Jump to content

evripidis

New Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

70 Neutral

About evripidis

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 07/21/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Η Μαφάλντα είναι σταθερή αξία μαζί με τα υπερηρωικα ! 😁😁😁😁
 2. Και ακριβώς στα μισά της συλλογής η ραχη είναι έτσι! 😁😁😁😁
 3. Νομίζω έχει να κάνει με τις πιο δημοφιλείς και εμπορικές ιστορίες οι οποίες έχουν μείνει για οποιοδήποτε λόγο κλασικές, ανεξαρτήτου ήρωα. Π.χ. ultimate spider-man ποτέ δεν μου έκανε κλικ και την θεωρώ ως ενα αδιάφορο retelling του origin αλλά είναι η αρχή του ultimate universe όποτε έχει ιστορική σημασία. Το ίδιο και το secret wars. Δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο marvel event αλλά είναι το πρώτο που άνοιξε δρόμο και για άλλα. Σε όλα τα τεύχη της 60αδας υπάρχει κάτι που τα κάνει να ξεχωριζουν. Είτε θα είναι λαοφιλης ιστορία (βλέπε Marvels κ.α.) είτε θα είναι ένα σημαδιακό γεγονός ή ένας σημαδιακός χαρακτήρας.
 4. Εκείνη η 8ετια των avengers από το reboot και μετά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο με το Disassembled. Bendis όπως πάντα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΌΣ και να εκπληρώνει όλους τους what if... πόθους μας! Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Ή συλλογή από το πρώτο τεύχος τα σπάει και μόνο γκρίνια δεν χρειάζεται που κάθε 2 βδομάδες κυκλοφορούν 4 με 6 τεύχη ιστοριών marvel. Άλλωστε είναι βασισμένη στο εξωτερικό και οι ιστορίες που βλέπουμε και θα δούμε είναι μετρημένα κουκιά. Να ευχεστε να συνεχιστεί μετά την 60αδα αλλά δε νομίζω δυστυχώς! Άντε ρε απολαύστε όλες τις ιστορίες γιατί σε λίγα χρόνια πάλι τίποτα υπερηρωικο δεν θα κυκλοφορεί και θα κλαίμε όλοι μαζί! Επίσης όταν θα αποφασίσετε να αγοράσετε τα χαμένα τεύχη που τότε θα τα πουλάνε 40 και 50 ευρώ, εγώ το δικό μου δεν θα σας το δώσω! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 5. Νομίζω ότι είναι μετρημένα κουκιά οι ιστορίες που θα μπουν και όλοι λίγο πολύ ξέρουμε πάνω κάτω τι θα είναι στην 60αδα. Μέχρι στιγμής όλες οι επιλογές είναι ποιοτικές και δεν έχω να πω κακό λόγο για καμία και τις προτιμώ από το να έχουμε ongoing series με αδιάφορα τεύχη και fillers. Τώρα είναι επιλογή του καθενός αν θα πάρει όλους τους τομους ή επιλεκτικά αλλά αυτό που ξέρω ειναι ότι πολλές φορές δεν συμπλήρωσα ολόκληρα run και έψαχνα (...κι ακόμα ψάχνω...) χρόνια και χρόνια να βρω αυτά που μου έλειπαν.
 6. Ρε παιδιά δεν υπάρχει μοτίβο και δεν υπήρχε ποτέ μοτίβο. Τσεκάρετε τις εκδοσεις της σειράς στο εξωτερικό και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει πουθενά μοτίβο όπως και να το κοιτάξετε. Είναι θέμα του τι βολεύει τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε αυτό.
 7. Πλέον και το public το έβαλε γύρω στα 13 ευρώ. Μάλλον στιγμιαίο λάθος ήταν. Τυχεροί όσοι το τσίμπησαμεσε αυτήν την τιμή.
 8. Οι Παρασκευές χωρίς την κυκλοφορία του περιοδικού είναι μελαγχολικές...
 9. Ακόμα δεν το διάβασα αν και θα αργήσει να διαβαστεί αφού έχω άλλες προτεραιότητες πριν φτασω σε αυτο, αλλά το εξώφυλλο όντως όπως ειπες μου έκανε πολύ κακή εντύπωση αφού φαίνεται φτιαγμένο σε υπολογιστή. Πάντως όπως είπες μια χαρά ειναιβκαο 6,30. Το public από ότι είδα στο site το έχει όντως 7 ευρώ ενώ η Οξύ σχεδόν 15. Πολυ περίεργα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η λογική πίσω από αυτό.
 10. Το αγόρασα χτες από public λόγω της τιμής. Μόνο 6,30 για 112 σελίδες? Η Οξυ με συνήθισε σε ακριβούς τίτλους και χωρίς δεύτερη σκέψη το πήρα θεωρώντας ότι ίσως είχαν βάλει λάθος τιμή. Πώς και έριξε η Οξύ τόσο την τιμή; Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε επόμενες εκδοσεις είτε της Οξύ είτε της Anubis.
 11. Πάντως καλό θα ήταν να βλέπαμε όλοι τα καλά αυτής της εκδοτικής προσπάθειας. Έχω κι εγώ αρκετούς τομους από τις προηγούμενες εκδοσεις της Anubis και Οξύ αλλά στηρίζω μέχρι τέλους την προσπάθεια αφού έχω πάρει τομους που δεν πίστευα ποτέ ότι θα διάβαζα στα ελληνικά. Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι ακόμα και το kraven s last hunt θα εξαντληθεί και από τις 2 εκδοσεις σε βάθος χρόνου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που έχει εκδοθεί σε graphic novel και δεν εξαντλείται eventually. Το γεγονός είναι ότι εγώ (και αρκετοί άλλοι φανταζομαι) ήμουν προφανώς μια από τις ομάδες- στόχους αφού πλέον την τελευταία 5ετια δεν αγόραζα κόμικ λόγω της γέννησης των παιδιών μου και αύξησης των εξόδων. Αλλά βλέποντας τον πρώτο τόμο ( τον οποίο τον είχα στα πρωτότυπα αμερικανικά τευχη) το αγόρασα κι από εκείνο το σημείο δεν υπάρχει επιστροφή. Σίγουρα στα 60 τεύχη πολλά θα τα έχω είτε σε ελληνικές είτε σε αμερικανικές εκδοσεις αλλά δεν με πειράζει αφού για κάθε 1 που έχω θεωρώ ότι θα βρίσκω 3 που δεν θα τα έχω και θα είναι ευχάριστες εκπλήξεις (βλέπε she-hulk). Σκεφτείτε ότι ανήκω σε αυτούς που περίμεναν την Παρασκευή σαν τρελοί την δεκαετία του 80 για να αγοράσουν Σπαιντερμαν της Καμπανας και x-men της μαμουθκομιξ . Από τότε έχω να δω τέτοια άνθηση στην Ελλάδα στα υπερηρωικα και χαίρομαι για αυτό. Μακάρι να βγάζουν συνέχεια και οι 2 εταιρείες του χώρου και να ανανεώνεται συνέχεια το αγοραστικό κοινό και όλες τις γκρίνιες τις ακούω βερεσέ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.