Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  635
  • Content Count:  4859
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  282
  • With Us For:  2469 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Joker_-_Folie_a_Deux_Official_promotional_poster.jpg

Όπως όλα δείχνουν, το sequel του The Joker προετοιμάζεται. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, Todd Phillips ανέβασε στο Instagram το εξώφυλλο του σεναρίου που αποκαλύπτει τον τίτλο Joker: Folie à Deux και στη δεύτερη έχει το Joaquin Phoenix να διαβάζει το σενάριο.

picsk1.webp  φ.png

joker-2-joaquin-phoenix-is-still-open-to-a-sequel-but-doesnt_76u4.jpg

• Member ID:  30086
  • Group:  Members
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  939
  • Achievement Points:  956
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4064 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Με τον Άσσο άφιλτρο στο στόμα! Φανταστικός! Ο καλύτερος Καίσαρας!

• 1 month later...

• Member ID:  38148
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  646
  • Achievement Points:  669
  • Days Won:  1
  • With Us For:  1331 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Μέσα στον χαμό που υπάρχει λόγω της ακύρωσης του Batgirl, η Warner Bros Discovery έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το sequel του Joker τις 4 Οκτωβρίου 2024. Πληροφορίες λένε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και σημαντικό μέρος της ταινίας θα είναι στο Arkham Asylum.

• Member ID:  38148
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  646
  • Achievement Points:  669
  • With Us For:  1331 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έλα κόσμε σήμερα είχαμε και το πρώτο επίσημο teaser της ταινίας. Επιβεβαίωνει ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Folie À Deux θα είναι οι Joaquin Phoenix και Lady Gaga.

• 4 months later...

• Member ID:  32676
  • Topic Count:  140
  • Content Count:  1317
  • Achievement Points:  1393
  • Days Won:  12
  • With Us For:  2670 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Joker: Follie à Deux – Χοακίν Φοίνιξ: Κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία ως Τζόκερ

14 Δεκεμβρίου 2022 - 15:30

Τα γυρίσματα του sequel του «Joker» ξεκίνησαν - Στις 4 Οκτωβρίου του 2024 η επίσημη πρεμιέρα

Το sequel του «Joker», με τίτλο «Joker: Follie à Deux» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο περίπου χρόνια, όμως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Χοακίν Φοίνιξ και η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς και μάλιστα, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία του ηθοποιού. Είναι το πρώτο στιγμιότυπο που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα της ταινίας και δείχνει τον «Άρθουρ Φλεκ» να ξυρίζεται.

01.jpg

«Το αγόρι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram για τον ηθοποιό που αγάπησε το κοινό από την ερμηνεία του στο «Joker».

Η πλοκή της ταινίας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη ανακοινωθεί και η είναι η 4η Οκτωβρίου του 2024.

Μιλώντας για τη νέα «Harley Quinn», η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έδωσε τη σκυτάλη για τον ρόλο στη Lady Gaga, είχε δηλώσει: «Ήθελα πάντα η Harley να είναι αυτός ο ρόλος που περνάει σε σπουδαίους ηθοποιούς.

Όπως έγινε με τον Batman και τον Macbeth. Η Lady Gaga θα κάνει φανταστική δουλειά»

Πηγή

• Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  813
  • Content Count:  14381
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  509
  • With Us For:  5070 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

@ Captain Cooper

Στο ποστ σου προστέθηκε η φωτογραφία που αναφέρεται το άρθρο. :) 

:beer:

• 1 month later...

• Member ID:  31638
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1137
  • Achievement Points:  1189
  • Days Won:  6
  • With Us For:  3282 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αφήνω αυτό εδώ 

https://www.news247.gr/politismos/mousiki/aytos-einai-o-rolos-poy-tha-paixei-i-lady-gaga-sto-pleyro-toy-choakin-finix-sto-joker.9913873.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4

Και αφήνω τους θαυμαστές να χτυπιούνται αν είναι σωστή ή όχι η επιλογή έχοντας Poker Face (είδατε τι έκανα εκεί ε; κασκαρίκα):p4:

• Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1673
  • Content Count:  28514
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  761
  • With Us For:  6787 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα πήρα πρέφα ότι η Lady Gaga θα παίζει την Harley Quinn και σοκαρίστηκα αφού η Margot Robbie είναι απίστευτη στο ρόλο. Απ'ότι βλέπω όμως η όλη φάση θα είναι στο "σύμπαν" του Ιωακείμ Φοίνικα ως Γελωτοποιού οπότε όλα κομπλέ. Δεν θα ταίριαζε εκείνη σε αυτό εδώ. Ή έστω δεν θα ταίριαζε η Harley όπως την ερμηνεύει σε αυτό εδώ και θα με χάλαγε πάρα πολύ αν άλλαζε την ερμηνεία της για να κολλάει εδώθε.

Speaking of which, να πω ότι ενώ θυμάμαι πως είχα καλά σχόλια για το Joker, δεν με έχει τραβήξει χιλιοστό να το ξαναδώ. Το σκεφτόμουν αυτό τις προάλλες... Δεν ψήνομαι ούτε καν για να δω σκηνές από εκείνο :) Μολαταύτα, ψήνομαι για αυτή εδώ την ταινία... 

:cheers5: 

• 1 year later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ούτε ένας δεν το ανέβασε από χθες αυτό το τρέιλερ; Πραγματικά πάρα πολύ καλό με τους Phoenix-Gaga να φαίνονται εξαιρετικοί στους ρόλους τους. Ανυπομονώ πραγματικά!

• nikolas12 changed the title to Joker: Folie à Deux (2024)

• Member ID:  11226
  • Topic Count:  143
  • Content Count:  3065
  • Achievement Points:  3130
  • With Us For:  5760 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το πετυχα το πρωι καπου σο ιντερνετ με την συμβια μου και το ειδαμε. Αυξανει την ανυπομονησια τρελα! Μακρι να βγει και η 2η ταινια καλη!

• 2 months later...

• Member ID:  30298
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1896
  • Achievement Points:  1913
  • Days Won:  24
  • With Us For:  3970 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Γύρισα μόλις από το σινεμά. Διάβαζα γενικά διχασμένες απόψεις, προς το αρνητικό κιόλας, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, καθώς και τα μιούζικαλ μου αρέσουν σαν είδος και ήμουν ανοιχτός να δω κάτι διαφορετικό, με το σκεπτικό κιόλας ότι δεν ήταν μια ταινία που χρειαζόταν σίκουελ, οπότε εφόσον δούμε κάτι, ας είναι κάτι εντελώς καινούργιο.

Και όμως κατάφερε να με απογοητεύσει... Για το πρώτο μισό περίπου ήμουν on board, μου άρεσε σαν προσέγγιση και σαν αποδόμηση λίγο του 1ου, αλλά θεωρώ ότι σιγά σιγά το παράκαναν και έγινε κάπως παρωδία, φλερτάροντας με την ανοσιότητα. Τελειώνει και σε αφήνει με ένα μεγάλο "ε και;". Τα μουσικοχορευτικά νούμερα που παρεμβάλλονται κάθε τόσο αρχικά με έψηναν φουλ, αλλά ακόμα κι αυτά από ένα σημείο και μετά, μου φαινόντουσαν ότι έμπαιναν στην μέση της πλοκής, αντί να την προωθούν με έναν μουσικό τρόπο εκφράζοντας καλύτερα κάποια συναισθήματα των χαρακτήρων, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο Χοακίν είναι εξαιρετικός και πάλι, αν και στα τραγούδια συγχωρέστε με αλλά φαινόταν λίγο να γκαρίζει και να είναι εμφανώς ψηφιακά κουρδισμένος σε σημείο να μην είναι τόσο ευχάριστος πάντα στο άκουσμα. Η Λέιντι Γκάγκα πάλι στο ρόλο της Χάρλεϊ, πιστεύω έκλεψε την παράσταση. Γενικά ήταν πράγματι ένα σίκουελ σε πλήρη αντίστιξη απο το 1ο αλλά ακόμα κι έτσι, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, φάνηκε κάτι τραβηγμένο που τελειώνει άγαρμπα και άδοξα, στα δικά μου μάτια. 

Δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον να την δει βέβαια, ούτε μπορώ να επεκταθώ παραπάνω χωρίς να κάνω spoilers, θα έλεγα τσεκάρετέ την και σχηματίστε την δική σας άποψη καθώς είναι μια από τις ταινίες που διχάζουν το κοινό, απ' ότι φαίνεται.

• Member ID:  24985
  • Topic Count:  34
  • Content Count:  1042
  • Achievement Points:  1045
  • With Us For:  4818 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

Γύρισα μόλις από το σινεμά. Διάβαζα γενικά διχασμένες απόψεις, προς το αρνητικό κιόλας, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, καθώς και τα μιούζικαλ μου αρέσουν σαν είδος και ήμουν ανοιχτός να δω κάτι διαφορετικό, με το σκεπτικό κιόλας ότι δεν ήταν μια ταινία που χρειαζόταν σίκουελ, οπότε εφόσον δούμε κάτι, ας είναι κάτι εντελώς καινούργιο.

Και όμως κατάφερε να με απογοητεύσει... Για το πρώτο μισό περίπου ήμουν on board, μου άρεσε σαν προσέγγιση και σαν αποδόμηση λίγο του 1ου, αλλά θεωρώ ότι σιγά σιγά το παράκαναν και έγινε κάπως παρωδία, φλερτάροντας με την ανοσιότητα. Τελειώνει και σε αφήνει με ένα μεγάλο "ε και;". Τα μουσικοχορευτικά νούμερα που παρεμβάλλονται κάθε τόσο αρχικά με έψηναν φουλ, αλλά ακόμα κι αυτά από ένα σημείο και μετά, μου φαινόντουσαν ότι έμπαιναν στην μέση της πλοκής, αντί να την προωθούν με έναν μουσικό τρόπο εκφράζοντας καλύτερα κάποια συναισθήματα των χαρακτήρων, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο Χοακίν είναι εξαιρετικός και πάλι, αν και στα τραγούδια συγχωρέστε με αλλά φαινόταν λίγο να γκαρίζει και να είναι εμφανώς ψηφιακά κουρδισμένος σε σημείο να μην είναι τόσο ευχάριστος πάντα στο άκουσμα. Η Λέιντι Γκάγκα πάλι στο ρόλο της Χάρλεϊ, πιστεύω έκλεψε την παράσταση. Γενικά ήταν πράγματι ένα σίκουελ σε πλήρη αντίστιξη απο το 1ο αλλά ακόμα κι έτσι, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, φάνηκε κάτι τραβηγμένο που τελειώνει άγαρμπα και άδοξα, στα δικά μου μάτια. 

Δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον να την δει βέβαια, ούτε μπορώ να επεκταθώ παραπάνω χωρίς να κάνω spoilers, θα έλεγα τσεκάρετέ την και σχηματίστε την δική σας άποψη καθώς είναι μια από τις ταινίες που διχάζουν το κοινό, απ' ότι φαίνεται.

Θα άφηνα σχολιασμό, αλλά δε βρίσκω το λόγο, ό,τι είπε ο Τσάκλας πάνω με κάλυψε απόλυτα σχεδόν. Μια λέξη θα πω... Απογοήτευση

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Διάβαζα παντού τα αρνητικά σχόλια, διάβασα και τα δικά σας που σας εμπιστεύομαι και τώρα ανησυχώ πολύ για το αν έπρεπε να πάω για ποτά την Παρασκευή αντί να έχω κλείσει εισιτήρια ένα μήνα πριν :lol:

• Member ID:  40503
  • Topic Count:  11
  • Content Count:  128
  • Achievement Points:  142
  • With Us For:  713 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Η θεωρία μου, για την οποία είμαι απόλυτα βέβαιος, είναι πως έκαναν το σίκουελ επίτηδες εντελώς διαφορετικό από την πρώτη ταινία, επειδή η πρώτη ταινία άρεσε σε "λάθος" κοινό, με βάση τα πολιτικά κριτήρια του Χόλιγουντ.

• Member ID:  5975
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  219
  • Achievement Points:  240
  • With Us For:  6203 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το είδα, ελπίζω να σώσω κάποιον λέγοντας : κακό, φλύαρο, χωρίς λόγο ύπαρξης, αγοράστε ένα κόμικ με το δεκάευρω καλύτερα....

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

To είδα την Παρασκευή το βράδυ και πραγματικά έχω μόνο μία λέξη: Απογοήτευση... Βλέποντας παλιότερα ποστ σε αυτό το θρεντ, βλέποντας ξανά το trailer περίμενα πολλά από αυτήν την ταινία. Είχε τον Joaquin που έδωσε τεράστια ερμηνεία στο πρώτο, είχε Lady Gaga που είναι καλή ηθοποιός, το υπόλοιπο καστ ήταν καλό. Μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό το concept και όλη τη συζήτηση του αν τα εγκλήματα τα διέπραξε ο Arthur ή μια άλλη προσωπικότητα του που λέγεται Joker. Βρίσκω την ιδέα καλή, κάποια πλάνα ήταν όμορφα, κάποιες σκηνές προσπαθούσαν να πουν κάτι.

Αλλά το υπόλοιπο δε βλεπόταν. Προσπαθούν να το κάνουν μιούζικαλ, αλλά δεν είναι καν καλό μιούζικαλ. Δεν έχει ένα τραγούδι που θα θυμάσαι μετά την προβολή του. Κάθε κομμάτι είναι κακά τοποθετημένο και σπάει τον ρυθμό σε σκηνές που λες ότι εδώ κάτι πάει να γίνει. Είναι μια πραγματικά φλύαρη ταινία και ο Phoenix κάπως προσπαθεί να τη σώσει, αλλά ακόμα κι αυτός δε μπορεί να κάνει κάτι για το κακό γράψιμο και τη σκηνοθεσία που είναι αυτό που λέμε all over the place. Δυστυχώς θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερα αυτή η ταινία. Απέτυχε οικτρά σε καλλιτεχνικό επίπεδο και αναμενόμενα θα καταρρεύσει και οικονομικά.

• Member ID:  38117
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  241
  • Achievement Points:  257
  • With Us For:  1339 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Δεν την εχω δει ακομα αλλα αποσα διαβαζω μαλλον θα απογοητευτω και εγω, παρολο που μου αρεσουν και τα μιουζικαλ και η πρωτη ταινια. Υπαρχει κανενα ωραιο αρθρο που να προσπαθει να εξηγησει τι πηγε λαθος? Πως γινεται το δευτερο μερος μιας τοσο επιτυχημενης πρωτης ταινιας, με τους ιδιους συντελεστες να πηγε τοσο στραβα?

• Member ID:  6266
  • Topic Count:  3
  • Content Count:  446
  • Achievement Points:  449
  • With Us For:  6171 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
On 10/7/2024 at 1:03 PM, diotsoumas said:

Δεν την εχω δει ακομα αλλα αποσα διαβαζω μαλλον θα απογοητευτω και εγω, παρολο που μου αρεσουν και τα μιουζικαλ και η πρωτη ταινια. Υπαρχει κανενα ωραιο αρθρο που να προσπαθει να εξηγησει τι πηγε λαθος? Πως γινεται το δευτερο μερος μιας τοσο επιτυχημενης πρωτης ταινιας, με τους ιδιους συντελεστες να πηγε τοσο στραβα?

Για 2 απλούς λόγους: Κακό σενάριο και το ότι παράτησαν την πετυχημένη συνταγή της πρώτης ταινίας (επιεικώς απαράδεκτο) προσπαθώντας να φτιάξουν κάτι άλλο. Ξεκινώντας και εγώ την κριτική μου θα συμφωνήσω στο ότι ήταν απογοητευτικό το ότι μια απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς κατέληξε πατάτα. Θα εστιάσω κυρίως στο κακό σενάριο και θα μουτζώσω αυτούς που το γράψανε: Έχεις ένα Joker που ο χαρακτήρας χτίστηκε με τόσο μαεστρικό τρόπο στην πρώτη ταινία και αντί να τον εξελίξουνε και να τον πάρουνε ένα βήμα μπροστά 

Spoiler

έχουμε την πλήρη αποκαθήλωση.  :moutra2: :down:

Κρίμα για το μόνο θετικό που ήταν οι ερμηνείες των 2 πρωταγωνιστών, χωρίς φυσικά να σώζουν την ταινία.  Αν σας αρέσουν τα μιούζικαλ θα το βρείτε υποφερτό, αν όχι θα πετάξετε τζάμπα 2 ώρες απο τη ζωή σας.   Βαθμολογία 4/10

Επεξεργασία από Hayate
  • 3 weeks later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σε κάποιον άρεσε πάντως...

O Quentin Tarantino αποκαλεί το "Joker: Folie à Deux" ένα  'f*ck you στο Χόλιγουντ'

Πηγή: https://gr.ign.com/joker-folie-a-deux/122472/news/o-quentin-tarantino-apokalei-to-joker-folie-a-deux-ena-fck-you-sto-kholigount

• 2 months later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Είδα κι εγώ την ταινία.

Ήταν καλό σικουελ;

Και ναι και όχι, Ναι γιατί έδωσε κλείσιμο στον ήρωα. Όχι γιατί άλλαξε είδος σε σχέση με την αρχική.

Ήταν υπερηρωική ταινία;

Ούτε καν.

Ήταν μιούζικαλ;

Όχι. Δεν νομίζω ότι ποτέ εξ άλλου ανέφεραν ότι θα ήταν αμιγώς μιούζικαλ αλλά ότι θα έχει τραγούδια όπως και είχε. Το μιούζικαλ δεν είναι το αγαπημένο μου είδος, αντικειμενικά τα τραγούδια εδώ μπήκαν για να μπουν και δεν έδωσαν κάτι το παραπάνω.

Το πήγε εκεί που το περιμέναμε;

Δε θα το έλεγα..

Spoiler

Όχι μόνο εξέλιξε το χαρακτήρα με τρόπο που να απαρνηθεί τη φιγούρα που έγινε στο τέλος της πρώτης ταινίας, αλλά επισφράγισε και με τελεσίδικο τρόπο ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο Τζόκερ που ξέρουμε από τα κόμιξ.

Ήταν καλή ταινία;

Η ερμηνεία του Φοίνιξ ήταν εξαιρετική. Τη Γκάγκα την περίμενα λίγο καλύτερη, ήταν και κακογραμμένος ο ρόλος της.

Spoiler

Είχαμε κάποιες καλές σκηνές π.χ. στο δικαστήριο αλλά και κάποιες αχρείαστες ή και ακατανόητες όπως η «τιμωρία» των φυλάκων στον Άρθουρ και τον άλλων κρατούμενων, ενώ το τέλος δόθηκε βιαστικά.

Γενικά αν κάποιος την έβλεπε σαν μια απλή ταινία αποκομμένη από το σύμπαν της DC, η ταινία βλεπόταν.

Εξέλιξε το μύθο Batman - Joker;

Όχι,

Spoiler

Αφενός ο Μπάτμαν δεν εμφανίστηκε, αφετέρου ο Τζόκερ, τελικά δεν ήταν ο Τζόκερ και ο Χάρβει Ντεντ θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται οπωσδήποτε αλλιώς, μιας και ενσάρκωσε απλά έναν εισαγγελέα,

Συμπέρασμα: Η ταινία απογοήτευσε όσους είχαν ενθουσιαστεί από την πρώτη ταινία και περίμεναν μία ανάλογη συνέχεια. Δεν ήταν ωστόσο μία κακή ταινία.