Μετάβαση στο περιεχόμενο

ngramm

Technician
  • Περιεχόμενο

    2472
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    4

ngramm τελευταία νίκη Απριλίου 18 2012

ngramm είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

9467 Πολύ καλός

9 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος ngramm

  • Γενέθλια 03/14/1970

Retained

  • Member Title
    "...sailing into destiny, Closer to the heart"

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    ngrammalidis@hotmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Συναυλίες, Rock, Heavy metal, κολύμπι, ταξίδια, σκάκι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5294 προβολές προφίλ
  1. OK Παύλο το πρόβλημα εντοπίστηκε και "μπαλώθηκε" - αν και μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες, σίγουρα δεν έχει τόσο σοβαρά προβλήματα όπως πριν. Το πρόβλημα αφορούσε ΜΟΝΟ όσους δεν έχουν πλήρη δικαιώματα EDIT για τις ιστορίες. Για όποια νέα δυσλειτουργία, παρακαλώ ενημερώστε με και πάλι.
  2. Παύλο δεν κάνεις κάτι λάθος, αλλά κάτι περίεργο γίνεται και σε εμένα δεν βγάζει λάθος - το ψάχνω. Έσβησα την πρώτη ιστορία (εσύ δεν μπορούσες μάλλον) και το ΠΛΗΡΕΣ εμένα μου δούλεψε χωρίς πρόβλημα). Δείξε υπομονή και στέλνε ακριβώς το λινκ που σου έβγαλε το λάθος (αν και το βλέπω και από τα logs του συστήματος) μαζί με ότι προσθήκη/αλλαγή κάνεις. Καλά Χριστούγεννα! ΥΓ: Άλλαξα κάτι στο search που είδα ότι δεν δούλευε καθόλου καλά. Άν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα σ παρακαλώ ενημερώστε.
  3. Παύλο η ιστορία 52494 πάει στο Τεύχος 2 εδώ? Αν ναι, εγώ την έβαλα και πάτησα Modufy χωρίς πρόβλημα, οπότε υποπτέυομαι ότι κάτι άλλο πρόσθεσες και χτύπησε, όμως για να το βρώ πρέπει να μου πεις ακριβώς τι πρόσθεσες. Σόρρυ για το πρήξιμο, αλλά όπως ξέρεις αν δεν εντοπίσω (επαναλάβω) το πρόβλημα δεν μπορώ να το λύσω!
  4. Ήταν Bug που νομίζω διόρθωσα πλέον, οπότε παρακαλώ ξαναδοκίμασε!
  5. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Αργησα λίγο να το δω, αλλά σήμερα μόλις το είδα το υλοποίησα (αφού ήταν μάλλον εύκολο). Αν πάντως διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα στις αναζητήσεις ειδοποιήστε γιατί έκανα και μια (ελπίζω ανώδυνη) μικρο-αλλαγή για να δουλέψει σωστά!
  6. Χίλια συγνώμη παιδιά - εκ παραδρομής σβήστηκε ένας χαρακτήρας - που αρκεί για να φέρει την καταστροφή.. Ότι άλλο πρόβλημα παρουσιαστεί μου λέτε...
  7. Ήρθα εδώ να το ποστάρω και ...σιγά μην δε το έβρισκα ήδη :)
  8. ΟΚ μρ πεισατε...θα το κανω σημερα το βραδυ!
  9. Μπορεί εύκολα να μην εμφανίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ όταν μπαίνετε από κινητό, αλλά δεν μπορεί να ρυθμίζεται από το χρήστη πότε θα εμφανίζεται και πότε όχι..
  10. Έτσι είναι - δεν μπορώ να δώσω αυστηρό χρονοδιάγραμμα αλλά ελπίζω να έχουν τελειώσει όλες οι μετατροπές στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Πάντως οι αναζητήσεις είναι από τα σχετικά δύσκολα θέματα και θα υλοποιηθούν μάλλον τελευταίες. Επίσης υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα και λάθη λόγω των μετατροπών οπότε θέλουμε τη βοήθειά σας για να τα εντοπίζουμε έγκαιρα και να τα λύνουμε.
  11. Εντάξει έχεις δίκιο μεν, αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις που να έχει Ελληνικά στην Αγγλική Γλώσσα (πέρα από μερικά δικά μου στο Covers που βαρέθηκα να τα μεταφράζω στα Αγγλικά και δεν νομίζω ότι έχει και αξία)-οπότε νομίζω είναι ελάχιστα και εύκολα θα τα διορθώσουμε. Και ομολογουμένως, γνωρίζοντας πόσα strings μετέφρασε/διόρθωσε ο Valt μέσα στο ΣΚ (νομίζω μόνος του) του αξίζουν πραγματικά τα εύσημα!
  12. ...και εγώ το άλλαξα ακόμα καλύτερα νομίζω για να είναι η ημερομηνία όπως τη γράφουμε στα Ελληνικά.
  13. Για δοκίμασε και σήμερα σε παρακαλώ και στείλε το link ΑΝ εντοπίσεις κάποιο που ΔΕΝ δουλεύει σωστά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.