Μετάβαση στο περιεχόμενο

evripidis

Members
  • Περιεχόμενο

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος evripidis

  • Γενέθλια 07/21/1979

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

evripidis's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

159

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλημέρα, βρίσκομαι επαρχία στην Καβάλα, έχω ψάξει όλα τα περίπτερα και για πρώτη φορά δεν βρίσκω τον τόμο 85. Άλλοι από επαρχία έχουν βρει τον καινούριο τόμο? Ευχαριστώ!
  2. evripidis

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Έχω μαζέψει όλα τα τεύχη της συλλογής μέχρι στιγμής. Γενικά οι ιστορίες όλων των ηρώων της Marvel στην δεκαετία του 60 μου φαίνονταν πάντα μέτριες. Παρόλα αυτά διαβάζοντας την συλλογή με χρονολογική σειρά εκτίμησα για πρώτη φορά τους Fantastic Four. Ενώ στο παρελθόν ο,τι διάβασα από αυτούς δεν μου άρεσε, τώρα μπορώ να πω ότι είναι από τους πιο δυνατούς τίτλους! Επίσης, μπορεί να φανεί αιρετικό αλλά πιστεύω ότι το σκίτσο του Don Heck στον Iron Man και του Wally Wood στον Daredevil είναι πολύ μπροστά για την εποχή του. Αφήνουν κατά την δική μου υποκειμενική άποψη πίσω Kirby και Ditko. Ίσως επειδή είχαν βαρύ μηνιαίο πρόγραμμα με πολλούς τίτλους να μην είχαν τον χρόνο να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο, αλλά ειδικά ο Wally Wood με κατέπληξε. Κρίμα που έμεινε για λίγα τεύχη μόνο!
  3. evripidis

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Ενώ ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό να μαζεύω αυτήν την συλλογή, για πρώτη φορά στα χρονικά σε υπερηρωικα κόμικ, σκέφτομαι να την σταματήσω. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της κάθε προσπάθειας από όλες τις εκδοτικές αλλά αυτή η κατάσταση με τα λάθη έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Κανένας έλεγχος, καμία επιμέλεια. Μου θύμισε εκδόσεις Καμπανα δεκαετία του 80. Όλους τους τόμους που έχουν βγει τους έχω στις αμερικανικές εκδόσεις! Γιατί να στηρίξω μια προσπάθεια η οποία φαίνεται από μακριά ότι φωνάζει αρπαχτη? Όπως προειπαν αρκετοί φωνάζει από μακριά ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο. Πλέον θεωρώ υπερβολικά τα 7 ευρώ για αυτό που μας προσφέρεται. Αν κάποιος υπεύθυνος βλέπει τα σχόλια εδώ μέσα (που από ο,τι κατάλαβα τα βλέπει), ας κάνει κάτι για αυτό γιατί βδομάδα με την βδομάδα θα χάνει και πελάτες και την αξιοπιστία του.
  4. Καιρό έχει κανείς να πει κάτι!!! Κανένα νέο έχουμε?? ΘΑ φτάσουμε τους 80 τόμους??
  5. Ωραία νεα!!! Αν και έχω τους μισούς τόμους είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά από προηγούμενες εκδόσεις, είναι μια πολύ καλή επιλογή! Μου έλειψε το dark phoenix , αφού ήμουν 100% σίγουρος οτι θα μπει αλλα ΟΚ δεν πειράζει. Τώρα θα αγοράσω της ΟΞΥ την εκδοση. Μακαρι να είναι αληθινη η απάντηση τους.!!!!
  6. Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντες ότι η συλλογή ήταν κάτι αναπάντεχα καλό για τα ελληνικά δεδομένα και όσοι ασχολούνται με το υπερηρωικο κομικ γνωρίζουν ότι τέτοια έκδοση δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Επανεκδόσεις σίγουρα θα υπάρχουν και για να έχει μεγαλύτερο κέρδος η εταιρεία και για να τραβήξει νέους αναγνώστες. Αν ζυγίσουμε πάντως τα θετικά με τα αρνητικά, σίγουρα τα θετικά υπερτερούν κατά κράτος. Μακάρι να συνεχιστεί και για άλλους 20 τόμους Καλά θα ήταν επίσης αν υπάρχει κανένα tip για μελλοντικούς τόμους να ειπωθεί. Έστω και με γρίφους. Απ ότι κατάλαβα σε προηγούμενη συζήτηση θα μπει σίγουρα η ιστορία των x-men dark phoenix. Ρίχτε κανέναν καλό γρίφο να αρχίσουν τα στοιχήματα!!!
  7. Επιτέλους κάτι από επίσημη πηγή και όχι από κουβέντα με τον περιπτερά!! Μακάρι να συνεχίσει. Δεν υπάρχει αγωνία και θέμα πτώσης ποιοτητας νομίζω. Είναι μετρημενα κουκιά ποιοι είναι οι τομοι ακόμα κι αν φτάσει μέχρι το 80. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις! Τσεκάρετε την αγγλική σειρά και ξέρετε το 95% των επιλογών !!
  8. Παμε πάλι γιατί προφανώς δεν γνωρίζεις από επιχειρήσεις και σεβαστό είναι. Σταματά η κυκλοφορία ΠΡΙΝ αρχίσει να μπαίνει μέσα η εταιρεία. Δεν είναι ηλίθιοι αυτοι που την διοικούν και το λάθος σταματάει πριν να έχουν χασούρα. Δεν πούλησε κάτι, δεν συνεχίζεται, τόσο απλά και κατανοητά. Το λάθος πού είναι?? Εταιρείες είναι και ρισκάρουν για να έχουν το μέγιστο κέρδος. Δεν τους έκατσε?? πάει για άλλα. Δεν καταλαβαίνεις ότι οι εταιρείες δεν υπάρχουν για να κάνουν την δικιά σου ζωή δύσκολη απαιτητικέ αναγνώστη. Και μην ξεχνάς ότι αργά ή γρήγορα πολλές κυκλοφορίες σε οποιοδήποτε φορματ έγιναν SOLD OUT. Οπότε μόνο λόγια δεν είναι οι εταιρείες. Λόγια είναι οι γκρίνιες που ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του λες και έχει κάνει συμβόλαιο με την εταιρεία. Στην τελική δεν μετράει η δική σου άποψη ακόμα κι αν θεωρείς ότι είναι η πιο γαμάτη. Αυτό που πουλαει στους περισσότερους αυτό συνεχίζεται. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
  9. Οπότε αφού δεν σε σέβονται σαν αναγνώστη μην τα αγοράσεις. Εσύ αποφασίζεις τι θα εκδοσει μια εταιρεία? Αν βγάλει κάτι 2 και 3 φορές δεν σε υποχρεώνει κανένας να το αγοράσεις. Αλλά χάνεις το δάσος εδώ, αφού με αυτές τις κινήσεις κερδίζεις κι εσύ αρκετές ιστορίες που δεν πρόκειται ποτέ να έβγαιναν στα ελληνικά. Προτιμάς δηλαδή το απόλυτο τίποτα από υπερηρωικα? Και σου επαναλαμβάνω γιατι βλεπω ότι δεν Σ αρέσει να ακούς την αλήθεια κατάματα, η anubis και η οξυ είναι Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Ε Σ και πρωταρχικό στόχο έχουν το Κ Ε Ρ Δ Ο Σ και καλά κάνουν γιατί όλοι αυτό περιμένουμε από την δουλειά μας. Δεν μπορείς εσύ κι εγώ και ο καθένας να τους κανουν υποδειξεις για το πώς θα διαχειριστούν την εταιρεία τους και τι θα κάνουν για να βγάλουν κέρδος. Πολύ ορθά δεν θα ακούσουν τον Τάκη από τα Πετράλωνα που διαμαρτύρεται ότι τον κοροϊδεύουν άλλα θα αφουγκραστούν την αγορά σαν σύνολο και πίστεψε με ξέρουν πολύ καλύτερα από σένα Κώστα, Τάκη Νίκο ή όπως σε λένε. Στην τελική αν ξέρεις τι είναι καλό για το κόμικ στην Ελλάδα άντε άνοιξε μια εκδοτική εταιρεία και κάντα εσύ σωστά. Αλλά εκ του ασφαλούς γκρίνιες του στυλ πρωτοδισκακιας φαν candlemass δεν λένε τίποτα ούτε στις εκδοτικές ούτε σε έναν αναγνώστη που απλά στηρίζει προσπάθεια. Και φυσικά κουμάντο στην τσέπη μου κάνω εγώ και μόνο εγώ. Όπως στην δικιά σου κάνεις εσύ και κανένας δεν σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσεις κάτι αν δεν το θες. Λες και τις προηγούμενες δεκαετίες είχες αυτήν την άνθηση που υπάρχει τώρα. Για αυτό να σέβεσαι όλους αυτούς τους εκδότες που σου ικανοποιούν το χόμπι και να εύχεσαι να βγάζουν κέρδος για να έχεις κι εσύ κέρδος απ αυτό. Food for thought και εστίασε σε αυτά που σου λέω... αλλιώς φτιάξε μια εκδοτική και εγώ μαζί σου θα σε στηρίζω μέχρι να βγάλεις 10η επανέκδοση το marvels.
  10. ΜΠορεί να είσαι και 25 χρόνια αλλά αυτό δεν λέει τίποτα απο την στιγμή που κρίνεις 2 απόψεις οι οποίες η μια εκάνει πλάκα και το λέει με ελαφρά διάθεση και η άλλη (δική μου) λεει ότι δεν πειράζει και στηριζουμε την συλλογή με τρέλα. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα εχουν να κάνουν με logistics και για να έχει κέρδος και βιωσιμότητα μια εταιρεία προφανώς πρέπει να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο της επανέκδοσης. Οπότε για να υπάρχει συνέχεια στην συλλογή εννοείται ότι δεν με πειράζει να υπάρχουν και επανεκδόσεις. Και σε πληροφορώ ότι έχω όλες τις εκδόσεις της anubis και της οξύ οπότε ΟΛΕΣ τις επανεκδόσεις τις έχω 2 φορές τουλάχιστον, χωρίς να υπολογίζω και καμπανα. Οπότε από την στιγμή που παραδέχεσαι το λάθος σου με τον προφανώς άκομψο τρόπο όλα είναι καλά για μένα και σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα ίδια πράγματα ζητάμε στην τελική, δεν χρειάζεται να αλληλοκρινόμαστε.
  11. Φίλε μου από την μια κατηγορείς την πλάκα που έκανε ο φίλος παραπάνω και εμένα που είπα οτι στηρίζω με τρέλα την συλλογή αλλά μου χτυπάει άσχημα εν έτει 2021 μεταφραστικό λάθος, αλλά εσυ θεωρείς ότι μπορείς να γκρινιάζεις για τις επανεκδόσεις χωρις να σε κρίνει κανένας. Καλύτερα να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Όσο για το αν πηγαίνει καλά ή όχι στις πωλήσεις η συλλογή δεν το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε κανένας. Κουβέντα καφενείου κανουμε και δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε έτσι και να επιβάλλουμε την άποψη μας με σαθρά επιχειρήματα. Όλοι υποθέσεις κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν χρειάζονται ξίνιες και κατηγορίες. Να σαι καλά φίλε και καλή διάθεση να αποκτήσεις σου εύχομαι.
  12. Σήμερα πήρα τον καινούριο τόμο και μέχρι και η γυναίκα μου σχολίασε αρνητικά τον τίτλο σε στυλ "τι θα πει Δαίμονας στο μπουκαλι?" Με εκπλήσσει πάντως τέτοια μεταφραστική αστοχία το 2021. Είναι το πρώτο φαουλ που είδα μεχρι στιγμής στην συλλογή. ¨ολα καλά ομως! Αγαπάμε συλλογηόπως και να χει!!!!
  13. Αλλά νομίζω ότι ο Romita JR είναι δουλευταρας και αξιόπιστος. Δεν κρεμάει κανέναν ποτέ και βγάζει πέρα και 2-3 μηνιαίους τίτλους, αναπληρώνει κενά, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει!
  14. Σ αυτό υπάρχει μια αλήθεια αλλά ο Romita JR είναι καλός στους street level heroes που δεν έχει υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις και τρελά background. Μερικές απεικονίσεις ειδικά μηχανικών και ηλεκτρονικών αντικειμένων είναι για κλάματα. Σίγουρα η καλύτερη δουλειά του ηταν στο amazing spide-man επί straczynski αλλά γενικά δεν είναι κάτι τρομερό και πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι με πολυ περισσότερο ταλέντο που δεν είχαν τις ευκαιρίες που είχε αυτός, βλέπε Leonardo manco, Immonen, Pacheco κλπ
  15. Εντυπωσιακό που υπάρχουν τόσες εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Μ αρέσει αυτό! Πες μου τωρα τι πιστεύεις και για το σχέδιο του romita jr!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.