Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Τίτλος:
TOM AND JERRY: ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΡΑΣΗ! - ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ
Hμερ. έκδοσης:
12-2010
Εξώφυλλα:
3 + 3 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ - Λίστα Κυκλοφορίας  (Λείπουν τα: 1)
Τεύχη:
4
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Λοιπά έντυπα
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Χιουμοριστικό
Περιοδικότητα:
Ακανόνιστη
Μέγεθος:
21.0 x 29.5
Σελίδες:
52
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Αμερικανική
ISBN:
977-110-738-501-7 (#01), 977-110-738-502-4 (#02-04)
Ονομαστική τιμή:
3,90€
Ομαδοποίηση:

• Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  999
  • Content Count:  20072
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6682 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

TOMJERRYAPITHANIDRASI_0002.jpgTOMJERRYAPITHANIDRASI_0003.jpgTOMJERRYAPITHANIDRASI_0004.jpg

Μια από τις πολλές σειρές με τον Τομ και Τζέρι που βγήκαν από την Anubis. Ξεκίνησε το 2010 μάλλον σε μηνιαία βάση και είχε ένα από τους τίτλους-μακρινάρια για να ξεχωρίζει από την από την διμηνιαία σειρά, η οποία κυκλοφορούσε παράλληλα.

Ευχαριστούμε τον @nikos99 για την παραχώρηση του τεύχους για την παρουσίαση.

Ευχαριστούμε τον hudson για το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο των τευχών #2 & #3.

• Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  131
  • Content Count:  7917
  • Achievement Points:  8257
  • Days Won:  29
  • With Us For:  6727 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Εδώ θα πρέπει να αλλάξει το πινακάκι, διότι το 1ο τεύχος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010 και περιέχει την ιστορία "Τομ & Τζέρι: Ο Πόντικας Του Δαχτυλιδιού" σε δύο μέρη!

:beer:

Επεξεργασία από Mandrake
  • 2 years later...

• Member ID:  32406
  • Topic Count:  89
  • Content Count:  3300
  • Achievement Points:  3347
  • Days Won:  121
  • With Us For:  2844 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τεύχος 3 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο

TOMJERRYAPITHANIDRASI_0003.jpg

Ημ. έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011

Σελίδες: 52 εκ των οποίων οι 30 είναι κόμικς

Περιέχει τα κόμικ: Ένας Ντετέκτιβ... Γάτος! & Μπατ-Ποντικας!

Μεταφέρθηκαν στη βάση

• Member ID:  36975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  159
  • Content Count:  4629
  • Achievement Points:  3030
  • Days Won:  139
  • With Us For:  1705 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

@ hudson :thanks: για τα εξώφυλλα που έχεις ανεβάσει τις τελευταίες ώρες!!!:clap2:

Κάτι που παρατήρησα κι ενδεχομένως έχει ένα ενδιαφέρον... Σύμφωνα με τις πληροφορίες του @ Mandrake , το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε 12/2010, ενώ σύμφωνα με τον @ GreekComicFan  η σειρά ήταν *μάλλον* μηνιαία... Η λέξη κλειδί είναι το "μάλλον", αφού το τεύχος #3 κυκλοφόρησε 09/11... Άρα μάλλον η κυκλοφορία πρέπει να αλλάξει σε "Ακανόνιστη"...;;;:thinking:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

@ hudson :thanks: για τα εξώφυλλα που έχεις ανεβάσει τις τελευταίες ώρες!!!:clap2:

Κάτι που παρατήρησα κι ενδεχομένως έχει ένα ενδιαφέρον... Σύμφωνα με τις πληροφορίες του @ Mandrake , το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε 12/2010, ενώ σύμφωνα με τον @ GreekComicFan  η σειρά ήταν *μάλλον* μηνιαία... Η λέξη κλειδί είναι το "μάλλον", αφού το τεύχος #3 κυκλοφόρησε 09/11... Άρα μάλλον η κυκλοφορία πρέπει να αλλάξει σε "Ακανόνιστη"...;;;:thinking:

Για αυτό έγραψα την ημερομηνία που έχει το τεύχος εσωτερικά.

Βασικά δεν ξέρω πως προέκυψε το μηνιαία, αφού δεν υπήρχε άλλο τεύχος για να δούμε. Από τον τίτλο και μόνο "Σούπερ Ειδική Έκδοση" καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται μάλλον για ειδική/περιστασιακή έκδοση. Μακάρι να ξέραμε τι ημερομηνία γράφει το 4ο τεύχος που έχουμε εδώ.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, hudson είπε:

Βασικά δεν ξέρω πως προέκυψε το μηνιαία, αφού δεν υπήρχε άλλο τεύχος για να δούμε

Όπως είπα, η λέξη κλειδί είναι το "μάλλον"...:)

Πιστεύω ο @ GreekComicFan  έγραψε το μηνιαία, έχοντας υπόψιν τις υπόλοιπες εκδόσεις της Anubis που κατά παράδοση κυκλοφορούν ανά μήνα...:beer:

Τέλος πάντων, μιας που βλέπω ότι ο @ nikos99  παρείχε το εξώφυλλο, θα μπορούσε να μας πει, πότε κυκλοφόρησε το τεύχος;:thinking:

• Member ID:  9689
  • Topic Count:  11
  • Content Count:  681
  • Achievement Points:  757
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5973 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Θα μου πάρει λιγο χρόνο να το βρω γιατί είναι σε κουτα 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Βάλε ακανόνιστη Θοδωρή εν τω μεταξύ. Το "Μηνιαία" είναι λάθος. Ούτε ετήσια είναι.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τεύχος 2 Εξώφυλλο-οπισθόφυλλο

TOMJERRYAPITHANIDRASI_0002.jpg

Ημ. έκδοσης: Απρίλιος 2011

Σελίδες: 52, εκ των οποίων οι 26 είναι κόμικ

Περιέχει τα κόμικ: Το Κυνήγι του Αυγού! (σελίδες 4) & Σαν τον Σκύλο με την Γάτα (σελίδες 22)

Μεταφέρθηκαν στη βάση

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Βρήκα, ότι το εξώφυλλο του τεύχους #3, αντιστοιχεί στο #29 της πορτογαλικής έκδοσης της Panini...

Screenshot 2024-11-12 at 00-16-39 Tom & Jerry (Panini) 29 — Excelsior Comic Shop.png

Ανεβάζω screenshot για να μην χρειάζεται να ανησυχώ, μήπως νεκρώσει το link!:Paingiver:

• 3 months later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το ISBN που έχετε στο πινακάκι είναι κοινό για τα τεύχη 2-4, όμως το 1ο τεύχος έχει διαφορετικό ISBN στο barcode: 977-110-738-501-7. Οπότε ενημερώστε τη βάση δεδομένων. Το 1ο τεύχος κυκλοφόρησε πράγματι Δεκέμβριο του 2010 και έχει 52 σελίδες εκ των οποίων οι 30 είναι κόμικς και περιέχει τις εξής ιστορίες:

1. "Τομ & Τζέρι: Ο Πόντικας του Δαχτυλιδιού"

2. "Τομ & Τζέρι: Ο Πόντικας του Δαχτυλιδιού" (Μέρος 2)

• Member ID:  3930
  • Topic Count:  740
  • Content Count:  13267
  • Achievement Points:  13297
  • Days Won:  138
  • With Us For:  6537 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

@ Indian

Απορία: Πως καταχωρούμε στοιχεία στη βάση/πινακάκι από τεύχος που δεν έχουμε; Εδώ αναφέρομαι στο #1 για παράδειγμα.

:Paingiver:

• Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  824
  • Content Count:  14693
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  519
  • With Us For:  5145 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Dr Paingiver είπε:

Απορία: Πως καταχωρούμε στοιχεία στη βάση/πινακάκι από τεύχος που δεν έχουμε; Εδώ αναφέρομαι στο #1 για παράδειγμα.

Αν εννοείς τεχνικά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο γενικό πινακάκι. Δεν μπορούμε να καταχωρήσουμε καμία πληροφορία στον φάκελο κάποιου τεύχους που δεν έχουμε, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει (ακόμα) αυτός ο φάκελος.

Φαντάζομαι, όμως, ότι εννοείς "ηθικά". Συνηθίζουμε να μην καταχωρούμε πληροφορίες που δεν έχουμε αποδείξεις ότι είναι σωστές και χειροπιαστές. Εδώ, όμως, ο Mandrake είναι σεβαστό μέλος και ξέρουμε ότι δεν διασπείρει λανθασμένες πληροφορίες. Έτσι, πήρα την απόφαση να περάσω έναν απλό αριθμό σε ένα γενικό πινακάκι. Αν υπάρχει κάποια αλλαγή, εδώ θα είμαστε να την διορθώσουμε. ;) 

• Member ID:  3930
  • Topic Count:  740
  • Content Count:  13267
  • Achievement Points:  13297
  • Days Won:  138
  • With Us For:  6537 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αφενός μεν, φυσικά και δεν εννοώ ταχνικά, αφετέρου δε, ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξιοπιστία του Κώστα ή είπα ότι διασπείρει ψευδείς πληροφορίες. Απλά το είπα γιατί το να γράφουμε πληροφορίες για τεύχος/η που δεν έχουμε, δεν ήταν ποτέ στην πρακτική του GC και μου έκανε εντύπωση.

:Paingiver:

• Last Seen:  

Είχα την αίσθηση ότι μπορεί να καταχωρηθεί πληροφορία για εξώφυλλα που λείπουν στη βάση δεδομένων! Δε γίνεται τεχνικά; Γιατί χρειάζεται το εξώφυλλο για να εισάγεις δεδομένα; Δε μιλάω για μεταγενέστερο αριθμό που δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί η καταχώρηση του τεύχους στη βάση δεδομένων, αλλά για εκείνα που υπάρχουν ήδη όπως εδώ το #1! Και όσο για θέματα "αξιοπιστίας", ακόμη και αναξιόπιστος να ήμουν, δεν υπάρχει νομίζω καμία αιτιολογία που να θέλει οποιονδήποτε να αιτείται ψεύτικο ISBN που κατέβασε απ' το κεφάλι του... Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; Εν προκειμένω, βέβαια, αναφέρω και το περιεχόμενο του τεύχους όπως και τον ακριβή αριθμό σελίδων κόμικς & ολόκληρου του τεύχους. Τέλος, το συγκεκριμένο και να μπορούσα να το φέρω απ' το άλλο σπίτι, νομίζω ότι δε χωράει στο σαρωτή μου και είναι πάγια τακτική μου να μη δίνω εκείνα που "περισσεύουν". Αρκετά τέτοια έχουμε μαζέψει νομίζω, δεν επιθυμώ να κάνω επιπλέον ζημιά.

Επεξεργασία από Mandrake

• Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  824
  • Content Count:  14693
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  519
  • With Us For:  5145 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Πριν από 1 ώρα, Dr Paingiver είπε:

Απλά το είπα γιατί το να γράφουμε πληροφορίες για τεύχος/η που δεν έχουμε, δεν ήταν ποτέ στην πρακτική του GC και μου έκανε εντύπωση.

Και συνεχίζει αυτή η πρακτική. Απλά εγώ πήρα την πρωτοβουλία κι ανέβασα ένα ISBN που υπέδειξε ένα γνωστό μέλος. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό. Αν είναι, παρακαλώ να με αναφέρετε στην ΔΟ για να καθαιρεθώ! :D 

5 λεπτά πριν, Mandrake είπε:

Είχα την αίσθηση ότι μπορεί να καταχωρηθεί πληροφορία για εξώφυλλα που λείπουν στη βάση δεδομένων! Δε γίνεται τεχνικά; Γιατί χρειάζεται το εξώφυλλο για να εισάγεις δεδομένα;

Όταν ανεβαίνει ένα εξώφυλλο στην βάση, αυτόματα δημιουργείται ένας φάκελος του τεύχους, στον οποίο μπορούμε να καταχωρήσουμε τις όποιες πληροφορίες διαθέτουμε γι' αυτό. Αν δεν ανέβει το εξώφυλλο, ο φάκελος δεν υπάρχει κι έτσι καμία πληροφορία του δεν μπορεί να "κουμπώσει".

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περάσουμε τις πληροφορίες στο γενικό πινακάκι, αλλά κι εκεί έχουμε περιορισμούς (πχ, εκεί δεν μπορούμε να περάσουμε περισσότερους από έναν αριθμούς σελίδων κ.ά.). Κανονικά, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Παύλος, δεν θα έπρεπε να περάσω το ISBN του πρώτου τεύχους εκεί, μιας και δεν το έχουμε στα χέρια μας ή σκαναρισμένο εδώ (και γι' αυτό γίνεται όλη αυτή η συζήτηση). Απλά εγώ πήρα αυτή την απόφαση και... το πληρώνω τώρα! :lol:

• Last Seen:  

Οι πληροφορίες που υπάρχουν ήδη στο φόρουμ από εξωπισθόφυλλα και μόνο όπως ημερομηνίες κυκλοφορίας και ISBN είναι ήδη απίστευτα πολλές και δεν έχουν καταχωρηθεί. Δε βαριέσαι βρε Γιάννη... Εγώ δίνω που και που ορισμένα δεδομένα. Αν είναι να περαστούν όταν βρεθεί το εξώφυλλο για να μη δυσανασχετεί και ο Παύλος, ας είναι. :beer: Αν και νομίζω ότι ήταν περισσότερο μπηχτή για εμένα που δε σάρωσα εξώφυλλο, αλλά υπάρχει μία δυσκολία όταν πρέπει να διανύσω χιλιόμετρα και να κόβω βόλτες τη συλλογή μου προκειμένου να κάνω σποραδικά κάποιες σαρώσεις, χώρια οι περιπτώσεις μεγαλύτερων διαστάσεων που εξηγώ ότι από μένα δεν πρόκειται να γίνουν. Εάν ωστόσο προτιμάτε τα μέλη να μη γράφουμε απολύτως τίποτε διότι τα εξώφυλλα είναι το μόνο ζητούμενο, ας μου το πείτε. :) Και κάτι τελευταίο. Σαρώσουμε δε σαρώσουμε εξώφυλλο, τις πληροφορίες όπως αυτές που έδωσα παραπάνω και που όλοι δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια φίλε Παύλο, δεν είναι γραμμένες σε κανένα εξωπισθόφυλλο. Θέμα εμπιστοσύνης είναι λοιπόν εφόσον καταχωρούνται όλα αυτά τα χρόνια και όχι τεκμηρίωσης. Το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταχωρηθούν στη βάση δεδομένων εφόσον δεν υπάρχει εξώφυλλο, δεν το γνώριζα φυσικά, εφόσον βλέπω ότι μπορώ να μπω εδώ! Ανεξάρτητα απ' αυτό όμως, όταν μιλάω για καταχώρηση στη βάση δεδομένων, αναφέρομαι φυσικά και στο πινακάκι. Όποια τέλος πάντων δεδομένα μπορούν να περαστούν εκεί. Τα υπόλοιπα ας υπάρχουν στο σχόλιο μέχρι να χρησιμοποιηθούν. Ξαναλέω πάντως πως εάν η αναφορά σε δεδομένα πρέπει απαραίτητα να πηγαίνει πακέτο με εξωπισθόφυλλο, θα ήθελα να το ξέρω για να μη ξανασχοληθώ. Το αν θέλετε εσείς να τα χρησιμοποιήσετε ή όχι από κει και πέρα, είναι δικό σας καπέλο. Εγώ να καταθέτω εάν γνωρίζω κάτι ή όχι;

Επεξεργασία από Mandrake