Jump to content

Θα αγοράσετε τον 27ο τόμο της συλλογής της Marvel, Avengers: Διάλυση (Disassembled);


Θα αγοράσετε τον 27ο τόμο της συλλογής της Marvel, Avengers: Διάλυση (Disassembled);  

39 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

IMG_20200826_183327_HHT.jpg.840ca59add0655b3434a2ee976378923.jpg

 

Φτάνουμε στα μισά σιγά σιγά και αυτή η δεκάδα μπορούμε να πούμε ότι έχει αρκετά αμφιλεγόμενες επιλογές σε σχέση με όσα φημολογούνταν και γνωρίζαμε. Avengers: Disassembled λοιπόν ο επόμενος τόμος, αρκετά γνωστή ιστορία του Bendis σε σχέδιο του Finch. Η πλάκα είναι πως στον 3ο μόλις τόμο της συλλογής είχαμε το πρώτο volume του New Avengers, το οποίο είναι άμεση συνέχεια της συγκεκριμένης ιστορίας, οπότε στη σελίδα που λέει πως φτάσαμε εδώ μαθαίνουμε πάνω κάτω τι συνέβη σε αυτόν τον τόμο.

 

Επίσης είναι αμφιλεγόμενη επιλογή, γιατί είναι η τέταρτη ιστορία του Bendis στη συλλογή μετά τους τόμους 3, 9 και 23, την ίδια ώρα που τον φτάνει μόνο ο Busiek με 3, ενώ Stan Lee, Alan Moore, Grant Morrison, Frank Miller έχουν από 1 και ο Straczynski με τον Brubaker από 2. Είναι μακράν ο πιο αγαπημένος της συλλογής μέχρι τώρα και δεν έχει και πολλούς φανς, προσωπικά ο πρώιμος Bendis της Marvel μου αρέσει, οπότε δε με χαλάει καθόλου να δω αυτήν την ιστορία και θα την αγοράσω.

 

Πως σας φαίνεται (και) αυτή η επιλογή; Για ποιους λόγους θα προβείτε σε αγορά του τόμου και για ποιους όχι;

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Θα τον αγοράσω ψυχαναγκαστικά για να ολοκληρώσω την 60άδα, αλλά πραγματικά από τότε που σταμάτησε να απαντάει ο Τσέλιος και μαθαίνουμε έναν έναν τους τόμους, η συλλογή δεν έχει σταματήσει να μας δίνει το ένα χαστούκι μετά το άλλο, λες και το κάνουν επίτηδες. Πρώτα αδιάφορος τόμος Κάπτεν, ύστερα επανέκδοση, τώρα Bendis, τι άλλο πια. 

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Θα τον αγοράσω και εγώ για να ολοκληρώσω την συλλογή, νομίζω μέχρι στιγμής στην συλλογή το έχουν παρακάνει λίγο με Avengers και Bendis θεωρούν μάλλον σίγουρες τις πωλήσεις δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Το καλό είναι ότι βλέπουμε νέα ιστορία στα ελληνικά και απ΄ ότι είδα έχει πολύ καλή βαθμολογία στο goodreads με χιλιάδες ratings.

Edited by budd
 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Διάβασα τον εν λόγω τόμο στα αγγλικά πριν μερικούς μήνες και τον βρήκα ενδιαφέρων. Εφόσον κυκλοφορεί πρώτη φορά στα ελληνικά (αν δεν κάνω λάθος), δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να μην τον πάρει κάποιος. Ναι σίγουρα ο Bendis και οι Avengers έχουν καλύτερο βίσμα στην συλλογή και από μπάρμπα στην Κορώνη, αλλά κοιτώντας τους 22 πρώτους τόμους της Hachette στο εξωτερικό, έχουμε σε εκκρεμότητα τον εν λόγω τόμο, καθώς επίσης και Dark Phoenix, Ultimates, Marvel Zombies. Οπότε πιστεύω είναι η πιο ανώδυνη επιλογή, αλλιώς μετά θα άρχιζαν τα κλάματα περί επανακυκλοφορίας τόμου που εξέδωσε η Anubis κλπ κλπ 

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Κι εγώ θα τον αγοράσω, κυρίως λόγω της ράχης. Μπορεί τελικά και η ιστορία να μην είναι τόσο κακή αλλά Bendis και Avengers είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί έβγαλαν το New Avengers πριν από αυτό. Φαντάζομαι θα έχουν καμιά δικαιολογία τύπου "άμα βάζαμε ιστορία με τίτλο Διάλυση στην αρχή της συλλογής δεν θα πουλούσε τόσο καλά". Τέλος πάντων, το μόνο καλό είναι ότι λογικά δεν θα δούμε πολλές ακόμα ιστορίες τον Avengers στην συλλογή. Τώρα που έχουν χρησιμοποιήσει τα δυνατά τους χαρτιά, το πολύ να εκδώσουν μία-δύο ακόμη. Εκτός βέβαια αν κάνουν καμία μπαγαποντιά και αρχίσουν να εκδίδουν όλες τις άκυρες ιστορίες Avengers από το τέλος της συλλογής, λόγω της δημοφιλίας της ομάδας από το MCU.

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Εγώ πάντα και πάντοτε αγοράζω διάφορα κόμικς που για πρώτη φορά έρχονται στα ελληνικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο παράπονο όπως ''πάλι Avengers?'' ? Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως θα έχουμε πλούσια γεγονότα στη ιστορία της Marvel Comics. Παραδέχομαι πως με χαλάνε οι επανεκδόσεις, αλλά δεν κάνω έτσι. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως θέλουμε.  Κάλο (ή ξανά) διάβασμα στο MARVELS. :spidey:

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Ε μας έφαγαν οι πολυτέλειες όπως βλέπεις το πρώτο διάστημα, όπως και η ιδέα πως το τί γραφόταν στο φόρουμ λαμβανόταν υπ'όψιν...

 

Το Disassembled είναι μια από τις κομβικότερες ( όχι καλύτερες) ιστορίες των Εκδικητών και θέτει τις βάσεις για τα περισσότερα κόμικ και event που διαβάσαμε τα τελευταία χρόνια (βασικά τώρα έχει ξεφύγει κάπως, αλλά τη δεκαετία 2005-2015 την επηρέασε πολύ!!)

 

Οπότε ευχάριστο που θα το δούμε στα ελληνικά και δεν παραπονιόμαστε !!:)

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Εννοείται, είναι αδημοσίευτη.

 

Καλό θα ήταν να την βγάζανε πριν από το "Avengers Απόδραση" αλλά τι να κάνουμε.

Ίσως είναι και ένας τρόπος να προτρέψουν να αγοράσουν τον τρίτο τόμο της συλλογής και αυτοί που δεν τον πήρανε.

Φανταστείτε στο τέλος του τόμου να γράφει: Συνεχίζεται στο "New Avengers Απόδραση" (τεύχος 3 της σειράς):lol:

 • Like 5
 • Funny 3
Link to post
Share on other sites

Τι να κάνουμε θα το πιούμε και το ποτηριον τούτο άντε να δούμε τι άλλη κατραπακια θα μας έρθει

βέβαια τώρα εκτάκτως  θα μπορούσαν αντί για αυτή την ιστορία και για να τιμήσουν τον πρώιμο θάνατο του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Μαύρο Πανθηρα  να βάλουν μια ιστορία για αυτόν και ας μην είναι στα σχέδια τους δεν πειράζει εξάλλου  δεν νόμιζω ότι κάνεις θα τούς έλεγε και τίποτα 

Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα 

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι όλα μαύρα τα βλέπετε εδώ, αλλά για το Μάρβελς έφαγα τη μισή Θεσσαλονίκη να το βρω.

 • Like 5
Link to post
Share on other sites
5 λεπτά πριν, Kurdy Malloy είπε:

Εγώ ξέρω ότι όλα μαύρα τα βλέπετε εδώ, αλλά για το Μάρβελς έφαγα τη μισή Θεσσαλονίκη να το βρω.

Πρέπει να πήγε καλά το συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι οι πιο παλιοί φανς του υπερηρωικού το είχαμε, αλλά προσωπικά μιας και πρόκειται για εξαντλημένο, προσπάθησα να μην γκρινιάξω και πολύ :lol: Είναι ρε συ κι αυτό που λέω τόσο καιρό. Τώρα που τα μαθαίνουμε ένα-ένα, μια μέτρια επιλογή χωρίς φως στο τούνελ ότι το 27 θα ναι ξανά Avengers του Bendis αλλά ξέρουμε ότι το 28 θα ναι πχ Secret Wars του '80, δημιουργεί ακόμα περισσότερη γκρίνια. Ήμασταν από Μάιο που περιμέναμε να μάθουμε τον τόμο 25 και τελικά μας έκατσε αδιάφορη ιστορία Καπ-επανέκδοση-ιστορία Bendis. Δυνατό σερί απογοήτευσης σε κάποιον που ασχολείται λίγο παραπάνω καιρό με το άθλημα του υπερηρωικού, και 2 απογοητεύσεις με μια ανάσα φρεσκάδας ενδιάμεσα για όσους δεν είχαν το Marvels.

Edited by Tsaklas
 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Εκείνη η 8ετια των avengers από το reboot και μετά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο με το Disassembled. Bendis όπως πάντα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΌΣ και να εκπληρώνει όλους τους what if... πόθους μας! Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Ή συλλογή από το πρώτο τεύχος τα σπάει και μόνο γκρίνια δεν χρειάζεται που κάθε 2 βδομάδες κυκλοφορούν 4 με 6 τεύχη ιστοριών marvel. Άλλωστε είναι βασισμένη στο εξωτερικό και οι ιστορίες που βλέπουμε και θα δούμε είναι μετρημένα κουκιά. Να ευχεστε να συνεχιστεί μετά την 60αδα αλλά δε νομίζω δυστυχώς! Άντε ρε απολαύστε όλες τις ιστορίες γιατί σε λίγα χρόνια πάλι τίποτα υπερηρωικο δεν θα κυκλοφορεί και θα κλαίμε όλοι μαζί! Επίσης όταν θα αποφασίσετε να αγοράσετε τα χαμένα τεύχη που τότε θα τα πουλάνε 40 και 50 ευρώ, εγώ το δικό μου δεν θα σας το δώσω! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • Like 4
 • Respect 1
Link to post
Share on other sites

@evripidis Σιγά μην βρεθεί λογικός άνθρωπος να δώσει 50 ευρώ για ένα τόμο εδώ στη Αγγλία πουλάνε τους  τρεις τόμους στην τιμή των δύο. Όπως έχω πει και πάλι αν  η οικονομία δεν καταστραφεί η συλλογή θα συνεχίσει μέχρι το τεύχος 200 μετά έρχονται άλλες ιστορίες.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.