LEFNAT Posted August 9 Member ID: 36,284 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 82 Reputation: 676 Achievement Points: 83 Days Won: 0 With Us For: 1,612 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Share Posted August 9 Γεια χαρα παιδια , ορισμενες διαπιστωσεις μετα τις τελευταιες δυσαρεστες κατα τα φαινομενα εξελιξεις 1) Δηλαδη οι γιγαντες καταφεραν μια σειρα με τον πιο δημοφιλη ηρωα της MARVEL σε σχετικα συγχρονες ιστοριες , να μην φτασει ουτε τις μισες που κυκλοφορησαν οι ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ( θυμιζω 90 τευχη οι ΚΛΑΣΙΚΟΙ δηλαδη τριπλασια τουλαχιστον τευχη απο τον SPIDERMAN αν επαληθευτουν οι δυσοιωνες προβλεψεις ) Πως γκενεν αυτο που λεει και ο Ογκουνσοτο Σιγουρα ,μια παραμετρος που δεν μπορει να αγνοηθει ,ειναι πως αρχικα οι ΚΛΑΣΙΚΟΙ ειχαν εβδομαδιαια κυκλοφορια οποτε εκδοθηκαν περισσοτερα τευχη , αλλα και παλι η ποιοτητα στη συντριπτικη πλειονοτητα των πρωτολειων ιστοριων που παρουσιαζονται στους ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ακομα και για εμενα , που συνεχως επαναλαμβανω σε σημειο που να γινομαι κουραστικος πως οι ρετρο ιστοριες ειναι οι αγαπημενες μου , δεν διαβαζονται με τιποτα εκτος ορισμενων κυριως απο SPIDERMAN και FANTASTIC FOUR Απο την αλλη , κατι που επισης δεν πρεπει να αγνοηθει , ειναι οτι οι ΚΛΑΣΙΚΟΙ κυκλοφορουσαν παραλληλα με την συλλογη της HACHETTE για πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα απο την συλλογη του SPIDERMAN 2) Αφου ανεφερα πολυ τους ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ εριξα μια ματια στην Ιταλια να δω που εχουν φτασει Κοντευουν τους 400 τομους (τον Σεπτεμβριο θα ειναι στον 392 ) Οι ηρωες που πρωτοκυκλοφορησαν στη σειρα ( SPIDERMAN FANTASTIC FOUR THOR HULK IRON MAN ) εχουν μπει πλεον στην δεκαετια του 80 Στις προσφατες προσθηκες ηρωων ειδα οτι εχουν και ADAM WARLOCK δια χειρος JIM STARLIN και πολυ ζηλεψα 3) Πολυ φοβαμαι οτι θα κανουμε πολυ καιρο να ξαναδουμε υπερηρωικο κομικς με συστηματικη κυκλοφορια ( π.χ. ανα δεκαπενθημερο) 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManaLeak13 Posted August 9 Member ID: 36,788 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 1,633 Reputation: 14,702 Achievement Points: 1,921 Days Won: 24 With Us For: 1,420 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 36 Share Posted August 9 Να προσθέσω κάτι που ξέχασα στο προηγούμενο ποσταρισμα μου. Ρε παιδιά, τι ντεκαβλε εξωφυλλα είναι αυτά που βάζουν; Περιμένουν αυτοί τώρα με σχέδιο καρικατούρα να το δει το παιδάκι στο περίπτερο, που έτυχε να δει 5 Σπάιντερ-Μαν επεισόδια στο Νετφλιξ και στο Νικελοντιον και να ζαλίσει τον πατέρα του πάρτο πάρτο πάρτο;;; Που είναι η δράση, που είναι οι villains, που είναι η pg13 σπλατερια; Ένα ξενέρωτο κοντούλη με στολη, να πετάει ιστό κάθε φορά, σε ένα βαρετό background, αυτό βλέπω. Τόμος μπει τόμος βγει. Αν είναι δυνατόν!! Εγω έτσι πως τα βλέπω (ασχέτως τι ιστορίες έχει μέσα, έστω ότι είμαι άσχετος) κόβω πέρα. Μη πω για τους φουλ αντίεμπορικούς τίτλους που δε προιδεαζουν τίποτα για τίποτα, ξενερωτες γραμματοσειρές κλπ. Ειλικρινά δεν θεωρώ πως πούλησε σε κανέναν μη κομικσακια. Τον "τυχαία το είδα μια Παρασκευή και πηρα για το χαβαλέ μου". Εννοείται σε κανένα παιδάκι. Ούτε σε έναν τέτοιο μη πω, αλλά για να μη γίνω απόλυτος θα πω Μαξ 30 άτομα σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι (αν υπάρχουν) ξενέρωσαν με συνοπτικές. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolos79 Posted August 11 Member ID: 33,361 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 591 Reputation: 6,178 Achievement Points: 594 Days Won: 0 With Us For: 2,216 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 45 Share Posted August 11 Στα θετικά ακόμη και στον 30ο τόμο να σταματήσει η σειρά, θα έχουμε συλλέξει εμείς οι ρετρομανεις, από τους 8 τόμους: Το έπος των αρχαίων πινακίδων Μπλακ Κατ και Μπέργκλαρ Τίποτα δεν σταματά τον Τζάγκερνοτ Το έπος των συμβιωτικών οργανισμών Βένομ O Πρόουλερ Κόλαση Η επιστροφή του Βένομ τα the Amazing Spider-Man #68 - 77, 194 - 200, 224 - 230, 252 - 259, 298 - 319. Σύνολο 44 τεύχη με κόστος περιπτέρου 72€. Όχι και άσχημα. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted August 11 Member ID: 11,736 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 5,465 Reputation: 58,636 Achievement Points: 5,501 Days Won: 277 With Us For: 5,401 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 107 Share Posted August 11 Αυτό το Maximum Carnage πρέπει να είναι καταραμένο να μην βγει ποτέ σε ελληνική έκδοση! 7 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted August 11 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,518 Reputation: 35,889 Achievement Points: 4,703 Days Won: 95 With Us For: 3,046 Days Status: Offline Last Seen: 22 min ago Age: 41 Share Posted August 11 O επόμενος τόμος που μ΄ενδιαφέρει είναι ο #19 (Μπλακ Κατ και Μπέργκλαρ). Αλλά ύστερα απ΄τα νέα περί διακοπής της σειράς έχω αρχίσει ν΄ανησυχώ για τους επόμενους τόμους. Φοβάμαι μήπως έχουν ακόμα χειρότερη επιμέλεια, μήπως καθυστερούν να βγαίνουν (όπως πχ συνέβη με τον πρόσφατο) ή ακόμα χειρότερα μήπως διακόψουν τη σειρά ακόμα νωρίτερα απ΄τον τόμο #30. Απ΄ό,τι κατάλαβα τη θεωρούν "καμμένη" τη συλλογή, οπότε μπορεί να τη λήξουν μια ώρα αρχύτερα. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά για παράδειγμα το Έπος των Αρχαίων Πινακίδων (τόμος #28) ήμουν στο τσακ πριν λίγους μήνες να το πάρω σε αμερικάνικη έκδοση Epic Collection και το ανέβαλα μόλις είδα ότι θα βγει στα ελληνικά. Αν όμως γίνει καμιά βλακεία και η συλλογή διακοπεί νωρίτερα και δεν βγει τελικά ο τόμος #28, υπάρχει κίνδυνος να έχει εξαντληθεί μέχρι τότε η αμερικάνικη έκδοση και να μείνω με το στο χέρι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως πάρω την Epic Collection έκδοση όσο είναι ακόμα καιρός γιατί δεν την εμπιστεύομαι και πολύ τη Radnet 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolos79 Posted August 11 Member ID: 33,361 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 591 Reputation: 6,178 Achievement Points: 594 Days Won: 0 With Us For: 2,216 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 45 Share Posted August 11 (edited) Πριν από 1 ώρα, Laz33 είπε: O επόμενος τόμος που μ΄ενδιαφέρει είναι ο #19 (Μπλακ Κατ και Μπέργκλαρ). Αλλά ύστερα απ΄τα νέα περί διακοπής της σειράς έχω αρχίσει ν΄ανησυχώ για τους επόμενους τόμους. Απ΄ό,τι κατάλαβα τη θεωρούν "καμμένη" τη συλλογή, οπότε μπορεί να τη λήξουν μια ώρα αρχύτερα. Και να μείνω με το στο χέρι Φίλε Laz33 θα σου πρότεινα να μην περιμένεις τον 19ο τόμο και να πάρεις τους αμέσως επόμενους τόμους, γιατί κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά με το στο χέρι. Υ. Γ Το ίδιο θα πράξω και εγώ. Τουλάχιστον να έχω κάτι να θυμάμαι από αυτή τη συλλογή, όταν θα έχουν 🧓 τα μαλλιά μου, καθώς και για να αποφύγω να γίνω επειδή περίμενα να κυκλοφορήσουν συγκεκριμένοι τόμοι. Edited August 11 by karolos79 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζάνταφ Posted August 11 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 335 Reputation: 2,382 Achievement Points: 367 Days Won: 2 With Us For: 262 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 20 Share Posted August 11 Πριν από 1 ώρα, Laz33 είπε: Δεν ξέρω τι να κάνω. Ίσως πάρω την Epic Collection έκδοση όσο είναι ακόμα καιρός γιατί δεν την εμπιστεύομαι και πολύ τη Radnet Κάλλιο 40€ και στο χέρι, παρά 10€ και καρτέρι . @ karolos79 μαζί την σκεφτήκαμε την παροιμία! Εγώ το έχω το επικ και είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από την έκδοση που -ΙΣΩΣ- βγάλει η Radnet. Αλλά για διαθεσιμότητα μην ανησυχείς, αυτά δεν εξαντλούνται γρήγορα. Το πολύ πολύ να το βρεις σε άλλο κατάστημα. Ίσως ένα δεκάρικο περίπου ακριβότερο , αλλά αν περιμένεις την Radnet σώθηκες. Και όσοι σκέφτεστε για το Maximum Carnage και δεν το έχετε στα Αγγλικά, ξεχάστε οτιδήποτε άλλο κόμικ θέλετε και βουρ στο epic Collection!!!!!! Ή αν προτιμάτε, πάτε έτσι να το πάρετε 3 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted August 11 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,518 Reputation: 35,889 Achievement Points: 4,703 Days Won: 95 With Us For: 3,046 Days Status: Offline Last Seen: 22 min ago Age: 41 Share Posted August 11 1 ώρα πριν, karolos79 είπε: Φίλε Laz33 θα σου πρότεινα να μην περιμένεις τον 19ο τόμο και να πάρεις τους αμέσως επόμενους τόμους, γιατί κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά με το στο χέρι. Δεν μ΄ενδιαφέρουν οι τόμοι πριν τον #19. Οι μόνοι που αξίζουν σαν ιστορία είναι οι #15 και #16 αλλά τα περισσότερα τεύχη τους υπάρχουν στον τόμο που έχω από την Hachette "Η Γέννηση του Βένομ". Και σε πολύ καλύτερη επιμέλεια εννοείται. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ζάνταφ Posted August 12 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 10 Content Count: 335 Reputation: 2,382 Achievement Points: 367 Days Won: 2 With Us For: 262 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 20 Share Posted August 12 Ενημερώθηκε και ο ιστότοπος , μάλλον θα τον δούμε τον γάμο την Τετάρτη 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted August 12 Member ID: 11,736 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 5,465 Reputation: 58,636 Achievement Points: 5,501 Days Won: 277 With Us For: 5,401 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 107 Share Posted August 12 12 hours ago, Laz33 said: Aν όμως γίνει καμιά βλακεία και η συλλογή διακοπεί νωρίτερα και δεν βγει τελικά ο τόμος #28, υπάρχει κίνδυνος να έχει εξαντληθεί μέχρι τότε η αμερικάνικη έκδοση και να μείνω με το στο χέρι. Θα βγει σίγουρα μέχρι το 30 γιατί δεν είναι η Radnet μόνη της, οι ξένοι αποφασίζουν και δίνουν τις εντολές. 9 hours ago, Laz33 said: Δεν μ΄ενδιαφέρουν οι τόμοι πριν τον #19. Καλά, θ'αφήσεις τον γάμο να πας για πουρνάρια; 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guts Posted August 12 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 785 Reputation: 7,068 Achievement Points: 792 Days Won: 7 With Us For: 1,097 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Share Posted August 12 Πριν λίγο είδα στη σελίδα της Radnet οτι το ''Νουάρ'' πάει για Τετάρτη 28 Αυγούστου. Δεν μπορώ πλέον να τους πάρω στα σοβαρά πάντως, τα έχουν κάνει μαντάρα σε όλες τις παραμέτρους που καθορίζουν την καλή πορεία μιας έκδοσης. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubergorn Posted August 12 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 756 Reputation: 5,900 Achievement Points: 766 Days Won: 24 With Us For: 1,103 Days Status: Offline Last Seen: 58 min ago Age: 42 Share Posted August 12 (edited) Είμαστε σίγουροι ότι θα βγει την Τετάρτη ο γάμος ή πάμε για διαζύγιο με τη μία ; Πάντως με το πρόγραμμα των δύο εβδομάδων Ε Τετάρτη 28 τους βγαίνει . Απλά μην ορκιζεστε πως θα βγει στη τελική τότε. Edited August 12 by Ubergorn 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolos79 Posted August 12 Member ID: 33,361 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 591 Reputation: 6,178 Achievement Points: 594 Days Won: 0 With Us For: 2,216 Days Status: Offline Last Seen: 7 hours ago Age: 45 Share Posted August 12 19 ώρες πριν, Laz33 είπε: Δεν μ΄ενδιαφέρουν οι τόμοι πριν τον #19. Οι μόνοι που αξίζουν σαν ιστορία είναι οι #15 και #16 αλλά τα περισσότερα τεύχη τους υπάρχουν στον τόμο που έχω από την Hachette "Η Γέννηση του Βένομ". Και σε πολύ καλύτερη επιμέλεια εννοείται. Και εγώ έχω τον τόμο της Hachette, όμως θα αγοράσω τους δύο συνεχόμενους γιατί έχουν τα διπλάσια τεύχη (14 radnet και 7 η Hachette), παρόλο που δεν θέλω δίπλα τεύχη στη συλλογή μου. Μάλιστα ο 16ος τόμος ξεκινάει ένα σερί τευχών από το #298 έως το #319 αγοράζοντας τους τόμους 22, 26, 30. Εννοείται για επιμέλεια δεν συζητάμε, όμως αυτοί οι τόμοι είναι μια καλή προσθήκη που δεν ξέρουμε αν θα επαναληφθεί στο μέλλον και πότε. Άρα θεωρώ ότι όσοι θέλουν μεταφρασμένα τεύχη του Αραχνακια, η Radnet αυτή τη στιγμή, με τα ελαττώματα της, είναι μονόδρομος. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted August 12 Member ID: 11,736 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 5,465 Reputation: 58,636 Achievement Points: 5,501 Days Won: 277 With Us For: 5,401 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 107 Share Posted August 12 7 hours ago, Guts said: Πριν λίγο είδα στη σελίδα της Radnet οτι το ''Νουάρ'' πάει για Τετάρτη 28 Αυγούστου. Δεν μπορώ πλέον να τους πάρω στα σοβαρά πάντως, τα έχουν κάνει μαντάρα σε όλες τις παραμέτρους που καθορίζουν την καλή πορεία μιας έκδοσης. Το σάιτ τους ενημερώνεται αυτόματα. Το έχουν πάθει και στο παρελθόν: η 2η ημ/νία πάντα απέχει 2 εβδομάδες από την πρώτη. Αν αλλάξουν την πρώτη, αλλάζει και η 2η εκτός αν κάποιο ανθρώπινο χέρι βάλει τη σωστή ημ/νία στην δεύτερη θέση. Αλλά που τέτοιες πολυτέλειες! 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted August 12 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 58 Content Count: 4,518 Reputation: 35,889 Achievement Points: 4,703 Days Won: 95 With Us For: 3,046 Days Status: Offline Last Seen: 22 min ago Age: 41 Share Posted August 12 Πριν από 1 ώρα, karolos79 είπε: Και εγώ έχω τον τόμο της Hachette, όμως θα αγοράσω τους δύο συνεχόμενους γιατί έχουν τα διπλάσια τεύχη (14 radnet και 7 η Hachette), παρόλο που δεν θέλω δίπλα τεύχη στη συλλογή μου. Μάλιστα ο 16ος τόμος ξεκινάει ένα σερί τευχών από το #298 έως το #319 αγοράζοντας τους τόμους 22, 26, 30. Εννοείται για επιμέλεια δεν συζητάμε, όμως αυτοί οι τόμοι είναι μια καλή προσθήκη που δεν ξέρουμε αν θα επαναληφθεί στο μέλλον και πότε. Άρα θεωρώ ότι όσοι θέλουν μεταφρασμένα τεύχη του Αραχνακια, η Radnet αυτή τη στιγμή, με τα ελαττώματα της, είναι μονόδρομος. Ναι ok, μπορεί να υπάρχουν κάποια έξτρα τεύχη στη Radnet, αλλά τα βασικά (αυτά δηλαδή που έχουν τη μαύρη στολή και τον Βένομ) περιλαμβάνονται όλα στον τόμο της Hachette. Οπότε να δώσω 18€ για να έχω 6 έξτρα τεύχη με άσχετες ιστορίες, δεν το κάνω. Ο #30 που έχει την επιστροφή του Βένομ (με τεύχη που δεν τα έχουμε ξαναδεί σε άλλη σειρά) εννοείται είναι σίγουρη αγορά. Αρκεί όντως να βγει. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
air nomad X Posted August 13 Member ID: 33,749 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 161 Reputation: 1,196 Achievement Points: 166 Days Won: 0 With Us For: 2,121 Days Status: Offline Last Seen: 17 hours ago Age: 57 Share Posted August 13 Μία απορία: Ας υποθέσουμε ότι βγαίνουν οι πρώτοι τριάντα τόμοι και η σειρά σταματάει εκεί. Αν εξαντληθεί το στοκ, η σειρά θα συνεχίσει; καλή διάθεση πάντα! 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guts Posted August 13 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 785 Reputation: 7,068 Achievement Points: 792 Days Won: 7 With Us For: 1,097 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Share Posted August 13 10 min ago , air nomad X said: Μία απορία: Ας υποθέσουμε ότι βγαίνουν οι πρώτοι τριάντα τόμοι και η σειρά σταματάει εκεί. Αν εξαντληθεί το στοκ, η σειρά θα συνεχίσει; καλή διάθεση πάντα! Πολύ δύσκολο να εξαντληθεί το στοκ όσο και αν είναι το απόθεμα. Σε λίγο καιρό η Radnet θα αρχίσει να ''σκοτώνει'' τους τόμους σε προσφορές, παζάρια βιβλίου κλπ Προφανώς η εταιρεία ενδιαφέρεται μόνο για γρήγορο κέρδος και όχι για επένδυση που σε βάθος χρόνου θα είναι κερδοφόρα. Απ'την προηγούμενη συλλογή της Radnet μόνο ένας τόμος του spider man έχει εξαντληθεί. Η βιβλιοθήκη Disney είχε απόθεμα μέχρι τώρα, και η συλλογή της Hachette ακόμα πουλάει μέσω Gb Publishing με ελάχιστους εξαντλημένους τόμους. Η Radnet έχει πολύ κακή πολιτική απ'την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της. Αλλαγές τιμών δύο φορές, συνδρομές σε διάφορες τιμές, προσφορές, ξεστοκάρισμα κλπ Βγάζει μια απόγνωση και έναν πανικό για γρήγορο κέρδος και μάλιστα χωρίς διαφήμιση και με ένα μέτριο ποιοτικά προιόν. Το μόνο που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι αν απο Σεπτέμβρη ανέβουν οι πωλήσεις των επόμενων τόμων. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubergorn Posted August 13 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 756 Reputation: 5,900 Achievement Points: 766 Days Won: 24 With Us For: 1,103 Days Status: Offline Last Seen: 58 min ago Age: 42 Share Posted August 13 33 λεπτά πριν, air nomad X είπε: Μία απορία: Ας υποθέσουμε ότι βγαίνουν οι πρώτοι τριάντα τόμοι και η σειρά σταματάει εκεί. Αν εξαντληθεί το στοκ, η σειρά θα συνεχίσει; καλή διάθεση πάντα! Όταν κάτι τελειώνει έτσι απότομα όχι δεν πρόκειται να συνεχίσει ακόμα και να δεν τους μείνει κανένας τόμος απουλητος. Γιατί για να γίνει αυτό πάλι θα τα σκοτώσουν σαν τιμή . 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted August 13 Member ID: 11,736 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 5,465 Reputation: 58,636 Achievement Points: 5,501 Days Won: 277 With Us For: 5,401 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 107 Share Posted August 13 Υποψιάζομαι ότι παίχτηκε το εξής: Όταν ήταν να βγει η συλλογή αρχικά μου είχαν πει ότι οπωσδήποτε οι τόμοι θα πάνε εβδομαδιαίοι μετά τον 10 επειδή μετά οι ξένοι θέλουν να κυκλοφορήσουν μια άλλη σειρά (ίσως μέσω Hachette?) και αυτή εδώ πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τότε. Επειδή όμως οι τόμοι δεν πουλάνε, τους είπαν να παραμείνουν 15νθήμεροι μέχρι το deadline, οπότε τώρα προλαβαίνουν να βγουν μόνο οι 30. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubergorn Posted August 13 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 756 Reputation: 5,900 Achievement Points: 766 Days Won: 24 With Us For: 1,103 Days Status: Offline Last Seen: 58 min ago Age: 42 Share Posted August 13 (edited) 5 λεπτά πριν, constantinople είπε: Υποψιάζομαι ότι παίχτηκε το εξής: Όταν ήταν να βγει η συλλογή αρχικά μου είχαν πει ότι οπωσδήποτε οι τόμοι θα πάνε εβδομαδιαίοι μετά τον 10 επειδή μετά οι ξένοι θέλουν να κυκλοφορήσουν μια άλλη σειρά (ίσως μέσω Hachette?) και αυτή εδώ πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τότε. Επειδή όμως οι τόμοι δεν πουλάνε, τους είπαν να παραμείνουν 15νθήμεροι μέχρι το deadline, οπότε τώρα προλαβαίνουν να βγουν μόνο οι 30. Και άντε ισχύει αυτό . Μια άλλη συλλογή θα κυκλοφορήσει όντως μετά το πατατρακ αυτό ; Με 30 σούπερ τόμους του spiderman από άποψη ιστοριών και με σκληρότερη επιμέλεια θα μιλούσαμε για μια από τις καλύτερες συλλογές κόμιξ που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας και ίσως και τη καλύτερη . Edited August 13 by Ubergorn 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guts Posted August 13 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 785 Reputation: 7,068 Achievement Points: 792 Days Won: 7 With Us For: 1,097 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Share Posted August 13 4 min ago , Ubergorn said: Και άντε ισχύει αυτό . Μια άλλη συλλογή θα κυκλοφορήσει όντως μετά το πατατρακ αυτό ; Με 30 σούπερ τόμους του spiderman από άποψη ιστοριών και με σκληρότερη επιμέλεια θα μιλούσαμε για μια από τις καλύτερες συλλογές κόμιξ που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας και ίσως και τη καλύτερη . Εγώ δεν πιστεύω οτι έχει πάει τόσο άσχημα η συλλογή, δεν ξέρω τι νούμερα ονειρευόταν η Radnet αλλά μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει 11 τόμους απ'τους οποίους οι 5-6 είναι αδιάφοροι - μέτριοι τίτλοι που δύσκολα κερδίζουν το ενδιαφέρον. Δηλαδή τι θέλει..? Να βγάζει στην τύχη ιστορίες Spider man και να πιάνουν όλες τα ίδια νούμερα πωλήσεων ? Ε δεν πάει έτσι... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubergorn Posted August 13 Member ID: 38,058 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 756 Reputation: 5,900 Achievement Points: 766 Days Won: 24 With Us For: 1,103 Days Status: Offline Last Seen: 58 min ago Age: 42 Share Posted August 13 9 λεπτά πριν, Guts είπε: Εγώ δεν πιστεύω οτι έχει πάει τόσο άσχημα η συλλογή, δεν ξέρω τι νούμερα ονειρευόταν η Radnet αλλά μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει 11 τόμους απ'τους οποίους οι 5-6 είναι αδιάφοροι - μέτριοι τίτλοι που δύσκολα κερδίζουν το ενδιαφέρον. Δηλαδή τι θέλει..? Να βγάζει στην τύχη ιστορίες Spider man και να πιάνουν όλες τα ίδια νούμερα πωλήσεων ? Ε δεν πάει έτσι... Πόσο αλήθεια αυτό αγαπητέ. Και εγώ που γουστάρω φουλ spiderman πήρα 7/11 και από αυτούς στους δύο μετάνιωσα την αγορά και άνετα θα μπορούσα να μη τους έχω. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted August 17 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,757 Reputation: 37,282 Achievement Points: 4,830 Days Won: 105 With Us For: 6,352 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Age: 45 Share Posted August 17 Φέτος στις διακοπές.μου δυστυχώς έχασα τη βέρα μου. Έτσι η αγορά μιας νέας (κανονικό ξεπαραδιασμα) συνδυάστηκε με την αγορά του τόμου "ο γάμος" ώστε να έρθει και να κουμπώσει. Δε νομίζω να πάρω πολλούς ακόμα τόμους από αυτή τη συλλογή. Ίσως δυο-τρεις. Αυτόν όμως τον ηθελα. 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guts Posted August 17 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 785 Reputation: 7,068 Achievement Points: 792 Days Won: 7 With Us For: 1,097 Days Status: Offline Last Seen: 29 min ago Share Posted August 17 Ευχάριστη έκπληξη το One-Shot του Spider man ''Parallel Lives'' , μια όμορφη αναδρομή στη ζωή του Peter και της Mary Jane με εξαιρετικό σχέδιο και απολαυστική αφήγηση. Επειδή είμαι φαν της δεκαετίας του '80 εννοείται οτι θα πάρω στα τυφλά κάθε τόμο που περιέχει ιστορίες των 80's. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpiMan Posted August 17 Member ID: 39,094 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 248 Reputation: 2,099 Achievement Points: 251 Days Won: 2 With Us For: 837 Days Status: Offline Last Seen: 1 hour ago Share Posted August 17 Μετά από 37 χρόνια ξαναπήγα ξαναπήρα τον Γάμο , η σύγκριση με την έκδοση του Καμπανά αναπόφευκτη και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μερικές παρατηρήσεις είναι κάπως spoiler αλλά φαντάζομαι όσοι διαβάζετε αυτό το νήμα το έχετε ήδη πάρει . Πρώτα μια σύγκριση του εξωφύλλου του Καμπανά με το πρωτότυπο εξώφυλλο που υπάρχει μέσα στην έκδοση της Radnet : Ο διαχωρισμός των χρωμάτων του Καμπανά είναι τέλειος αν πρόκειται για 3D κόμικ αν και δεν θυμάμαι να συνοδευόταν από τα αντίστοιχα γιαλιά Στο τελευταιο καρέ αντιλαμβάνεται κανείς ότι στα χρόνια που πέρασαν τα αγγλικούλια μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο αφού δεν νομίζω να μην κατάλαβε κανείς στην τελευταία πρόταση το αμετάφραστο NUFF SAID ! Αξιόλογη σειρά που όταν έχει τέτοιες ιστορίες αξίζει πραγματικά ... nuff said ! 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1995 Posted August 18 Member ID: 35,092 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 11 Reputation: 119 Achievement Points: 11 Days Won: 0 With Us For: 1,840 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:18 PM Age: 29 Share Posted August 18 Καλημέρα , υπάρχει κάποιος συνδρομητής όπως εγώ που δεν έχει λάβει ακόμα τον καινούργιο τόμο ? Φαντάζομαι πως μπορεί να τον καθυστέρησαν τα courier λόγω 15 Αύγουστου, αν υπάρχουν και άλλοι που δεν τον έχουν παραλάβει θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias73 Posted August 18 Member ID: 35,735 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 34 Reputation: 215 Achievement Points: 34 Days Won: 0 With Us For: 1,703 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 51 Share Posted August 18 1 ώρα πριν, john1995 είπε: Καλημέρα , υπάρχει κάποιος συνδρομητής όπως εγώ που δεν έχει λάβει ακόμα τον καινούργιο τόμο ? Φαντάζομαι πως μπορεί να τον καθυστέρησαν τα courier λόγω 15 Αύγουστου, αν υπάρχουν και άλλοι που δεν τον έχουν παραλάβει θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καλημέρα, εγώ στην Πάτρα δεν έχω παραλάβει ακόμα. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristaSomething Posted August 18 Member ID: 35,500 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 6 Reputation: 67 Achievement Points: 6 Days Won: 0 With Us For: 1,753 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 06:36 AM Age: 23 Share Posted August 18 2 ώρες πριν, john1995 είπε: Καλημέρα , υπάρχει κάποιος συνδρομητής όπως εγώ που δεν έχει λάβει ακόμα τον καινούργιο τόμο ? Φαντάζομαι πως μπορεί να τον καθυστέρησαν τα courier λόγω 15 Αύγουστου, αν υπάρχουν και άλλοι που δεν τον έχουν παραλάβει θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Καλημέρα, Κι εγώ δεν τον έχω παραλάβει. Μένω κέντρο Αθήνας. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1995 Posted August 18 Member ID: 35,092 Group: New Members Topic Count: 0 Content Count: 11 Reputation: 119 Achievement Points: 11 Days Won: 0 With Us For: 1,840 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 08:18 PM Age: 29 Share Posted August 18 Πριν από 1 ώρα, ilias73 είπε: Καλημέρα, εγώ στην Πάτρα δεν έχω παραλάβει ακόμα. Και εγώ από Πάτρα είμαι , οπότε θα κάνουμε υπομονή (σε αυτή τη συλλογή βέβαια το πιο πιθανό είναι να εξαντληθεί η υπομονή μας παρά οι τόμοι) . 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted August 18 Member ID: 11,736 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 5,465 Reputation: 58,636 Achievement Points: 5,501 Days Won: 277 With Us For: 5,401 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 107 Share Posted August 18 Δεν τα έχουν στείλει καν τα πακέτα ακόμα. Υποψιάζομαι ότι αυτή τη βδομάδα τα γραφεία της Radnet ήταν κλειστά. Ας ελπίσουμε να ανοίξουν την επόμενη για να στείλουν τουλάχιστον τις συνδρομές. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts