Μετάβαση στο περιεχόμενο

thyreates

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος thyreates

  • Γενέθλια 12/06/1967

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Attika
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

661 προβολές προφίλ

thyreates's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

16

Συνολική φήμη στο GC

  1. καλημερα σε ολους. ηθελα σε συνεχεια θεματος κατασκευης και δεσιματος των τευχων του μικυ μαους της παρασκευης να πω πως απο το τευχος που το συζητησαμε το 255 και μετα επαψε να υπαρχει. απιστευτο λες και μας διαβασαν απο τα τυπωτηρια οι τεχνικοι και διορθωσαν οτι πηγαινε λαθος και καποια τευχη γινονταν σκληρα και δεν μπορουσες να τα διαβασεις παρα την ευλαβικη σχεδον μεταχειρηση τους. ας ελπισουμε να συνεχισουν ετσι στο εξης. δυστυχως μας λειπουν καποια απο τα πρωτα τευχη και εκλεισε στη στοα αρσακειο το παραρτημα της καθημερινης που μπορουσαμε να τα περνουμε καινουργια. τωρα λενε αν παρεις τηλ. να ζητησεις τα τευχη απ τον περιπτερα σου αλλα εχω ζητησει απο δυο εδω και καιρο και λενε συνεχεια δυσκολο θα δουμε κλπ. μπορει να βοηθησει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε παλια τευχη σε καινουργια κατασταση οπως παλια? λυπαμαι αν σας κουρασα και ευχαριστω για την οποια απαντηση σας.
  2. οχι δεν τιθεται θεμα υγρασιας καθολου. πανω σε γραφειο μενουν αφου διαβαζονται με τη σειρα. και στο editor choice οντως το ιδιο συνεβαινε. πρεπει να επικοινωνησω μολις βρω χρονο με την καθημερινη αλλα δεν ξερω αν θα το θεσω καταλληλα ωστε να με καταλαβουν και θα πρεπει να μιλησω με καποιον που εχει σχεση με την κατασκευη των περιοδικων... ευχαριστω για τις απαντησεις σας οτι νεωτερο προκυψει θα ενημερωσω...
  3. καλημερα. παρακαλω αν το σχολιο μου ερωτηση ειναι εκτος θεματος επειδη ειμαι σχετικα νεος εδω να μεταφερθει οπου νομιζουν οι διαχειριστες (ελπιζω να μην διαγραφει). ευχαριστω. παιδια θελω καιρο να γραψω για ενα θεμα με την ποιοτητα του "δεσιματος" που παλι εχει εμφανιστει στα τελευταια τευχη οπως και παλαιοτερα παρουσιαζοταν με περιοδους με αποτελεσμα παροτι σχεδον χωρις καν ξεφυλλισμα στα τελευταια τευχη μικυ μαους αλλα και ντοναλντ, αφου η μικρη συλλεκτρια εχει σχολικο διαβασμα και εχει μεινει αρκετα τευχη πισω στο διαβασμα των αγαπημενων της ηρωων για την ωρα, να μην ανοιγουν τα περιοδικα σε σημειο να μην μπορουν να διαβαστουν οι σελιδες προς τη μερια του δεσιματος της ραχης. ξερετε γιατι γινεται αυτο απο τις εκδοσεις της καθημερινης αν ειναι τεχνικο λαθος και αν υπαρχει τροπος να επανελθει σε φυσιολογικη κατασταση το χαρτι? δεν γινεται σε ολα τα τευχη και ενω οταν το αγοραζεις ειναι μια χαρα μετα δυο τρεις μερες να εχει προβλημα! παρακαλω φωτιστε με αν ειναι δυνατον γιατι ειναι κριμα και δεν ξερω τι να απαντησω στο παιδι. να πω εδω ακομη οτι το ιδιο παρατηρειται και σε παλαιοτερα τευχη αλλα ειναι μια χαρα και αλλα σαν να τα εχεις βρεξει και μετα στεγνωσει οι σελιδες απο τη μεση και προς τη ραχη ειναι σαν πετρες κατι που απ οσο ξερω δεν συνεβαινε οταν το περιοδικο εβγαζε ο τερζοπουλος. συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα παρακαλω για την απαντηση σας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.