Αυτή τη στιγμή που γράφω πέρασε ο φλοκ και μου είπε ότι συμφωνεί και μπράβο για όλα αυτά που γράφω παραπάνω, ευχαριστώ

live στιγμιότυπο

post-13060-0-91028400-1480848895_thumb.jpg

 

 

 

Εννοείται θα συνεχίσω να αγοράζω το κόμικ και ελπίζω ότι και αυτ'ο με τη σειρά του να γίνει μηνιαίο!

 • Like 28
Link to comment
Share on other sites

Θα το πάρω το πρώτο τεύχος δοκιμαστικά...

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Το νο2 τευχος ζαγκορ θα ειναι το τευχος 8 της ιταλικης εκδοσης του 1965

 • Like 17
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα και το διάβασα πολύ ευχάριστα. 

 

Με τον Ζαγκόρ δεν είχα ποτέ και πολλά (μέγα ΛΑΘΟΣ μου) κυρίως γιατί ήμουν φοιτητής όταν έβγαινε (από ότι θυμάμαι) οπότε δεν του έδωσα σημασία.

Ο Κοκομπίλ, ποτέ δεν με συγκίνησε και τώρα με κούρασε απίστευτα η σμίκρυνση, οπότε μάλλον δεν θα τον διαβάσω την επόμενη φορά (αν είχε μεγάλο σχήμα πιθανώς θα είχα άλλη άποψη)

Ο Δίκαιος, πολύ αξιοπρεπής, νομίζω μία εκτενέστερη ιστορία θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ του.

Οι υπόλοιποι που θα μπουν ιστορίες τους στο μέλλον, δεν μου θυμίζουν και πάρα πολλά, αλλά είναι καλοί για να πλαισιώσουν το νέο σχήμα. 

 

Στα υπέρ του περιοδικού, ότι η ιστορία του Ζαγκόρ είναι ολόκληρη (πολλά μπράβο! Πολύ σωστή κίνηση)

 

Έτσι θα συνεχίσω να το παίρνω (υπόψιν ότι δεν παίρνω κανένα άλλο περιοδικό) είναι και δίμηνο....Τέλεια...

 

Καλή συνέχεια και μακροημέρευση εύχομαι

Edited by Paris
 • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Το αγόρασα χθες και σήμερα το διάβασα μονορούφι. Το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής μου αφορά την ιστορία του Ζαγκόρ, με τον τίτλο "Το μυστικό του συνταγματάρχη Πέρρυ", που είναι φυσικά και το κυρίως και πιο εύγευστο πιάτο του τεύχους αυτού. Είναι η δεύτερη ιστορία με ήρωα τον Ζαγκόρ που διαβάζω στην ζωή μου, μετά την ιστορία με τον τίτλο "Το παρελθόν του Τζίμυ Κιθάρα" που κυκλοφόρησε σαν ειδική έκδοση με τον Ελεύθερο Τύπο τον Ιούνιο που μας πέρασε. Λοιπόν, μου άρεσε πάρα πολύ και αυτή η ιστορία. Χόρτασα περιπέτεια και δράση, μυστήριο και εκπλήξεις, όπως φυσικά και τα φοβερά σκηνικά στο Ντάρκγουντ, όπου εξελίσσεται το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής. Το σχέδιο πολύ καλό και ακριβώς του γούστου μου, με αρκετές λεπτομέρειες. Τα χρώματα επίσης εξαιρετικά και η ατμόσφαιρα της ιστορίας πολύ ωραία.

 

Τώρα, από κει και πέρα, η ιστορία του Κοκομπίλ με άφησε μάλλον αδιάφορο και το σχέδιο δεν μπορώ να πω ότι ταιριάζει με τα γούστα μου. Σίγουρα δεν βοήθησε το γεγονός ότι το όλο σχέδιο ήταν σε σμίκρυνση. Όσον αφορά την ιστορία του Δόκτορ Δικαίου, ως ένα βαθμό μου άρεσε, απλά μου φάνηκε κάπως βιαστική, θα ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική αν ήταν μεγαλύτερη σε μέγεθος. Το σχέδιο μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν με ξετρέλανε κιόλας.

 

Γενικά το τεύχος είναι αρκετά ικανοποιητικό και ψυχαγωγικό, κυρίως χάρη στην αυτοτελή και συναρπαστική ιστορία του Ζαγκόρ. Άλλωστε οι περισσότεροι γι'αυτό τον λόγο θα αγοράσουν και θα διαβάσουν το τεύχος αυτό (όπως και όλα τα υπόλοιπα). Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγοράσω και επόμενα τεύχη.

 • Like 19
Link to comment
Share on other sites

Διάβασα κι εγώ σήμερα μονορούφι την κεντρική ιστορία του Ζαγκόρ και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

Χορταστική, με ενδιαφέρουσα πλοκή και αξιοπρεπέστατο σχέδιο, με βλέπω να συνεχίζω κανονικά την σειρά.

 • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Διάβασα για πρώτη φορά και λάτρεψα τον Κοκομπίλ! (τη μισή ιστορία, την άλλη μισή θα τη διαβάσω σήμερα)

Θεϊκές ατάκες και στιγμές, με το γνωστό ανατρεπτικό σχέδιο, το οποίο αδικείται (όπως αναφέρθηκε) από τις διαστάσεις του περιοδικού.

 

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμα την ιστορία, μη πατήσετε το παρακάτω κουμπάκι...

 

Τη στιγμή που του δίνει το κομικ Κοκομπιλ(ισιμο), για να "ανέβει" και τελικά βυθίζεται, γέλαγα σα μάπας

 

 

Θετικό το γεγονός οτι όλες οι ιστορίες είναι αυτοτελείς (πως θα γινόταν άλλωστε, αφού το περιοδικό είναι διμηνιαίο)...

Έλα όμως που διαβάζω στο editorial του Mister NO, οτι "παίζει" να υπάρχουν και ιστορίες του Ζαγκόρ σε συνέχειες (το πολύ σε δύο τεύχη)... :grr:

 

Anyway... Την έκδοση θα την στηρίξω, όπως και τις υπόλοιπες, γιατί στα 44 μου ξαναζώ στιγμές σαν παιδί, που περίμενα να έρθει η ημέρα για να αγοράσω τα αγαπημένα μου κόμικς από το περίπτερο.

Ένα θεματάκι είναι οι τιμές, αλλά έχω σταματήσει να αγοράζω μεταχειρισμένα, σε ένα βαθμό, για να μπορέσω να ισορροπήσω οικονομικά...

 

 

Μήπως είναι η ώρα για ένα εβδομαδιαίο "Μπλεκ"; :gnews: 

 

Edited by archon
 • Like 21
Link to comment
Share on other sites

To νέο περιοδικό ξεκίνησε πολύ καλά τόσο σε επίπεδο ιστοριών όσο και σε επίπεδο πωλήσεων (σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη μέρα πώλησης στο Athens Con).

H ιστορία του Ζαγκορ ήταν απολαυστική σεναριακά ,με πολύ καλούς χρωματισμούς και σκίτσα.

 

Για το Κοκομπιλ αυτά που γράφονται παραπανω με καλύπτουν απόλυτα .

 

Ο Δίκαιος με εξέπληξε ευχάριστα.Είχα τις αντιρρήσεις μου σχετικά με την δημοσίευση ιστοριών του στο νεο περιοδικό .Πίστευα οτι είναι αρκετά παρωχημένο κομικ και έχοντας όλη την παλιά  σειρά σε α/μ ,θεωρούσα οτι δεν θα ταίριαζε στο περιοδικό.Παρ όλα αυτά μου άρεσε η ιστορία που διάβασα και θεωρώ οτι το χρώμα την βοήθησε πολύ.

 

Εύχομαι το νεο Ζαγκορ  να έχει την ανάλογη συνέχεια , την ανταπόκριση από το κοινό των κομικς στην Ελλαδα και τις πωλήσεις εκείνες που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει και γιατί οχι να γίνει και μηνιαίο .

 • Like 22
Link to comment
Share on other sites

Πηρα κι εγω το Ζαγκορ σημερα και μολις διαβασα την ιστορια του(ειναι το πρωτο ζαγκορ που διαβαζω),και μου αρεσε πολυ,οπως ειπε και ο φλοκ,πολυ καλο σεναριο,χρωματα και σκιτσα,τις αλλες 2 ιστοριες του κοκομπιλ(μικρες διαστασεις).και του δικαιου δεν τις διαβασα-ισως διαβασω τον δικαιο αργοτερα.Νομιζω οτι θα συνεχισω να παιρνω ζαγκορ και ευχομαι να μακροημερευσει-μα τα χιλια σκαλπ!! :D

 • Like 18
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλές ιστορίες και ακόμη καλύτερο το ότι η εκδοτική θεριεύει και δοκιμάζει νέα πράγματα.

Τρελαίνομαι με κοκομπίλ! :shootme: 

Edited by Onerlot
 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Ολοκλήρωσα το Κοκομπίλ με μεγάλη δισκολία...

 

Πραγματικά δεν ξέρω, αν αξίζει να μπει ως β΄ιστορία σε μικρό σχήμα, ενώ έχει τόσο ακριβά δικαιώματα....

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να το βρω σε κανενα περιπτερο της περιοχης μου..

Αθηνα μενω κ σχετικα κεντρικα..Δεν ξερω τι γινεται με την διανομη 

στην περιοχη μου αλλα εχω απαγοητευτει :( :(

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να το βρω σε κανενα περιπτερο της περιοχης μου..

Αθηνα μενω κ σχετικα κεντρικα..Δεν ξερω τι γινεται με την διανομη 

στην περιοχη μου αλλα εχω απαγοητευτει :( :(

Πηγαινε ψαξε στα περιπτερα και τους παγκους της Ομονοιας.Απ'εκει το πηρα και εγω και μαλιστα 2 μερες μετα που βγηκε γιατι στην γειτονια μου δεν το ειχε κανενας.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Στο κέντρο τύπου στη δουλειά μου, ήρθε μόνο ένα και φυσικά "χτυπήθηκε" από μένα...

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό το πρώτο τεύχος. Το διάβασα γρήγορα και ευχάριστα. Την ιστορία του Κοκομπίλ την διαβασα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
 

Δεν μπορω να το βρω σε κανενα περιπτερο της περιοχης μου..

Αθηνα μενω κ σχετικα κεντρικα..Δεν ξερω τι γινεται με την διανομη 

στην περιοχη μου αλλα εχω απαγοητευτει :( :(

post-31217-0-44294900-1481565227_thumb.png

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Μια εξηπνη κινηση θα ηταν να βγαλουν second print variant cover

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Eιμαι πολυ ευτυχισμενος που μολις σημερα βρηκα ενα αντιτυπο του τιτλου..

Τα τηλεφωνα που μου εδωσε ο φιλος jimakoszs97 -κ τον ευχαριστω πολυ!-

θα μου φανουν πολυ χρησιμα σε περιπτωση που δεν βρισκω το επομενο τευχος ευκολα..

Καλος φιλος των Disney αλλα καλος φίλος και οποιουδηποτε εικονογραφημενου

μου κανει το κλικ με την ποιοτητα κ το μερακι του,κατι που απο τις πρωτες εντυπωσεις

(ξεφυλισμα/ποιοτητα χαρτιου,εκτυπωσης) ο Λ.Ανεμοδουρας με κερδισε ηδη..

Φτανει τωρα να ερθει κι η σειρα της αναγνωσης για να προσπαθησω να σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου

οσο καλυτερα μπορω.. :)

 • Like 18
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Αποστάτες, ρέιντζερς σε πανικό και ο Κοκομπίλ σε μυστική αποστολή στο Ζαγκόρ #2!
post-31217-0-92682600-1484595445_thumb.jpg
Ζαγκόρ, Κοκομπίλ και Ρίνγκο έρχονται με φόρα στο δεύτερο τεύχος του Ζαγκόρ, που θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
 

Το Ζαγκόρ #2 θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 και μετά από μία εβδομάδα και στην Κύπρο!

Σε αυτό το τεύχος, στην ιστορία «ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ», οι φυλές των Ινδιάνων φαίνονται αποφασισμένες να διώξουν τους λευκούς με κάθε τίμημα και ο Ζαγκόρ καλείται να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει τη λύση. Ωστόσο, η αποστολή του δεν θα είναι τόσο απλή...

Στα του Κοκομπίλ τώρα, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σε αυτό το τεύχος την πρώτη ιστορία που δημοσιεύθηκε στην Ιταλία το 1957: «Ο ΚΟΚΟΜΠΙΛ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» έρχεται για να συναρπάσει για μία ακόμη φορά μέσα από το σουρεαλιστικό σύμπαν του B. Jacovitti!

Στην ιστορία του Ρίνγκο με τίτλο «ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ», ο αξιαγάπητος μικρός Ρέιντζερ Ρίνγκο αναλαμβάνει να φυλάξει ένα μυστικό έγγραφο. Η απλή όμως φαινομενικά αποστολή θα αποδειχτεί ιδιαίτερα παράξενη!

Μη χάσετε ακόμα ένα συναρπαστικό τεύχος!

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Αξιόλογα κι αισιόδοξα ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής του πρώτου τεύχους του Ζαγκόρ...! :best:

 

Η κεντρική ιστορία του ήρωα,το "Μυστικό του Συνταγματάρχη Πέρρυ" και μόνο που εκδόθηκε ολόκληρη είναι μία κίνηση που με χαροποίησε ιδιαίτερα...!Στο σενάριο είναι φανερό ότι έχει πέσει αρκετή δουλειά και προσωπικά μου θύμισε ένα σύμπλεγμα ταινίας Γουέστερν και ταινίας ρομαντικού περιεχομένου...!Μέσα στην υπόθεση παρέλασαν ουκ ολίγοι χαρακτήρες,που μερικούς τους παρακολουθούμε στο παρελθόν αλλά και στο παρόν...!Δυνατές φιλίες,μεγάλα μίση,φλογεροί έρωτες και φυσικά στιγμές αγωνίας και περιπέτειας,συνθέτουν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα...!Η τελευταία σελίδα κάνει μία νέα αρχή που εμένα τουλάχιστον,με συγκίνησε...!Στις ίδιες γραμμές κινείται και το σχέδιο...!

 

Μιας και ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα Κοκομπίλ,έναν χαρακτήρα που μου τον έμαθε ο Valt,μπορώ να πω ότι το "Κοκομπιλίσσιμο" μ'έκανε κι ένιωσα περίεργα...!Διέκρινα μία αξιόλογη υπόθεση,η οποία καλυπτόταν επιμελώς από τον ορισμό της τρέλας και της παραφροσύνης...!Σαν να διάβαζα Silvia Ziche με παρανοϊκή σχιζοφρένεια...! :P Πιο πολύ κλίνω στο ότι μου άρεσε...!Θα περιμένω όμως να διαβάσω περισσότερες ιστορίες του ήρωα για να βεβαιωθώ...! :yes: Το σχέδιο δίνει νέο νόημα στην γελοιογραφία και με διασκέδασε...!Δεν έχω ξαναδεί όμως και πιο στραγγαλισμένο σχέδιο μέσα σε καρέ...! :(

 

Κι ο Δίκαιος ήταν ωραίος τύπος...!Σαν James Bond στο πιο μορφωμένο...! :P Κι αυτή η ιστορία,o "Φάκελος Μπαρκ",με ικανοποίησε τόσο σε υπόθεση,όσο και σε ροή,η οποία ήταν καταιγιστική από την αρχή μέχρι και το τέλος...!Το κόλπο που σκαρφίστηκε στο φινάλε ήταν πολύ έξυπνο...! :respect: Το μόνο αρνητικό ήταν οι λίγες σελίδες που έκαναν το σενάριο βιαστικό...!Αρκετά καλό ήταν και το σχέδιο αλλά με πολλές γωνίες...!

 

Αυτά από εμένα για το πρώτο τεύχος...!Εύχομαι ο νέος τίτλος να είναι καλοτάξιδος...! :)

 

:beer:

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Αφού έχουν πάρει τα δικαιώματα για το Κοκομπίλ, γιατί να το χαλαλίσουν σε σμίκρυνση; Ειδικά όταν πρόκειται για ένα κόμικς που το σκίτσο του έχει τεράστια σημασία; Δεν το καταλαβαίνω. Ή έστω, τις τους εμπόδιζε να μοντάρουν την ιστορία με λιγότερα καρέ ανά σελίδα;

 

Τόσα χρόνια πιστεύω ότι μια κανονική έκδοση των λίγων έτσι και αλλιώς τευχών του Κοκομπίλ και του Ζορό Κιντ θα έβγαζε τα λεφτά της.

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα,εικάζω ότι στην παρούσα φάση,που έβγαλαν νέα έκδοση του (πιο γνωστού) Ζαγκόρ,δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν κι άλλη νέα έκδοση,ενός χαρακτήρα όχι και τόσο γνωστού στην Ελλάδα...!

 

Όσον αφορά το μοντάρισμα της ιστορίας του Κοκομπίλ νομίζω ότι αυτό θα ήταν δύσκολο λόγω του περιορισμένου αριθμού των σελίδων που πρέπει να έχει το περιοδικό,χωρίς να αδικηθούν οι ιστορίες του Ζαγκόρ και (λιγότερο) του Δίκαιου...!

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Δεν πηρε κανεις το #2 σημερα?

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους 2 ανέβηκε στην παρουσίαση. 


:)  :)   :beer:   :beer:   :beer:

 • Like 19
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε Γιώργο...! :)

 

Τελικά το βρήκα το μεσημέρι με δυσκολία,αλλά δεν το ανέβασα γιατί το αντίτυπό μου έχει ένα μικρό σημάδι από στυλό στο εξώφυλλο...!

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο τελείωσα την ανάγνωση του δεύτερου τεύχους. Η ιστορία του Ζαγκόρ με άφησε για άλλη μια φορά ικανοποιημένο, έτσι γεμάτη με δράση και ένταση όπως ήταν. Ο Ζαγκόρ καλείται να κατευνάσει τα πνεύματα, από την στιγμή που είναι έτοιμος να ξεσπάσει ένας πόλεμος ανάμεσα στους Ινδιάνους και τα χλωμά πρόσωπα. Ωραία η ιστορία, περιπετειώδης και συναρπαστική όπως αρμόζει σ'ένα καλό γουέστερν. Το σχέδιο μου φάνηκε πολύ καλό (αν και όχι τρομερό), ενώ μου άρεσαν επίσης τα χρώματα. 

 

Τώρα, όσον αφορά τον Κοκομπίλ, καλούτσικο μου φάνηκε αυτή την φορά, αν και πάλι δεν μπορώ να πω ότι το σχέδιο ταιριάζει με τα γούστα μου. Πάντως γέλασα με κάποιες ατάκες. Τελευταίο πιάτο στο μενού, είναι μια μικρή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ρίνγκο, τον οποίο γνωρίζω για πρώτη φορά. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, έτσι ανάλαφρη όπως ήταν και με λίγο χιούμορ, και το σχέδιο δεν με χάλασε καθόλου. Και μπορώ να πω ότι είχε και το σωστό μέγεθος. Γενικά καλό και το δεύτερο τεύχος του Ζαγκόρ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αγοράσω και τα επόμενα που θα κυκλοφορήσουν. 

Edited by BladeRunner1992
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

ξερω ειναι "λεπτομέρεια" αλλα μονο εγώ βλέπω ότι μονο εξώφυλλο του #1 ηταν μαμάτο? τα #2 κ #3 όχι τοσο...

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Οντως, η συγκριση τα κανει να φαινονται τουλαχιστον "φτωχα"  :(

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ξερω ειναι "λεπτομέρεια" αλλα μονο εγώ βλέπω ότι μονο εξώφυλλο του #1 ηταν μαμάτο? τα #2 κ #3 όχι τοσο...

Απλά φίλε μου όλα είναι από τις αντίστοιχες Ιταλικές εκδόσεις.

Το πρώτο από το τεύχος 4 του Ιταλικού Zagor Color και τα άλλα δύο από τα τεύχη 8 και 10 αντίστοιχα του Zagor Zenith (59 & 61 αν προσθέσουμε και τα 51 τεύχη πριν τον Ζαγκόρ).post-10344-0-22602200-1486073177_thumb.jpgpost-10344-0-82752300-1486073321_thumb.jpgpost-10344-0-52190400-1486073350_thumb.jpg

 • Like 17
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Μολις διαβασα το Ζαγκορ #2 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος,αν και διαβασα μονο την ιστορια του Ζαγκορ.Πολυ περιπετειωδες τευχος,μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο.Το πνευμα με το τσεκουρι μ'αρεσει ολο και περισσοτερο!Τα Κοκομπιλ(δυσκολευομαι πολυ να το διαβασω) και Ρινγκο δεν τα πολυπαω.Τον Δικαιο ομως θα τον διαβασω στο αλλο τευχος,μου αρεσε και στο πρωτο.Μονο ενα πραγμα.Μην ξανακουσω την λεξη ΠΑΡΜΠΛΟΥ,θα σαλταρω!! :lol:

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.