saravakos Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Member ID: 3299 Group: Members Topic Count: 18 Content Count: 535 Reputation: 5367 Achievement Points: 535 Days Won: 0 With Us For: 6546 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 2, 2023 Age: 39 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Είναι ένα τελευταίο βιντεογραφημένο ενημερωτικό μήνυμα από τον Captain America όπου μιλάει για την αξία της υπομονής και πόσο απαραίτητη είναι αλλά και στο ότι δεν ανταμείβεται πάντα αφού μπορεί κάποιος να περιμένει κάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να πάρει αυτό που περίμενε όπως κι εμείς με αυτή την after credits scene. 5 Παράθεση
kwtsos Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Member ID: 25002 Group: Veterans Topic Count: 158 Content Count: 2118 Reputation: 21786 Achievement Points: 2118 Days Won: 3 With Us For: 4842 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 21, 2020 Age: 32 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Πολυ διασκεδαστικη feel-good ταινια. Σαφως πολυ πιο αναλαφρη απο τις προηγουμενες, ειδικα της πρωτης τριλογιας, αλλα αυτο ειναι λογικο δεδομενου και του νεαρου της ηλικιας του ηρωα, ο οποιος δεν συμπεριφερονταν μικρομεγαλα αλλα οπως κανεις θα περιμενε πανω κατω. Ειχε πετυχημενο χιουμορ, ωραιες σκηνες δρασης και πολυ πετυτηχεμενη αποδοση του Vulture ο οποιος αν θυμαμαι καλα δεν αναφερεται ποτε με αυτο το ονομα στην ταινια (και καλυτερα ). To μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εβαλαν τον Peter Parker να ειναι μαθητης σε ενα φυσιολογικο σχολειο του Queens. Πιστευω οτι ειναι πιο ταιριαστο για τον ηρωα. Κατα τα αλλα θα πω οτι οι αλλαγες που καναν στους χαρακτηρες δεν με χαλασαν, καλο ειναι που και που και μια αλλαγη απο τα αναμενομενα kwtsoκλιμακα 8.5/10, μετα τις μετριοτητες Avengers 2 και Civil War ηταν οτι επρεπε για να ξανανοιξει η ορεξη για να διαβασουμε κανα υπερηρωικο 5 Παράθεση
alexpap Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Member ID: 31249 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 292 Reputation: 1796 Achievement Points: 292 Days Won: 0 With Us For: 3513 Days Status: Offline Last Seen: Μαίου 10, 2019 Age: 29 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 20, 2017 Πάλι καλά που δεν έγινε και ο spiderman μαύρος. Σαν διαφήμιση της Benetton είναι αυτή η αφίσα. Αν δεν κανω λαθος, οταν ανακοινωθηκε το πρωτο reboot της sony (ASM), αρκετος κοσμος μεσω των social media και του hashtag #DonaldforSpiderman ηθελε τον Donald Glover/Childish Gambino να παιξει τον Peter Parker. Αν και τελικα επιλεχθηκε ο Garfield, η γνωμη των fan εισακουστηκε με την μορφη του Miles Morales για τον οποιο ο Gambino εχει δωσει την φωνη του (μονο για την πρωτη του εμφανιση) στην animated σειρα Ultimate Spider-Man. Σε μια αλλη διασταση, οπου τα πραγματα κυλησαν αλλιως, ο Peter Parker εχει υπαρξει και αυτος μαυρος. 3 Παράθεση
Paris Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 21, 2017 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 947 Reputation: 7332 Achievement Points: 964 Days Won: 0 With Us For: 4091 Days Status: Offline Last Seen: 27 λεπτά πριν Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 21, 2017 (Επεξεργασία) Δεν έχω θέμα με τους μαύρους, τους ισπανους και τους ασιατες γενικώς. Θες να έχεις μια μαύρη κοπέλα-ερωτικό ενδιαφέρον του Parker; Φτιάξε έναν νέο μαύρο χαρακτήρα εξαρχής. Οι δημιουργοί έφτιαξαν τον Peter Parker λευκό και την Gwen Stacy λευκή με ξανθά μαλλιά κ.ο.κ. Έτσι, και ο James Bond είναι Βρετανός, Λευκός, straight και άντρας. Ο Doctor Who άνδρας και λευκός κλπ. Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι οπαδός της "ανανέωσης" Επεξεργασία Ιουλίου 21, 2017 από Paris 12 Παράθεση
BATNICK Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2017 Member ID: 24985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1042 Reputation: 6753 Achievement Points: 1045 Days Won: 1 With Us For: 4846 Days Status: Offline Last Seen: 7 ώρες πριν Age: 40 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2017 Δεν έχω θέμα με τους μαύρους, τους ισπανους και τους ασιατες γενικώς. Θες να έχεις μια μαύρη κοπέλα-ερωτικό ενδιαφέρον του Parker; Φτιάξε έναν νέο μαύρο χαρακτήρα εξαρχής. Οι δημιουργοί έφτιαξαν τον Peter Parker λευκό και την Gwen Stacy λευκή με ξανθά μαλλιά κ.ο.κ. Έτσι, και ο James Bond είναι Βρετανός, Λευκός, straight και άντρας. Ο Doctor Who άνδρας και λευκός κλπ. Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι οπαδός της "ανανέωσης" Συμφωνώ σε όλα εκτός του Δόκτωρ. Εφόσον πεθαίνει και αναγεννάται σε νέο σώμα, με διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε φορά, είναι λογικό σε κάποια αναγέννηση να αλλάξει χρώμα ή και φύλο ακόμα. Κι επειδή έχω εξελιχθεί σε μεγάλο νέρντουλα και φαν του Δόκτωρ δεν μπορώ να μη το πω... Doctor Who λέγεται η σειρά, ο χαρακτήρας είναι σκέτο Doctor 7 Παράθεση
Paris Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2017 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 947 Reputation: 7332 Achievement Points: 964 Days Won: 0 With Us For: 4091 Days Status: Offline Last Seen: 27 λεπτά πριν Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 22, 2017 (Επεξεργασία) Το ξέρω, αλλά αν έγραφα σκέτο Doctor πόσοι θα το καταλάβαιναν; Επεξεργασία Ιουλίου 22, 2017 από Paris 2 Παράθεση
Hayate Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2017 Member ID: 6266 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 447 Reputation: 2461 Achievement Points: 450 Days Won: 0 With Us For: 6199 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2017 Το είδα και εγώ και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους σε ό,τι αφορά την κριτική της ταινίας. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει απο προηγούμενες ταινίες Spiderman είναι το πολύ καλό χιούμορ. Πολυ καλός και ο Kiton στον ρόλο του Vulture. Στα αρνητικά τώρα, αν εξαιρέσουμε τον Νεντ και την Μαίη, οι υπόλοιποι κοντινοί χαρακτήρες του Πάρκερ ήταν εντελώς αδιάφοροι.Επίσης δεν μου άρεσε η υπερβολικά hi-tech στολή, ενώ οι σκηνές δράσης θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες. Γενικά καλή ταινία, αν και για Spiderman έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Βαθμολογία 7/10 4 Παράθεση
x for xepeta Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2017 Member ID: 3787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12121 Reputation: 82501 Achievement Points: 12143 Days Won: 79 With Us For: 6508 Days Status: Online Last Seen: 2 λεπτά πριν Age: 51 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 4, 2017 (Επεξεργασία) Πρώτα απ' όλα δεν είναι αυτός ο Spider-man. Ίσως κοντεύει την ιδέα του Ultimate Spider-man αλλά και αυτή είναι μακρυά. Το πρώτο μισό είναι απογοητευτικό. Από τις δυο πρώτες σκηνές απελπίστηκα. Ο τρόπος που κόντεψαν οι δυο πρωταγωνιστές αντίπαλοι και έμαθαν τις ταυτότητες τους ήταν πολύ καλός, και ο Vulture έδειξε ωραίος στην οθόνη. Δεν περίμενα να με τρομάξει με τα φτερά του. Έδειξε επικίνδυνος και καλοφτιαγμένος. Σπασικλάκι δεν ήταν όπως στα 3 του Sam Raimi, που ακόμη και στην τρίτη ταινία το είχε. Τουλάχιστον δεν ήταν απαράδεκτα στιλάτος όπως στο Amazing Spider-man 1 που τον είδαμε να φιλάει την Gwen την ημέρα της αποφοίτησης μπροστά σε όλο το σχολείο (τι στο καλό νόμιζαν οι συγγραφείς; ) Ακόμη και με το γελοίο χορό του SM3, ακόμη και με το ρηχό Venom που αμέσως έγινε κακούλης, η ταινία ήταν καλύτερη από τα τελευταία. Επεξεργασία Σεπτεμβρίου 4, 2017 από x_for_xepeta 7 Παράθεση
Alex7795 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 28, 2017 Member ID: 31208 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 99 Reputation: 455 Achievement Points: 99 Days Won: 0 With Us For: 3533 Days Status: Offline Last Seen: Φεβρουαρίου 26, 2020 Age: 30 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 28, 2017 Ανέβηκαν στο ιντερνετ κάποια deleted scenes από την ταινία. Σε ένα από αυτά "επιβεβαιώνουν" ότι ο Miles Morales υπάρχει στο MCU (λες και δεν ήταν αρκετά προφανές ήδη) δείχνοντας τον θείο του να είναι ακόμα "κολλημένος" στο αμάξι του και να του μιλάει στο τηλέφωνο. Επίσης, απαντάται και η απορία μου για το που στο καλό πήγαν όλες αυτές οι σκηνές που είχα δει στα behind the scenes photos αφού δεν ήταν στην ταινία (όπως η σκηνή που ο Spidey κάνει web-swinging κρατώντας μια κοκκινομάλλα). https://www.youtube.com/watch?v=8KTVToH6ZQk https://www.youtube.com/watch?v=kEekH5uSeSc 3 Παράθεση
Θρηνωδός Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2017 Member ID: 30604 Group: Veterans Topic Count: 535 Content Count: 6810 Reputation: 55778 Achievement Points: 6810 Days Won: 161 With Us For: 3870 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 16, 2020 Age: 34 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 13, 2017 Αξιοπρεπέστατη ταινιούλα. Διασκεδαστική με δουλεμένο χιούμορ, όχι τρελό σενάριο αλλά συμπαθητικό, καλός κακός, η νέα στολή είναι και γ@μώ και ο Σταρκ όπως πάντα μορφάρα. Εντάξει, τους πήρε 5-6 ταινίες και 1-2 ριμπούτ για να βγάλουν καλή ταινία με τον Αραχνάθρωπο. Την ευχαριστήθηκα χωρίς να με πειράξουν καθόλου μερικά αρνητικά που ήδη άρχισα να ξεχνάω. Πολύ καλό ost επίσης. Edit: Αν θα ήθελα κάτι αλλιώς, ήταν να γινόταν πιο ξεκάθαρες οι ικανότητες του Spider-Man πέραν της στολής. Σίγουρα μπορεί να σκαρφαλώνει και αντέχει πολλά περισσότερα σωματικά, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν είδαμε καθόλου το φημισμένο spider sense. 7 Παράθεση
Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 15, 2017 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 740 Content Count: 13252 Reputation: 106766 Achievement Points: 13282 Days Won: 138 With Us For: 6489 Days Status: Offline Last Seen: 26 λεπτά πριν Age: 67 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 15, 2017 Εδώ και καιρό είχα την αίσθηση ότι η Marvel απευθύνεται πλέον σε κοινό προσχολικής ηλικίας. Και η ταινία αυτή επιβεβαίωσε τους φόβους μου. Όμως έτσι ακριβώς θα αντιμετωπίσω κι εγώ την Marvel. θα σκεφτώ πολύ να ξαναδώ ταινία της και θα αρχίσω να ξαναβλέπω ενήλικες ταινίες. 4 Παράθεση
Γάντζος Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 11, 2017 Member ID: 23222 Group: Veterans Topic Count: 194 Content Count: 3526 Reputation: 24869 Achievement Points: 3335 Days Won: 6 With Us For: 5030 Days Status: Offline Last Seen: Τετάρτη στις 07:06 PM Age: 30 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 11, 2017 Ευχαριστη εκπληξη! Το Spiderman: Homecoming ειναι ξεκαρδιστικο (παιζει να γελασα με ολα τα αστεια, πραγμα σπανιο), αλλα και σοβαρο εκει που πρεπει Ο Tom Holland μεγαλο ταλεντο, εξαιρετικος στο ρολο.. το ιδιο και ο Keaton.. και γενικα ολο το καστ επαιξε περιφημα Την ευχαριστηθηκα παρα πολυ και ειναι σιγουρα 2-3 σκαλοπατια καλυτερο απο την Wonder Woman 8/10 για την υπερηρωικη εκπληξη της χρονιας 3 Παράθεση
JohnnyMZ Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2017 Member ID: 9146 Group: Veterans Topic Count: 117 Content Count: 1749 Reputation: 12827 Achievement Points: 1749 Days Won: 14 With Us For: 5964 Days Status: Online Last Seen: 2 λεπτά πριν Age: 29 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 19, 2017 Το είδα κι εγώ, επιτέλους... και μου άρεσε! Δεν ήταν όσο γκράντε π.χ. η πρώτη τριλογία, με φοβερούς και τρομερούς villains όπως ο Green Goblin, ο Dr. Octopus ή o Venom, ούτε, ακόμα, είχε κάποια φουλ συγκινητική σκηνή με τις κατακτήσεις του Parker, όπως το τέλος του Amazing Spider-Man 2... Και, πολύ απλά, δε χρειαζόταν! Αυτό που με ενόχλησε λίγο είναι ότι "μικραίνει" κι άλλο τον Spider-Man, ο οποίος τώρα είναι γυμνασιόπαιδο (το πολύ λυκειόπαιδο, αλλά νομίζω δεν έκανα λάθος). Και η θεία May είναι 30άρα; Δεν ξέρω, αυτό δε με τρέλανε... Ελπίζω να πορευτούν με αυτόν τον ηθοποιό για μεγάλο χρονικό διάστημα, από εδώ και πέρα, και να μη δούμε κανά ευτράπελο τύπου... Αλλά κατά τ' άλλα, το εφηβικό χιουμοράκι μου άρεσε αρκετά. Πραγματικά, τώρα που το σκέφτομαι, η ταινία δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τόσο καθαρά χ πράγματα και να πω γι' αυτό και γι' αυτό μου άρεσε η ταινία. Όλο αυτό το ανάλαφρο κλίμα σε superhero movie, με τον εξυπνάκια αραχνάνθρωπο, και οι καλογυρισμένες μάχες, ωραία "χορογραφία" και εφέ, φοβερή στολή, συν ο κεντρικός ρόλος του Iron Man (χμμ αν κι αυτό δεν έχω αποφασίσει αν το βάζω στα θετικά ή τα αρνητικά)... Και ο κακός (Vulture) ήταν αρκετά ενδιαφέρων σα χαρακτήρας και πολύ καλός σαν ερμηνεία. Και το plot twist με το σπίτι του και την κοπέλα, αν και κλισέ, με ενθουσίασε όταν το είδα. Καλή ταινία, 7/10 για μένα! Μακάρι να συνεχίσουν τις ταινίες με τον Spider-Man, με ανοδική πορεία. 5 Παράθεση
BladeRunner1992 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2018 Member ID: 25407 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 345 Reputation: 4190 Achievement Points: 345 Days Won: 0 With Us For: 4771 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 8, 2024 Age: 33 Δημοσιεύτηκε Μαίου 5, 2018 Ίσως η πιο ευχάριστη και ανάλαφρη ταινία με ήρωα τον Spider-Man, αν και είχε και τις σοβαρές στιγμές της. Πιθανότατα η ταινία δεν είναι γι'αυτούς που θέλουν να δουν μια αμιγώς σοβαρή και... ενήλικη superhero ταινία, αλλά προσωπικά ήξερα τι να περιμένω με βάση το καστ και την ιστορία, και πέρασα πολύ καλά. Το σενάριο απλό αλλά λειτουργικό, οι διάφορες σκηνές δράσης αρκετά καλογυρισμένες, το χιούμορ καλό που φέρνει γέλιο, ενώ σίγουρα ο κακός της υπόθεσης είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρων. Όσον αφορά τον καινούργιο Spider-Man, μπορώ να πω ότι μου άρεσε, αν και προφανώς έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. 7/10 5 Παράθεση
christs Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2018 Member ID: 23613 Group: Members Topic Count: 26 Content Count: 2200 Reputation: 21435 Achievement Points: 2237 Days Won: 3 With Us For: 4999 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 02:19 AM Age: 34 Δημοσιεύτηκε Μαίου 17, 2018 Θα διαφωνησω δυστυχω με τους περισσοτερους προλαλησαντες. Για μενα το θεμα Homecoming ηταν μια μεγαλη αποτυχια, και κριμα γιατι με ολα αυτα που ειχα διαβασει τοσο εδω, οσο και γενικοτερα, μου ειχαν δημιουργει μεγαλες προσδοκιες. Την ειδα κατα τη διαρκεια μιας διαδρομης μου με τρενο στη Μεγαλη Βρετανια, και ψιλο βαρεθηκα, σε μια φαση την εκλεισα, μετα την ξανα ανοιξα, ενδεικτικο οτι δε με κρατησε. Μια σαπουνοπερα, με εναν villain που δε με επεισε καθολου (τον Κιτον τον αγαπω ως ηθοποιο γιατι πολυ μικρουλης εβλεπα τα Μπατμαν με αυτον και τον λατρεψα) , μια θεια Μευ τοσο ξενη σε σχεση με τα κομικς, με το ιδιο να ισχυει ΓΙΑ ΚΑΘΕ προσωπο του κυκλου του Πιτερ. Ναι, ο ηθοποιος που παιζει τον Πιτερ ειναι πολυ ταλαντουχος, ναι, υπαρχουν στιγμες γελιου, αλλά ρε παιδια μιλαμε για τον Σπαιντερμαν. Οι παραγωγοι εχουν στα χερια τους ΤΟΣΟ πετυχημενο υλικο να παρουν και να χρησιμοποιησουν απ τα κομικς, και κανουν ενα reboot τελος παντων του χαρακτηρα, ωστε να τον εισαγαγουν στον κοσμο του MCU, και το καλυτερο τους ειναι αυτο? Οκ, ο Goblin ειναι ηδη χιλιοπαιγμενος απ τις προηγουμενες ταινιες, αλλά γενικοτερα δεν ηθελα τοσο μεγαλες μεταβολές σε σχεση με το τι πραγματικα συμβαινει στα κομικς. Εδω δεν αφησαν και τιποτα πιστό. Πήρε ενα δρομο ο οποιος με βρισκει τελειως αντιθετο. Θα μπορουσα να γραφω σημεια με τα οποια διαφωνω, μεχρι αυριο. Βαθμολογια 4/10. 3 Παράθεση
Pilgrim Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 5, 2018 Member ID: 4607 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 550 Reputation: 3143 Achievement Points: 551 Days Won: 0 With Us For: 6389 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Age: 41 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 5, 2018 Όπως είπαν οι προηγούμενοι (και θα συμφωνήσω) είναι μια ταινία για πιτσιρικάδες. Πολύ φαντεζί μου φάνηκε η στολή, μπορεί να σκέφτηκαν κιόλας ότι αφού πιάνει στον Iron Man θα πιάνει παντού Για το πλοτ τουίστ όταν το είδα φαντάστηκα έναν πιστιρικά να σφίγγει την γροθιά του και να λέει "Ναι, βάλαν μέσα και την MJ!" Προσωπικά την βρήκα βαρετή σε αρκετά σημεία αλλά οκ. Γι'άλλο κοινό απευθύνονται τελικά οι superhero movies.. Εμείς μεγαλώσαμε! 2 1 Παράθεση
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 9, 2018 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117865 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6634 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 48 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 9, 2018 Πάνω από 41,000 άτομα έχουν υπογράψει την αίτηση στο change.org που ζητάει από τους παραγωγούς της νέας ταινίας του Spider-Man να προσθέσουν μια μικρή εμφάνιση του Τόμπυ Μαγκουάιρ ως ντιλιβερά πίτσας, ως φόρο τιμής στην δεύτερη ταινία της τριλογίας του Σαμ Ράιμι. Πηγή. 2 3 Παράθεση
Matt Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Member ID: 33343 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 156 Reputation: 791 Achievement Points: 156 Days Won: 0 With Us For: 2499 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 30, 2022 Age: 33 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. 2 Παράθεση
Matt Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Member ID: 33343 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 156 Reputation: 791 Achievement Points: 156 Days Won: 0 With Us For: 2499 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 30, 2022 Age: 33 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Η καινούρια στολή με καλύτερη ανάλυση 2 1 Παράθεση
GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 117865 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6634 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 48 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 18, 2018 Μπορείς να ανεβάζεις τις εικόνες κατευθείαν εδώ, είτε σύροντας τες μέσα στον κειμενογράφο, είτε κλικάροντας το Επιλέξτε αρχεία. Έτσι δεν γεμίζει και την οθόνη, παρά μόνο όταν επιλέξει ο εκάστοτε χρήστης. 1 Παράθεση
Matt Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2018 Member ID: 33343 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 156 Reputation: 791 Achievement Points: 156 Days Won: 0 With Us For: 2499 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 30, 2022 Age: 33 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 5, 2018 4 Παράθεση
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2022 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1674 Content Count: 28525 Reputation: 191573 Achievement Points: 27559 Days Won: 761 With Us For: 6814 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 53 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12, 2022 Επειδή σε γενικές γραμμές δεν γουστάρω τον Spider-Man (τον θεωρώ τον Βασιλάκη Καΐλα της Μάρβελ και συνέχεια τον απαυτώνουν) δεν είχα δει τις MCU ταινίες του. Από την άλλη όμως εκτιμώ ότι το No Way Home θα μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να το δω. Ως εκ τούτου κατόρθωσα να με πείσω να δω και τις 2 προηγούμενες. Έξτρα μπόνους ότι η Zendaya γράφει πολύ καλά στο Dune (με το οποίο έχω πάθει ψύχωση ), οπότε ήθελα να την δω εδώ. Πέρασα φίνα. Ευτυχώς δεν αναλώθηκαν στο "να δείξουμε το origin του ήρωα" που κρεμάει τις περισσότερες υπερηρωικές. Ευτυχώς επίσης παράτησαν όλη τη μαυρίλα που ενίοτε έχει ο χαρακτήρας και εστίασαν μόνο στον χαβαλέ. Θα βιδωνόμουν λχ εάν τον είχαν ως τον butt joke στο Λύκειο, με ανείπωτο bullying εκεί ή εάν είχαμε κλάψες για το πως είναι ορφανός ή πως τον έχει ο Jameson στο φτύσιμο ή ή ή. Τον έκαναν butt joke για 1-2 λεπτά and that was it. Feel good χαζομαρίτσα, ίσως και να μη δω εφιάλτες και σήμερα 5 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις