Μετάβαση στο περιεχόμενο

kikitsa

Members
  • Περιεχόμενο

    893
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος kikitsa

  • Γενέθλια 03/05/1987

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Netherlands

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4577 προβολές προφίλ

kikitsa's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

614

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το συνδύασα τελικά... (Έστω κ τελευταία στιγμή...) Φίλε zoo πολλά ευχαριστώ για τις συμβουλές...τη "μίνι" συνέντευξη..για τις όμορφες φώτος..για την αισθητική τους..για την σούπερ δημιουργία σου!!! Αξίζει να την δείτε όοοοοοοοοοοολοιι!!!! :respect: Αγάπησα πολύ την φώτο με το σκύλο..άνετα θα μπορούσε να γίνει πόστερ και να στολίζει ένα νεανικό-εφηβικό δωμάτιο!!! Και την τύχη του φωτογράφου να απαθανατίσει το αεροπλάνο που "σκίζει" σαν σαίτα τον ουρανό στην φώτο!! (πώς τα λέω πάλι...πώς τα λέω!! ) Μου άρεσαν πολύ οι αντιθέσεις..ο τρόπος που ο φωτογράφος μας τόνισε χρώματα κ "αρώματα" :rainbow: Επίσης, πανέμορφο λεύκωμα!! Φοβερή δουλειά!!! Απέκτησες θαυμαστές!!! Και στην επόμενη έκθεση με το καλό!! υγ. Πήρα και μαγνητάκι!!! Ζήλιαααααααα!! :yahoo: Αυτόγραφο όμως δεν πήρα..!!
  2. Όοοοοοοχι!!!!!! Όοοοχι!! ΌΟοοοοχι!! Δεν κλαίω!!! Απλά ένα άτιμο σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου..!!! Συγκινήθηκα βρε παιδιά...!! κλαπς κλαπς!! Και comics..και μπύρες ...και ρέγγες..και φίλοι..και παρέες και τρελο-shoutbox-καταστάσεις..!! Άι λάβ γιου γκάιςςς!!! Ευτυχώς που υπάρχει το GC..!!! Να τα 1000άααααασουμε λοιπόν!! Εις το άπειρον να φτάσει!!! χεχε!!
  3. Χααααααααααα!!!!!!!!!! Εδώ είμαι κι εγώ............................ Εδώ και κάτι χρόοοοονια.....είχα καταντήσει σαν Έλληνας πολιτικός.. "ΘΑ έρθω να σας δω... .ΘΑ παρευρεθώ στην κοπή της πίτας.. ΘΑ περάσω από τη λέσχη... ΘΑ...ΘΑ.. " Μέχρι που είπα...ΟΧΙ!!!!!!!!!!! Πρέπει ΝΑ ΠΑΩ!!! Και ήρθααααααααααααααα!!!! Και πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!! Και δέχθηκα όμορφες αγκαλιές από φίλους που μιλούσα ώώωωρες μαζί τους.... από φίλους που είχα ξαναδεί από κοντά και από άλλους που τους συνάντησα πρώτη φορά live!!!!!!!!! Όλα ήταν άψογα...και τα γλυκάκια..(μπράβο girls!!!!! )και η παρέα σας!!!! Συγχωρέστε με που ήρθα με άδεια χέρια... την επόμενη φορά..θα έρθω με ρακή!!! χεχε... Χμ....και για να μη με μπανάρετε.. (κλασικά.... ) Έφτιαξα νέο http://www.greekcomi...llery&album=298 αλμπουμάκι με κάποιες φώτο από τη βραδιά.. Χάρηκα τόσο μα τόοοοοοοοοοοοοοσο πολύ που σας είδα και που σας γνώρισα!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα σας πω ονομαστικά έναν έναν και μία προς μία..γιατί είσαστε και πολλοί..και ίσως άθελα μου ξεχάσω και κανέναν.. Πάντως μου άρεσε που είδα άτομα από όλες τις ηλικίες... (από 2 έως 15 ετών δηλαδή!!! χαχαχαχα) Μου άρεσε που μιλούσα με όλους...που έβλεπα χαμόγελα...και έναν τόσο ζεστό χώρο!!!! Μπορεί να μην εμφανίζομαι συχνά online πλέον στο forum...αλλά έχουμε περάσει πολλές και μεγάλες στιγμές στο παρελθόν εδώ μέσα και ειδικά στο Φωναχτόκουτο !!! Ποτέ δεν σας ξεχνώ και πάντα σας αγαπώ!! Άντε και στην επόμενη συνάντηση με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Ευχαριστώ ποΛύ Ορέστηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα φιλιά μου σε όλους σας!!!

  5. Πολύχρονη!

  6. μα που είσαι πια??

    Χελόοοου!!! Ορεέεεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

  7. χέιιι γιοουου!!! λιιιιτλ τρανς μπόιιι!! τι κανς??? το πήρες το χαρτί??

  8. Αριάδνη μοουουουουουου!! Γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι μου Χρόνια πολλά!!!!!! Πολύχρονη πάντα με υγεία και χαρά!!!

    υγ. τι λέει πάλι ο μπάρμπας μου από κάτω?? τι μέλλια με καρύδια και μπακλαβάδες..πείνασα!!!! :P

  9. Είμαι κι εγώ εδώωω!!! ματς μουτς! :)

  10. ΟΧΙ δεν την ξεχνάμε!!!!!!

    Την τρανς ντε... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPP

  11. Ωραία ενδιαφέροντα έχεις φιλαράκοοοο.. (την τρανς δεν την ξεχνάμε ποτέεε οοτιεεεεστοοοοοεεοοο):P :P

  12. Ακούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ακούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσατεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Αξίζει να το δεις... Πάρε καλέ κυρία το καλυτερότερο σε λεω.... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Είναι σέξι και αρέσει...δυνατό και σαγηνευτικό σαν το αρωμα της... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! Μαζί με το τρίτο παίρνετε δώρο άλλο ένα... ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΑΝΔΡΟΣ!!!! :valtnino: :valtnino: :valtnino:
  13. kikitsa

    MoM Ιουνίου 2009

    Μπράβο Χρήστο!!!! Συγχαριτήρια και από εμένα...έστω και αργοπορημένα...
  14. Λοιπόν..θα ήθελα να σας ρωτήσω..αν μπορείτε να βρεθουμε νωρίτερα κατά τις 7 γιατί νόμιζα ότι το ραντεβού μας ήταν για το Σάββατο...κ έκανα γκάφα...γιατί έχω μπαλέτο στις 9-10 (και η σχολη χορου ειναι πολυ πιο μακρυα απο το σημειο συναντησης κ δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο) κ επισης μετα το μαθημα θα εχω κόσμο στο σπιτι λόγω της γιορτής μου κ δεν πρέπει να απουσιασω... Αν μπορείτε νωρίτερα..θα το εκτιμουσα πολύ..αλλιώς έρχομαι ίσα ίσα να σας δω κ φεύγω...αυτά... υγ. Valt...αν δεν το δεις μεχρι το πρωι..θα σε παρω τηλ αυριο..
  15. Εεεεε με παρεξήγησες μου φαίνεται!! Μια χαρά έκπληξη ήσουν.. Απλά ρίχνω δίκτυα για να πιάσω ψάρια..να δω αν θα έχει έκπληξη και τώρα...κατάλαβες?? Καλή επιτυχία στην εξεταστική και δεν μπορεί..θα τα ξαναπούμε από κοντά
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.