Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sandokan

Members
  • Περιεχόμενο

    126
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Sandokan

  1. Sandokan

    ZAGOR

    Έχει εκδοθεί στα μικρά Ζαγκόρ του Ανεμοδουρά στα τεύχη 85-94.
  2. Sandokan

    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

    Το Αίνιγμα του ρολογιού έχει δημοσιευθεί με τον τίτλο Έρχονται οι Άγγλοι στο Συλλεκτικό.
  3. Το Ιταλικό Zagor Le Origini 6 - L'eroe di Darkwood,είναι 68 σελίδων με τα εξώφυλλα,λογικά το δικό μας θα περιέχει και τα ενδιάμεσα τεύχη 4 και 5..
  4. Βρέθηκε το Μπλεκ 7 δραχμών 411 και τα Μεγάλος Μπλεκ 35.Ο ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1973 και 50.ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1975.
  5. Και η πρώτη εμφάνιση του ξανθού γίγαντα στις 3/10/54 http://www.mediafire.com/file/yclf6uf77tqp8mr/Il_grande_Blek_001_-_Serie_I°.zip
  6. Sandokan

    ΖΑΓΚΟΡ

    Δεν είναι η δεύτερη αλλά η τέταρτη σελίδα. Η ανατύπωση έγινε από την Ιταλική έκδοση collezione storica a colori που η συγκεκριμένη περιπέτεια είχε δημοσιευθεί στα τεύχη 23 και 24 με μόνο 3 σελίδες στο 23 και είναι αυτές που λείπουν από την δική μας έκδοση.
  7. Την είχα προτείνει στον Λ.Ανεμοδουρά πριν αρκετό καιρό,αλλά το πρόβλημα ήταν οι πολλές σελίδες της ιστορίας. Για την περιπέτεια έχω να πω ότι εκτός του ότι είναι πολύ καλή σε αυτή σε κάποια οράματα του Ζαγκόρ βλέπουμε σχεδόν όλους τους μεγάλους αντιπάλους και φίλους του ήρωά μας από τις καλύτερες περιπέτειες του.
  8. Sandokan

    ΜΑΡΚ

    Απορώ πως τα έχετε με τον Λεωκράτη αφού η επιλογή των ηρώων και των περιπετειών γίνεται από την εφημερίδα και είναι γνωστό πως δεν έχει και δικαιώματα από άλλες που δεν έχουν εκδοθεί. Για το mister no,επειδή έχω πολύ καλή σχέση με τον Λεωκράτη και μιλάμε αρκετά συχνά,ήξερα από τα πρώτα τεύχη πως δεν είχε μέλλον από την στιγμή που οι πωλήσεις ήταν πάρα πολύ χαμηλές για να βγάζει τα έξοδά του το περιοδικό αν και το πάλεψε όσο μπορούσε.
  9. χωρίς παρεξήγηση από... και με κανένα,η ιστορία του Μαρκ κούρασε αλλά με την τέταρτη επανέκδοση του παιδιού πάνθηρα δεν υπάρχει πρόβλημα??
  10. Sandokan

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι μετά τους EsseGesse υπάρχουν μόνο μερικές αξιοπρεπείς περιπέτειες κυρίως του Cedroni και κάποιων άλλων που ΄δημιούργησαν λίγες ιστορίες του Μπλεκ, και όχι κάτι παραπάνω από το να μπορείς να τις διαβάζεις ευχάριστα. Που να βρεις ιστορίες όπως είναι Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ,Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΓΡΟΥ και τόσες άλλες των EsseGesse.. Δεν είναι μόνο στον Μπλεκ,στα τελευταία τεύχη του Κάπτεν Μίκι αν δει κάποιος τις περιπέτειες δεν θα καταλάβειι πως φτάνει στο τέλος της η κάθε περιπέτεια,το ίδιο και στον Μαρκ,αν και κάποιες είναι με την επίβλεψη του Guzzon και δεν ξεφεύγουν πολύ από το αρχικό στυλ. Μόνο οι περιπέτειες του Ζαγκόρ,Μίστερ Νο,Τεξ και γενικά στις εκδόσεις του Bonelli που ήταν δημιουργός ο ίδιος και περνούσαν και από τον δικό του έλεγχο οι δημιουργίες άλλων τα αποτελέσματα ήταν σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα και από τις αρχικές.
  11. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας,να είστε καλά και να πραγματοποιηθούν όλες σας οι επιθυμίες....
  12. Η πρώτη σελίδα από την Ιταλική έκδοση της νέας ιστορίας του Τεξ,είναι από το ίδιο τεύχος (10) με την προηγούμενη.
  13. Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι,απλά είναι το εξώφυλλο από την πρωτότυπη Ιταλική έκδοση του τεύχους 200.
  14. Τα εξώφυλλα και οι πρώτες σελίδες των Μίστερ Νο και Τεξ από τις Ιταλικές εκδόσεις.
  15. Sandokan

    ΖΑΓΚΟΡ

    Απλά φίλε μου όλα είναι από τις αντίστοιχες Ιταλικές εκδόσεις. Το πρώτο από το τεύχος 4 του Ιταλικού Zagor Color και τα άλλα δύο από τα τεύχη 8 και 10 αντίστοιχα του Zagor Zenith (59 & 61 αν προσθέσουμε και τα 51 τεύχη πριν τον Ζαγκόρ).
  16. Η συγκεκριμένη έκδοση του Μίστερ Νο είχε σταματήσει το 2006 και στα τελευταία τεύχη η τιμή ήταν 2,50 τα υπόλοιπα 70 λεπτά τα πρόσθεσαν τώρα. Πρόκειται για ασπρόμαυρη έκδοση 114 σελίδων,τα δικαιώματα είναι του ίδιου του Bonelli και σε μια αγορά στον χώρο των κόμικς σαν την Ιταλική, που άλλο να δίνεις σε κάθε τεύχος 20000 με 30000 αντίτυπα και άλλο 1000 με 2000 ή στην καλύτερη των περιπτώσεων 3000 με 4000.
  17. Η αλήθεια είναι ότι τελείωσε πράγματι στην σελίδα 57 του τεύχους 125 αλλά άρχισε πάλι στην σελίδα 57 του τεύχους 122, μετά από την περιπέτεια La rabbia degli Osages που εμείς διαβάσαμε στα τελευταία τεύχη του Τζάγκουαρ χωρίς να ολοκληρωθεί ποτέ όμως...
  18. Sandokan

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Είναι περιπέτεια από ένθετο 36 σελίδων του ZAGOR SPECIALE 8. Είχαν κυκλοφορήσει περιπέτειες(ένθετα πάντα) και με τους άλλους δευτερεύοντες ήρωες σε αυτή την έκδοση του Ιταλικού Ζαγκόρ.
  19. Γνωρίζα για την έκδοση του Ζαγκόρ αρκετό καιρό πριν γίνει κάτι γνωστό από τον Λεωκράτη,αλλά δεν έχω αναφέρει κάτι γιατί μου ζήτησε να μην το αναφέρω πριν γίνει κάτι σίγουρο και οριστικό. Μου είχε πει ότι θα είναι αδημοσίευτες ιστορίες όλων των ηρώων,(στις σελίδες του Κοκομπίλ δεν θα υπάρχουν του Ζορρο Κιντ περιπέτειες όπως στο Κοκομπιλ παρά μόνο του Κοκο). Έκανε και μια προσπάθεια να πάρει τα δικαιώματα του Ρακάλ (Rahan) που του είχα ζητήσει αλλά ο υιός και συνεχιστής του έργου του δημιουργού του ήρωα με λίγα λόγια ήθελε την μάνα και τον πατέρα του. Στο πρώτο τεύχος η περιπέτεια του Ζαγκόρ θα είναι από το τεύχος 4 του Ιταλικού ZAGOR COLOR με τίτλο IL SEGRETO DEL COLONNELLO PERRY που κυκλοφόρησε στην Ιταλία πρόσφατα τον 'Αυγουστο που μας πέρασε. Και τα σχετικά όπως πάντα Ιταλικά ντοκουμέντα.
  20. Sandokan

    ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΥ

    Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε βολέψω με το Ιταλικό τεύχος 10.....άλλο τίποτα δεν μπορώ να κάνω . http://www.mediafire.com/file/u19uragvt6rk231/Blueberry_010_-_Generale_Testa_Gialla.zip
  21. Απλά έτσι για ενημέρωση των φίλων του Ζαγκόρ ,κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και το τεύχος 4 της Ιταλικής έκδοσης ZAGOR COLOR.
  22. Νομίζω ότι έχει μείνει μόνο η ιστορία των τευχών 46-52(από την πρώτη σελίδα του 46 έως την τελευταία του 52) με τίτλο Ο Τσίκο και ο τίγρης. Αυτή είναι από το Ιταλικό τεύχος 11 με τίτλο L`URAGANO και τελειώνει στο τεύχος 12. Για να κλείσουμε με τα εβδομαδιαία με την δεύτερη περιπέτεια του Τζάγκουαρ από το τεύχος 12 έως και το τέλος του περιοδικού,χωρίς φυσικά να δημοσιευθεί και αυτή ολόκληρη με τίτλο Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΟΣΑΤΖΗ,είχε δημοσιευθεί στα Ιταλικά 119-120 με τίτλο LA RABBIA DEGLI OSAGES.
  23. Τα κατορθώματα του Τσίκο του τεύχους 3 είναι από το Ιταλικό τεύχος 23 με τίτλο ALLARME A DARKWOOD. Ο θρυλικός ήρως του τεύχους 4 είναι από το Ιταλικό 45 με τίτλο UN EROE RITORNA. Η περιπέτεια 'Εμποροι αλκοόλ του τεύχους 5 είναι από το Ιταλικό 22 με τίτλο IL COLLE DEI GUFI. Το απόσπασμα φάντασμα του τεύχους 18 είναι από το Ιταλικό τεύχος 14 με τίτλο LO SQUADRONE FANTASMA. Σε όλα αναφέρω τους τίτλους της περιπέτειας και όχι του τεύχους γιατί σε πολλά Ιταλικά υπήρχαν και άλλες περιπέτειες. Και οι 4 περιπέτειες είναι δημιουργίες των NOLITTA-FERRI.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.