Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 261 [Εκείνες κι εγώ]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

3 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

mm261-960x600-thumb-large.thumb.jpg.ad714f48b039aee878fb3d6f4cf8bfd3.jpg

4 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ
  Ο ΝΤΙΟΥΗ ΖΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ, ΤΗΝ ΝΤΑΙΖΥ, ΤΗΝ ΤΖΕΝΥ, ΤΗΝ ΜΑΤΖΙΚΑ, ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΟΜΟΡΦΗ ΝΙΝΑ
 • Ο ΦΑΝΤΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ
  Ο ΛΟΡΔΟΣ ΚΟΥΑΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΜΥΛΑΙΔΗ ΝΤΟΛΥ ΝΤΑΚ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ
 • ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ
 • ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
  ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 14 Ιουνίου (Νο. 261)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 6
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κρίμα που ο Φαντομίας δεν είναι η κεντρική ιστορία του τεύχους. Αν και αυτή που επέλεξαν από την περίληψη μου κέντρισε το ενδιαφέρον... Ελπίζω ότι θα βρεθώ μπροστά σε μία ευχάριστη έκπληξη... 

Συγγνώμη δε κρατήθηκα!!! :lol: 

https://www.youtube.com/watch?v=UN03yQzK1iQ


:hop: :hop: :hop: 

 • Like 4
 • Funny 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ίσως να έχει σχέση με το ότι η πρώτη ιστορία είχε δικό της εξώφυλλο, ενώ η ιστορία με τον Φαντομία δεν είχε.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ καλό τεύχος φαίνεται...

Όσο για τον τίτλο "Εκείνες και εγώ" τι να πει κανείς :lol::lol: Εξαιρετικά επιτυχημένος! 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #261 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον εκλαμπρότατο Κομικσοβασιλέα Παναγιώτη τον Α' τον συλλέκτη... @Βασιλεύς των κόμικς).

tn_MIKYMAOUSE_0261.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Εκείνες και εγώ."


Όλη η οικογένεια ετοιμάζεται να πάει στο αγρόκτημα της Ελβίρας.

 
 

Εκτός από τον Χιούη που έρχεται και τον παίρνει ο Μεγάλος Ομαδάρχης επειδή είναι ειδικός στους χάρτες και στην χαροτγράφηση. Ο Ντοναλντ επέστρεψε για να φύγει με τον Θείο Σκρουτζ για άγνωστο προορισμό. Ένα γράμμα ξεχασμένο στην τσέπη του καλεί τον Λιούη στην κολυμβητική εβδομάδα της Χηνούπολης. Πρέπει να παρουσιαστεί αμέσως και ο Ντόναλντ προτίθεται να τον πετάξει μέχρι το σχολείο. Ο Ντιούη λοιπόν καταλήγει να πάει στο αγρόκτημα μόνος του. Γκαστόνε και Φέθρυ αδυνατούν να τον συνοδεύσουν λόγω υποχρεώσεων.

 


Φτάνει περιχαρής στο αγρόκτημα που είναι γυναικοκρατούμενο. Εκτός από την Ελβίρα βρίσκονται εκεί η Δεσποινίς Ευταξία, η Νταίζυ και η Τζένη. Η ζωή με τέσσερις γυναίκες στο σπίτι δε φαντάζει και τόσο ρόδινη στα μάτια του Ντιούη. Από πολλές απόψεις δεν είναι. Μη ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο τραπέζι και που χρόνος για βιντεοπαιχνίδια όταν αρχίζει το αγαπημένο σήριαλ των κοριτσιών. Να μη μιλήσουμε για το πρωί και την χρήση του μπάνιου.

Στο δίκτυο δεν υπάρχει κανείς για επικοινωνία. Μέχρι που η Ελβίρα του λέει για ένα κορίτσι στη ηλικία του στο κοντινό σπίτι. Είναι ξανθιά, την λένε Νίνα και ευτυχώς που είδε εκείνη πρώτη τον Ντιούη γιατί αυτός δε θα της μιλούσε εύκολα. Φιλοξενείται στο σπίτι του θείου της για λίγες μέρες Περνάνε όμορφες στιγμές παίζοντας. Μέχρι που του αποκαλύπτει ότι έχει αγόρι πίσω στο Ντακμπεργκ που μένει. Απογοητευμένος ο Ντιούη γυρίζει πίσω στο αγρόκτημα. Φυσικά που όρεξη για το αγαπημένο του φαγητό.

Η γυναικεία τριας ,εκτός της Ελβίρας, βάζει κάτω το θηλυκό μυαλό της για να κάνει την Νίνα να έχει μάτια μόνο για τον Ντιούη. Όπως με δωράκια, αποκάλυψη ταλέντων και τον Ντιούη να ακούει πόσο καλύτερα σκαρφαλώνει ο φίλος της Νίνας στα δέντρα. Επόμενο σχέδιο της Νταίζυ είναι να το παίξει ο Ντιούη πολυάσχολος και με πολλές γνωριμίες. Επίσης τον αναγκάζουν να δηλώσει συμμετοχή στων διαγωνιαμό ταλέντων στο τοπικό παζάρι όπου θα πάει την επομένη με την Νίνα. Παθαίνει όμως άγχος στην σκηνή και φεύγει τρομαγμένος.

Απογοητευμένος επιστρέφει στο αγρόκτημα. Πλέον ούτε η μαγεία πιστεύει ότι δε μπορεί να τον σώσει. Ένας θόρυβος ακούγεται απ' έξω. Πάπιες και παπάκι βλέπουν την Μάτζικα σωριασμένη δίπλα σε μία θημωνιά. Ένα σμήνος από χήνες την κατέρριψε και έσπασε και η ιπτάμενη σκούπα της. Μετά τα "καλωσορίσματα" συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα μαζί με άλλες τέσσερις πάπιες και ένα πάπακι που έχει δει και καλύτερες μέρες. Μαθαίνει το πρόβλημά του και προτείνει ένα φίλτρο αγάπης.

Στο πλαίσιο μπαίνει τώρα και η Ελβίρα που στις προηγούμενες σελίδες ήταν διακριτική εώς ανύπρκτη η παορυσία της. Λέει ότι όλα αυτά δε βγάζουν πουθενά και προτείνει να αφήσουν τον Ντιούη ήσυχο. Αυτός ξαφνικά αποφασίζει να φύγει παίρνοντας και δύο κομμάτια τούρτα. Είναι η τελευταία μέρα της Νίνας εκεί. Μέρα αποκαλύψεων. Ο φίλος της ο Νικ είναι το χαμστεράκι της!!! Ένα ειδύλλιο μόλις ξεκίνησε αφού δύο μικρά παπάκια αποφάσισαν να μην αφήσουν την απόσταση να μπει ανάμεσά τους...

 

 

 


"Ο Φαντομίας στην Σαχάρα."

Ο Φαντομίας και η Ντόλυ Πάπρικα ταξιδεύουν μέχρι την Σαχάρα προς ανζήτηση ενός χαμένου πολιτισμού και του αδελφού του, του Χένρυ.

"Συρρικνωμένες διακοπές."

Όποιος κάνει τις πιο συναρπαστικές διακοπές θα γίνει πρόεδρος της Λέσχης των εκατομμυριούχων της Λιμνούπολης. Έχει τα φόντα ο Σκρουτζ να διατηρήσει τον τίτλο;

"Το σπίτι στο δάσος."

Ο Οράτιος λαμβάνει ένα γράμμα από τον φίλο του και παλιό συμμαθητή του Τζωρτζ που ζει απομωνομένος σε ένα δάσος και ζητάει βοήθεια.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Υπέροχη, φανταστική και τέλεια η "κεντρική" ιστορία του τεύχους. Το άρτιο σενάριο είναι τόσο όμορφα δομημένο που η κλιμάκωση του βάζει σε... πέμπτη μοίρα την απουσία των άλλων δύο μικρών παπιών. Το γυναικείο cast της Λιμνούπολης παίζει πανέμορφα τον ρόλο του και δε σε αφήνει στιγμή να βαρεθείς!!! Εύστοχότατη επιλογή και ο τίτλος της ιστορίας!!! 

Πάρα πολύ καλή και αυτή η περιπέτεια του Φαντομία. Αγωνία, μυστήριο και ανατροπές καθηλώνουν τον αναγνώστη. Ακολουθεί άλλη μία κόντρα μεταξύ των βαύπλουτων της Λιμνούπολης στην τρίτη ιστορία. Τζον και Σκρουτζ κονταροχτυπιούνται σε μία όμορφη ιστορία όπου ο Σκρουτζ βλέπει τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική γωνία. Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Οράτιο. Πάρα πολύ καλή. Υπέροχο σενάριο και ένας Χαλινάρης που κρατάει άψογα τα πρωταγωνιστικά ηνία της ιστορίας.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Εκείνες και εγώ."
2. "Το σπίτι στο δάσος."
3. "Ο Φαντομίας της Σαχάρας."
4. "Συρρικνωμένες διακοπές."

9/10!!!
Πραγματικά άριστο τεύχος με απειροελάχιστα ψεγάδια!!! Μία όαση δροσιάς μέσα στο καυτό Σ/Κ που προμηνύεται!!! :D 

:hop: :hop: :hop:  

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
Πάλι κάτι δεν έκανα καλά... Πατάω δημοσίευση και βλέπω ότι πρώτη ιστορία δε μπήκε σε spoiler. Το διορθώνω για να δω μετά ότι έβαλα διπλό spoiler... Αν αναρρωτιέστε αν υπάρχει Ντόναλντ στην πραγματική ζωή μόλις σας έλυσα την απορία!!!
 • Like 3
 • Funny 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.