Jump to content

Recommended Posts

What_If...__(TV_series)_logo.png

 

To What If...? είναι μια νέα σειρά της Marvel που διαδραματίζεται στο MCU. Πρόκειται για μια σειρά ανθολογίας, στο οποίο εξερευνώνται διάφορες στιγμές το τι θα είχε γίνει αν σε πολύ μεγάλες στιγμές του Marvel Cinematic Universe τα πράγματα είχαν πάρει διαφορετική τροπή. Πρωταγωνιστεί ο Jeffrey Wright των Westworld, Hunger Games, James Bond και ο οποίος θα είναι και ο Jim Gordon στο The Batman ως ο The Watcher, ο αφηγητής της σειράς. Εκτός αυτών θα δανείσουν τη φωνή τους πάρα πολλοί ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του MCU όπως ο Chris Hemsworth ως Thor, ο Josh Brolin ως Thanos, ο Michael Douglas ως Hank Pym, η Hayley Atwell ως Peggy Carter και γενικότερα έχουν ανακοινωθεί εμφανίσεις χαρακτήρων και επανεμφανίσεις ηθοποιών από ένα πολύ ευρύ φάσμα ταινιών του MCU. Φαίνεται ενδιαφέρον project και αναμένουμε να δούμε πως θα το χειριστούν. Αναμένεται στα μέσα του 2021 στο Disney+.

 

 

 

IMDb Error: The page with this imdb id is not supported and added to the black list.

 • Like 9
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Για μένα η πιο αναμενόμενη σειρά του Disney+. Το animation φαίνεται εξαιρετικό και όντας φαν των υποθετικών σεναρίων, αλλά και των αντίστοιχων κόμικ, ελπίζω σε κάτι ενδιαφέρον . Θα ήθελα μόνο να μην αναλωθούν σε αλλαγές προσώπων ή φύλου των ηρώων, όπως φαίνεται στο trailer, αλλά να εξερευνήσουν και τις συνέπειες διαφορετικών αποφάσεων σε κρίσιμες στιγμές του MCU. Πχ τι θα γινόταν αν ο Winter Soldier δεν είχε σκοτώσει τους γονείς του Stark ή ο Thor δεν έπαιρνε πίσω το Mjolnir στην πρώτη ταινία.

Edited by kujo79
 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Σκοπός είναι να βάλουν σοβαρά ερωτήματα και όχι ανοησίες. πχ Τί θα γινόταν αν τον Σπάιντερ-Μαν τον τσιμπούσε κουνούπι και όχι αράχνη; αν ο Σταρ Λορντ άκουγε σοβαρή μουσική; αν ο Τόνι Σταρκ ήταν κακομούτσουνος; αν ο Καπ δεν ήταν λακαμάς; και άλλα τέτοια.

 • Like 1
 • Funny 6
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

 

Πρώτο trailerάκι και δε φαίνεται καθόλου κακό!

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Πάντως εμφανισιακά οι περισσότεροι ήρωες μοιάζουν αρκετά με τους ηθοποιούς του MCU.

 

Θα έχει ενδιαφέρον, μάλλον...

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

S01E01

 

meeeeh :) σκιτσάκι καλύτερο απ'ότι περίμενα (γενικώς τα αμερικάνικα δεν με ενθουσιάζουν). από εκεί και πέρα, μάλλον εγώ δεν είμαι στο target group του. Δεν μοιάζει σειρά για 50αρηδες :) και δη 50ρηδες που δεν πολυγουστάρουν πλέον τα κόμικ των Marvel/DC. Η ιστορία αρκετά απλή, pc και mainstream. Επιπρόσθετα δεν φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιο overreaching arc. Άρα δεν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη, κάτι. Ο,τι συμβαίνει αυτά τα 25-30 λεπτά. Πιθανολογώ πως θα έχει την τύχη των αντίστοιχων κόμικ. Ποια είναι η τύχη τους? :) Από μια ματιά που έριξα στις τιμές των πρώτων What if από τα 70ς, δεν μπορώ να πω ότι έχουν πάρει κάποια σοβαρή αξία. Ίσως 1-2 τεύχη, αλλά overall, who cares? μια από τις άπειρες σειρές της Marvel.

 

anyhow. Δεν την απορρίπτω. Όχι ακόμα έστω :) 

 

:cheers5: 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

S01E02 βελτιωμένο σεναριακά από το πρώτο. πολύ. στο ξεκίνημα είναι κάπως, αλλά με το που παίρνει μπρος, παίρνει μπρος :)
S01E03 και αυτό καλό επεισόδιο. 

 

μπορεί και να κάναν χαζομάρα που ξεκίνησαν με αυτό που ξεκίνησαν. τα επόμενα 2 ήταν διασκεδαστικά :) κοσμοιστορικοσυγκλονιστικά? όχι. αλλά σίγουρα μια ώρα ψυχαγωγίας :) 

 

:cheers5: 

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Και ενώ η σειρά δεν μου πολυάρεσε... ήρθε το επεισόδιο 5 το οποίο είναι μια παραλλαγή του Marvel Zombies. Πραγματικά το απόλαυσα. Για τους λάτρεις των ζομπιών! :yahoo: 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.