Μετάβαση στο περιεχόμενο

c3podroid

Members
  • Περιεχόμενο

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος c3podroid

  • Γενέθλια 06/29/1975

Retained

  • Member Title
    c3po is human...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Νεο Φαληρο
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κομικς, Κινιματογραφος, Μοντελισμος, Computer Games

c3podroid's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

30

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ήταν μια καλή ταινία. Καλύτερη από το X-men 3, αλλά όχι καλύετρη από το Χ-men 2. Με απογοήετυσε λίγο ο Deadpool όπως τον κάνανε αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Όντως, οι χαρακτήρες περνάγανε γρήγορα και δεν γινόταν να τους ευχαριστηθείς πλήρως. Άλλωστε η ταινία αφορούσε μόνο τον Wolverine. Θα ήθελα όμως να πω κάτι και για τα αρνητικά σχόλια που ακούω για την ταινία και γενικά για όλες όσες έχουν βγεί. Μήπως όμως έχουμε πολλές απαιτήσεις από τις ταινίες τα τελευταία χρόνια; Με την απογείωση των ειδικών εφέ τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Τα πάντα μπορούν να γίνουν και δεν υπάρχει όριο. Μου είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω ήρωες την κόμικ να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν θα μπορέσουν να μου δώσουν την ίδια χαρά και συγκινηση όπως όταν τους διαβάζω. Ο καθένας μας έχει φανταστεί διαφορετικά τον κάθε ήρωα που του αρέσει στα κόμικ. Ο τρόπος που κινείται, που μιλάει, είναι διαφορετικός για τον καθένα μας. Ας βλέπουμε τις ταινίες από ευχαρίστηση και όχι περιμένοντας να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό σαν να βλέπουμε κάτι για πρώτη φορά. Δύστυχώς στο Χολυγούντ ξεμείναν από σενάρια και τα βρίσκουν όλα έτοιμα στα κόμικ. Κάνουν κάποιες αλλαγές, βιάζοντας την ιστορία, και μας το σερβίρουν τίγκα στα εφφέ. Δεν με στεναχωρεί πολύ, απλά ξέρω τι να περιμένω και δεν έχω πολλές απαιτήσεις για να γκρινιάζω για τα 9 ευρω που έδωσε στο σινεμά. Ευχαριστήθηκα το Wolverine και θα το ξαναδώ. Όπως και θα δω και όποια άλλη ταινία βγει που έχει σχέση με κόμικ ήρωες. Αν δεν μου αρέσει δεν πειράζει. Θα βρω παρηγοριά στις σελίδες των κόμικ.
  2. c3podroid

    30 Days Of Night (2007)

    Το ειδα και μου αρεσε αρκετα. Εχει καποιες μικρες διαφορες απο το αντιστοιχο κομικ αλλα δεν πειραζε καθολου. Η ατμοσφαιρα και τα εφε ηταν καταπληκτικα. Ενιωθες οτι ησουν στην Αλασκα. Μακαρι να γυριστει και συνεχεια. Το μονο κακο ηταν οτι το επαιζε μονο στα vllage και αναγκαστικα πηγα εκει. Ημασταν σε μια αιθουσα γεματο πιτσιρικια που χασκογελουσαν ολη την ωρα. Τελος παντων. Το προτεινω στους φαν των ταινιων τρομου και αγωνιας.
  3. c3podroid

    Ο μπαμπας μου ο Γραφιστας.

    Με εκανε σε στιγμες εμπνευσης... Αγκου!
  4. Θα ηθελα αν γινεται το: "c3po is human..."
  5. Επαιρνα μανιωδως και τα 2 αλλα προτιμουσα το Αγορι. Εχω ακομα στην βιβλιοθηκη μου 2 ντουλαπια γεματα με περιοδικα Μπλεκ και Αγορι. Το Αγορι ειχε πιο καλες ιστοριες (Δικαστης Ντρεντ, Σλειν, Πολεμιστης του Κομπιουτερ, Αρχοντας του Θανατου κ.α.)
  6. Ειναι πολλοι αλλα οι πιο αγαπημενοι ειναι: Iron Maiden - Somewhere In Time Anthrax - Persistence In Time Pink Floyd - Dark Side Of The Moon U2 - Achtung baby Aerosmith - Pump Van Halen - 1984 Depeche Mode - Best of 1990-2000 Guns 'n' Roses - Appetite For Destruction Danzig - How The Gods Kill Type 'o' Negative - October Rust Αφησα πολλα εξω απο το Top-10, αλλα τι να κανουμε;
  7. Ειδα και εγω σημερα το Fantasic 4 Rise of the Silver Surfer και μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο το πρωτο. Πιο πολυ δραση, καλυτερα εφε και ο Silver Serfer απλα τελειος. Το παρουσιαστικο του, η κινηση του, η φωνη του, ολα. Μακαρι να του κανουν ταινια γιατι την κρατα ανετα απο μονος του. Ο Galactus επισης εντυπωσιακος. Στα κατα της ταινιας θα εβαζα τα αστειακια που ηταν σαν το 1ο και λιγο περισσοτερα και το χορο του Mr Fantastic που θα μπορουσε απλα να μην υπαρχει.
  8. Εγω θα εβαζα το Slaine "The Horned God". Φοβερο σχεδιο και σεναριο απο κελτικη μυθολογια. Αν μπορουσα να παρω και αλλο ενα θα επαιρνα το "Βιος και Πολιτεια του Σκρουτζ Μακ Ντακ" του Ροσα.
  9. c3podroid

    BISLEY SIMON [ (1962) ]

    Οντως στο "Lobo Last Czarnian", το σχεδιο μονο, ειναι του Bisley. Πολυ καλα ειναι επισης τα ABC Warriors: "The Black Hole" και το Slαine "The Horned God". Ιδιαιτερα το τελευταιο ειναι για μενα απο τις καλυτερες του δουλειες.
  10. Για δωρακια σε οσους ειναι λατρεις των κομικς το Comicon ειναι οτι πρεπει. Επισης εχω βρει και αρκετα αλμπουμ illustrators (Boris, Archilleos και αλλοι)
  11. Κατα τη γνωμη μου το Solaris ειναι ενα αρκετα ενημερωμενο καταστημα. Οφειλω να ομολογησω οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι και η καλυτερη σε σχεση με το Jemma π.χ. Εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινει κοσμος μεσα τον παρατηρουν λες και μπηκε για να κλεψει περιοδικα. Τετοιο scanning δεν εχω δει πουθενα αλλου. Σιγουρα μπορει να ειχαν παρατηρηθει κλοπες απο εκει, αλλα βρε παιδια λιγο πιο διακρητικα. Εμενα μου αρεσει ετσι και αλλιως σαν μαγαζι και ειναι το πρωτο που εγινα συνδρομητης σε ξενα κομικς, το 92-93 αν θυμαμαι καλα.
  12. c3podroid

    JEMMA (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

    Εχει κυριως καινουργια. Μπορεις ομως να κανεις παραγγελια παλιοτερα τευχη και να στα φερει (εφ'οσον υπαρχουν και δεν εχουν εξαντληθει).
  13. c3podroid

    BISLEY SIMON [ (1962) ]

    O Simon Bisley γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου το 1962. Αγγλος comic book artist πιο γνωστος για τις δουλειες του στα ABC Warriors, Lobo και Slαine στα 90�ς. Το στυλ του περιλαμβανει χρωματα με αερογραφο και μελανι και είναι πολύ επηρεασμενος από τον Frank Frazetta and Bill Sienkiewicz. Όταν ηδη σπουδαζε ο Simon Bisley έστειλε μια ζωγραφια με ένα ρομποτ που κραταγε ένα μωρο και την εστειλε στα γραφεια του περιοδικου 2000 AD. Εκει το ειδε ο Pat Mills και εμπνευστηκε το σεναριο για το ABC Warriors με τον Bisley στο σχεδιο το 1987. Μετα από αυτό ο Bisley συνεχισε μ σχεδια στον Slαine και στο crossover Judge Dredd and Batman, Judgement on Gotham. Δουλειες του σε comic: ABC Warriors: "The Black Hole" (1988) Slαine "The Horned God Book I" (1989) "The Horned God Book II" (1989-90) , "The Horned God Book III" (1990) Lobo (pencils by Bisley): The Last Czarnian (1993) Lobo's Back's Back The Authority/Lobo: Holiday Hell (2006) "The Lobo Paramilitary Christmas Special" (1991) "Jingle Hell" (2004) "Spring Break Massacre" (2005) "Once Upon A Time In The West" (1991) Heavy Metal Dredd "A Mega-City Primer" (1997) "Rock On, Tommy Who?!" (1992) "Chicken Run" (1992) "The Legend of Johnny Biker" (1992) "Ironfist" (1994) "Night Before Christmas" (1994) "The Great Arsoli" (1996) "Bimba" (1996) Batman/Judge Dredd: Judgement on Gotham (1991) Melting Pot (1995} Motorhead(covers for 1-6. 1995-96. Dark Horse Comics) Teenage Mutant Ninja Turtles: Bodycount (1996) Mutant Chronicles: Golgotha (illustration by Bisley, also did the artwork on four trading cards, Acclaim Comics, 1996) Batman: Black & White: "A Black & White World" (1996) Halo Graphic Novel: "Last Journey of the Infinite Succor" (2006) Εξωφυλλα σε Comic: Doom Patrol Toxin #3 Εξωφυλλα σε Album: 6:66 Satan's Child (1999), Danzig Πηγες: http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Bisley#Biography http://www.2000adonline.com/index.php3?zon...p;choice=SIMONB http://batman.manyfacesof.com/index.cfm?fa...&gallery=17
  14. Dark Side... γιατι ειναι ο πρωτος δισκος Pink Floyd που ακουσα ολοκληρος και εμεινα. Στα Top 10 των καλυτερων μου αλμπουμ.
  15. Ειναι απο τα αγαπημενα μου κινουμενα σχεδια. Πολυ σουρεαλ σεναρια και διαλογοι. Και φυσικα η μεταγλωτιση που ειναι απλα τρομερη. Το βλεπω φανατικα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.