Μετάβαση στο περιεχόμενο

ChristaSomething

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος ChristaSomething

  • Γενέθλια 12/25/2000

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ChristaSomething's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

61

Συνολική φήμη στο GC

  1. ChristaSomething

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Καλησπέρα σας! Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Radnet με ενημέρωσαν ότι έγινε λάθος από το τυπογραφείο και δεν το πρόλαβαν. Με ευχαρίστησαν και μου απάντησαν πως δε θα υπάρξει διόρθωση. Πάντως, λογικά δε θα ξανασυμβεί στους τόμους του Captain America, οπότε είναι μικρό το κακό... Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να υπήρχε αριθμός, αλλά θα συμφωνήσω ότι είναι ευτύχημα που εκδίδονται στα ελληνικά οι τόμοι αυτοί.
  2. ChristaSomething

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Πέραν του ψυχαναγκαστικού της υπόθεσης -που η αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί να υπάρχει ένας τόμος ξεκάρφωτος χωρίς αρίθμηση- το χειρότερο θα είναι να συνεχιστεί και στους επόμενους τόμους του Captain America. Να έχεις πάνω από έναν δηλαδή χωρίς αριθμό, άρα να μπερδεύονται και πιο εύκολα και να πρέπει να τους βγάλεις από τη θέση τους, για να δεις ποιός είναι ποιός. Βέβαια αυτές είναι δικές μου παραξενιές. Ενδεχομένως να είναι και υπερβολικό αυτό που περιγράφω.
  3. ChristaSomething

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ... Ότι είχε μείνει η ρύθμιση και παρέλειψαν να το αλλάξουν. Είπα να ρωτήσω όμως μήπως και απλώς έτυχε στο δικό μου. 😛
  4. ChristaSomething

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Λόγω της συνδρομής έλαβα σήμερα μέχρι και τον 26ο τόμο.
  5. ChristaSomething

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Καλησπέρα σας! Πρώτη φορά γράφω στο forum αυτό (παρότι παρακολουθώ τα θέματα και για αυτήν τη συλλογή και για εκείνη της Hatchette). Ήθελα να ρωτήσω, όσους/όσες από εσάς παραλάβατε τον τόμο 25 του Captain America, εάν στη ράχη του τόμου είναι και σε εσάς λευκό στο σημείο που θα έπρεπε να είναι ο αριθμός του τεύχους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.