nikolas12 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2022 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 635 Content Count: 4859 Reputation: 42489 Achievement Points: 2310 Days Won: 282 With Us For: 2469 Days Status: Online Last Seen: 8 λεπτά πριν Age: 29 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 7, 2022 Όπως όλα δείχνουν, το sequel του The Joker προετοιμάζεται. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, Todd Phillips ανέβασε στο Instagram το εξώφυλλο του σεναρίου που αποκαλύπτει τον τίτλο Joker: Folie à Deux και στη δεύτερη έχει το Joaquin Phoenix να διαβάζει το σενάριο. 8 3 Παράθεση
Paris Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2022 Member ID: 30086 Group: Members Topic Count: 28 Content Count: 939 Reputation: 7268 Achievement Points: 956 Days Won: 0 With Us For: 4064 Days Status: Offline Last Seen: 17 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 8, 2022 Με τον Άσσο άφιλτρο στο στόμα! Φανταστικός! Ο καλύτερος Καίσαρας! 2 Παράθεση
StefanosPap Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2022 Member ID: 38148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 646 Reputation: 3405 Achievement Points: 669 Days Won: 1 With Us For: 1331 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 02:38 PM Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2022 Μέσα στον χαμό που υπάρχει λόγω της ακύρωσης του Batgirl, η Warner Bros Discovery έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το sequel του Joker τις 4 Οκτωβρίου 2024. Πληροφορίες λένε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και σημαντικό μέρος της ταινίας θα είναι στο Arkham Asylum. 3 Παράθεση
StefanosPap Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2022 Member ID: 38148 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 646 Reputation: 3405 Achievement Points: 669 Days Won: 1 With Us For: 1331 Days Status: Offline Last Seen: Πέμπτη στις 02:38 PM Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 4, 2022 Έλα κόσμε σήμερα είχαμε και το πρώτο επίσημο teaser της ταινίας. Επιβεβαίωνει ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Folie À Deux θα είναι οι Joaquin Phoenix και Lady Gaga. 3 Παράθεση
Captain Cooper Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 15, 2022 Member ID: 32676 Group: Members Topic Count: 140 Content Count: 1317 Reputation: 8908 Achievement Points: 1393 Days Won: 12 With Us For: 2670 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 15, 2022 Joker: Follie à Deux – Χοακίν Φοίνιξ: Κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία ως Τζόκερ 14 Δεκεμβρίου 2022 - 15:30 Τα γυρίσματα του sequel του «Joker» ξεκίνησαν - Στις 4 Οκτωβρίου του 2024 η επίσημη πρεμιέρα Το sequel του «Joker», με τίτλο «Joker: Follie à Deux» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο περίπου χρόνια, όμως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Χοακίν Φοίνιξ και η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς και μάλιστα, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία του ηθοποιού. Είναι το πρώτο στιγμιότυπο που κυκλοφορεί από τα γυρίσματα της ταινίας και δείχνει τον «Άρθουρ Φλεκ» να ξυρίζεται. «Το αγόρι μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram για τον ηθοποιό που αγάπησε το κοινό από την ερμηνεία του στο «Joker». Η πλοκή της ταινίας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ήδη ανακοινωθεί και η είναι η 4η Οκτωβρίου του 2024. Μιλώντας για τη νέα «Harley Quinn», η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έδωσε τη σκυτάλη για τον ρόλο στη Lady Gaga, είχε δηλώσει: «Ήθελα πάντα η Harley να είναι αυτός ο ρόλος που περνάει σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όπως έγινε με τον Batman και τον Macbeth. Η Lady Gaga θα κάνει φανταστική δουλειά» Πηγή 3 Παράθεση
Indian Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 16, 2022 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 813 Content Count: 14381 Reputation: 104670 Achievement Points: 9268 Days Won: 509 With Us For: 5070 Days Status: Online Last Seen: Μόλις τώρα Age: 43 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 16, 2022 @ Captain Cooper Στο ποστ σου προστέθηκε η φωτογραφία που αναφέρεται το άρθρο. 2 2 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1137 Reputation: 7621 Achievement Points: 1189 Days Won: 6 With Us For: 3282 Days Status: Online Last Seen: 7 λεπτά πριν Age: 36 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Αφήνω αυτό εδώ https://www.news247.gr/politismos/mousiki/aytos-einai-o-rolos-poy-tha-paixei-i-lady-gaga-sto-pleyro-toy-choakin-finix-sto-joker.9913873.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4 Και αφήνω τους θαυμαστές να χτυπιούνται αν είναι σωστή ή όχι η επιλογή έχοντας Poker Face (είδατε τι έκανα εκεί ε; κασκαρίκα) 2 Παράθεση
germanicus Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1673 Content Count: 28514 Reputation: 191432 Achievement Points: 27559 Days Won: 761 With Us For: 6787 Days Status: Offline Last Seen: Παρασκευή στις 07:58 AM Age: 53 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 23, 2023 Σήμερα πήρα πρέφα ότι η Lady Gaga θα παίζει την Harley Quinn και σοκαρίστηκα αφού η Margot Robbie είναι απίστευτη στο ρόλο. Απ'ότι βλέπω όμως η όλη φάση θα είναι στο "σύμπαν" του Ιωακείμ Φοίνικα ως Γελωτοποιού οπότε όλα κομπλέ. Δεν θα ταίριαζε εκείνη σε αυτό εδώ. Ή έστω δεν θα ταίριαζε η Harley όπως την ερμηνεύει σε αυτό εδώ και θα με χάλαγε πάρα πολύ αν άλλαζε την ερμηνεία της για να κολλάει εδώθε. Speaking of which, να πω ότι ενώ θυμάμαι πως είχα καλά σχόλια για το Joker, δεν με έχει τραβήξει χιλιοστό να το ξαναδώ. Το σκεφτόμουν αυτό τις προάλλες... Δεν ψήνομαι ούτε καν για να δω σκηνές από εκείνο Μολαταύτα, ψήνομαι για αυτή εδώ την ταινία... 4 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2024 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 635 Content Count: 4859 Reputation: 42489 Achievement Points: 2310 Days Won: 282 With Us For: 2469 Days Status: Online Last Seen: 8 λεπτά πριν Age: 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2024 Ούτε ένας δεν το ανέβασε από χθες αυτό το τρέιλερ; Πραγματικά πάρα πολύ καλό με τους Phoenix-Gaga να φαίνονται εξαιρετικοί στους ρόλους τους. Ανυπομονώ πραγματικά! 5 Παράθεση
albertus magnus Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2024 Member ID: 11226 Group: Members Topic Count: 143 Content Count: 3065 Reputation: 19124 Achievement Points: 3130 Days Won: 12 With Us For: 5760 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 157 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 24, 2024 Το πετυχα το πρωι καπου σο ιντερνετ με την συμβια μου και το ειδαμε. Αυξανει την ανυπομονησια τρελα! Μακρι να βγει και η 2η ταινια καλη! 2 Παράθεση
Tsaklas Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 Member ID: 30298 Group: Members Topic Count: 14 Content Count: 1896 Reputation: 11424 Achievement Points: 1913 Days Won: 24 With Us For: 3970 Days Status: Offline Last Seen: 19 λεπτά πριν Age: 25 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 Γύρισα μόλις από το σινεμά. Διάβαζα γενικά διχασμένες απόψεις, προς το αρνητικό κιόλας, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, καθώς και τα μιούζικαλ μου αρέσουν σαν είδος και ήμουν ανοιχτός να δω κάτι διαφορετικό, με το σκεπτικό κιόλας ότι δεν ήταν μια ταινία που χρειαζόταν σίκουελ, οπότε εφόσον δούμε κάτι, ας είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Και όμως κατάφερε να με απογοητεύσει... Για το πρώτο μισό περίπου ήμουν on board, μου άρεσε σαν προσέγγιση και σαν αποδόμηση λίγο του 1ου, αλλά θεωρώ ότι σιγά σιγά το παράκαναν και έγινε κάπως παρωδία, φλερτάροντας με την ανοσιότητα. Τελειώνει και σε αφήνει με ένα μεγάλο "ε και;". Τα μουσικοχορευτικά νούμερα που παρεμβάλλονται κάθε τόσο αρχικά με έψηναν φουλ, αλλά ακόμα κι αυτά από ένα σημείο και μετά, μου φαινόντουσαν ότι έμπαιναν στην μέση της πλοκής, αντί να την προωθούν με έναν μουσικό τρόπο εκφράζοντας καλύτερα κάποια συναισθήματα των χαρακτήρων, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο Χοακίν είναι εξαιρετικός και πάλι, αν και στα τραγούδια συγχωρέστε με αλλά φαινόταν λίγο να γκαρίζει και να είναι εμφανώς ψηφιακά κουρδισμένος σε σημείο να μην είναι τόσο ευχάριστος πάντα στο άκουσμα. Η Λέιντι Γκάγκα πάλι στο ρόλο της Χάρλεϊ, πιστεύω έκλεψε την παράσταση. Γενικά ήταν πράγματι ένα σίκουελ σε πλήρη αντίστιξη απο το 1ο αλλά ακόμα κι έτσι, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, φάνηκε κάτι τραβηγμένο που τελειώνει άγαρμπα και άδοξα, στα δικά μου μάτια. Δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον να την δει βέβαια, ούτε μπορώ να επεκταθώ παραπάνω χωρίς να κάνω spoilers, θα έλεγα τσεκάρετέ την και σχηματίστε την δική σας άποψη καθώς είναι μια από τις ταινίες που διχάζουν το κοινό, απ' ότι φαίνεται. 10 Παράθεση
BATNICK Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 Member ID: 24985 Group: Members Topic Count: 34 Content Count: 1042 Reputation: 6746 Achievement Points: 1045 Days Won: 1 With Us For: 4818 Days Status: Offline Last Seen: Κυριακή στις 12:44 PM Age: 40 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 6 λεπτά πριν, Tsaklas είπε: Γύρισα μόλις από το σινεμά. Διάβαζα γενικά διχασμένες απόψεις, προς το αρνητικό κιόλας, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, καθώς και τα μιούζικαλ μου αρέσουν σαν είδος και ήμουν ανοιχτός να δω κάτι διαφορετικό, με το σκεπτικό κιόλας ότι δεν ήταν μια ταινία που χρειαζόταν σίκουελ, οπότε εφόσον δούμε κάτι, ας είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Και όμως κατάφερε να με απογοητεύσει... Για το πρώτο μισό περίπου ήμουν on board, μου άρεσε σαν προσέγγιση και σαν αποδόμηση λίγο του 1ου, αλλά θεωρώ ότι σιγά σιγά το παράκαναν και έγινε κάπως παρωδία, φλερτάροντας με την ανοσιότητα. Τελειώνει και σε αφήνει με ένα μεγάλο "ε και;". Τα μουσικοχορευτικά νούμερα που παρεμβάλλονται κάθε τόσο αρχικά με έψηναν φουλ, αλλά ακόμα κι αυτά από ένα σημείο και μετά, μου φαινόντουσαν ότι έμπαιναν στην μέση της πλοκής, αντί να την προωθούν με έναν μουσικό τρόπο εκφράζοντας καλύτερα κάποια συναισθήματα των χαρακτήρων, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο Χοακίν είναι εξαιρετικός και πάλι, αν και στα τραγούδια συγχωρέστε με αλλά φαινόταν λίγο να γκαρίζει και να είναι εμφανώς ψηφιακά κουρδισμένος σε σημείο να μην είναι τόσο ευχάριστος πάντα στο άκουσμα. Η Λέιντι Γκάγκα πάλι στο ρόλο της Χάρλεϊ, πιστεύω έκλεψε την παράσταση. Γενικά ήταν πράγματι ένα σίκουελ σε πλήρη αντίστιξη απο το 1ο αλλά ακόμα κι έτσι, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, φάνηκε κάτι τραβηγμένο που τελειώνει άγαρμπα και άδοξα, στα δικά μου μάτια. Δεν θέλω να αποθαρρύνω κάποιον να την δει βέβαια, ούτε μπορώ να επεκταθώ παραπάνω χωρίς να κάνω spoilers, θα έλεγα τσεκάρετέ την και σχηματίστε την δική σας άποψη καθώς είναι μια από τις ταινίες που διχάζουν το κοινό, απ' ότι φαίνεται. Θα άφηνα σχολιασμό, αλλά δε βρίσκω το λόγο, ό,τι είπε ο Τσάκλας πάνω με κάλυψε απόλυτα σχεδόν. Μια λέξη θα πω... Απογοήτευση 5 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 635 Content Count: 4859 Reputation: 42489 Achievement Points: 2310 Days Won: 282 With Us For: 2469 Days Status: Online Last Seen: 8 λεπτά πριν Age: 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 2, 2024 Διάβαζα παντού τα αρνητικά σχόλια, διάβασα και τα δικά σας που σας εμπιστεύομαι και τώρα ανησυχώ πολύ για το αν έπρεπε να πάω για ποτά την Παρασκευή αντί να έχω κλείσει εισιτήρια ένα μήνα πριν 6 Παράθεση
Stitch Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 3, 2024 Member ID: 40503 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 128 Reputation: 824 Achievement Points: 142 Days Won: 0 With Us For: 713 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 3, 2024 Η θεωρία μου, για την οποία είμαι απόλυτα βέβαιος, είναι πως έκαναν το σίκουελ επίτηδες εντελώς διαφορετικό από την πρώτη ταινία, επειδή η πρώτη ταινία άρεσε σε "λάθος" κοινό, με βάση τα πολιτικά κριτήρια του Χόλιγουντ. 1 Παράθεση
kujo79 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2024 Member ID: 5975 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 219 Reputation: 2087 Achievement Points: 240 Days Won: 0 With Us For: 6203 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 45 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2024 Το είδα, ελπίζω να σώσω κάποιον λέγοντας : κακό, φλύαρο, χωρίς λόγο ύπαρξης, αγοράστε ένα κόμικ με το δεκάευρω καλύτερα.... 3 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 7, 2024 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 635 Content Count: 4859 Reputation: 42489 Achievement Points: 2310 Days Won: 282 With Us For: 2469 Days Status: Online Last Seen: 8 λεπτά πριν Age: 29 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 7, 2024 To είδα την Παρασκευή το βράδυ και πραγματικά έχω μόνο μία λέξη: Απογοήτευση... Βλέποντας παλιότερα ποστ σε αυτό το θρεντ, βλέποντας ξανά το trailer περίμενα πολλά από αυτήν την ταινία. Είχε τον Joaquin που έδωσε τεράστια ερμηνεία στο πρώτο, είχε Lady Gaga που είναι καλή ηθοποιός, το υπόλοιπο καστ ήταν καλό. Μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό το concept και όλη τη συζήτηση του αν τα εγκλήματα τα διέπραξε ο Arthur ή μια άλλη προσωπικότητα του που λέγεται Joker. Βρίσκω την ιδέα καλή, κάποια πλάνα ήταν όμορφα, κάποιες σκηνές προσπαθούσαν να πουν κάτι. Αλλά το υπόλοιπο δε βλεπόταν. Προσπαθούν να το κάνουν μιούζικαλ, αλλά δεν είναι καν καλό μιούζικαλ. Δεν έχει ένα τραγούδι που θα θυμάσαι μετά την προβολή του. Κάθε κομμάτι είναι κακά τοποθετημένο και σπάει τον ρυθμό σε σκηνές που λες ότι εδώ κάτι πάει να γίνει. Είναι μια πραγματικά φλύαρη ταινία και ο Phoenix κάπως προσπαθεί να τη σώσει, αλλά ακόμα κι αυτός δε μπορεί να κάνει κάτι για το κακό γράψιμο και τη σκηνοθεσία που είναι αυτό που λέμε all over the place. Δυστυχώς θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερα αυτή η ταινία. Απέτυχε οικτρά σε καλλιτεχνικό επίπεδο και αναμενόμενα θα καταρρεύσει και οικονομικά. 3 Παράθεση
diotsoumas Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 7, 2024 Member ID: 38117 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 241 Reputation: 1673 Achievement Points: 257 Days Won: 0 With Us For: 1339 Days Status: Offline Last Seen: 23 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 7, 2024 Δεν την εχω δει ακομα αλλα αποσα διαβαζω μαλλον θα απογοητευτω και εγω, παρολο που μου αρεσουν και τα μιουζικαλ και η πρωτη ταινια. Υπαρχει κανενα ωραιο αρθρο που να προσπαθει να εξηγησει τι πηγε λαθος? Πως γινεται το δευτερο μερος μιας τοσο επιτυχημενης πρωτης ταινιας, με τους ιδιους συντελεστες να πηγε τοσο στραβα? Παράθεση
Hayate Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 9, 2024 Member ID: 6266 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 446 Reputation: 2445 Achievement Points: 449 Days Won: 0 With Us For: 6171 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 9, 2024 (Επεξεργασία) On 10/7/2024 at 1:03 PM, diotsoumas said: Δεν την εχω δει ακομα αλλα αποσα διαβαζω μαλλον θα απογοητευτω και εγω, παρολο που μου αρεσουν και τα μιουζικαλ και η πρωτη ταινια. Υπαρχει κανενα ωραιο αρθρο που να προσπαθει να εξηγησει τι πηγε λαθος? Πως γινεται το δευτερο μερος μιας τοσο επιτυχημενης πρωτης ταινιας, με τους ιδιους συντελεστες να πηγε τοσο στραβα? Για 2 απλούς λόγους: Κακό σενάριο και το ότι παράτησαν την πετυχημένη συνταγή της πρώτης ταινίας (επιεικώς απαράδεκτο) προσπαθώντας να φτιάξουν κάτι άλλο. Ξεκινώντας και εγώ την κριτική μου θα συμφωνήσω στο ότι ήταν απογοητευτικό το ότι μια απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς κατέληξε πατάτα. Θα εστιάσω κυρίως στο κακό σενάριο και θα μουτζώσω αυτούς που το γράψανε: Έχεις ένα Joker που ο χαρακτήρας χτίστηκε με τόσο μαεστρικό τρόπο στην πρώτη ταινία και αντί να τον εξελίξουνε και να τον πάρουνε ένα βήμα μπροστά Spoiler έχουμε την πλήρη αποκαθήλωση. Κρίμα για το μόνο θετικό που ήταν οι ερμηνείες των 2 πρωταγωνιστών, χωρίς φυσικά να σώζουν την ταινία. Αν σας αρέσουν τα μιούζικαλ θα το βρείτε υποφερτό, αν όχι θα πετάξετε τζάμπα 2 ώρες απο τη ζωή σας. Βαθμολογία 4/10 Επεξεργασία Οκτωβρίου 9, 2024 από Hayate 1 Παράθεση
Captain Cooper Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2024 Member ID: 32676 Group: Members Topic Count: 140 Content Count: 1317 Reputation: 8908 Achievement Points: 1393 Days Won: 12 With Us For: 2670 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 30, 2024 Σε κάποιον άρεσε πάντως... O Quentin Tarantino αποκαλεί το "Joker: Folie à Deux" ένα 'f*ck you στο Χόλιγουντ' Πηγή: https://gr.ign.com/joker-folie-a-deux/122472/news/o-quentin-tarantino-apokalei-to-joker-folie-a-deux-ena-fck-you-sto-kholigount 2 Παράθεση
Captain Cooper Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12 Member ID: 32676 Group: Members Topic Count: 140 Content Count: 1317 Reputation: 8908 Achievement Points: 1393 Days Won: 12 With Us For: 2670 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 39 Δημοσιεύτηκε Ιανουαρίου 12 Είδα κι εγώ την ταινία. Ήταν καλό σικουελ; Και ναι και όχι, Ναι γιατί έδωσε κλείσιμο στον ήρωα. Όχι γιατί άλλαξε είδος σε σχέση με την αρχική. Ήταν υπερηρωική ταινία; Ούτε καν. Ήταν μιούζικαλ; Όχι. Δεν νομίζω ότι ποτέ εξ άλλου ανέφεραν ότι θα ήταν αμιγώς μιούζικαλ αλλά ότι θα έχει τραγούδια όπως και είχε. Το μιούζικαλ δεν είναι το αγαπημένο μου είδος, αντικειμενικά τα τραγούδια εδώ μπήκαν για να μπουν και δεν έδωσαν κάτι το παραπάνω. Το πήγε εκεί που το περιμέναμε; Δε θα το έλεγα.. Spoiler Όχι μόνο εξέλιξε το χαρακτήρα με τρόπο που να απαρνηθεί τη φιγούρα που έγινε στο τέλος της πρώτης ταινίας, αλλά επισφράγισε και με τελεσίδικο τρόπο ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο Τζόκερ που ξέρουμε από τα κόμιξ. Ήταν καλή ταινία; Η ερμηνεία του Φοίνιξ ήταν εξαιρετική. Τη Γκάγκα την περίμενα λίγο καλύτερη, ήταν και κακογραμμένος ο ρόλος της. Spoiler Είχαμε κάποιες καλές σκηνές π.χ. στο δικαστήριο αλλά και κάποιες αχρείαστες ή και ακατανόητες όπως η «τιμωρία» των φυλάκων στον Άρθουρ και τον άλλων κρατούμενων, ενώ το τέλος δόθηκε βιαστικά. Γενικά αν κάποιος την έβλεπε σαν μια απλή ταινία αποκομμένη από το σύμπαν της DC, η ταινία βλεπόταν. Εξέλιξε το μύθο Batman - Joker; Όχι, Spoiler Αφενός ο Μπάτμαν δεν εμφανίστηκε, αφετέρου ο Τζόκερ, τελικά δεν ήταν ο Τζόκερ και ο Χάρβει Ντεντ θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται οπωσδήποτε αλλιώς, μιας και ενσάρκωσε απλά έναν εισαγγελέα, Συμπέρασμα: Η ταινία απογοήτευσε όσους είχαν ενθουσιαστεί από την πρώτη ταινία και περίμεναν μία ανάλογη συνέχεια. Δεν ήταν ωστόσο μία κακή ταινία. 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις