Μετάβαση στο περιεχόμενο

kikitsa

Members
  • Περιεχόμενο

    893
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από kikitsa

  1. Το συνδύασα τελικά... (Έστω κ τελευταία στιγμή...) Φίλε zoo πολλά ευχαριστώ για τις συμβουλές...τη "μίνι" συνέντευξη..για τις όμορφες φώτος..για την αισθητική τους..για την σούπερ δημιουργία σου!!! Αξίζει να την δείτε όοοοοοοοοοοολοιι!!!! :respect: Αγάπησα πολύ την φώτο με το σκύλο..άνετα θα μπορούσε να γίνει πόστερ και να στολίζει ένα νεανικό-εφηβικό δωμάτιο!!! Και την τύχη του φωτογράφου να απαθανατίσει το αεροπλάνο που "σκίζει" σαν σαίτα τον ουρανό στην φώτο!! (πώς τα λέω πάλι...πώς τα λέω!! ) Μου άρεσαν πολύ οι αντιθέσεις..ο τρόπος που ο φωτογράφος μας τόνισε χρώματα κ "αρώματα" :rainbow: Επίσης, πανέμορφο λεύκωμα!! Φοβερή δουλειά!!! Απέκτησες θαυμαστές!!! Και στην επόμενη έκθεση με το καλό!! υγ. Πήρα και μαγνητάκι!!! Ζήλιαααααααα!! :yahoo: Αυτόγραφο όμως δεν πήρα..!!
  2. Όοοοοοοχι!!!!!! Όοοοχι!! ΌΟοοοοχι!! Δεν κλαίω!!! Απλά ένα άτιμο σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου..!!! Συγκινήθηκα βρε παιδιά...!! κλαπς κλαπς!! Και comics..και μπύρες ...και ρέγγες..και φίλοι..και παρέες και τρελο-shoutbox-καταστάσεις..!! Άι λάβ γιου γκάιςςς!!! Ευτυχώς που υπάρχει το GC..!!! Να τα 1000άααααασουμε λοιπόν!! Εις το άπειρον να φτάσει!!! χεχε!!
  3. Χααααααααααα!!!!!!!!!! Εδώ είμαι κι εγώ............................ Εδώ και κάτι χρόοοοονια.....είχα καταντήσει σαν Έλληνας πολιτικός.. "ΘΑ έρθω να σας δω... .ΘΑ παρευρεθώ στην κοπή της πίτας.. ΘΑ περάσω από τη λέσχη... ΘΑ...ΘΑ.. " Μέχρι που είπα...ΟΧΙ!!!!!!!!!!! Πρέπει ΝΑ ΠΑΩ!!! Και ήρθααααααααααααααα!!!! Και πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!! Και δέχθηκα όμορφες αγκαλιές από φίλους που μιλούσα ώώωωρες μαζί τους.... από φίλους που είχα ξαναδεί από κοντά και από άλλους που τους συνάντησα πρώτη φορά live!!!!!!!!! Όλα ήταν άψογα...και τα γλυκάκια..(μπράβο girls!!!!! )και η παρέα σας!!!! Συγχωρέστε με που ήρθα με άδεια χέρια... την επόμενη φορά..θα έρθω με ρακή!!! χεχε... Χμ....και για να μη με μπανάρετε.. (κλασικά.... ) Έφτιαξα νέο http://www.greekcomi...llery&album=298 αλμπουμάκι με κάποιες φώτο από τη βραδιά.. Χάρηκα τόσο μα τόοοοοοοοοοοοοοσο πολύ που σας είδα και που σας γνώρισα!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα σας πω ονομαστικά έναν έναν και μία προς μία..γιατί είσαστε και πολλοί..και ίσως άθελα μου ξεχάσω και κανέναν.. Πάντως μου άρεσε που είδα άτομα από όλες τις ηλικίες... (από 2 έως 15 ετών δηλαδή!!! χαχαχαχα) Μου άρεσε που μιλούσα με όλους...που έβλεπα χαμόγελα...και έναν τόσο ζεστό χώρο!!!! Μπορεί να μην εμφανίζομαι συχνά online πλέον στο forum...αλλά έχουμε περάσει πολλές και μεγάλες στιγμές στο παρελθόν εδώ μέσα και ειδικά στο Φωναχτόκουτο !!! Ποτέ δεν σας ξεχνώ και πάντα σας αγαπώ!! Άντε και στην επόμενη συνάντηση με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Ευχαριστώ ποΛύ Ορέστηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα φιλιά μου σε όλους σας!!!

  5. μα που είσαι πια??

    Χελόοοου!!! Ορεέεεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

  6. χέιιι γιοουου!!! λιιιιτλ τρανς μπόιιι!! τι κανς??? το πήρες το χαρτί??

  7. Αριάδνη μοουουουουουου!! Γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι μου Χρόνια πολλά!!!!!! Πολύχρονη πάντα με υγεία και χαρά!!!

    υγ. τι λέει πάλι ο μπάρμπας μου από κάτω?? τι μέλλια με καρύδια και μπακλαβάδες..πείνασα!!!! :P

  8. Είμαι κι εγώ εδώωω!!! ματς μουτς! :)

  9. Ωραία ενδιαφέροντα έχεις φιλαράκοοοο.. (την τρανς δεν την ξεχνάμε ποτέεε οοτιεεεεστοοοοοεεοοο):P :P

  10. Ακούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ακούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσατεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Αξίζει να το δεις... Πάρε καλέ κυρία το καλυτερότερο σε λεω.... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Είναι σέξι και αρέσει...δυνατό και σαγηνευτικό σαν το αρωμα της... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Μαζί με το τρίτο παίρνετε δώρο άλλο ένα... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! :valtnino: :valtnino: :valtnino:
  11. kikitsa

    MoM Ιουνίου 2009

    Μπράβο Χρήστο!!!! Συγχαριτήρια και από εμένα...έστω και αργοπορημένα...
  12. Λοιπόν..θα ήθελα να σας ρωτήσω..αν μπορείτε να βρεθουμε νωρίτερα κατά τις 7 γιατί νόμιζα ότι το ραντεβού μας ήταν για το Σάββατο...κ έκανα γκάφα...γιατί έχω μπαλέτο στις 9-10 (και η σχολη χορου ειναι πολυ πιο μακρυα απο το σημειο συναντησης κ δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο) κ επισης μετα το μαθημα θα εχω κόσμο στο σπιτι λόγω της γιορτής μου κ δεν πρέπει να απουσιασω... Αν μπορείτε νωρίτερα..θα το εκτιμουσα πολύ..αλλιώς έρχομαι ίσα ίσα να σας δω κ φεύγω...αυτά... υγ. Valt...αν δεν το δεις μεχρι το πρωι..θα σε παρω τηλ αυριο..
  13. Εεεεε με παρεξήγησες μου φαίνεται!! Μια χαρά έκπληξη ήσουν.. Απλά ρίχνω δίκτυα για να πιάσω ψάρια..να δω αν θα έχει έκπληξη και τώρα...κατάλαβες?? Καλή επιτυχία στην εξεταστική και δεν μπορεί..θα τα ξαναπούμε από κοντά
  14. Δεν μου φτάνουν τα όσα έχεις γράψει green-mits..αλλά βάζουν και ένα σωρό thanks "τα καρφιά" από κάτω... :P Σας ξέρω...μην τολμίσω να πω ότι ίσως λείπω.. Αλλά βέβαια....να μην πάω εγώ διακοπές κάπου αλλού εκτός Κρήτης..να δω και άλλο κόσμο...να σαπίσω εδώ στη ζέστη και στη δουλειά.. Ζώα φίλε δεν έβοσκα..και τις ελιές μου τις έχω μαζώξει εδώ και καιρό..(αν το ήξερες πως τις ελιές δεν τις μαζεύουν τέτοια εποχή δεν θα το έλεγες καν... ) Λοιπόν, κύριε Γιώργο..εκτός απροόπτου θα είμαι κ εγώ στο Papercut Κανόνισε τώρα..ποιον θα μου φέρεις για έκπληξη...και αν έρθει κάποιος που είναι από εκτός Κρήτης ας μας το πει..
  15. Hey Valt welcome welcome!!!!!!! Λοιπόν..ελπίζω να είμαι Κρήτη εκείνες τις μέρες και ειδικά Ηράκλειο γιατί τον Ιούλιο θα φύγω από Κρήτη για διακοπούλες αλλά ακόμα δεν έχω τελική ημερομηνία.. Άντε με το καλό να μας έρθετε
  16. οι αδερφη μου το ειπε γεια το σαιτ ............... http://comic-resource.do.am/
  17. kikitsa

    ITALIAN HISTORY X

    Ναι γειά σας...θα ήθελα να ρωτήσω...είμαι στο σωστό μέρος?? Εδώ είναι που λέμε τις ευχές? Τα καλά τα λόγια? Η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο..αλλά ξέρετε..λίγο η ζέστη...λίγο το κατσικάκι..λίγο το αρνάκι..λίγο το κοκορέτσι επηρέασαν την κατάσταση μου... Κάλλιο αργά πάντως..παρά ποτέ... Θείο μου..καλέ μου θειούλη..αγαπημένε και πολυαγαπημένε μου και μοναδικέ και πολύτιμε Θείε μου...θέλω να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Να είσαι πάντα χαρούμενος και υγειής..με υπομονή και επιμονή στις οικονομικές σου ασχολίες...και επίσης να σε χαίρεται το γατί σου και τα κόμικς σου Εύχομαι επίσης να βρεις συντομα (και όταν λέω σύντομα..εννοώ...πολύ σύντομα.. ) μια καλή θεία για εμένα την ανηψούλα σου, να μπω και εγώ παρανυφάκι που το έχω άχτι...να φάμε και κανένα κουφέτο...να έρθουμε όλοι μαζί στο γάμο να σου πετάξουμε ρυζάκι..να σε μελώσουμε..να σε τακτοποιήσουμε Και για να δεις τι καλό ανηψούδι που είμαι...σου έφερα και γλυκάκι περιποιημένο... υγ. όταν με δεις από κοντά..δεν πιστεύω να με αρχίσεις στο βρήσιμο και τις σφαλιάρες.. :P :P :P :P
  18. Καλημέρα σε όλους....άκρως συγκηνιτική ταινία..και το τραγούδι τέλειοοοοοοοοοοοοο!!! Έπρεπε να πάρει κι άλλα όσκαρ!!
  19. Είδα κι εγώ το πθαράκι θείο... και είναι μια γλωσσίτσα χρυσαφί..
  20. Συγχαριτήρια κ απο εμένα Βάιεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer: Γλυκάκι????????????????????
  21. ΠΟιός είναι ο πιο πολυταξιδεμένος????????????? Ο καλύτερος μαθητής Ισπανικών??????????????? O σουπερ ντουπερ και καλυτερότερος admin (μετά από εμένα.. ) στο forum???????????? (στο forum είναι μοναδικός...όπως ο Λουμίδης στους καφέδες.. τι λεεω παλι??????οοοεεεεοοοο????) Πάμε λοιπόν όοοοοοοοοοοοοοοολοι μαζί!!!!!!!!!!!!!!! Να ζήσεις Νίκο και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά... Παντού να σκορπίζεις της νιότης το φως.. και όλοι να λέμε να ένας ΣΟΦΟΣ!!! Πολύχρονος φίλε Νίκο..εύχομαι πάντα υγεία και χαρά στη ζωή σου!!!!!!!! Και ό,τι άλλο επιθυμείς!!!! :) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . σιγά που δεν θα έβαζα γλυκάκι... υγ. επειδή ξεκίνησες κολυμβητήριο... το Daisy που γράφει πάνω κάντο Νικος...απλά δεν έβρισκα άλλη τουρτίτσα... sorryyyyyyyyy!!!
  22. :lol: :lol: Βρε Κώστα..βρε Κώστα!! Ντροπή!! Αντί να ενθαρίνουμε λίγο τον tsakman του λες για τα greeklish.... :P :P
  23. Ααααα ρε Τσακμαν....τα σχόλια περισσεύουν...τα σκιτσάκια μιλάνε από μόνα τους.... Πολυ καλό σαν σκίτσο... τώρα όσο αφορά το θέμα...εεεε δεν είμαστε και όλες οι γυναίκες τόοοοοοοοοοοοοοοσο ζόρικες... :P
  24. Κύριε Γιώργοοοοοοοοοοοοοοοο...όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν σε ξέχασα..... Σου εύχομαι αν και αργοπορημενη...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!! Να τα εκατοστήσεις να έχεις πάντα υγεία και χαρά και να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και οι οικογένεια σου Ό,τι επιθυμείς φίλε Γιώργο Και φυσικά σιγά που δεν θα σου πρόσφερα γλυκάκι... Βέβαια είναι σαν τούρτα γάμου..αλλά δεν βαριέσαι...εμένα μου άρεσε..κ φαίνεται κ χορταστική.... Ορέστη ΜΗΝ πλησιάζεις.........
  25. Χμ....κι εδώ καθυστερημένη..αργοπορημένη.....αλλά Ιωνάκο...θα σου ευχηθώ Χρόνια πολλά πολλά και πολύχρονος!!! Καλή θητεία και με το καλό να γίνεις παλι καλός πολίτης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.