Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 255 [Οι νυχτεριδοπελεκάνοι]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

6 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

001.thumb.jpg.b9f55f8409285712d720b598bf3e8a7e.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΠΕΛΕΚΑΝΟΙ
  Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ
 • Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ
  Ο ΜΙΚΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΟΥΛΧΕΡΙΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
 • Ο ΜΕΓΑΣ ΦΑΝΤΟΛΥΚ
  Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ
 • ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ
  ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Ο ΦΕΘΡΥ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ
 • ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ
  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΦΕΘΡΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΟΡΕΣΙΒΙΟΥ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 3 Μαΐου (Νο. 255)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 8
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #255 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον άνθρωπο που λατρεύει να μισεί την ύπαρξη φράσεων όπως "τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο" @Dr Paingiver).

tn_MIKYMAOUSE_0255.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Οι νυχτεριδοπελεκάνοι."


Ο Παντάξιος σερβίρει τσάι στον Σκρουτζ.

 

Εκείνος του αναφέρει ο καθηγητής Νεροφίδας κατάφερε να βρει τρόπο να ρευστοποιήσει στην κυριολεξία την περιουσία του ώστε να μπορέσει να αποφύγει την φορολογία. Ντόναλντ και ανηψάκια γίνονται γνώστες του γεγονότος αφού ο καθηγητής περνάει από τον δρόμο έξω από τον σπίτι τους για να πάει στο Θησαυροφυλάκιο. Εκεί με το ειδικό υγρό κάνει την περιουσία του Σκτουτζ πραγματική πισίνα. Φεύγει βουτώντας από το παράθυρο λίγο πριν καταφτάσει η εφορία. Ο εφορικός που ήρθε περιχαρής αφού δει την πισίνα θα φύγει δυστυχής.

 


επιστρέφει πίσω στα κεντρικά της εφορίας όπου συζητάει το πρόβλημα με τον συνάδελφό του. Ανακαλύπτουν ένα παλιό νόμο από το 1848 που είναι ακόμα σε ισχύ και καταφέρνουν να στείλουν βυτιοφόρο στο θησαυροφυλάκιο για να εισπράξουν. Το σοκ που παθαίνει ο κροίσος μας είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί. Ανακαλύπτει και αυτός όμως ένα παραθυράκι του νόμου που αφορά τα υγρά που αναφέρει ότι οι πρωταρχικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα. Οπότε στέλνει την ρευστοποιημένη περιουσία που του έχει απομείνει στο πάτο μίας λίμνης που του ανήκει και μαζί με την γύρω περιοχή έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη. Πλέον όμως εκτός από τους εφοριακούς στο παιχνίδι μπαίνουν και οι Μουργόλυκοι.

Με την βοήθεια ενός καθηγητή βρίσκουν τρόπο να συλλέξουν ντυμένοι σε νυχτεριδοπελεκάνους την πειρουσία του Σκρουτζ από την λίμνη. Παράλληλα η εφόρια βρίσκει τρόπο να αναγκάσει τον Σκρουτζ να επιστρέψει την περιουσία του στο Θησαυροφυλάκιο. Ταυτόχρονα η Ζωοφιλική εταιρία της Λιμνούπολης σπεύδει να παραμείνει η περιοχή προστατευόμενη. Ο Σκρουτζ όμως δεν πείθεται και στήνει καρτέρι στα πτηνά με το όπλο του και τα καταρρίπτει. Οι Μουργόλυκοι συλλαμβάνοντα και η περιοχή παραμένει όμορφη και προστατευμένη. Ο μόνος χαμένος είναι ο Θείος Σκρουτζ που ήθελε να χτίσει ξενοδοχείο εκεί.

 

 


"Η ξεχασμένη χρονοκάψουλα."

Ο Μίκυ έχει πάει να βοηθήσει την Θεία του την Πουλχερία με τον κήπο της. Εκεί ανακαλύπτει κατά λάθος ένα θαμμένο μπαούλο.

"Ο μέγας Φαντολύκ."

Ο Μέγας Φαντολύκ έρχετει για να βοηθήσει τους Φαντόλυκους (δηλαδή τους Μουργόλυκους) να ληστέψουν το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ.

"Γιατί πετούν οι ελέφαντες."

Ο Φέθρυ ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης της αιτίας που κάνει τα γνωστά παχύδερμα να πετούν λες και είναι πρόγονοι του Ντάμπο.

"Έκλειψη ηλίου."

Ο Ντόναλντ και ο Φέθρυ ζητάνε απο τον αρχισυντάκη του περιοδικού όπου εργάζονται ,όχι τον Σκρουτζ, να γράψουν ένα άρθρο για την έκλειψη ηλίου και να την φωτογραφίσουν. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον Τζιμ τον Τρομερό.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Το τεύχος ξεκινάει με μία ιστορία που συνδέει σεναριακά γεγονότα και καταστάσεις που ποτέ δε περιμένα ότι θα βγάζουν νόημα συνδυασμένα. Το μόνο κομμάτι του σεναρίου που βρήκα λίγο τραβηγμένο είνια διατροφή των πτηνών. Σε γενικές γραμμές όμως έχουμε μία πολύ καλή ιστορία.

Όμορφη και κινούμενη σε όμορφους τόνους η δεύτερη ιστορία του τεύχους. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι πως η λύση του μυστηρίου που δημιουργήθηκε ήταν πολή βιαστική και εύκολη. Το τεύχος συνεχίζει με μία ιστορία με πολλά ευτράπελα, μπερδέματα και κυνηγητό. Ιστορία χωρίς κάτι το ιδιαίτερο που διαβάζεται ευχάριστα όμως. Οι Φαντόλυκοι ποιοί είναι;;; Συνεχίζουμε με ένα όμορφο ταξίδι αναζήτησης Φέθρυ. Έχει όμορφο σενάριο που κινείται σε χαλαρούς τόνους και δίνει μία ωραι ιστορία. Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία σε φόντο ορεινό με πολύ νευρικότητα και διάφορες καταστάσεις ευτράπελες και μη. Δεν ήτο άσχημη εκτός του γεγονότος ότι απουσίαζε παντελώς ο Τσιμπούρης και οι ατάκες του.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Οι νυχτεριδοπελεκάνοι."
2. "Η ξεχασμένη χρονοκάψουλα."
3. "Ο μέγας Φαντολύκ."
4. "Γιατί πετούν οι ελέφαντες."
5. "Έκλειψη ηλίου."

7/10!!!
Μετά από σκέψη δε βρήκα λόγο ουσιαστικό να αλλάξω την σειρά. Από τις σπάνιες φορές!!! :D 

:hop: :hop: :hop: 

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 7
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ πάλι θέλω να γράψω εδώ ότι σήμερα διάβασα στη μικρή μου κόρη για πρώτη φορά στα δεύτερα της γενέθλια την πρώτη της ιστορία Μίκυ Μαους. Πότε δεν περίμενα ότι θα ήταν μια ιστορία με τον Φεθρυ. Και όμως η ιστορία με τους ιπτάμενους ελέφαντες είναι μια υπέροχη ιστορία να διαβάσεις σε ένα μικρό παιδάκι. Υπέροχη. Μη ξεχνάμε ποτέ τον βασικό σκοπό που εξυπηρετούν τα μμ και που δεν είναι να ικανοποιουμαστε εμείς αλλά τα μικρά παιδιά. Και μαζί με αυτό να μαθαίνουν πράγματα αξίες και γράμματα. Αλήθεια από όσα έχω διαβάσει δεν βρίσκω κάτι καλύτερο από τα Μίκυ Μαους. Όσα κ αν έχω διαβάσει από τα καινούρια πιο political correct δεν έχω βρει κάτι που μελλοντικά θα με φέρει σε δύσκολη θέση. 

Αντίθετα ας μην αναφερθώ στα παραμύθια του Ντίσνεϋ (Χρυσή συλλογή κτλ)...

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλημερα. παρακαλω αν το σχολιο μου ερωτηση ειναι εκτος θεματος επειδη ειμαι σχετικα νεος εδω να μεταφερθει οπου νομιζουν οι διαχειριστες (ελπιζω να μην διαγραφει). ευχαριστω.

παιδια θελω καιρο να γραψω για ενα θεμα με την ποιοτητα του "δεσιματος" που παλι εχει εμφανιστει στα τελευταια τευχη οπως και παλαιοτερα παρουσιαζοταν με περιοδους με αποτελεσμα παροτι σχεδον χωρις καν ξεφυλλισμα στα τελευταια τευχη μικυ μαους αλλα και ντοναλντ, αφου η μικρη συλλεκτρια εχει σχολικο διαβασμα και εχει μεινει αρκετα τευχη πισω στο διαβασμα των αγαπημενων της ηρωων για την ωρα, να μην ανοιγουν τα περιοδικα σε σημειο να μην μπορουν να διαβαστουν οι σελιδες προς τη μερια του δεσιματος της ραχης. ξερετε γιατι γινεται αυτο απο τις εκδοσεις της καθημερινης αν ειναι τεχνικο λαθος και αν υπαρχει τροπος να επανελθει σε φυσιολογικη κατασταση το χαρτι? δεν γινεται σε ολα τα τευχη και ενω οταν το αγοραζεις ειναι μια χαρα μετα δυο τρεις μερες να εχει προβλημα! παρακαλω φωτιστε με αν ειναι δυνατον γιατι ειναι κριμα και δεν ξερω τι να απαντησω στο παιδι. να πω εδω ακομη οτι το ιδιο παρατηρειται και σε παλαιοτερα τευχη αλλα ειναι μια χαρα και αλλα σαν να τα εχεις βρεξει και μετα στεγνωσει οι σελιδες απο τη μεση και προς τη ραχη ειναι σαν πετρες κατι που απ οσο ξερω δεν συνεβαινε οταν το περιοδικο εβγαζε ο τερζοπουλος. συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα παρακαλω για την απαντηση σας.

Edited by thyreates
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτό είχε παρατηρηθεί σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και στη σειρά  Editor's Choice - Κλασική βιβλιοθήκη Disney

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά μου συμβαίνει κι εμένα σε μερικά τεύχη. Παλιότερα συνέβαινε αρκετά περισσότερο είναι η αλήθεια, όμως ίσως να παίζει ρόλο το μέρος που τα αγοράζω και απλά να είμαι τυχερός. Πιθανώς να είναι οικονομικοί λόγοι.

 

Edited by PhantomDuck
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως το χαρτί κυματίζει από την υγρασία?Εμένα μου συμβαίνει αλλά σε μικρότερο βαθμό,παρόλο που το δωμάτιο όπου έχω τα ΜΜ είναι κοντά στο μπάνιο.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

οχι δεν τιθεται θεμα υγρασιας καθολου. πανω σε γραφειο μενουν αφου διαβαζονται με τη σειρα. και στο editor choice οντως το ιδιο συνεβαινε. πρεπει να επικοινωνησω μολις βρω χρονο με την καθημερινη αλλα δεν ξερω αν θα το θεσω καταλληλα ωστε να με καταλαβουν και θα πρεπει να μιλησω με καποιον που εχει σχεση με την κατασκευη των περιοδικων...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας οτι νεωτερο προκυψει θα ενημερωσω...

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στην πρώτη και κύρια ιστορία του τεύχους θα γνωρίσουμε τους "Νυχτεριδοπελεκάνους". Όλα ξεκινάνε στο θησαυροφυλάκιο, όπου ο θείος Σκρουτζ θέλει να καταπολεμήσει μία και καλή έναν μεγάλο μπελά που τον βασανίζει και δεν είναι άλλος από την εφορία. Για να γλιτώσει λοιπόν την τεράστια αφαίμαξη που υφίσταται κάθε μήνα, βρήκε έναν επιστήμονα, ο οποίος έχει εφεύρει μία ουσία που υγροποιεί τα χρήματα κι έτσι οι "Ράμπο" του οικονομικού επιτελείου δεν θα μπορούν να τα συλλέξουν. Οι εφοριακοί όμως φαίνεται ότι έχουν κι άλλους κρυμμένους άσσους στο μανίκι τους για να βάλουν στα ταμεία την περιουσία του πρωταγωνιστή. Παράλληλα και οι Μουργόλυκοι σχεδιάζουν ένα κόλπο που μπορεί να τους κάνει πλούσιους. Σεναριακά μού άρεσε αρκετά. Η ιδέα του Σκρουτζ να προστατεύσει τα χρήματά του και να μπλέκει σε χειρότερους μπελάδες, είναι κλασική και δοκιμασμένη με επιτυχία. Δημιουργούνται πολλά ανοιχτά μέτωπα και υπάρχει σασπένς. Από εκεί και πέρα όμως στην πλοκή εμφανίζονται πολλές υπερβολές που έκαναν την ιστορία στην καλύτερη περίπτωση παιδική, στην χειρότερη σαχλή. Το σχέδιο του μεγάλου Cavazzano μου άρεσε πολύ. 

 

Στην "Ξεχασμένη χρονοκάψουλα" ο Μίκυ ταξιδεύει (χωρίς το αγαπημένο του "113") μέχρι το σπίτι της θείας του της Πουλχερίας, με σκοπό να τη βοηθήσει με μερικές χειρωνακτικές εργασίες στον κήπο της. Την ώρα που έσκαβε λοιπόν, η αξίνα του χτύπησε επάνω σε ένα παλιό κουτί, το οποίο δεν είχε θαφτεί από την θεία του. Αφού το ανοίγουν παρατηρούν ότι μέσα είχε μερικά απλά αντικείμενα, καθώς κι ένα σημειωματάριο. Δεν του έδωσαν την πρέπουσα σημασία και πήγαν στο φεστιβάλ γεύσης του χωριού. Όταν όμως επέστρεψαν στο σπίτι, είδαν έκπληκτοι ότι το κουτί με ολόκληρο το περιεχόμενό του έκανε φτερά. :wow: Ποιος ήταν αυτός που το έκλεψε και για ποιον λόγο θα επωφελούνταν από αυτό? :thinking: Κι εδώ έχουμε ένα καλό σενάριο, που αποδεικνύει ότι ακόμα και στην εξοχή, σε στιγμές ανάπαυλας, υπάρχει το νουάρ στοιχείο στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί ο πρωταγωνιστής. Η παρουσία της θείας Πουλχερίας ήταν ευπρόσδεκτη, μιας και δεν την βλέπουμε συχνά. Ίσως όμως να ήθελα να έβλεπα και τον Γκούφυ εδώ. Ο ένοχος γίνεται εύκολα αντιληπτός, γεγονός που λειτουργεί αρνητικά στο μυστήριο που στήνεται, αλλά η αποκάλυψη του περιεχομένου του κουτιού ήταν ανατρεπτική. Το σχέδιο με ικανοποίησε. Αλήθεια, η θεία Πουλχερία δεν μοιάζει στην φάτσα με τον Παντάξιο? :P

 

Ξαναγυρίζουμε στην Λιμνούπολη και συγκεκριμένα στο τροχόσπιτο των θρυλικών Μουργόλυκων (όπου μάλλον εκ παραδρομής αναφέρονται στην σελίδα 59 σαν Φαντόλυκοι), οι οποίοι περιμένουν τον "Μεγάλο Φαντολύκ", το πιο ιδιοφυές μέλος της συμμορίας (φαίνεται να έχει αντικαταστήσει τον "Ιδιοφυΐα-176"). Με αυτόν στο πλευρό τους οι ελπίδες και το ηθικό τους στο να ληστέψουν το θησαυροφυλάκιο, αναπτερώνονται. Ταυτόχρονα όμως κι ο Σκρουτζ δεν μένει αμέτοχος. Κατασκοπεύει τους Μουργόλυκους και μαθαίνει για την επικείμενη άφιξη κι έτσι αρχίζει να καταστρώνει το δικό του σχέδιο. Σύμμαχοί του σε αυτό θα είναι ο Ντόναλντ με τον Φέθρυ, αλλά κι ο Κύρος με τα γκατζετάκια του. Τα δύο ξαδέλφια σκοπεύουν να "μεταμορφωθούν" σε Μουργόλυκους και να αντικαταστήσουν τους γνήσιους, προκειμένου να ξεγελάσουν τον Φαντολύκ. Αρκετά συμπαθητικό σενάριο, το οποίο βέβαια έχει μικρές αποκλίσεις από τα κλασικά μοτίβα. Η πλοκή παρουσιάζει ενδιαφέρον, έχει ανατροπές, ενώ ο Φαντολύκ παρουσιάζεται αρκετά οξυδερκής κι "επαγγελματίας", γεγονός που τον κάνει έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Το χιούμορ είχε πολλές διαβαθμίσεις. Από καλό, μέχρι και τελείως άνοστο. Γενικά ήταν μία καλή ιδέα, που ίσως να ήθελε μία πιο σοβαρή διαχείριση. Το σχέδιο ήταν πολύ γελοιογραφικό. Δεν ήταν κακό. Περισσότερο όμως μου άρεσε ο χρωματισμός.

 

Κι από την Λιμνούπολη θα ταξιδέψουμε στην μαγευτική Ανατολή για να βρούμε τον Φέθρυ, να προσπαθεί να καταλάβει "Γιατί πετούν οι ελέφαντες" στην περιοχή. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας ατζαμής κι άγαρμπος τύπος, ο οποίος θέλει να κερδίσει μερικά χρήματα για να αγοράσει ένα χαλί για να κοιμάται στα ζεστά. Με έναν περίεργο τρόπο βγάζει ένα κομπόδεμα (με το να τον πληρώνουν να μην τους βοηθάει :P ) κι έτσι καταφέρνει να αγοράσει ένα χαλί, το οποίο αποδεικνύεται ιπτάμενο. :wow: Εντυπωσιασμένος, θα προσπαθήσει να καταλάβει για ποιον λόγο καταφέρνει να πετάξει κι όσο περισσότερο το ψάχνει, τόσο θα αρχίσει να αποκαλύπτεται ο λόγος που κάνει τα συμπαθή θηλαστικά (που έχουμε το ίδιο μέγεθος :P ) να πετούν στον ουρανό. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είδα με κακό μάτι την ιστορία αυτή. Όσο περισσότερο την διάβαζα όμως, τόσο άρχιζε να μου αρέσει. Μου έβγαλε ένα συναίσθημα παιδικού ανατολίτικου παραμυθιού, που το διηγείται η γιαγιά στα εγγόνια της. :) Ο Φέθρυ, με εξαίρεση την αρχή, έχει έναν χαρακτήρα με περισσότερη λογική κι εξυπνάδα απ'ότι συνήθως, γεγονός που τον κάνει να κρατάει με αξιοπρέπεια την ιστορία. Όλη η πλοκή είχε λογική ροή, ενώ το φινάλε ήταν ευφυές και με εξέπληξε ευχάριστα. Το σχέδιο θα το ήθελα καλύτερο. 

 

Και θα τελειώσουμε με την "Έκλειψη ηλίου". Αυτό το αστρονομικό φαινόμενο θα κάνει την εμφάνισή του σε λίγο καιρό στην Λιμνούπολη κι όλοι οι πολίτες μιλούν γι'αυτό. Από τον παροξυσμό δεν έμεινε ανεπηρέαστος κι ο Τύπος. Έτσι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας που δουλεύουν ο Ντόναλντ με τον Φέθρυ, θα τους στείλει να φωτογραφίσουν την έκλειψη κι αν οι φωτογραφίες είναι καλές, θα φιγουράρουν στο εξώφυλλο του επόμενου τεύχους. Ο Φέθρυ έχει μία ιδέα. Για να έχουν καλύτερη θέα στην έκλειψη, να πάνε στον λόφο του Ορεσίβιου. Εκεί όμως έχει το σπίτι του ο Τζιμ ο Τρομερός, ο οποίος, εκτός από το ότι ετοιμάζεται να κερδίσει τον διαγωνισμό για την καλύτερη μελιτζάνα της χρονιάς, δεν θέλει να εμφανίζονται στο κατώφλι του πρωτευουσιάνοι. Τα δύο ξαδέλφια θα πρέπει να προετοιμαστούν για μεγάλους μπελάδες. :P Σίγουρα το εν λόγω σενάριο δεν είναι από το πρώτο ράφι, ομολογώ όμως ότι έβγαζε αρκετό χιούμορ με τα γκαγκ του, αλλά και με μερικούς από τους διαλόγους του. Ο Τζιμάκος είναι ο κλασικός πρωταγωνιστής που γνωρίζουμε. Ένας χαρακτήρας που μιλάει μόνο με το όπλο του. :P Η πλοκή με κράτησε σε αγωνία, ενώ το φινάλε ήταν έξυπνο και παράλληλα ξεκαρδιστικό. :) Σχεδιαστικά είναι η δεύτερη ιστορία που έχει επιμεληθεί ο βετεράνος Giorgio Cavazzano σε αυτό το τεύχος, οπότε κι εδώ έχουμε μία προσεγμένη δουλειά.

 


:beer: 

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.