Jump to content

SpongeBob SquarePants [ Μπομπ Σφουγγαράκης ] (1999- )


germanicus
 Share

Recommended Posts

ΑΛΤ!

ΠΟΥ ΠΑΣ?

Επειδή είδες ένα ποστ, νόμισες πως μπορείς να κάνεις έτσι απλά κλικ και να το διαβάσεις?

Μόνο οι μύστες μπορούν να διαβάσουν αυτό το ποστ!

Κατ'αρχάς πρέπει να σηκώσεις το μικρό σου δαχτυλάκι ψηλά και να δείξεις ότι είσαι ένα άτομο μοντέρνο και αεράτο!

Και εν συνεχεία:


ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ!

ΕΤΟΙΜΟΙ?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ!

ΩΩΩΩΩΩΩ

:aria:

Ποιός ζει στη θάλασσα σε ανανά?
Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
Κίνδυνος είναι και είναι μπελάς!
Ο ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
Πάρε ένα ψάρι και πάμε κοντά!
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ
Να δεις ένα σπόγγο μεσ'τα νέρα!
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
'Ετοιμοι?
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ
ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ-
ΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ!(όποιος/α προχώρησε χωρίς να το τραγουδήσει, να του/της καεί το μάδερμπορντ)


Το αφιέρωμα τελείωσε.

Γειά σας! :beer:

 

IMDb Error: The page with this imdb id is not supported and added to the black list.

 

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Ω θαραλλέε ερευνητή που τόλμησες να φτάσεις μέχρι το 2ο ποστ! Σε εσένα αφιερώνω αυτό το ποστ που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση αυτής της ενότητας!

Ο SpongeBob SquarePants είναι ένα δημιούργημα του Stephen Hillenburg. Ο Hillenburg πρωτού πιάσει δουλειά ως animator και σεναριογράφος κινουμένων, είχε εργαστεί ως υδροβιολόγος. Μετά το τέλος του σώου για το οποίο δούλευε μέχρι το 1996, ξεκίνησε να επεξεργάζεται ιδέες για ένα σώου με θαλάσσια πλάσματα. Το 1998 με τη βοήθεια ενός ενυδρείου, μερικών φιγούρων, ενός τραγουδιού για την εναρκτήρια σεκάνς και το storyboard του "Ζητείται Βοηθός" κατόρθωσε να πείσει το αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι Nickelodeon να προχωρήσει στην παραγωγή του Μπομπ.

Η δράση διαδραματίζεται στον βυθό του Μπικίνι, δίπλα από την ομόνυμη ατόλη, όπου θεωρητικά τα θαλάσσια πλάσματα έχουν αποκτήσει νοημοσύνη και ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα των πυρηνικών δοκιμών μεταξύ 1946-58.

SpongeBob2.jpg

Κεντρικός ήρωας είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης Τετραγωνοπαντελονής (SpongeBob SquarePants). Κίτρινος, τετράγωνος, θα έλεγε κανείς 18άρης άρτι απογαλακτισθείς, σχετικά αγαθός, και πολύ πολύ πολύ καλούλης :) Ζει σε έναν ανανά, δουλεύει ως μάγειρας στον Τραγανό Κάβουρα (Krusty Krab), φτιάχνει τα καλύτερα καβουροπάτυ (Crabby Pats), κάνει απίστευτες φυσαλίδες, και λατρέυει να κυνηγά τσούχτρες (jellyfish) τις οποίες αφού αρμέγει (ή μάλλον γαργαλάει :) ) για να βγάλουν μαρμελάδα (jelly) εν συνεχεία ελευθερώνει (φυσικά φυσικά! αφού είναι τόσο καλούλης!).

SpongeBob_Patrick.gif

Ο καλυτεροτεροτερότατος φίλος του Μπομπ, είναι ο γείτονας του (από τη μια μεριά) ο Πάτρικ ο Αστερίας (Patrick Star). Είναι ροζ, είναι αστερίας, είναι και αυτός καλούλης, η νοημοσύνη του δεν είναι και το δυνατότερο του σημείο και ζει κάτω από μια πέτρα.

SpongeBob_Squidward.gif

Ο άλλος γείτονας του Μπομπ είναι ο Σκουίντγουορντ Πλοκάμιας (Squidward Tentacles). Ζει σε ένα Moai (τα γιγαντιαία αγάλματα-πρόσωπα της Νήσου του Πάσχα), δουλεύει ως ταμίας στον Τραγανό Κάβουρα, έχει καλλιτεχνικές αναισθησίες αν και δεν το ξέρει γιατί νομίζει ότι είναι ευαισθησίες, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αποτυχημένος και σίγουρα όλοι (πλην του Μπομπ φυσικά) θα συμφωνήσουμε ότι είναι πολύ κακιασμένος μερικές φορές...

SpongeBob_MrKrabs.gif

Ο κύριος Καβούρης, βαφτισθείς Ευγένιος (Mr Krabs), είναι ο ιδιοκτήτης του Τραγανού Κάβουρα. Δεν έχει καβούρια στις τσέπες. Φτάνει από μόνος του για αυτή τη δουλειά. Έχει μια κόρη την Πέρλα (Pearl), ελαφρώς φάλαινα. Και βαρέως φάλαινα. Δεν έχει εξηγηθεί ποτέ αυτό το φαινόμενο. Την υπεραγαπάει. Ίσως περισσότερο και από τα λεφτά του. Ίσως.

SpongeBob_Sandy_Rippedheart.gif

Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει το λουλουδάκι ή το φύλο. Η Σάντυ (Sandy Cheeks) είναι ένα γνήσιο θηλυκό του Τέξας και δεν σηκώνει φύκι στο σπαθί της. Σκίουρος που ζει για την περιπέτεια (γι'αυτό εξ΄άλλου μετακόμισε σε έναν υδατοστεγή τρούλο στο βυθό της θάλασσας) και για το καράτε (όπως και ο Μπομπ φυσικά!)

SpongeBob_Gary.gif

Ο Γκάρυ (Gary) είναι το κατοικίδιο του Μπομπ. Πιθανότατα είναι πιο μπασμένο στα κόλπα της ζωής από τον ιδιοκτήτη του. Διαθέτει συμπεριφορά γάτας και μισεί εξ'ίσου το μπάνιο.

SpongeBob_Plankton.gif

Ο Πλανκτόν (Sheldon J. Plankton) είναι ο αρχικακός (όσο αρχικακός μπορεί να υπάρξει σε ένα τέτοιο σώου) του σώου. Όσο μπόι του λείπει, τόση φιλοδοξία διαθέτει και έχει πάει και στο κολέγιο. Έχει τον Φιλικό Κουβά (Chum Bucket), ένα εστιατόρειο απέναντι από τον Τραγανό Κάβουρα, στο οποίο δεν πατάει ψάρι. Συνέχεια προσπαθεί να κλέψει τη μυστική συνταγή των καβουροπάτι. Είναι παντρεμένος με έναν η/υ, το μόνο ίσως είδος νοημοσύνης που θα τον άντεχε, αν και ακόμα και εκεί, μάλλον τον έχει πάρει πρέφα...

Ο μικρόκοσμος του Βυθού του Μπικίνι έχει πολλές ακόμα προσωπικότητες, όπως την ταλαίπωρη δασκάλα οδήγησης του Μπομπ την κυρία Παφ (Mrs Puff), τους αποσυρθέντες υπερήρωες Γοργόνο και Αγόρι Πεταλίδα (Mermaidman and Barnacle Boy), των οποίων τα σώου λατρέυει ο Μπομπ, τον βοδιμπιλντερά Λάρρυ τον αστακό και συχνά πυκνά συναντάμε τον Ιπτάμενο Ολλανδό (ή μάλλον το φάντασμά του) και τον βασιλιά Ποσειδώνα.

Τις πρώτες 3 υπερ-επιτυχημένες σεζόν (απτο 1999-2003) διαδέχτηκε ένα 3ετές πάγωμα, το οποίο όμως εμπεριείχε και την πρώτη (και μόνη μέχρι στιγμής) ταινία που πήρε ανάμικτες κριτικές και έκοψε σχετικά μέτριο αριθμό εισητηρίων. Υπήρξαν πολλές φήμες ότι το σώου θα ακυρωνόταν ή ότι θα αποχωρούσε ο Hillenburg, αλλά μέσα στο 2006 ξεκίνησε η 4η σεζόν.

Στην Ελλάδα πρωτοπροβλήθηκε από το κανάλι 9. Πλέον το δείχνει και το Star με διαφορετικές όμως μεταγλωττίσεις (υποδεέστερες κατ'εμέ) και με αποκλειστικότητα (?) στην 4η σεζόν.

λυνξ
wiki
Επίσημο site στη Nickelodeon

κορυφαία κατ'εμέ επισόδεια
Doing Time
Chocolate with Nuts
Wet Painters
και γενικότερα και οι 3 πρώτες σεζόν 

 

 

Μεταγλώττιση

Seasons 1-2
Μπομπ: Σπύρος Ζουπάνος
Πάτρικ/Καλαμάρης/Πλανκτόν: Άλκης Ζερβός
Κος Καβούρης: Νίκος Κυριακίδης
Σάντυ & γυνακείοι ρόλοι: Στέλλα Νικολοθανάση
Guest Star: Γιάννης Υφαντής ως Μόντι Π. Χρηματοπουγκής (S02E18b "Ο Άγνωστος Καλλιτέχνης")

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ρένα Κουβάτσου
Μετάφραση: Πάρις Θεοφανίδης
Η μεταγλώττιση έγινε στο Studio Vertical

Season 3
Μπομπ: Λορέντζος Φραγκούλης
Πάτρικ/Καλαμάρης: Άλκης Ζερβός
Κος Καβούρης/Πλανκτόν: Νίκος Κυριακίδης
Σάντυ & γυναικείοι ρόλοι: Στέλλα Νικολοθανάση

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ρένα Κουβάτσου
Μετάφραση: Πάρις Θεοφανίδης
Η μεταγλώττιση έγινε στο Studio Vertical

Seasons 4-7
Μπομπ: Σπύρος Ζουπάνος
Πάτρικ: Άλκης Ζερβός
Καλαμάρης/Πλανκτόν: Ντίνος Σούτης
Κος Καβούρης: Γιάννης Στεφόπουλος
Σάντυ & γυνακείοι ρόλοι: Στέλλα Νικολοθανάση
Guest stars: Θανάσης Τσαλταμπάσης ως Καχούνα Λαγκούνα (Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και το Μεγάλο Κύμα)

Σκηνοθετική επιμέλεια: Τάσος Μασμανίδης
Μετάφραση: Κάτια Πρωτογεροπούλου
Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της PowerMusic

Seasons 8-9
Μπομπ: Λορέντζος Φραγκούλης
Πάτρικ/Καλαμάρης: Άλκης Ζερβός
Κος Καβούρης/Πλανκτόν: Χρήστος Θάνος
Σάντυ & γυνακείοι ρόλοι: Μαρία Ζερβού

Η μεταγλώττιση έγινε στα στούντιο της AbFab Productions
(πηγή: greektoons.org)

έξτρα
Επειδή έχω δει μερικά αρνητικά σχόλια στο φόρουμ (ενίοτε και από άτομα που νομίζω ότι κανονικά θα έπρεπε να λατρεύουν το σουρεαλιστικό χιούμορ του Μπομπ), να καταθέσω εδώ την εμπειρία μου. Πρώτη φορά το είδα το 2003? στο κουμπάρο μου στη Γαλλία. Έδειχνε το "Wormy" και μου λέει "ρε συ, έχεις δει ποτέ σου Bob L'eponge?" και καθόμαστε να το δούμε. Μην έχοντας ευχέρεια στα Γαλλικά, βόδι μπήκα, βόδι βγήκα, τίποτα δεν κατάλαβα... Εν συνεχεία, όταν επέστρεψα στα πάτρια, ξεκίνησα να το πετυχαίνω τα πρωινά πριν φύγω, μεταξύ Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας και Οικογένειας Θορνμπερρυ. Καρτούν ήταν, είδα ένα επισόδειο. Είδα και δεύτερο. Είδα και τρίτο. Σιγά σιγά, άρχισα να μπαίνω στο πνεύμα του σώου για να καταλήξω ακραιφνής φανατικός. Γενικότερα, μεταξύ των φίλων μου, βλέπω πως κάποια άτομα μπήκαν στο πνεύμα με την πρώτη, κάποια μετά από μερικά επισόδεια. Δεν έχω πετύχει κανέναν/καμία όμως, ακόμα και από αυτούς που δεν το παρακολουθούν και τους έβαλα ένα-δυο επισόδεια δειγματοληπτικά, να γυρίσουν και να μου πουν ότι είναι κακό... Την λέω αυτή την ιστοριούλα μη τυχόν και πείσω κάποιον από αυτούς που τον λειδωρούν να κάτσει να δει κανά δυο επισόδεια ακόμα με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά... Ικάζω ότι μπορεί να έχουν δει μόνο την ταινία ή να είναι αντίδραση σε κάτι που έχει βρει απίστευτη επιτυχία στην πιτσιρικαρία (φανταστείτε... έχει γεμίσει ο τόπος μπαλόνια Μπομπ από την εποχή που το έπαιζε σε ένα κανάλι που καλά καλά δεν το πιάνουν σε όλη την Αθήνα...)

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Μα τα χίλια καβουροπάτυ...

Ένα καταπληκτικό αφιέρωμα σε ένα από τους πιο πρόσφατους αγαπημένους μου χαρακτήρες.

Όπως αναφέρω κι εδώ θα ήθελα να ντυθώ Μπομπ (δυστυχώς δεν πήγα σε κάποιο πάρτι οπότε δεν ντύθηκα). :cry:

Στην αρχή δεν μου πολυάρεσε, αλλά μετά όταν κάθισα να το δω πιο σοβαρά το όλο θέμα κόλλησα μαζί του.

Θα συμφωνήσω στο ότι η νέα μεταγλώττιση είναι χειρότερη και πιο φτηνιάρικη. Με χαλάει το γεγονός ότι στα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν δεν υπάρχει μεταγλώττιση στα τραγουδάκια.

Βέβαια μπορεί να μας φαίνεται χειρότερη η μεταγλώττιση γιατί έχουμε μάθει με την πρώτη. Κάτι αντίστοιχο με τα Στρουμφάκια πχ. Τέλος πάντων...

:thanks: germanicus :respect:

 

Μπομπ Σφουγγαράκης :cool:

spongebob.gifpatrickstar.gifsquidward.gifmrkrabs.gifsandycheeks.gifgary.gifplankton.gif

Edited by ftsgr
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο ρε germanicus!!! Το είχες τάξει εδώ και καιρό αυτό το αφιέρωμα και το περίμενα να πάρω κι εγώ μια ιδέα. Βλέπεις πέραν από το όνομα δε γνωρίζω και πολλά για τον κύριο. Πάντως αφού μιλάς με τόσα καλά λόγια μπορεί να του ρίξω κάνα βλέφαρο...

 

Και πάλι σ΄ευχαριστούμε! :beer:

 

 

 

 

Έχω ακούσει κάτι φήμες ότι είναι gay. Αληθεύουν;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε germanicus ωραία η παρουσίασή σου :clap: . Ήταν βέβαια θυσία από μέρους μου να διαβάσω αφιέρωμα για το Μπομπ αλλά οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Βέβαια.Τώρα που έχεις το πρόβλημα με την (ψυχική) σου υγεία πρέπει να σου σταθούμε. Πώς είπες; σουρεαλιστικό χιούμορ του Μπομπ; Κάτι σαν τον Edika δηλαδή να φανταστώ...ή ίσως Altan....Anyhow (για να σε αντιγράψω), όπως έχω ξαναπεί, "Γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σφουγγ.....εε..σαπούνι"

Link to comment
Share on other sites

Έχω να πω κι εγώ ένα μεγάλο :thanks: στον germanicus για το αφιέρωμα!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πολλά επεισόδια από τη σειρά, αλλά τα λιγοστά που είδα μου άφησαν κι εμένα μια αίσθηση "ωχ! τι έχουν κάνει τα παληκάρια!! τι ωραία χρώματα! τι ψυχεδελικά σπιτάκια είναι αυτά; και τι εμπνευση για χαρακτήρες! σφουγγαράκι με κατοικίδιο θαλάσσιο σαλιγγάρι;;;!!! και αυτές οι...μέδουσες με υπερκοινωνική νοημοσύνη;;!! κάτι με τους νόμους της φυσικής και της βιολογίας πάει-δεν πάει καλά εδώ! γοητεία!!''

Μου άφησε ένα θαυμάσιο θαυμαστικό σαν εντύπωση, σχεδόν παραπλήσιο με εκείνο που μου είχε αφήσει η ανακάλυψη του Ροζ (!!!) Πάνθηρα(!!!) στα πρώιμα καρτούν του!!! Βέβαια λόγω ρομαντισμού, αυτός εξακολουθεί να είναι κάτω από το μαξιλάρι μου μαζί με τον μυρμηγκοφάγο και τα κοράκια [ωχ είπα πολλά, για κάτσε να ψάξουμε τι άλλο μπορούμε να βρούμε στο site σχετικά..]

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

 

Μπράβο germanicus! Από τα λίγα κατανοητά σου posts! :P:P:P:P

 

Χωρίς πλάκα τώρα! :thanks::thanks::thanks::thanks: για την πολύ όμορφη παρουσίαση που μας έκανες!

 

:beer:

Link to comment
Share on other sites

Eεε!!! ποιος είναι τελείως ψυχωτικός;

Ο germanicus λαγουδάκης;

Ποιος κάνει τα πιο τρελά αφιερώματα;

Ο germanicus κουνελάκης;

Ποιος μας ξετρελαίνει με κάθε του Post;

Ο germanicus λαγουδοκουνελάκης

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖI

 

O germanicus λαγουδοκουνελάκης

O germanicus κουνελολαγουδάκης

 

ο ψυχωτικοτρελοκουνελοστιφαδοοοός

 

Εισαι τρελός, σ' ευχαριστωωωώ

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν αφού δηλώσω και εγώ φανατικός με το πιο σουρεαλιστικό σφουγγάρι του κόσμου να συμπληρώσω κάποιες λεπτομέριες που ίσως να μην ξέρατε ή ίσως να σας αποκρύπτουν :P

 

1. O κ. Πλοκάμιας είναι περισσότερο γνωστός ως Καλαμάρης.

 

2.Ο Μπομπ δεν είναι gay (είναι χωρίς σεξουαλικότητα) σύμφωνα με τον δημιουργό του (βλέπε wikipedia) παρότι σε μία καμπάνια (δεν θυμάμαι και που έψαξα λίγο πρόχειρα δεν βρήκα περισσότερες λεπτομέριες) για την ομοφυλοφιλία η οποία είχε γίνει σε σχολεία στην Αμερική έλεγε το αντίθετο. Η σχέση του με τον Πάτρικ χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την καμπάνια, αλλά μια αληθινή φιλία δεν μπορεί να σπειλωθεί από τίποτε ;)

 

:beer:

Link to comment
Share on other sites

Αλίμονο αν κάθε φιλική σχέση όπως του Μπομπ με τον Πάτρικ μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ομοφυλοφυλική. Ο Μπομπ είναι παιδί (το οποίο θέλει να μεγαλώσει - όπως κάθε παιδί βέβαια) καθώς και ο Πάτρικ. Και ως γνωστόν τα παιδιά κάνους παρέες ανάλογα με το φύλο τους. Τα αγόρια με τα αγόρια και τα κορίτσια με τα κορίτσια. Δεν πρέπει να παρεξηγούμε την πρόθεση του δημιουργού του.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

και εμενα μου αρεσει αρκετα (αν και πλεον με την μεταγενεστερη υστερια που ειδα ντρεπομαι να το πω) δεν ειναι ακριβως για μικρα παιδια ,εχει καποια σουρεαλιστικα στοιχεια καθως ενας απο τους συντελεστες της σειρας ειναι ο kaz (underworld)..παραθετω ενα λινκ για τον Bob οπως δεν τον εχετε ξαναδει...

 

http://www.metacafe.com/watch/224484/spongebong_hemppants/

 

 

εχουν κυκλοφορησει αλλα 2 επεισοδια σε αυτο το στυλακι.. :beer: αντε γεια μας (το τελειο συνοδευτικο...)

post-1755-1175176550_thumb.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μ'αρέεεεσει ο Μπομπ πάαρααα πολύ!!!!! :flower: :flower:

 

Και όλη η παρέα φυσικά!!!! :aerobic: :aerobic:

 

Εύγε germanicus19!!!! :thup: :thup:

 

Πολύ καλή παρουσίαση!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites

..Θα ήθελα να σας πω ότι ο Μπόμπ αρέσει όχι μόνο σε μένα αλλά και στον γιό μου (1 1/2 έτους), ο οποίος μολίς τον βλέπει του τρέχουν τα σάλια σαν τον Πάτρικ..

Νομίζω ότι τα παιδία είναι οι καλύτεροι κριτές σε αυτού του είδους τα κοινούμενα σχεδιά..

 

:cool:

Link to comment
Share on other sites

και εμενα μου αρεσει αρκετα (αν και πλεον με την μεταγενεστερη υστερια που ειδα ντρεπομαι να το πω) δεν ειναι ακριβως για μικρα παιδια ,εχει καποια σουρεαλιστικα στοιχεια καθως ενας απο τους συντελεστες της σειρας ειναι ο kaz (underworld)..παραθετω ενα λινκ για τον Bob οπως δεν τον εχετε ξαναδει...

 

http://www.metacafe.com/watch/224484/spongebong_hemppants/

εχουν κυκλοφορησει αλλα 2 επεισοδια σε αυτο το στυλακι.. :beer: αντε γεια μας (το τελειο συνοδευτικο...)

 

 

Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-ΟΟΟΟΟ !!! Ο Kaz είναι πολύ αγαπημένος, αλλά αυτό πια!!! Τρρρρρρρρρρομερό!!!

Δε μου λες, η μάγια η μέλισσα δεν είναι αυτή;;; Γου-Α-χαΑΑΑ!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Ειναι απο τα αγαπημενα μου κινουμενα σχεδια. Πολυ σουρεαλ σεναρια και διαλογοι. Και φυσικα η μεταγλωτιση που ειναι απλα τρομερη. Το βλεπω φανατικα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω δει κανενα επεισοδιο, αλλα μου αρεσει ο ενθουσιασμος σου,ειναι μεταδοτικος!Παντος γουσταρω να τον βλεπω ετσι:

aces.jpgarls.jpgbns2.jpgbob.jpg

dos2.jpgfear.jpghallowed.jpgkillers.jpg

nots.jpgopera3.jpgpower.jpgrun.jpg

sad2.jpgsfactor.jpgsij.jpgsit.jpg

spongeatory2.jpgspongemaker01.jpgthesponger.jpgunidesat.jpg

:lol:

Υ.Γ Με αυτα και αυτα εφτασα την κατοσταρα.Γρηγορα ηρθε...

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

:div: :div: :div:

 

tell me why I have to be a powersponge

 

απίστευτα! πάραυτα κατεβαίνουν για e-mailάρισμα!

 

:beer:

Link to comment
Share on other sites

Ουάου.....τρομερές φωτό.

 

Τhanks.

Link to comment
Share on other sites

germanicus19 για δες τι ανακαλυψα... :beer:

 

monopolisquarepantsuu0.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

wow! :wow::div:

 

ξέρω κάποιους που θα ενθουσιαστούν με δαύτο... και η κόρη τους ;) !!!

 

:cool::respect::beer:

Link to comment
Share on other sites

Αυτός που έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να περιμένει περί τα 5 ~ 5,5 χρόνια για να πιάσει το όριο ηλικίας...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ο Μπομπ ειναι απο τις καλυτερες παιδικες σειρες που εχουν κυκλοφορησει τα τελευταια χρονια.

Εμενα μου θυμιζει κατι απο τα παλια στρουμφακια.Απο τα λιγα κινουμενα σχεδια χωρις βια

Προσωπικα ειμαι απογοητευμενος απο τα παιδικα που προβαλονται σημερα.Ισως και να φταιει οτι μεγαλωσα με σειρες οπως τα Στρουμφακια,ο ΤΑΟ-ΤΑΟ κλπ και δεν μπορω να μπω στις ανησυχιες της σημερινης γενιας.

Για την μεταγλωτιση δεν το συζηταω.Η πρωτη που δειχνει το καναλι 9 μακραν καλυτερη απο αυτη του STAR

Link to comment
Share on other sites

Για την μεταγλωτιση δεν το συζηταω.Η πρωτη που δειχνει το καναλι 9 μακραν καλυτερη απο αυτη του STAR

 

Τι να πούμε κι εμείς οι επαρχιώτισες που δεν υπάρχει κανάλι 9 στην Κρήτη; Ευτυχώς που υπάρχει και το internet και μπορούμε να δούμε και κανένα επεισόδιο. :beer:

Link to comment
Share on other sites

Άβε σπόγκε! Οι δακρύβρεχτοι (απο τα γέλια) σε χαιρετούν! :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Από σημερινό άρθρο στο in.gr

 

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ μπαίνει ο Μπομπ Σφουγγαράκης

 

Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από καταγγελία προερχόμενη από μέλος του.

 

Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς το μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.

 

«Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται.

Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω;

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αντιγραφω απο το www.sport24.gr

ΕΣΡ

Σήμερα το πρωί, στη σημερινή 41η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είχαν 21 θέματα ημερήσιας διάταξης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το Νο 19: Συζήτηση για το Channel Nine σχετικά με ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο άρθρο 8 μπλα μπλα, βλαπτικό υλικό για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων (παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων 'Μπομπ ο Σφουγγαράκης'). Με δυο λόγια το ΕΣΡ θεωρεί πως ο Μπομπ ο Τετραγωνοπαντελονής είναι ομοφυλόφιλος και πως μαζί με τον σύντροφό του τον Πάτρικ τον Αστερία θα διαφθείρουν τα ανήλικα παιδιά μας. Στο ΕΣΡ βλέπουν μόνο παιδικά; Έχουν δει τι κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι στα κανάλια;

Και επισης ενα λινκ για το θορυβο στην (προοδευτικη,μοντερνα,ανοιχτομυαλη κτλ) Αμερικη: Spongebob

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα αφήσω ασχολίαστο το πόσο μαλ@#@! μπορεί να είναι.

Δεν βλέπουν τα χάλια τον προγραμμάτων που δείχνουν τα χειρότερα; Ο Μπομπ τους χάλασε;

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω αυτά, αναλογίζομαι πόσων χρονών είναι ο κάθε τέτοιος ηλίθιος και αναρωτιέμαι γιατί πέθανε ο πατέρας μου στα 64 και συνεχίζουν και ζουν αυτά τα εκτρώματα ανθρώπινης φύσης.

 

Νίκος

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω αυτά, αναλογίζομαι πόσων χρονών είναι ο κάθε τέτοιος ηλίθιος και αναρωτιέμαι γιατί πέθανε ο πατέρας μου στα 64 και συνεχίζουν και ζουν αυτά τα εκτρώματα ανθρώπινης φύσης.

 

Νίκος

 

Quem dii diligunt, adulescens moritur.

Η μ%$#;ία και οι μ#$άκ*ς μόνο είναι αθάνατοι Νίκο.

Edited by alagt17
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από καταγγελία προερχόμενη από μέλος του.

 

Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς το μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.

 

«Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται

 

 

in.gr 21/11/07 09:24

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=851183

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.