Μετάβαση στο περιεχόμενο

john1995

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από john1995

  1. Μπορεί να λέμε για νέα συλλογή της hachette και να γελάμε, αλλά τα σχέδια μας ναυάγησαν, αγαπητοί έρχεται ο τιτανικός. Η εταιρεία βγάζει δεύτερη συλλογή μοντελισμού με τον τιτανικό πριν καν τελειώσει η προηγούμενη η οποία έχει ακόμα 5 μήνες περίπου. Τι να πω μάλλον οι πωλήσεις στα comic δεν πηγαίνουνε τόσο καλά , αν και μου κάνει εντύπωση που η συλλογή με το μοντελισμό πηγαίνει τόσο καλά ενώ είναι εβδομαδιαία. Μάλλον εμείς που συλλέγουμε comic είμαστε φτωχαδάκια.
  2. Μόλις παρέλαβα τον τρίτο τόμο παραθέτω και εικόνες , σαν πρώτο σχόλιο δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που κάνουν την συσκευασία μπορεί εύκολα να έρθει χτυπημένος ο τόμος , φυσαλίδες έβαλαν μόνο στην πρώτη αποστολή μάλλον τους τελείωσαν .
  3. Μόλις παρέλαβα τον πρώτο τόμο από τη σειρά. Για όσους έχετε κάνει συνδρομή μην περιμένετε τον δεύτερο τόμο έστειλαν μόνο τον πρώτο. Στα θετικά είναι ότι έβαλαν και συσκευασία με φουσκάλες οπότε ελπίζω να βάλουν και στους επόμενους τόμους για να μην έρχονται χτυπημένοι. Σας παραθέτω και μερικές φωτογραφίες το χαρτόνι το χάλασα λίγο εγώ ξεκολλώντας το ζελοφαν της συσκευασίας.
  4. Σε επικοινωνία με την radnet μου είπαν ότι ήταν λάθος το ότι ήταν διαθέσιμοι όλοι οι τόμοι στην προεγγραφή και για αυτό το διορθώσαν και δεν υπάρχουν πλέον οι επιλογές για τους επόμενους τόμους, παραδέχτηκαν όμως ότι επειδή ήταν δικό τους λάθος όσοι είχαν κάνει παραγγελία μέχρι και τον τόμο 60 θα την δεχτούν κανονικά απλά πλέον δεν ισχύει . Πάλι καλά που παραδέχτηκαν το λάθος τους και δεν μας ακυρώνουν πάλι τις παραγγελίες.
  5. Πες μου τώρα οτι θα μας ξαναστείλουν καινούργιο email και θα ακυρώσουν τις παραγγελίες σε όσους έκαναν την 20αδα 2-21 και την 40αδα 21-60 να τρελαθούμε πάλι .
  6. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι κατέβασαν προσωρινά τη συνδρομές για να γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές θα ξανά ανεβούν αργότερα, επίσης μου τόνισαν ότι δεν ισχύουν τα κουπόνια. Προφανώς μας παρακολουθούν και κατάλαβαν την γκάφα με τα κουπόνια και τώρα ακυρώνουν τη μία παραγγελία μετά την άλλη και θα ανεβάσουν πάλι τη συνδρομές για να τις ξανακάνουμε από την αρχή .
  7. Μόλις πήγα να κάνω την πρώτη παραγγελία για 2-21 και όταν πάτησα το κουμπί για ταμείο μου λέει δεν ισχύει πλέον η συνδρομή και από το e-shop αφαίρεσαν όλο το υλικό του spiderman , περίεργα πράγματα.
  8. Καλημέρα , επειδή δεν έχω ξανακάνει παραγγελία μπορεί κάποιος να μου πει πως και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το αποκριάτικο εκπτωτικό κουπόνι ; Το βάζουμε κάπου όταν παραγγέλνουμε από το site ή πρέπει να το ζητήσουμε σε τηλεφωνική παραγγελία ;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.