Μετάβαση στο περιεχόμενο

air nomad X

Members
  • Περιεχόμενο

    140
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος air nomad X

  • Γενέθλια 07/04/1967

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

air nomad X's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Κι εγώ έτσι περίπου... Αυτό που θα με έκανε να μου αρέσει περισσότερο, θα ήταν αν τα σχέδια ήταν πιο εμπλουτισμένα. Όχι άλλη τεχνοτροπία, απλά περισσότερα πράγματα στο ίδιο καρέ. Έτσι όπως είναι τώρα, μου φαίνονται ιδανικά για κινούμενα, όχι για βιβλίο. Πάντως θα το έχω υπόψη μου, αν το πετύχω σε καμιά πολύ καλή τιμή ίσως και να το πάρω... καλή διάθεση πάντα!
  2. Το ότι σου έκανα like (εσένα, τώρα, σ` αυτήν την ανάρτηση) δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί σου. Σημαίνει απλά ότι μ` αρέσει η ανάρτηση. Κι αυτό το κάνω συχνά. Όταν διαφωνώ τόσο που δε θέλω να έχω καμμία σχέση με το περιεχόμενο της ανάρτησης ,συνήθως (όχι πάντα!) δεν κάνω like, απλά. Σχεδόν ποτέ δε βάζω "Disagree", να` ναι τρεις φορές ως τώρα εδώ μέσα... (η πρώτη γιατί ταίριαζε με το σκόπιμα κωμικό περιεχόμενο της ανάρτησης, η τρίτη λίγο πιο πάνω...) Γενικά τα emoticons ;έχουν από μόνα τους ένα εύρος νοημάτων (π.χ. το "Funny" μπορεί να είναι από απλό μειδίαμα, έως ξεκάρδισμα). Προσθέτοντας σ` αυτό και τις προσωπικές ερμηνείες του καθενός, είναι θαύμα που μπορούμε και συνεννοούμαστε... Συμπέρασμα: με τόσες διαφορετικές (έως αντικρουόμενες) ερμηνείες, μου φαίνεται πως, το "Read" στην παρούσα μορφή του είναι άχρηστο. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω την κατάσταση, αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο μου, και το μόνο που μπορώ πλέον να πω είναι: καλά ξεμπερδέματα! Αλλά και καλή διάθεση πάντα! Υ.Γ.: Μπορούμε απλά να κάνουμε παράθεση της ανάρτησης και να αντιδρούμε εκεί. Αυτό μας διασφαλίζει και στην περίπτωση που κάποιος κάνει ένα EDIT που αλλάζει το νόημα, αλλά η αντίδρασή μας, που δεν θα ήταν η ίδια, μένει. Υ.Γ2.: Εγώ ίσως να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το "Read", αλλά με την έννοια του "Must Read", όπως πάντα.
  3. Καλή προσπάθεια , αλλά δεν υπάρχει αντίθεση μεταξύ των δύο... Προφανώς σημαίνει "λυπάμαι αλλά διαφωνώ", και άρα ισχύει ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή Για την ακρίβεια, νομίζω πως σημαίνει "βρίσκομαι στη δύσκολη θέση να σου πω ότι διαφωνώ μαζί σου" (το ανθρωπάκι ζορίζεται, να το πει ή να μην το πει;...). Μήπως τελικά όντως ξεκίνησες συζήτηση για τις επόμενες δύο σελίδες; ---- Καλό! καλή διάθεση πάντα!
  4. Σύμφωνα με το δικό μου επίπεδο Αγγλικών, η λέξη μόνη της είναι εντολή και σημαίνει "Διάβασε!" Κι αυτό χωρίς να λάβουμε καν υπόψη μας το εικονίδιο, που επιτείνει την έννοια. καλή διάθεση πάντα!
  5. Εγώ ασχολούμαι με την πληροφορική εδώ και 40+ χρόνια, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι "Read" σημαίνει "Διάβασε". Τι δεν καταλαβαίνεις; Νομίζω πώς η λύση που πρότεινες είναι η ιδανική, στην παρούσα φάση, φίλε @ Valtasar . Δεν είναι ανάγκη να κάνω εγώ τη δημοσκόπηση. Πάντως μάλλον πρέπει να γίνει. Εναλλακτικά, το αφήνουμε όπως έχει, και σε βάθος χρόνου θα αποφασιστεί στην πράξη το νόημα του εικονιδίου· πάλι η κοινότητα αποφασίζει... Και ίσως να έχει αποφασίσει ήδη... καλή διάθεση πάντα! Υ.Γ.: Ένα πράγμα που θέλω οπωσδήποτε να πω με την ευκαιρία είναι ότι το σετ εικονιδίων που χρησιμοποιούμε έχει θετικό χαρακτήρα, και νομίζω ότι πρέπει να παραμείνει έτσι, για να διατηρήσουμε ένα καλό κλίμα. Ούτε "Dislike", ούτε τίποτα ακόμη χειρότερο... ( Το "Disagree" είναι ευγενέστατο, παρόλο που μπορεί να μην μας αρέσει... ).
  6. Και το "Read" κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, του να προτρέπεις - συστήνεις αυτήν την ανάρτηση στους άλλους. Ήδη χρησιμοποιείται έτσι, αλλά όχι από όλους. Με το "Must Read" θα το χρησιμοποιούν όλοι έτσι (διασάφηση). Αυτό ακριβώς. Με βάση την εικονίτσα θα έπρεπε όλοι να το καταλαβαίνουν ως "Must Read". Έχουμε μια φατσούλα με μεγάλα γυαλιά που κοιτάζει τώρα, και άρα δεν αναφέρεται στο παρελθόν, δηλαδή δεν έχει την έννοια του "Διαβάστηκε". Άρα μπορεί να σημαίνει "Διαβάζω", και, κατ` επέκτασιν, "Διαβάζεις", κι ακόμα παραπέρα "Διάβασέ Το". Δυστυχώς η ερμηνεία των πραγμάτων εξαρτάται πάντα από αυτόν που την κάνει. Γι` αυτό κι έχουμε το φαινόμενο να το ερμηνεύουν κάποιοι ως "Must Read" και άλλοι έως και "Αδιάφορο" ίσως. Αν το ονομάσουμε "Must Read" θα αποφύγουμε, άλλες τέτοιες ασυνεννοησίες. Μπορεί να μην ήταν ο αρχικός σκοπός του αυτός, είναι όμως, θεωρώ (κι εγώ και άλλοι, ίσως οι περισσότεροι) ότι είναι αυτός που του ταιριάζει. Αν το αφήσουμε έτσι, θα πρέπει να ξέρουμε με ποιαν έννοια το χρησιμοποιεί ο καθένας, για να καταλάβουμε την αντίδρασή του. Εφικτό, αλλά όχι πρακτικό / βολικό, ιδιαίτερα για τα νεότερα μέλη και τους επισκέπτες. Προσωπικά δε βρίσκω κανένα λόγο να μην το μετονομάσουμε σε "Must Read", πέραν από το ότι κάποιοι το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει διαφορετικά. Τα σέβη μου! Καλή διάθεση πάντα!
  7. Το εικονίδιο "Read" πρέπει να μετονομαστεί σε "Must Read". καλή διάθεση πάντα! Σημείωση: Για τους λόγους που πρέπει να γίνει αυτό, βλέπε τη συζήτηση που ξεκίνησε εδώ. Οι δικές μου συγκεκριμένα απόψεις βρίσκονται εδώ, εδώ κι εδώ.
  8. Ὀχι, αν και σκισμένες (έστω κι ελάχιστα) ζελατίνες βρίσκεις εύκολα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, αν το περιεχόμενο είναι εντάξει... Εννοώ ότι δεν το έχω ανοίξει εγώ, έστω και για να δω πώς είναι μέσα, κι ακόμα καλύτερα για να το διαβάσω κιόλας. Την προηγούμενη φορά το πήρα, το διάβασα, και αργότερα ανέβασα την κριτική μου για την έκδοση, όλα την ίδια μέρα. καλή διάθεση πάντα!
  9. Μη σου πω και στο 3:43... Πάντως δεν το έχω ανοίξει ακόμα το καινούργιο. Πάντα ελπίζει κανείς... καλή διάθεση πάντα!
  10. Έχω ήδη απαντήσει στο πώς τα βλέπω εγώ. Δείξε μου ένα που πιστεύεις ότι μπήκε με αρνητική έννοια, και θα το εξετάσουμε, αν όντως έπρεπε να αναδειχθεί (με το "READ") ή όχι. Ειδικά για τα "READ" που μπαίνουν στις "κόντρες", αυτά που έχω δει εγώ τουλάχιστον (για δες τα στοιχεία μου, πόσον καιρό είμαι μέλος, συν δεν θυμάμαι τώρα πόσα χρόνια πριν), εξακολουθεί να ισχύει ο θετικός χαρακτήρας. Τα "READ" στις "κόντρες" δείχνουν μεγαλοψυχία, πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο. Διότι ο "αντίπαλος" γράφει κάτι τόσο αξιόλογο, ή έστω απλά σωστό, που ο άλλος το αναδεικνύει, παρόλο που βρίσκονται σε "κόντρα". Για την περίπτωση που περιγράφεις καταλληλότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι το "NEUTRAL". Και γενικότερα, ίσως κάποιος να μην χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή κάτι σωστά. Για όποιο λόγο κι αν το έκανε, μας έδειξε πώς θα ήταν το GC αν το "READ" σήμαινε "ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ". Mόνο αν το έβλεπε αυτός που το έβαλε θα είχε νόημα. Αλλιώς φαίνεται σαν spam, όπως περίπου λές κι εσύ παρακάτω. Αν το έκανε σκόπιμα γι` αυτό το λόγο, τότε @ jimakoszs97 τα σέβη μου! (). Αυτά απαντούν και την παρακάτω ανάρτηση του @ hudson : Με βάση τα προηγούμενα, αν το έβαλαν με την έννοια του "ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ" έκαναν λάθος, το οποίο όμως η κοινότητα διόρθωσε, σε σημαντικό βαθμό. -------------- Αρχικά είπα να μην απαντήσω στις παραπάνω αναρτήσεις, γιατί νομίζω πως τελικά συννενοηθήκαμε, αλλά το έκανα κυρίως για όσα μέλη είναι νέα στην παρέα μας, για να μη μείνουν με λάθος εντυπώσεις. Για μένα προσωπικά, το "READ" είναι πάνω κι απ` το "RESPECT" ακόμα. Όσο για σένα @ Manitou , φρόντισε να μην αναρτήσεις κανένα από τα διαμαντάκια που ανεβάζεις κατά καιρούς, γιατί θα θελήσω να το αναδείξω, και θα σου κοτσάρω ένα ξεγυρισμένο "READ" που θα είναι όλο δικό σου! Και μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα! καλή διάθεση πάντα! Υ.Γ.: Πήγα σήμερα και πήρα το "Ανήμερος", σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μετά από πολύ περπάτημα. Σε αντίθεση με τις άλλες φορές, είναι ακόμα στη ζελατίνα του...
  11. Ας ελπίσουμε @ Ilias ότι κάτι ξέρεις και δε μας λες... (που θα ήταν λογικό στη φάση αυτή...) Θα μπορούσαμε, για παράδειγμα, να δούμε στα ελληνικά το ΜARVEL Legendary Collection, ή έστω μία επιλογή απ` αυτό. Ή ίσως το DC Heroes and Villains Collection (ή μια επιλογή από αυτό...). Και τα δύο της Hachette... καλή διάθεση πάντα! Σημείωση: Μετέφερα τη συζήτηση στο κατάλληλο νήμα. Παρὸλο που η έκδοση της Hachette ολοκληρώθηκε, κι έτσι δεν θα έχουμε πλέον προεπισκοπήσεις έργων (previews), θα συνεχίσουμε, όμως, να έχουμε κριτικές (αρκεί να υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να τις κάνουν). Προσωπικά, δεν μπορώ να σκεφτώ πότε στο μέλλον θα είναι αδύνατο να γίνει αυτό... Οπότε ίσως πρέπει να κρατήσουμε το άλλο νήμα ειδικά για το σκοπό αυτό, που είναι και ο αρχικός του. Νομίζω πως είναι επίσης το κατάλληλο μέρος και για πίνακες ή άλλες παρόμοιου χαρακτήρα αναρτήσεις, όπως άλλωστε και το αντίστοιχο για τον Σπάιντερ-Μαν...
  12. @ Niki , για να ταγκάρεις ονόματα πατάς το "@" και σου βγαίνει μια λίστα επιτόπου (ίσως αργήσει λίγο...), κι ενώ εσύ γράφεις το όνομα, αυτό ανεβαίνει αυτόματα πιο ψηλά στη λίστα, και το επιλέγεις όποτε το δεις. καλή διάθεση πάντα! EDIT: Μία διόρθωση: Η λίστα βγαίνει όταν μετά το "@" γράψεις κι ένα γράμμα (ή κενό, όπως λέει ο @ Ubergorn παρακάτω). Μπορείς και να αλλάξεις αυτό που γράφεις, η λίστα μένει. Η διευκρίνιση αυτή @ Niki είναι για κάθε μελλοντικό αναγνώστη, αφού εσύ, όπως είδα πιο κάτω, το έχεις μάθει πλέον. ξαναEDIT! Συνειδητοποίησα επιτέλους γιατί νόμιζα ότι οι οδηγίες μου ήταν ολοκληρωμένες ενώ δεν ήταν (αν και κάτι δε μου πήγαινε καλά...). Βρήκα τι έλειπε. Για να βγει η λίστα, μετά το "@" μπορείς να πατήσεις και το Shift. Αυτό το κάνουμε συνήθως έτσι κι αλλιώς, διότι τα ονόματα συνήθως αρχίζουν με κεφαλαίο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με το να πατήσεις το κενό (spacebar): λίστα κενή, με κάτι που γυρίζει μέσα, περιμένοντας να γράψεις κάτι. Νομίζω ότι τώρα πλέον είναι ολοκληρωμένες οι οδηγίες.
  13. Θλίψη... Μπορείς να είσαι απολύτως ευαίσθητος σαν άνθρωπος, και ταυτόχρονα εντελώς αναίσθητος ειδικά στις επιθέσεις των ανθρώπων που έχουν επιλέξει το δρόμο της κακίας. Απολύτως εφικτό! Κι έτσι να έχεις καλή διάθεση πάντα!
  14. @ Niki σ` ευχαριστώ που μοιράστηκες με μας αυτήν την εμπειρία. Ἰσως θα `πρεπε να του πεις και για την παρέα μας εδώ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη...), διότι τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά, και ίσως θα ήθελε να γίνει μέλος της. καλή διάθεση πάντα!
  15. Ίσως εννοούν την ενότητα "ΑΡΘΡΑ-ΜΕΛΕΤΕΣ του GC". Είναι κάποιες αναρτήσεις, όπως αυτές που ανάφερα πριν (χωρίς να συγκεκριμενοποιήσω), που τους ταιριάζει περισσότερο αυτή η ενότητα. Όμως η οργανική τους θέση είναι μέσα στα νήματα. Ἰσως πρέπει να βρίσκονται και στα δύο μέρη... Τώρα, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βρίσκει εύκολα μία ανάρτηση, μπορεί να βάλει σελιδοδείκτη (bookmark) όχι μόνο στη σελίδα, αλλά και στην ίδια την ανάρτηση: πας στην πάνω μπάρα, στο "posted ...", ο δείκτης γίνεται χεράκι, δεξί κλικ, επιλογή "bookmark this link", αλλάζεις όνομα, επιλέγεις που το θες, και το βάζεις. (palemoon σε linux) Προσωπικά χρησιμοποιώ το Scrapbook X (firefox extension). Μ` αυτό σώζω σελίδες και αποσπάσματα. Πολύ πρακτικό και χρήσιμο. Ἰσως εσένα σε βολέψει κάποια άλλη υλοποίηση / εφαρμογή. καλή διάθεση πάντα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.