Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 263 [Η μαγική εξαφάνιση της τυχερής δεκάρας]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

mm263-960x600-thumb-large.thumb.jpg.5e4d324af6c7002f81ce63089dea0d12.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΥΦΙΤΣΑ
  Ο ΓΚΟΥΦΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ
 • Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΡΟΥΜΠΙΝΙΣΤΑΝ
 • ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ
  Ο ΧΙΟΥΗ, Ο ΛΙΟΥΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΥΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 28 Ιουνίου (Νο. 263)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 6
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silvia Ziche βλέπω, με συνέχεια της ιστορίας «Ο δραπέτης της σκηνής» που είχαμε δει στο Αλμανάκο 231. Ωραία πράγματα, ανυπομονώ. Οι υπόλοιπες φαίνονται συμπαθητικές.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τέλεια! Arthuros Brousketas for the win! 

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι όμορφη η τελευταία ιστορία με το σκυλάκι!

 

Μην παραλείψετε να τη διαβάσετε, κι ας μοιάζει να μπήκε μόνο και μόνο για να συμπληρωθεί ο αριθμός των σελίδων.

 • Like 5
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όμορφο τεύχος! 

"Η Μαγική Εξαφάνιση της Τυχερής Δεκάρας": Πρώτη και καλύτερη του τεύχους. Πλακατζίδικη ιστορία με το αξεπέραστο σχέδιο της Ιταλίδας δημιουργού που έχουμε στην καρδιά μας! Τοπ σημεία τα οποία ξεχώρισα ήταν το σημείο στο οποίο η Μάτζικα απογοητευμένη από τις αποτυχίες της στο κυνήγι της τυχερής δεκάρας αποφασίζει στιγμιαία να ασχοληθεί με την καλλιέργεια βιολογικής ντομάτας αλλά και η φυσιογνωμία του Πόε όταν κάνει καμάκι στην όμορφη περιστέρα. :lol:

Αρκετά καλή και η δεύτερη ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό και την εισβολή των εξωγήινων που μοιάζουν με διασταύρωση αρειανού με αλογόμυγα. 

Η "Αποκατάσταση του Νυφίτσα" είναι ιστορία σοφίτας Γκούφυ, οι οποίες μου αρέσουν όλες (ένα πράγμα σαν αυτές του Παπιοχωριού :P) Έχουμε και μία σύντομη μεταφορά στο 1925, όπου ένας θείος του Γκούφυ φαίνεται (τονίζω το "φαίνεται") να είναι απατεώνας και να συνεργάζεται με έναν θείο του Μαύρου Φαντάσματος για  την πραγματοποίηση μίας διάρρηξης. 

Στην τέταρτη ιστορία βλέπουμε τις περιπέτειες του Ντόναλντ με ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι, που του εμπιστεύεται ο θείος του. 

Στην πέμπτη ιστορία ο φιλοζωϊκός χαρακτήρας του τεύχους ενισχύεται ακόμα περισσότερο (προς εξισορρόπηση του θαψίματος στα καημένα τα κουνέλια στη δεύτερη ιστορία ("Απειλή από τα Βάθη του Διαστήματος"), τα οποία εμφανίζονται σαν εξωγήινοι εισβολείς και  η πραγματική τους μορφή είναι ολίγον τι απεχθής) με ένα γλυκό σκυλάκι το οποίο φαίνεται να έχει χάσει ο ιδιοκτήτης του και υιοθετούν ο Ντόναλντ και οι Χιούη, Λιούη, Ντιούη προσφέροντάς του όλες τις ανέσεις! 

Edited by petross21
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, petross21 said:

ένας θείος του Γκούφυ φαίνεται (τονίζω το "φαίνεται") να είναι απατεώνας

Και όμως, μάλλον είναι, αφού

Spoiler

τελικά το διαμάντι δεν βρέθηκε, και ο Μίκυ λέει ότι πρέπει να βρίσκεται κι αυτό στη σοφίτα, άρα το πήρε ο θείος.

 

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #263 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (Από τον ιδιοκτήτη νταλίκας με σύνδεση στο διαδίκτυο και scanner @Indian).

tn_MIKYMAOUSE_0263.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Η μαγική εξαφάνιση της τυχερής δεκάρας."


Ο μάγος Αρθούρος Μπρουσκέτας είναι σε απόγνωση.

 

Αναφέρει στους Ντόναλντ και Φέθρυ ότι χώρις την βαλίτσα του η μαγική του βαλίτσα περιοδεία πάει στράφι. Διότι είναι παιχνιδάκι για αυτόν να βγάλει περιστέρια από οποιοδήποτε καπέλο. Όπως του θείου Σκρουτζ που περνούσε τυχαία από εκεί. Εκείνος συγκλονισμένος αρχίζει να ψάχνει την φόδρα του καπέλου. Όχι απο περιέργεια για το πως βγήκε περιστέρι από μέσα. Αλλά διότι στην φόδρα του υπήρχε κάτι που δεν υπάρχει πια. Η τυχερή του δεκάρα. Για τις επόμενες σελίδες ο βαύπλουτος κροίσος θα βρίσκεται σε σοκ.

 


Στον Βεζούβιο τώρα μία μάγισσα που γνωρίζουμε όλοι καλά έχει μαζέψει όλα τα πρώτα νομίσματα των βαθύπλουτων του κόσμου εκτός από ένα. Το γνωστό. Η αγάπη του ιδιοκτήτη του είναι πιο δυνατή από την μαγεία της. Εξαντλημένη αποφασίζει να ασχοληθεί με την καλλιέργεια της βιολογικής ντομάτας. Πριν πιάσει το σκαλιστήρι λοιπόν μία περιστερά της ρίχνει την δεκάρα στο χέρι. Η Ντε Σπελ ξεχνάει τις ντομάτες και ο Πόε την πέφτει κανονικότατα στην θηλυκή διανομέα.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στον Βεζούβιο παράλληλα πίσω στην Λιμνούπολη ο Αρθούρος είχε μία ιδεά. Η αγαπή της Μάτζικα για την δεκάρα ίσως μπορέσει να τους βοηθήσει να την βρούνε. Φτάνουν μετά πάφτηνων κόπων και βασάνων στον Βεζούβιο λίγο πριν η Μάτζικα ρίξει τα νομίσματα στο ηφαίστειο. Ο Αρθούρος επιστρατεύει την τέχνη του αλλά ο Πόε ,αφήνοντας για λίγο το κόρτε, τον αποκαλύπτει. Μία μαγική μάχη ξεκινάει ανάμεσά τους. Σε μία φάση που όλα μοιάζουν χαμένα η τυχερή δεκάρα πέφτει στα χέρια των ανηψιών.

Ο Ντόναλντ την πετάει στον θείο Σκρουτζ που αμέσως ξυπνάει από τον λήθαργο όπως ήταν φυσικό. Για πότε το έβαλε στα πόδια και έφτασε στην Λιμνούπολη δε θα το μάθουμε ποτέ. Η Μάτζικα αγανακτισμένη πετάει στην αποχωρήσασα τριάς ότι έχει πρόχειρο. Όλως τυχαίως ο Σκρουτζ είναι ο μάνατζερ του Αρθούρου. Οπότε για να τον ξεπληρώσει θα δίνει παραστάσεις αμισθί με τα ανήψια του χρησιμοποιώντας ότι τους πέταξε η Μάτζικα. Η παράσταση έχει τρελή επιτυχία. Για την ιστορία ο Μπρουσκέτας είχε ξεχάσει την βαλίτσα του στο σπίτι!!!

 

 


"Απειλή από τα βάθη του διαστήματος."

Μία περίεργη απειλή για την Γη μας καλούνται να αντιμετωπίσουν ο Φάντομ, ο Τζιμ ο Τρομερός και ο Τσιμπούρης.

"Η αποκατάσταση του Νυφίτσα."

Ο Μίκυ με τον Γκούφυ ανακαλύπτουν στην σοφίτα του δεύτερου ότι ένας πρόγονός του μπορεί να ήταν κακοποιός. Ξεκινάνε έρευνα για να αποκαλύψουν την αλήθεια.

"Ο ελέφαντας."

Ο Ντόναλντ εξ' αιτίας των ατέλειωτων χρεών του αναγκάζεται να φιλοξενήσει έναν ελέφαντα για λογαριασμό του Θείου Σκρουτζ.

"Αδέσποτος φιλαράκος."

Τα παιδιά βρίσκουν στο κέντρο ,και όχι στο πάρκο, ένα αδέσποτο σκυλάκι και αποφασίζουν να το κρατήσουν. Μέχρι που ο θείος τους αγοράζει εφημερίδα.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Είχα γράψει σε άλλες αναλύσεις μου ότι όταν η Σύλβια συνεργάζεται είναι απολαυστική. Όταν όμως πέρνει την ιστορία όλη επάνω της ,σχέδιο και σενάριο, πραγματικά κεντάει!!! Ζωγραφίζει!!! Είναι όαση στην έρημο!!! Ήλιος μετά από καταιγίδα!!! Τόξο ουράνιο!!! Δε περιγράφω άλλο!!!  

Ο συνδιασμός Φάντομ, Τζιμη και Τσιμπούρη στην δεύτερη ιστορία έδεσα άψογα και έδωσε μία απολαυστική περπέτεια με υπέροχο σενάριο. Η τρίτη ιστορία μας μιλάει για την διπλή ζώη ενός από τους προγόνους του Γκούφυ. Μόνο μελανό σήμειο; Τα βασανιστήρια που χρησιμοποιεί ο κακός της ιστορίας. Πραγματικά την κάνουν πολύ παιδική. Ακόμα και για το Μίκυ Μάους.  Ο ελέφαντας της έπομενης ιστορίας μπλέκει τον Ντόναλντ σε ιλαρές καταστάσεις. Συμπαθητικούλα. Τέλος, το τεύχος κλείνει με μία τρυφερή και κυνοφυλική ιστορία. Όπου ο Ντόναλντ δείχνει τον καλύτερο χαρακτήρα του!!! 

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Η μαγική εξαφάνιση της τυχερής δεκάρας."
2. "Απειλή από τα βάθη του διαστήματος."
3. "Αδέσποτος φιλαράκος."
4. "Η αποκατάσταση του Νυφίτσα."
5. "Ο ελέφαντας."

8,5/10!!!
Κρίμα για την τρίτη ιστορία του τεύχους. Είχε τα προσόντα για πολύ καλύτερη θέση.  Σε γενικές γραμμές όμως άλλο ένα όμορφο τευχάκι με την αγαπημένη μου Silvia σε τριπλή εμφάνιση (εξώφυλλο, μονοσέλλιδη και κεντρική ιστορία). :D 

:hop: :hop: :hop: 

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως ο @Kritonειτε εδώ είτε στη σελίδα του δεν βαριέται ποτε να το σχολιάζει έτσι κ εγώ για άλλη μια φορά θα γράψω ότι η τελευταία ιστορία είναι από μόνη της ένας λόγος να παίρνει ένα παιδί το ΜΜ. Σε μια εποχή με πολλά ερεθίσματα με πολλές εικόνες με έλλειψη παιδείας εις βάρος της γνώσης μια τέτοια ιστορία είναι αυτό που θες να διαβάσει το παιδί σου. 

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αγαπημένη μας Silvia Ziche κάνει την επανεμφάνισή της στις σελίδες του περιοδικού με μία ιστορία ολότελα δική της. Ο τίτλος της: “Η μαγική εξαφάνιση της τυχερής δεκάρας”. Θυμάστε τον μέγα ταχυδακτυλουργό Αρθούρο Μπρουσκέτα, που τον είχαμε δει στον “Δραπέτη της σκηνής”? Θα επιστρέψει στην Λιμνούπολη στα πλαίσια ενός τουρνέ που έχει ετοιμάσει. Είναι όμως φανερά στενοχωρημένος κι ο λόγος είναι ότι έχασε στο αεροδρόμιο την βαλίτσα του που περιέχει όλα του τα “μαγικά” σύνεργα. Πάνω στην απελπισία του και περιγράφοντας αυτό που του έτυχε στον Ντόναλντ και τον Φέθρυ, καταφέρνει να χάσει την πρώτη δεκάρα του θείου Σκρουτζ, την οποία εκείνος φύλαγε μέσα στο παμπάλαιο ημίψηλό του. Αυτό το περιστατικό, σε συνδυασμό με ένα μαγικό ξόρκι της Μάτζικα, φέρνει την δεκάρα στην γνωστή μας καλύβα στους πρόποδες του Βεζούβιου. Τα δύο ξαδέλφια, ο φιλόδοξος μάγος κι ο... λιπόθυμος Λιμνουπολίτης μεγιστάνας, θα πάνε ένα ταξίδι στην Ιταλία για να φέρουν πίσω το πολύτιμο νομισματάκι. Σίγουρα δεν είναι από τις καλύτερες ιστορίες της αγαπημένης μας Ιταλίδας δημιουργού, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχει πολλά στοιχεία του κωμικού χαρακτήρα της. Το σενάριο ήταν ευφυές, αλλά ομολογώ ότι (τουλάχιστον στην αρχή) η πλοκή με μπέρδεψε κάπως. Προς στιγμήν δεν κατάλαβα αν η αρπαγή της δεκάρας ήταν αποτέλεσμα της λάθος ενέργειας του Αρθούρου ή αν οφειλόταν εξ ολοκλήρου στα μάγια της Μάτζικα. :thinking: Αφού το ξεπέρασα αυτό, στην συνέχεια απόλαυσα την γρήγορη ροή και το καλό χιούμορ. Όσον αφορά το φινάλε (δηλαδή μετά την επανάκτηση της δεκάρας), νομίζω ότι έκανε κοιλιά. Ένιωσα ότι ήταν ξένο σώμα στη ιστορία. Όπως και να έχει όμως δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Το σχέδιο είναι χαρακτηριστικό, χιουμοριστικό και...απλά υπέροχο. :hug2:

 

Στην επόμενη ιστορία θα έχουμε μία πρωτότυπη συνεργασία ανάμεσα στον θρυλικό μασκοφόρο ήρωα της Λιμνούπολης και τον άξεστο ορεσίβιο περιβολάρη. Ο λόγος για τον Φάντομ Ντακ και τον Τζιμ τον τρομερό. Η ιστορία λέγεται “Απειλή από τα βάθη του διαστήματος” κι ο τίτλος της ουσιαστικά αποκαλύπτει πάρα πολλά για το σενάριο. :P Μία καινούργια μόδα, με την μορφή φρενίτιδας, έχει έρθει στην Λιμνούπολη, τα λούτρινα κουνελάκια. Όλοι οι Λιμνουπολίτες έχουν εξασιαστεί κι αναζητούν διακαώς αυτά τα παιχνίδια όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Ο Ντόναλντ (που δεν είναι επηρεασμένος από όλη αυτή την μανία) ψάχνει διακαώς να βρει ένα κουνελάκι για να το χαρίσει στην αρραβωνιαστικιά του (ύστερα από απαίτησή της), αλλά δεν το βρίσκει πουθενά. Αποφασίζει λοιπόν, όταν πέσει η νύχτα, να βάλει την στολή του Φάντομ Ντακ και να πεταχτεί μέχρι το εργοστάσιο που παράγει αυτά τα κουκλάκια. Εκεί κοντά έχει και το αγρόκτημά του ο Τζιμ, με την βοήθεια του οποίου θα κάνουν κάποιες συνταρακτικές ανακαλύψεις. Εξωγήινοι εισβολείς έχουν έρθει στην Γη κι οι σκοποί τους κάθε άλλο παρά ειρηνικοί χαρακτηρίζονται. Θα καταφέρουν οι φίλοι μας να ανατρέψουν τα σχέδιά τους? Πρόκειται για ένα σενάριο που με κράτησε. Το δίδυμο Φάντομ-Τζιμ φαίνεται να αποδίδει και μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία. Το μυαλό και τα gadgets του πρώτου σε συνδυασμό με την “βαρβαρότητα” κι ωμότητα του δεύτερου, φέρνουν εκτός από καλά αποτελέσματα, και καλής ποιότητας χιούμορ. Η πλοκή είχε γρήγορο ρυθμό, ενώ διατηρούσε ψηλά το μυστήριο και την αγωνία, σε τέτοιο βαθμό που θα την εκτιμούσαν ακόμα κι εκείνοι που αρέσκονται στην συνωμοσιολογία. :P Το φινάλε το βρήκα εύστοχο και με πολλές ανατροπές. Γενικά ήταν μία ιστορία που με κέρδισε από την πρώτη μέχρι την τελευταία της σελίδα. Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

Στην “Αποκατάσταση του Νυφίτσα”, θα μεταφερθούμε στο Μίκυ Σίτυ και πιο συγκεκριμένα στην σοφίτα του σπιτιού του Γκούφυ, όπου εκείνος με την βοήθεια του Μίκυ προσπαθεί να απαλλαχθεί από την σαβούρα που έχει μαζευτεί. Μέσα στον κακό χαμό οι δύο φίλοι θα βρουν ένα μπαούλο, το οποίο στον διπλό του πάτο κρύβει ένα σημειωματάριο κι ένα κουτί καραμέλες. Αυτά φαίνεται να ανήκουν σε έναν μακρινό συγγενή του Γκούφυ, τον Νυφίτσα, ο οποίος φέρεται, στις αρχές του 20ου αιώνα, να έχει κλέψει (μαζί με έναν πρόγονο του Μαύρου Φαντάσματος) ένα τεράστιο διαμάντι από το θησαυροφυλάκιο της κεντρικής τράπεζας. Οι πρωταγωνιστές λοιπόν θα ξεκινήσουν να ερευνούν το κατά πόσο ήταν τελικά ένοχος ο Νυφίτσας, ενώ παράλληλα το Μαύρο Φάντασμα και τα τσιράκια του τους παρακολουθούν για να μάθουν που βρίσκεται το χαμένο διαμάντι. Πολύ προσεγμένο σενάριο, σαν σύλληψη. Έχουμε μία πρωτότυπη ιδέα στην οποία αμφισβητείται ένας συγγενής του Γκούφυ, ενώ ακόμα κι όταν τελειώνει η ιστορία δεν γνωρίζουμε αν τελικά είναι αθώος ή ένοχος. :P Η πλοκή ήταν αρκετά καλή. Οι σκηνές ισορροπούν ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, ενώ το μυστήριο καλά κρατεί. Δυστυχώς όμως το σημείο των “βασανιστηρίων” του Μαύρου Φαντάσματος με απογοήτευσε πλήρως. :shit2: Δεν λέω, είχαν πλάκα, αλλά δεν ταίριαζαν ούτε στην κουλτούρα του συγκεκριμένου villain, ούτε και στην περίσταση. Έχασε πολλούς πόντους η ιστορία από αυτό. Το φινάλε ήταν έξυπνο κι αφήνει πολλά υπονοούμενα. :Suspicious: Σχεδιαστικά με ικανοποίησε.

 

Στην επόμενη ιστορία την παράσταση κλέβει ένα ζώο, το οποίο κάνει κατάληψη στο σπίτι του Ντόναλντ. Στον “Ελέφαντα” ο φίλος μας έχει μείνει μόνος του στο σπίτι κι ετοιμάζεται να απλώσει την αρίδα του στην αιώρα του κήπου του, όταν κάνει την εμφάνισή του ο θείος Σκρουτζ. Ένας Μαχαραγιάς έχει έρθει στην Λιμνούπολη για να κλείσει μία συμφωνία μαζί του κι έχει φέρει και τον ελέφαντά του. Ο Σκρουτζ λοιπόν απαιτεί από τον ανιψιό του να φιλοξενήσει για μία ημέρα το συμπαθές παχύδερμο για να μην τους ενοχλεί. Ο φουκαράς ο Ντόναλντ θα αναγκαστεί να δεχτεί κι έτσι θα ξεκινήσει μία τεράστια μάχη για να πραγματοποιηθεί ομαλά αυτή η περίεργη συγκατοίκηση. Θα καταφέρουν άραγε τα δύο μέλη να προσαρμοστούν με τα ελάχιστα καταστροφικά αποτελέσματα? :thinking: Ενώ φαίνεται ένα απλό σενάριο, τελικά κατάφερε να μου κινήσει το ενδιαφέρον και να με κρατήσει μέχρι το τέλος. Ο Ντόναλντ, ενώ στην αρχή φαίνεται να κάνει μία πραγματική αγγαρεία, στην πορεία αναδεικνύονται τα φιλοζωικά του αισθήματα κι ο γλυκός του χαρακτήρας. :hug2: Η ιστορία κλείνει με ένα κωμικό γκαγκ. :lol: Το σχέδιο είχε αρκετά γελοιογραφικό χαρακτήρα. Μου άρεσε, χωρίς όμως να το λατρέψω.

 

Και θα τελειώσουμε με τον “Αδέσποτο φιλαράκο”, μία ιστορία που συνεχίζει με παρόμοια θεματολογία με την προηγούμενη. Ο Ντόναλντ βρίσκεται στο σπίτι του και πελαγώνει στους απλήρωτους λογαριασμούς, όταν ακούει κάποιους περίεργους ήχους από τον επάνω όροφο. Τα τρία του ανιψάκια βρήκαν ένα αδέσποτο κουταβάκι να σουλατσάρει στον δρόμο και το υιοθέτησαν χωρίς να ζητήσουν πρώτα την άδειά του. Κι ενώ όλοι αναμέναμε να ενεργοποιηθεί το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Ντόναλντ, εκείνος δείχνει κατανόηση, υποδέχεται το κουτάβι σαν μέλος της οικογένειας κι αν κι απένταρος, του αγοράζει όλα τα αγαθά που θα του προσφέρουν μία άνετη διαμονή. Δυστυχώς όμως ο φιλαράκος τους δεν είναι τελικά και τόσο αδέσποτος. Η συγκεκριμένη ιστορία μού προκάλεσε τα ίδια συναισθήματα με την προηγούμενη, ίσως και περισσότερα. Έχουμε τρία ανιψάκια να αποδεικνύουν την ζωοφιλία τους, ενώ δεν μπορούμε να μην βγάλουμε το καπέλο στον θείο τους, ο οποίος σπαταλάει τις πενιχρές οικονομίες του για ένα αδέσποτο σκυλάκι. Και η πρωτοτυπία συνεχίζεται με το όμορφο φινάλε, που είναι δίκαιο για όλους. Ειλικρινά εδώ δεν θα ήθελα να αδικηθεί ο Ντόναλντ. Πολλά μπράβο στους δημιουργούς που εμπνεύστηκαν μέσα σε λίγες μόνο σελίδες μία γλυκύτατη παιδική ιστορία, που διαβάζεται ευχάριστα κι από εκείνους που δεν είναι πλέον παιδιά (τουλάχιστον ηλικιακά). :) Το σχέδιο το βρήκα καλό.

 

On 29/6/2019 στο 7:47 ΠΜ, Μενίγ Πουαγώ είπε:

Εξώφυλλο (Από τον ιδιοκτήτη νταλίκας με σύνδεση στο διαδίκτυο και scanner @Indian).

 

Ε, όχι και ιδιοκτήτης. Μία απλή σοφεράντζα είμαι. :P 

 


:beer: 

Edited by Indian
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.