Jump to content

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 291 [Αυτό που μετράει είναι το φινάλε]


ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

291.thumb.jpg.7cb136debc39185c20accd1a31a02076.jpg 

 • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.

  Ο ΦΕΘΡΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.
   
 • ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΤΕΜΠΛΕΤΟΝ.

  ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΚΟΥΦΟΛΥΚΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ.

   
 • ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

  Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

   
 • Η ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΡΑ'Ι'ΔΑ.

  Ο ΜΑΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΑΜΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
   
 • ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.

  Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΥΝΤΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.
   
 • ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΡΟΜΠΟΤ.

  Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣ.

  Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου (Νο. 291).

  :hop::hop::hop:
 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Πάλι X-Mickey βλέπω!!!!!

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
2 ώρες πριν, Manitou είπε:

Πάλι X-Mickey βλέπω!!!!!

Σωστά βλέπεις. Είναι αυτή η ιστορία :)

image.thumb.png.87881aef7d115dd60993ecdea1ec0c92.png

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Λοιπόν τα παλιά χρόνια που διαβάζαμε τα πρώτα τεύχη του ΜΜ ο Φεθρυ ήταν εκνευριστικοτατος. Ανακατωσουρης χαζός εκνευριστικος. Μόνο κάτι ιστορίες σαν τις ιστορίες της πλώρης έσωζαν τη κατάσταση. Ιδίως στις πρώτες ιστορίες του Αλμανακο ήταν για να τον κοπάνας και να μην σταματάς. Άλλωστε για αυτό δεν τον χωνεύει και ο Ροσα. 

Όμως στις νέες ιστορίες οι Ιταλοί τον έχουν κάνει λιγότερο γκαφατζή λιγότερο εκνευριστικο και πολύ πολύ πιο σουρεαλ. Επειδή εμένα μου αρέσει ο σουρεαλισμός πραγματικά κάτι ιστορίες σαν την πρώτη αυτού του τεύχους που ο Φεθρυ συναγωνίζεται τον Νταλί στον σουρεαλισμό πραγματικά τις λατρεύω. 

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #291 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον αξιόλογο μεταφορέα ζύθου και καλό φίλο @Indian...)

tn_MIKYMAOUSE_0291.jpg

Εδώ Λιμνούπολη (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Αυτό που μετράει είναι το φινάλε."


Οι κινηματογραφικές επιχειρήσεις του Σκρούτζ έχουν πάρει την κατιούσα.

Ακριβώς στο ίδιο τομέα ο Ρόμπαξ θριαμβεύει. Ο Σκρούτζ χρειάζεται επειγόντως ένα καλό σενάριο άλλα η τιμή του σεναριογράφου είναι υπέρογκη. Εν τέλει εκπαραθυρώνεται μαζί με τον Ρόμπα που του πρόσφερε καλύτερη αμοιβή. Ο Σκρούτζ πιάνει με πρωτότυπο τρόπο τα ανίψια του που σχολίαζαν τις σπαρακτικές κραυγές του λίγα καρέ πριν. Μόλις κατάλαβαν γιατί βούιζαν και τα αυτιά τους. Ο Θείος τους, τους μελετούσε.Τους δίνει μισοτελειωμένα σενάρια και τους ζητάει να φτιάξουν μία κινηματογραφική επιτυχία. Μαζεύονται φίλοι και συγγενείς για να συνδράμουν. Έτσι έχουμε μία ταινία με στοιχεία από όλα τα γνωστά είδη. Ο Σκρούτζ όμως δεν είναι ευχαριστημένος και το μένος του είναι τρομερό. Ο Παντάξιος συμβουλεύει να κάνουν ένα καλύτερο φινάλε μια και αυτό είναι που μετράει περισσότερο σε μία ταινία. Ο Σκρουτζ είναι ικανοποιημένος και η ταινία σπάει τα ταμεία.

Την ίδια ώρα η ταινία του Ρόμπαξ είναι εισπρακτική αποτυχία. Η θεία δίκη όμως που κατακεραυνώνει τον σεναριογράφο έρχεται από το διάστημα. Ο Σκρούτζ και Ρόμπαξ είναι απολύτως ικανοποιημένοι. Πράγμα σπάνιο για το φινάλε δικής τους ιστορίας."Το μυστήριο της έπαυλης Τέμπλετον."

Ο Γκουφόλυκος θα λύσει το μυστήριο της εν λόγω έπαυλης παίζοντας ένα σκάκι διαφορετικό από το γνωστό.

"Οι κίνδυνοι της αθλητικής δημοσιογραφίας."

Ο αθλητικός ρεπόρτερ Ντόναλντ κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε τα αθλητικά του ρεπορτάζ να γίνουν πρωτοσέλιδο.

"Η όμορφη νερά'ι'δα."

Ο Μάγος Πασχάλης αναζητά τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στην πορεία βοηθάει χωριανούς να δαμάσουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης.

"Καθηλωτική ταινία."

Το άλλοθι του Πητ και της Τρούντυ είναι τόσο συγκινητικό και όμορφο που η ληστεία ακυρώνεται.

"Το απίστευτο οικονομορομπότ."

Σκρουτζ και Κύρος συνδυάζουν τα ταλέντα τους ώστε να προφέρουν ,έναντι αντιτίμου, στον κόσμο την μέγιστη οικονομία μέσω της τεχνολογίας.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Ποιος άλλος εκτός από τον Φέθρυ θα μπορούσε να σατιρίσει καλύτερα την κινηματογραφική βιομηχανία. Σίγουρα έχουμε διαβάσει και αξιολογότερες "κεντρικές." Ο χαρακτήρας του Φέθρυ όμως δίνει μία θεότρελλη ιστορία" που διαβάζεται ευχάριστα!!!

Η πρώτη περιπέτεια της επιστροφής του Γκουφόλυκου διαβάζεται ευχάριστα και είναι χαλαρωτική. Δυστυχώς όμως ανήκει σε μία αξιόλογη σειρά που ,πιθανότατα, δε θα γνωρίσουμε ποτέ από τις ρίζες της. Το ταλέντο και η οξυδέρκεια του Ντόναλντ δεν ανταμείβονται ανάλογα στην τρίτη ιστορία. Καλούτσικη. Ο Πασχάλης ως μάγος δίνει μία όμορφη ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα. Ακολουθεί μία ολιγοσέλιδη χιουμοριστική με τον Πητ και την Τρούντυ. Για το μέγεθος και το περιεχόμενό της μία χαρούλα είναι. Τέλος, το τεύχος κλείνει με μία βιαστική κίνηση του Σκρουτζ υπό την μέθη του κέρδους. Διδάσκεται όμως η ισχύς εν τη ενώσει. Αλλά και ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Καλή αν και το περιοδικό μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες "τελευταίες" ιστορίες.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Αυτό που μετράει είναι το φινάλε."
2. "Το μυστήριο της έπαυλης Τέμπλετον."
3. "Η όμορφη "Νερά'ι'δα."
4. "Οι κίνδυνοι της αθλητικής δημοσιογραφίας."
5. "Το πίστευτο οικονομορομπότ."
6. "Καθηλωτική ταινία."


7.2/10!!! Το δεύτερο τεύχος του χρόνου είναι αξιοπρεπέστατο!!! :D

:hop::hop::hop: 
 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Τελικά “Αυτό που μετράει είναι το φινάλε” σε μία ταινία? :thinking: Αυτό θα αναλάβουν να μας το εκμυστηρευτούν οι φίλοι μας από την Λιμνούπολη. :P Ο θείος Σκρουτζ βρίσκεται στα μαύρα πανιά κι ο λόγος είναι τα κεσάτια που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του στην βιομηχανία του θεάματος. Ο σεναριογράφος, με τον οποίο συνεργάζεται, αξιώνει μεγαλύτερη αμοιβή για τις υπηρεσίες του κι όπως είναι φυσικό η λέξη “αύξηση” λειτουργεί για τον Σκρουτζ, όπως το κόκκινο πανί για τον ταύρο. :P Αφού, λοιπόν, τον διώχνει πυξ λαξ, βρίσκει μερικά μισοτελειωμένα σενάρια στην αποθήκη του και προσλαμβάνει τον Ντόναλντ και τον Φέθρυ, προκειμένου να φτιάξουν μία φθηνή ταινία, που να σπάει ταμεία. Με την βοήθεια των φίλων και γειτόνων τους και με περίσσεια δόση φαντασίας και σουρεαλισμού, το φιλμ θα πραγματοποιηθεί. Θα έχει, όμως, την επιθυμητή επιτυχία? Μιλάμε για ένα σενάριο που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Φέθρυ. :) Προσωπικά μού άρεσε αρκετά αυτό το τρελό στοιχείο που πλανάται σε όλες σχεδόν τις σελίδες της υπόθεσης. Η πλοκή και οι συμμετέχοντες μού θύμισαν έντονα (σε μερικά σημεία της) το “Παπιομυστήριο”, αλλά και το “Cowboys and aliens”. Το τελικό συμπέρασμα που εξάγεται με βρίσκει σύμφωνο. Κι εγώ πολλές φορές έχω απολαύσει ένα κόμικ, που ενώ είναι μέτριο, τελευταία στιγμή “σώζεται” από το τέλος του. Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Δεύτερη ιστορία της σειράς “X-Mickey” στα μέρη μας, η οποία φέρει τον τίτλο “Το μυστήριο της έπαυλης Τέμπλετον”. Σε αυτή την έπαυλη, μία σκοτεινή νύχτα με βροχή, συμβαίνουν μυστήρια πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της βλέπει άφωνος διάφορα αντικείμενα να εξαφανίζονται από τα μάτια του ως δια μαγείας! :wow: Ενημερώνει την Αστυνομία, αλλά εννοείται ότι κανένα λογικό ον δεν θα τον έπαιρνε στα σοβαρά. Έτσι, λοιπόν, ο κόσμος του απίθανου θα στείλει έναν ερευνητή του, τον Γκουφόλυκο, προκειμένου να ξεκινήσει τις έρευνες για την επίλυση αυτής της υπόθεσης. Τι συμβαίνει πραγματικά κι εξαφανίζονται τα αντικείμενα? :thinking: Σαφώς πολύ καλύτερο σενάριο από το πρώτο που φιλοξενήθηκε στο Μίκυ Μάους. Εδώ έχουμε μία πλοκή που διέπεται από φαντασία κι όμορφα νουάρ στοιχεία, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Επίσης, εμείς οι αδαείς, παίρνουμε πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή και για τις κινήσεις του στο σύμπαν του “X-Mickey”. Το φινάλε έχει τον απαραίτητο σουρεαλισμό που μας υπόσχεται η σειρά. Σχεδιαστικά μού άρεσε αρκετά και πιο πολύ μου άρεσε ο χρωματισμός. Να τονίσουμε ότι πριν την έναρξη της ιστορίας, ο αναγνώστης θα βρει ένα ολοσέλιδο άρθρο για την σειρά, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που υπήρχε και στο προηγούμενο τεύχος. Καλή η επανάληψη, αλλά θα εκτιμούσα αν υπήρχαν άλλες πληροφορίες κάθε φορά. :)

 

Στην επόμενη ιστορία του τεύχους, ο Ντόναλντ θα μας αποδείξει ότι είναι πολλοί “Οι κίνδυνοι της αθλητικής δημοσιογραφίας”. Αυτή την φορά ο φίλος μας εργάζεται σαν αθλητικός ρεπόρτερ σε μία εφημερίδα (όχι στα “Παπιονέα”) και βρίσκεται στο γήπεδο για να πάρει συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες. Ο ανταγωνισμός, όμως, είναι μεγάλος κι εκτός αυτού, οι απαντήσεις που παίρνει είναι κοινότοπες και ουσιαστικά δεν αποτελούν σημαντική είδηση. Ύστερα από την παρότρυνση του αρχισυντάκτη του, θα σκεφτεί να αποσπάσει ειλικρινείς απαντήσεις, που θα φέρουν νούμερα στην εφημερίδα. Για να το πετύχει αυτό θα καταφύγει σε τεχνικές Ψυχολογίας. Θα τα καταφέρει ή θα σπείρει γι’ακόμα μία φορά το χάος? Έξυπνο σενάριο που διαβάζεται ευχάριστα αλλά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Ντόναλντ ξεκόλλησε από την εφημερίδα του θείου του. :P Η πλοκή καταπιάνεται με το αθλητικό στοιχείο, χωρίς να είναι 100% μέσα σε αυτό, ενώ σατιρίζει ενδόμυχα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου, που όλοι έχουμε βαρεθεί να ακούμε. :D Το φινάλε είχε κι αυτό αρκετή δόση αλήθειας, ενώ δεν έλειπε και το κωμικό στοιχείο. Γενικά την βρήκα μία ευχάριστη ιστορία, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το σχέδιο θα το χαρακτήριζα μέτριο προς καλό.

 

Ο μάγος Πασχάλης θα αναλάβει να μας ταξιδέψει στον κόσμο του παρελθόντος, όπου όλα είναι εφικτά, στην ιστορία “Η όμορφη νεράιδα”. Ο φίλος μας ζει σε ένα χωριό, όπου επικρατεί χαρά και ικανοποίηση σε όλους τους κατοίκους του. Εκείνος, όμως, είναι στενοχωρημένος κι ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει γνωρίσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Αποφασίζει, λοιπόν, να πάρει των ομματιών του και να πάει σε άλλους τόπους, προκειμένου να βρει την αληθινή αγάπη. Ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει αυτή την διαδρομή και θα δει τα κατορθώματα του ήρωα στο πέρασμά του. Τελικά ο Πασχάλης θα καταφέρει να βρει το έτερόν του ήμισυ? Όμορφο παραμυθάκι που αναδεικνύει τα κρυφά ταλέντα του πρωταγωνιστή, που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά. Το σήμα κατατεθέν του, η καταβρόχθιση τεράστιων ποσοτήτων φαγητού, εδώ δεν είναι τόσο έντονο. Από την άλλη, βλέπουμε με ευχαρίστηση ότι χρησιμοποιεί το μυαλό του και μάλιστα πολύ έξυπνα. :respect: Αυτή η πρωτοτυπία, νομίζω ότι έδωσε έξτρα πόντους στην ιστορία. Παράλληλα με το love story, παρουσιάζονται στοιχεία οικολογίας, που θα τα ζήλευε ακόμα κι ο Captain Planet! :lol: Το φινάλε θα μας αφήσει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. :) Γενικά την βρήκα μία πολύ τίμια προσπάθεια. Το σχέδιο, όμως, ήθελε λίγη δουλίτσα ακόμα.

 

Στην “Καθηλωτική ταινία” ο Μαύρος Πητ αποφάσισε να συνοδεύσει την συμβία του στον κινηματογράφο για να δουν μία ρομαντική ταινία. Ο σκοπός του, όμως, είναι εντελώς διαφορετικός. Ο φίλος μας θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει το κατάλληλο άλλοθι για να ληστέψει τις εβδομαδιαίες εισπράξεις του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά. Το κόλπο του φαίνεται να είναι σχεδιασμένο στην εντέλεια. Λογαριάζει, όμως, χωρίς της δύναμη της Έβδομης Τέχνης. ;) Σύντομο σενάριο της σειράς “Τι κάνουμε σήμερα?”, που όμως είχε αυτό το κάτι που κατάφερε να με κρατήσει. Δεν έχει δράση, αλλά η πλοκή βγάζει πρωτοτυπία και μία αθωότητα, όσο πλησιάζουμε στο φινάλε. Πολύ σημαντικό αυτό, αν αναλογιστούμε το ποιόν του πρωταγωνιστικού διδύμου. :P Η ιστορία κλείνει με έναν ρομαντικό τρόπο που δεν περιμέναμε, αλλά νομίζω ότι όλοι εκτιμήσαμε. :) Το σχέδιο μού άρεσε αρκετά.

 

Και θα τελειώσουμε με τον Κύρο και “Το απίστευτο οικονομορομπότ” του. Βρισκόμαστε στο θησαυροφυλάκιο, όπου ο θείος Σκρουτζ ανοίγει τους λογαριασμούς του τηλεφώνου και του ρεύματος. :shit2: Με το που αντικρίζει τα ποσά τον λούζει κρύος ιδρώτας (όπως κάνω κι εγώ, με την διαφορά ότι εγώ δεν έχω τα λεφτά του :P ) κι έτσι σηκώνεται και πηγαίνει μέχρι το εργαστήριο του Κύρου για να ζητήσει την βοήθειά του (εννοείται δωρεάν). Εκείνος, τότε, θα στύψει το μυαλό του και θα δημιουργήσει ένα μικρό ρομπότ που είναι επιφορτισμένο να κάνει οικονομία στον κάτοχό του. Αφού περνάει με άριστα τις πρώτες δοκιμές, ο ενθουσιασμός του Σκρουτζ δεν αφήνει τον Κύρο να το δοκιμάσει περαιτέρω και το λανσάρει κατευθείαν στην αγορά, όπου γίνεται από τις πρώτες κιόλας ημέρες ανάρπαστο. Το οικονομορομπότ αποδεικνύεται σωστός κέρβερος στα οικονομικά του νοικοκυριού και εξοικονομεί αρκετά χρήματα στους ιδιοκτήτες του. Αυτό, όμως, δεν είναι γραφτό να συμβαίνει για πάντα. Μία ιστορία που ακολουθεί κλασικές μανιέρες και δεν έχει κανένα νέο να μας παρουσιάζει. Για πολλοστή φορά ο Λιμνουπολίτης μεγιστάνας μάς δείχνει τον συμφεροντολόγο, τσιγκούνη, εκμεταλλευτή κι ενθουσιωδώς ανεύθυνο χαρακτήρα του και για πολλοστή φορά ο αγαπημένος μας εφευρέτης μας παρουσιάζει μία δημιουργία του που έχει ημερομηνία λήξης. :P Η πλοκή ήταν επίπεδη και το χιούμορ που επιδίωκε να περάσει, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. Το φινάλε ακολουθούσε τα βήματα της υπόλοιπης πλοκής. Ήταν ο ορισμός του αναμενόμενου. Σχεδιαστικά δεν απέφυγε την μετριότητα.

 


:beer:

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Σε αντίθεση με το προηγούμενο τεύχος, η ιστορία με τον Γκουφόλυκο έστεκε μια χαρά. Και νόημα έβγαζε, και πλάκα είχε. Πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο να διαβάζαμε τις πρώτες ιστορίες σε κάποιο μεγάλο φορματ μόνες τους και μετά ας τα βάζανε στο ΜΜ δεν έχω πρόβλημα

 • Like 4
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Με έχει απασχολήσει ενα θέμα που θέλω να το μοιραστω μαζί σας.Το μίκυ μάους 300.Αύριο βγαίνει το τεύχος 292.Μετα απο αυτό το τεύχος θέλουμε οκτώ τευχοι για το 300.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα βγει στις 6μαρτιου.Πιστεύω οτι θα δημοσιεύσουν μια καλη ιστοριαπ.χ reboot αλλά το τεύχος δεν θα είναι επετειακό.

 • Like 3
Link to post
Share on other sites
42 min ago , Ilias12 said:

Με έχει απασχολήσει ενα θέμα που θέλω να το μοιραστω μαζί σας.Το μίκυ μάους 300.Αύριο βγαίνει το τεύχος 292.Μετα απο αυτό το τεύχος θέλουμε οκτώ τευχοι για το 300.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα βγει στις 6μαρτιου.Πιστεύω οτι θα δημοσιεύσουν μια καλη ιστοριαπ.χ reboot αλλά το τεύχος δεν θα είναι επετειακό.

Στις 13 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει.

 • Like 2
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
6 ώρες πριν, Ilias12 είπε:

Με έχει απασχολήσει ενα θέμα που θέλω να το μοιραστω μαζί σας.Το μίκυ μάους 300.Αύριο βγαίνει το τεύχος 292.Μετα απο αυτό το τεύχος θέλουμε οκτώ τευχοι για το 300.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα βγει στις 6μαρτιου.Πιστεύω οτι θα δημοσιεύσουν μια καλη ιστοριαπ.χ reboot αλλά το τεύχος δεν θα είναι επετειακό.

Υπάρχει η ιστορία 300 Μικύ :)

 • Like 3
 • Funny 1
Link to post
Share on other sites

Έξυπνο.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
7 ώρες πριν, Ilias12 είπε:

Έξυπνο.

Έξυπνο ναι αλλά η Καθημερινή δεν νομίζω ότι είναι... :P

 • Funny 4
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Kοιταξτε κουβεντουλα που ανοιξαμε.Πρόσεχε να μη σερ ακούσει κανεις της καθημερινής.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Η κύρια ιστορία φαίνεται πλακατζίδικη και ενδιαφέρουσα. Ίσως ήρθε η ώρα να τιμήσω άλλο ένα Μίκυ Μάους μετά από καιρό! Ελπίζω να μ'αρέσει όπως αυτή με τα Πλαίσια Αφήγησης.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.