Μετάβαση στο περιεχόμενο

Matt

Members
  • Περιεχόμενο

    156
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Matt

  1. Matt

    page45.com

    Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί; Βλέπω καλές τιμές γενικά.
  2. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα κάνω κίνηση, αλλά αν τελικά το αποφασίσω, υπάρχει περίπτωση να το βρω σε καλύτερη τιμή από τα 204€ του BD; Οι τυχεροί οι αμερικάνοι μπορούν να το πάρουν με 125$ στο IST.
  3. Μα η προσοχή ήταν ήδη επάνω τους. Δεν έχει πολύ καιρό που έσπασε τα ταμεία το FFH. Η συμφωνία λοιπόν λέει για μία τρίτη mcu ταινία Spider-Man και μία ακόμα εμφάνιση σε κάποια ταινία του mcu. Επίσης, από αυτά που λέει ο Feige, μάλλον θα τον χρησιμοποιήσει η sony και στις δικές της ταινίες.
  4. Αρκετά καλοφτιαγμένο βίντεο. Περιέχει spoilers εννοείται.
  5. Έλα ρε, μια χαρά ήταν η Halle Berry στο John Wick. Και στις χορογραφίες πολύ καλή που δεν της το 'χα.
  6. Για δώσε καμιά καλή. Ταινιάρες. ΟΛΕΣ. Και το Jackie Brown. Και το Death Proof. Στο οποίο Death Proof,
  7. Matt

    What If...?

    Οι ηθοποιοί των ταινιών που θα επιστρέψουν στους ρόλους τους:
  8. Matt

    Black Panther: Wakanda Forever (2022)

    Ο Ryan Coogler, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Black Panther, θα επιστρέψει στα καθήκοντα του και για το sequel. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου 2022.
  9. Matt

    Eternals (2021)

    Νέες προσθήκες στο καστ: Druig - Barry Keoghan Dane Whitman (Black Knight) - Kit Harington Sersi - Gemma Chan Η Chan εμφανίστηκε και στην Captain Marvel ως Minn-Erva, οπότε έχουμε ένα ακόμα double-casting στο MCU. Εδώ σχεδόν όλο το καστ στο D23 Expo: Και το επίσημο logo:
  10. Matt

    Funny videos

    Ναι αλλά πριν από 100 χρόνια τα κόλλυβα θα ήταν φτιαγμένα από αγνά υλικά, όχι σαν τα σημερινά, γεμάτα συντηρητικά και φυτοφάρμακα.
  11. Matt

    Ms. Marvel (2022)

    Μετά από συζητήσεις χρόνων για την είσοδο της στο MCU, η Kamala Khan / Ms. Marvel αποκτά τη δική της σειρά στο Disney+, με την Bisha K. Ali να εκτελεί χρέη showrunner.
  12. Matt

    She-Hulk: Attorney at Law (2022)

    Η Jennifer Walters, ξαδέρφη του Bruce Banner και γνωστή ως She-Hulk αποκτά τη δική της σειρά στο Disney+.
  13. Matt

    Moon Knight (2022)

    Ο Moon Knight, κατά κόσμον Marc Spector, προσγειώνεται στο Disney+ αποκτώντας τη δική του σειρά .
  14. Κι εγώ φαντάζομαι πως στο τέλος θα τα βρούνε, αν και η ηλιθιότητα της Sony είναι ευρέως γνωστή. Δε μάθανε τίποτα από το Spider-Man 3 και τα Amazing Spider-Man (κυρίως το 2). Αν πάντως ισχύσει η είδηση τελικά, είδα μία καλή ιδέα σε ένα σχόλιο:
  15. Matt

    amazon

    Αν σε συμφέρει οικονομικά το να παραγγείλεις από την πολιτεία ή από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κατάστημα, τότε δεν υπάρχει καν δίλημμα. Το εξωτερικό συνήθως το προτιμούμε όταν βρίσκουμε αυτά που θέλουμε φθηνότερα απ' ότι εδώ.
  16. Matt

    Blade (2025)

    Δε θυμάμαι αν έχουν δικαιολογήσει κάπως εκείνη από το πρώτο Captain America που παίζει και τη μάνα του Quill στους Guardians. Αλλά έστω.. Συμβιβάζομαι με την εξήγηση ο Cottonmouth να είναι τριτοξάδερφος του Blade. Ή απλά doppelganger. Ναι, υπάρχουν και ζούμε ανάμεσα τους. Αν ήταν κανένας πρωταγωνιστικός ρόλος, να συμφωνούσα. Αλλά τώρα σιγά το πράγμα. Τελοσπάντων, ξεφύγαμε!
  17. Matt

    Blade (2025)

    Πες με αφελή αλλά πχ οι σεναριογράφοι των Infinity War και Endgame έχουν παραδεχτεί πως υπήρξαν συζητήσεις για το αν θα συμπεριλάμβαναν τους ήρωες του netflix στις ταινίες αυτές, ενώ και ο ίδιος ο Feige έχει μιλήσει για τους χαρακτήρες. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε double-casting στο mcu. O Ali είναι ηθοποιάρα και προσέγγισε από μόνος του τα marvel studios για τον ρόλο. Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε αυτή την προοπτική; Ένας ηθοποιός μπορεί να παίξει και 2 και 3 ρόλους στο ίδιο σύμπαν. Not a big deal. Τα studios δε δίνουν γενικά και τόση σημασία σε τέτοια θέματα. Σίγουρα δίνουν πολύ μικρότερη από τους θεατές/φανς. Άσε που ο καημένος ο Cottonmouth τα κακάρωσε εδώ και πολύ καιρό. Κατά τ' άλλα συμφωνώ πως ενώ ο πρωταγωνιστής μπορεί να ανεβάσει πολλά επίπεδα ένα απλά αξιοπρεπές σενάριο, ο συνδυασμός Blade και Disney μου κάνει και μένα κάπως.
  18. Matt

    Blade (2025)

    Έρχεται το reboot της τριλογίας Blade από το MCU, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να πηγαίνει στον Mahershala Ali. Σύμφωνα με τον Kevin Feige, ο ίδιος ο Ali πρότεινε στα Marvel Studios την ταινία αυτή, και η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.
  19. Matt

    Black Widow (2021)

    Σκηνοθέτης: Cate Shortland Σεναριογράφοι: Jac Schaeffer & Ned Benson Καστ: Natasha Romanoff / Black Widow - Scarlett Johansson Alexei Shostakov / Red Guardian - David Harbour Yelena Belova - Florence Pugh Mason - O. T. Fagbenle Melina Vostokoff / Iron Maiden - Rachel Weisz Επίσημο logo: Πρεμιέρα: 1 Μαΐου 2020
  20. Matt

    Thor: Love Αnd Thunder (2022)

    Μετά το Thor: Ragnarok, ο Taika Waititi θα σκηνοθετήσει και την τέταρτη ταινία της σειράς, της οποίας θα γράψει και το σενάριο. Η Tessa Thompson θα επιστρέψει κι αυτή στον αναβαθμισμένο πλέον ρόλο της. Η μεγαλύτερη επιστροφή όμως είναι αυτή της Natalie Portman ως Jane Foster, έναν ρόλο που υποδύθηκε τελευταία φορά στο Thor: The Dark World το 2013. Και όπως άφησε να εννοηθεί ο Waititi, η Portman δε θα επιστρέψει απλά ως Jane Foster... Lady Thor: Πρεμιέρα: 5 Νοεμβρίου 2021
  21. Matt

    Hawkeye (2021)

    Ο Jeremy Renner θα κρεμάσει το τόξο του στη σειρά του Disney+ με τίτλο "Hawkeye". Για την ακρίβεια θα παραδώσει το τόξο του, αφού η υπόθεση αναμένεται να επικεντρωθεί στη μετάβαση από τον Clint Barton στην Kate Bishop. Πρεμιέρα: Τέλη 2021 [imdb=tt10160804]
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.