Μετάβαση στο περιεχόμενο

deadneighbours

Members
  • Περιεχόμενο

    1286
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος deadneighbours

  • Γενέθλια 11/30/2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4228 προβολές προφίλ

deadneighbours's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

5.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Κατσε δεν ρωτησες την κρισιμη ερωτηση...πηρες κατι?
  2. Εκανα και εγω την βολτα μου, πηρα καποια πραγματακια, την Μεταμορφωση του Καφκα και κατι αλλα κομιξακια, ειχε λιγο ζεστη μεσα στον χωρο αλλα ολα καλα και φυγαμε για το επομενο!!!
  3. Σε αυτο το θεμα βασικα πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι γιατι πως να το κανουμε η ΤΝ εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας. Τωρα για τα νομικα πλαισια και για το χαρακτηριστικο στυλ καθε καλλιτεχνη και οτι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι με τα ιδια μας τα σχεδια, αυτο πιστευω οτι ειναι μια αυταπατη, αν ειναι ετσι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι και με την φωτοτυπια που βγαζουμε. Μην γελιομαστε οταν ξεκιναει κατι και μπαινει στην μεση η νομοθεσια τοτε θα γινει μονιμο. Ισως ολο αυτο με την ΤΝ ειναι μια σταχτη στα ματια, εγω ετσι το βλεπω.
  4. Χρονια Πολλα παντα με υγεια, τυχη και κεφι!!!
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΙΚΣ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
  6. Δες και την ταινια με τον Βινσεντ Πραις του 1964!!!
  7. Απο τα λιγα καρε που βλεπω μου αρεσει αυτος ο Σουπερμαν οπως τον εχει παρουσιασει, βγαζει εναν προβληματισμο και το δειχνει καλα αυτο!και το σχεδιο ειναι πολυ καλο και βγαζει μια ωραια ροη, βεβαια παταω πανω σε αυτον τον προβληματισμο του και λεω οτι θα τον ηθελα ακομα ποιο ρεαλιστη...ισως πια αυτος ο κοσμος δεν χωραει καποιον σαν τον Σουπερμαν!!
  8. deadneighbours

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Καλημερα παιδια, πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω κατι τετοιες τιμες, βασικα 25 ευρω ειναι 25 ευρω δεν τα λες και τρελο ποσο, αλλα με εικοσιπεντε ευρω μπορεις να παρεις αλλα διαμαντακια που κανουν ποιο φθηνα, Λουκυ Λουκ, Αστεριξ και δεν συμμαζευεται και να σου πω και το αλλο, ψαξε βρες το Ινκαλ στην Βαβελ, νομιζω οτι εχει εκδοθει και εκει σε συνεχειες, μην τρελαθουμε τωρα!!αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για ενα κομικς ποσα πρεπει να δωσεις για τα αλλα που πρεπει να το ακολουθουν σε ενα φεστιβαλ!!βεβαια ειναι και καποιοι που τρελαινονται για το Ινκαλ, δεκτο, αλλα για μενα τα κομικς πρεπει να ειναι ενα προσιτο χομπι, οχι κατι ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!!!αυτες οι λιγες σκεψεις!!!
  9. Το εχω διαβασει και μπορω να πω οτι σαν πακετο ειναι πολυ ολοκληρωμενο, εξωφυλλο, πλοκη, σχεδιο!!!θα ηταν ωραιο τα παιδια να ξαναπαρουσιασουν καποια παρομια ιστορια!!!
  10. deadneighbours

    Spooky Season

    Ωραια ειναι και βαζεις και σωστες σκιασεις,για φτιαξε κανενα Φρανκυ, κανενα Δρακουλα και φτιαξε και κανενα ασπρομαυρο!!!
  11. Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που γιορταζουν, χρονια πολλα PAOLA, να ζησεις!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.