Jump to content

mko

Members
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mko

 1. Περίπου δέκα μήνες μετά την αγορά του, το διάβασα τελικά Το σχέδιο, αντίθετα με τους περισσότερους από ό,τι καταλαβαίνω, μου άρεσε αρκετά, όπως και ο χρωματισμός. Το σενάριο το περίμενα πιο έντονο και ενδιαφέρον, ωστόσο δεν με απογοήτευσε, απλώς δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου. Η ροή της πλοκής μου φάνηκε μια χαρά,μπορούσε όμως να απλωθεί σε περισσότερες σελίδες η ιστορία. Και το τέλος ίσως ήρθε γρήγορα. Αυτό που με ενόχλησε ήταν τα πολλά -εκνευριστικά πολλά- λάθη στον τονισμό. Υπήρχαν και κανα δυο ορθογραφικά, αλλά οι λάθος τόνοι μου την έδωσαν. Μάλιστα δεν σταμάτησαν στα επόμενα τεύχη, υπήρχαν λάθη και στα τρία. Κρίμα γιατί η έκδοση για τα λεφτά της ήταν πολύ ποιοτική (ποιότητα χαρτιού, χρώματα, βιβλιοδεσία) και χάνει από κάτι που δεν έχει επιπλέον έξοδα για να βγει σωστά.
 2. Η Κατάρα των Τριάκοντα Αργυρίων είναι κατάλληλο τεύχος για αναγνώστη που δεν έχει διαβάσει ποτέ Μπλέικ και Μόρτιμερ;
 3. mko

  PUBLIC

  Ευτυχώς που δεν το έβαλαν 500.000 δολάρια
 4. Ποιοί από τους τρεις δεν υποστηρίζουν την συλλογή;
 5. Το κουμπί επεξεργασίας το βλέπεις πατώντας τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.
 6. Τώρα το είδα και το είπα,πως να στο είχα πει αν δε το είχα δει πρώτα;
 7. Ίσως εδώ θα χρειαζόταν να βάλεις spoiler tags.
 8. Κοίταξα τώρα στη σελίδα και έχουν τον Λένον. Μάλλον έκαναν λάθος και το διόρθωσαν.
 9. Ναι,θα κυκλοφορήσει,υπάρχει και διαφήμιση στην εφημερίδα.
 10. mko

  PUBLIC

  Είδα και ένα 80% αν δεν κάνω λάθος.
 11. mko

  PUBLIC

  Τελικά έκανα λάθος,στα της Οξύ δεν έχει έκπτωση πέρα από το 10% όπως ανέφερε σωστά και ο @christs . Το Justice έχει μόνο. Υπάρχουν όμως εκπτώσεις σε κάποια από Μαμούθ (είδα και μερικά Sin City).
 12. mko

  PUBLIC

  Πήρα χαμπάρι ότι έχουν μπει κάποιες εκπτώσεις στα κόμικς. Επειδή δεν προλαβαίνω τώρα να κοιτάξω σε άλλες κατηγορίες εκτός από τα υπερηρωικά που ήδη είδα, αν κάποιος μπορεί να μπει ας ενημερώσει. Πάντως είδα κάτι 30ρια, 40ρια, ακόμη και 60ρια% σε εκδόσεις από Anubis και Οξύ.
 13. Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται;
 14. Πάντως εγώ με τον Τιμωρό πήρα τόμο της σειράς μετά από αρκετό καιρό. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το δίδυμο και κυρίως για τον Ennis, και γουστάρω το σχέδιο οπότε το τίμησα. Και από ο,τι βλέπω θα πάρω και τον επόμενο τόμο.Θελω να ρωτήσω όμως εάν για την ανάγνωση του επόμενου τόμου χρειάζεται κάποια γνώση προηγούμενων γεγονότων/ιστοριών για την απόλαυση του.
 15. @ghost_rider Στο σάιτ της εκδοτικής, αλλά πρέπει να κυκλοφορεί και αυτόνομα στα περίπτερα ( ήδη ή σύντομα) όπως έγινε και με τους προηγούμενους τίτλους της ΕΦΣΥΝ.
 16. Πολύ ωραίο το εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους!
 17. Κι εμένα ήταν πολύ λίγο ανοιχτή η ζελατίνα στο πλάι του τόμου.
 18. Όντως υπάρχει αυτή η παρανόηση. Πολλοί λένε "ντόνατς" ενώ αναφέρονται σε ένα. Άλλοι λένε "το κόμικς"
 19. Διάβασα το δεύτερο τεύχος της σειράς, "Το μοναστήρι του κενού". Αρκετά καλό σχέδιο (θα μπορούσε να ήταν καλύτερο στα πρόσωπα) και ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό που με χάλασε ήταν η ροή και το τέλος,κάπως υποτονικά. Σαν να έλειπε κάτι από την ιστορία ή ο σεναριογράφος ήθελε να πει κάτι παραπάνω και δεν ήθελε να επεκταθεί για να χωρέσει σε λιγότερες σελίδες την ιστορία του. Στα θετικά το ότι διαβάζεται πολύ γρήγορα και ξεκούραστα. Συνολικά δεν με ξετρέλανε,περίμενα κάτι καλύτερο. Ας γράψω και κάτι για την έκδοση, μιας και είναι το πρώτο από τα μπονελικά gn της Μικρός Ήρως που αγοράζω, οπότε δεν έχω σχολιάσει την ποιότητά της. Η έκδοση είναι πολύ καλή,με ποιοτικό χαρτί και εκτύπωση.Η βιβλιοδεσία επίσης ποιοτική και το μέγεθος της έκδοσης είναι προτιμότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις της εταιρείας (Μπλεκ,Μίστερ Νο και οι άλλοι,Ζαγκόρ) που τα καρέ ασφυκτιούσαν. Γενικά αξίζει τα λεφτά του, έχει standards έκδοσης βιβλιοπωλείου.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.