Jump to content

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ


Indian
 Share

Recommended Posts

Τίτλος:
ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ (Η)
Σενάριο/Kείμενα:
Αγγελική Σαλαμαλίκη
Σχέδιο:
Αγγελική Σαλαμαλίκη
Hμερ. έκδοσης:
07-04-2017
Hμερ. τελευταίου τεύχους:
12-04-2021
Εξώφυλλα:
4 + 4 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
4
Κατηγορία:
Σειρά/Συνεχόμενα
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Φαντασίας
Μέγεθος:
16.0 x 24.0
Σελίδες:
28
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Προέλευση:
Ελληνική
ISBN:
978-618-5116-36-1(1), 978-618-5116-53-8(2), 978-618-5116-68-2(3), 978-618-5116-91-0(4)
Ονομαστική τιμή:
4,50€(1), 5,50€(2), 6,50€(3), 7,50€(4)
MHTROPOLIXRYSOU_0001.jpgMHTROPOLIXRYSOU_0002.jpgMHTROPOLIXRYSOU_0003.jpgMHTROPOLIXRYSOU_0004.jpg
 
Στο ComicDom 2017,η JEMMA κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της δουλειάς φαντασίας της Αγγελικής Σαλαμαλίκη,με τίτλο "Η μητρόπολη του χρυσού"...!Το τεύχος αυτό φέρει τον τίτλο "Ο Σκλάβος"...!
 
Εντύπωση κάνει το λιγοστό κείμενο που υπάρχει στις σελίδες ,ενώ οι σκηνές μάχης είναι χορταστικές...!Το σχέδιο είναι πολύ εκφραστικό και με πολλές γωνίες...!
 
Αντιγραφή από το οπισθόφυλλο...!
 
Quote
Για πάνω από ένα αιώνα ο κόσμος αυτός βρίσκεται σε πόλεμο. Αλχημιστές εναντίον Κανιβάλων…
 
Θύματα αλλά και όπλα στα χέρια αμφότερων των μαχόμενων: οι Γουίβερν, πλάσματα απίστευτης δύναμης που μόνο με τον χρυσό μπορεί κανείς να τους ελέγξει.
 
Ποιος θα επικρατήσει;
Ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει;
O πόλεμος τελειώνει αλλά μαζί του μπορεί να τελειώσουν τα πάντα…

 

 

Να θυμίσουμε ότι η δημιουργός,πρόσφατα κατάφερε να εκδώσει,μέσω crowdfunding το έργο της MONSIEUR CHARLATAN...!

 

 

Αφιέρωμα στην Αγγελική Σαλαμαλίκη

 

 

:beer:

 

Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους Βασιλεύς των Κόμικς & albertus magnus.

 • Like 25
Link to comment
Share on other sites

Το πήρα στο ComicDom :)  Όμορφη έκδοση. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο το οποίο όπως λες Indian είναι εκφραστικότατο. Το διάβασα όλο σήμερα το πρωί μονορούφι. Όταν τελείωσε είπα "Θέλω και άλλοοο". Ενδιαφέρον και ο κόσμος που εκτυλίσσεται αλλά και οι δυνάμεις του Σκλάβου. Βέβαια, μου φάνηκε κάπως που σε κάποια σημεία τα λόγια είχαν μια πιο ελληνική καθημερινή γλώσσα αλλά οκ. Πολύ όμορφη αγορά που την ευχαριστήθηκα. 

 

Εννοείται πως πήρα και υπογραφή και σχεδιάκι ;) Το επόμενο τεύχος μου είπε η Αγγελική ότι θα προσπαθήσει να είναι στο AthenCons 3. 

 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να σκανάρει 1-2 σελίδες για να δούμε το σχέδιο;

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Το διάβασα χθες το βράδυ. Έφυγε και σε εμένα μονορούφι. Πολύ όμορφο αλλά νιώθω ότι "καταπιέζεται" στο μικρό format του τεύχους. Η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά πρέπει να διαβάσω 1-2 τεύχη ακόμα για να βγάλω εμπεριστατωμένη άποψη. Έχω την αίσθηση ότι η Σαλαμαλίκη προσπάθησε να κάνει αρκετά δύσκολα πράγματα σχεδιαστικά και εν μέρει τα καταφέρνει, αλλά σε 2-3 καρέ δεν πολυκαταλάβα τι ήθελε να απεικονίσει, ειδικά εκεί που "ξεπηδούσε" το πνεύμα ενός δράκου μέσα από ένα άλλο πλάσμα.

 

Γενικά θα την χαρακτηρίσω σαν μια πολύ καλή προσπάθεια, οι δύο "κακές" λέξεις που χρησιμοποιεί ίσως υποβιβάζουν τους διαλόγους σε κάτι πιο πεζό και καθημερινό. Πιστεύω ότι θα ταίριαζε κάτι πιο επικό. Από την άλλη μπορεί να γερνάω και να γίνομαι πιο συντηρητικός  :lol:  :lol:  :lol:

 

7/10 από εμένα....

 • Like 17
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

:wow:  :clap2:

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο! Εντυπωσιακό σχέδιο με ωραία χρώματα, φαίνεται πολύ δουλεμένο και ποιοτικό. Απόλαυσα τις στολές τους. Σεναριακά δεν χαραμίζεται σελίδα και μπαίνει γρήγορα στο ψητό. Δράση και πρόοδος της υπόθεσης με πολύ γρήγορο ρυθμό. Απλό μεν το setting, αλλά το πόσο θα αναπτυχθεί εξαρτάται από την ίδια. Περιμένω πως και πως το επόμενο.

(αγοράστε το)

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Αρκετά γρήγορο ανάγνωσμα,αλλά με λεπτομερές σενάριο και πανέξυπνη υπόθεση...!

 

Μου άρεσε το όλο σκηνικό με τους Αλχημιστές,τους Κανιβάλους και τους Γουίβεριν...!Δίνεται μία ατμόσφαιρα εποχής "Sword and Sorcery",ενώ η δημιουργός δεν βασίζεται εξολοκλήρου σε αιματηρές μάχες (που φυσικά αυτές είναι το δυνατό σημείο),αλλά και σε ιδανικά,όπως η τιμή και η φιλία...!Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και πιο πάνω,μέσα σε ελάχιστες σελίδες έχει στηθεί ένα μεγάλο μέρος του μύθου και το σενάριο δεν πλατειάζει ούτε σε ένα καρέ...!Οι βίαιες σκηνές μου έβγαλαν μία όμορφη ένταση,ενώ το φινάλε του πρώτου τεύχους,αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια...!

 

Εικαστικά ήταν εξαιρετικό...!Είχε ωραίους και ζωντανούς χρωματισμούς και εφέ που κρατούσαν τον αναγνώστη στα επίμαχα καρέ για περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο...!Το μόνο πρόβλημα για εμένα ήταν ότι ορισμένα καρέ ήταν τόσο φανταχτερά και φορτωμένα,που δυσκολεύτηκα να εντοπίσω με την πρώτη τι απεικόνιζαν...!

 

 

:beer:

Edited by Indian
 • Like 14
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το βρήκα μετριοτατο.

 

Το σχέδιο είναι μεν καλό αλλά προσπαθεί να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα να το μπλέκει και να μη γίνεται κατανοητό. Η χρωματική παλέτα είναι κακη για τέτοιο κόμικ αν και καταλαβαίνω τους λόγους που την επέλεξε.

Η γλωσσα και οι βρισιές ξενίζουν αφού το υπόλοιπο ύφος του κόμικ δεν ταιριάζει.

Η υπόθεση φαίνεται να είναι αδύναμη και τετριμμένη τουλάχιστον για την ώρα και για τα δικά μου τα μυαλά και δεν θα έπρεπε να μπει σε μάχες αλλά σε story. Άκυρο και το cliffhanger αφού έχουν περάσει 20 σελίδες κόμικ όλες και όλες, ένταση δεν έχει χτίσει και η συνέχεια θα έρθει σε 6 μήνες.

 

Τέλος με ενοχλει παρά πολύ πως οι "ήχοι" έχουν περαστεί με γραμματοσειρά (με sans serif κιολας) και όχι με σχέδιο η έστω με μια άλλη πιο handwriting ενώ με ενοχλούν, λιγότερο, και τα τετράγωνα μπαλονάκια.

 

Καλή προσπάθεια παρόλα αυτα.

Edited by totally_wired
 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Ετυχε και το ξαναδιαβασα χθες το βραδυ. Γραφω ετυχε γιατι σπανια ξαναδιαβαζω το ιδιο κομικ.

 

Η συνολικη μου εκτιμηση ειναι οτι προσπαθησε,πολυ εντονα, να εντυπωσιασει. Φαινεται ξεκαθαρα οτι "το εχει", αλλα μερικες φορες τα τοσο γεματα και λαμπερα πανελ, ζοριζουν αντι να εξυπηρετουν την αναγνωση.

 

Θα ξαναπω παντως και εγω οτι ειναι αρκετα καλη δουλεια.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι ξεκάθαρο πως προσπάθησε να εντυπωσιάσει γιατί ξέρει πως το έχει το σχέδιο  Είναι ιδιαίτερο, έχει και στοιχεία από πολλές σχολές και γι' αυτό πρέπει να αρέσει και σε αρκετό κόσμο.

 

Εγώ λέω πως είναι καλή προσπάθεια, αλλά για τους λόγους που είπα (παλέτα, ήχοι, υπόθεση και δομή), δεν μου άρεσε.

 

 

Ετυχε και το ξαναδιαβασα χθες το βραδυ. Γραφω ετυχε γιατι σπανια ξαναδιαβαζω το ιδιο κομικ.

Η συνολικη μου εκτιμηση ειναι οτι προσπαθησε,πολυ εντονα, να εντυπωσιασει. Φαινεται ξεκαθαρα οτι "το εχει", αλλα μερικες φορες τα τοσο γεματα και λαμπερα πανελ, ζοριζουν αντι να εξυπηρετουν την αναγνωση.

Θα ξαναπω παντως και εγω οτι ειναι αρκετα καλη δουλεια.

Edited by totally_wired
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

To πήρα και το διάβασα κιόλας. Δεν μπορώ να το κρίνω γιατί είναι προφανές ότι απλά είναι το στήσιμο μίας ιστορίας και ενός κόσμου. Θα φανεί στο μέλλον που θα το πάει, αλλά μου αρέσει να υπάρχουν κόμικ σειρές στην Ελλάδα και αυτή είναι μία υποσχόμενη. Ο κόσμος για τους φίλους του fantasy είναι αρκετά ενδιαφέρον, το δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης βέβαια (ο χρυσός, τα χρυσά δεσμά, ο πυρετός του χρυσού κλπ) είναι αρκετά γεμάτο από κλισέ. Αλλά το σχέδιο είναι αρτιότατο και αυτό σημαίνει ότι μας αρκεί η υπόθεση να μην ενοχλεί. Και δεν ενοχλεί.

 

Ελπίζω να μακροημερεύσει και να βελτιώνεται όπως επίσης ελπίζω αυτό τουλάχιστον που βγαίνει σε φορμάτ αμερικάνικου τεύχους από ongoing series να έχει μία ικανοποιητική συχνότητα τουτέστιν 2 τεύχη το χρόνο (συντομότερα δεν ελπίζω - δεν είμαστε ΗΠΑ με άλλο συγγραφέα, άλλο ινκερ, άλλο κολοριστ, λετερερ κλπ) ώστε να κρατάνε και κοινό ή να δημιουργούνε κοινό που τα περιμένει.

 

Περνάει το πρώτο τεστ περιμένουμε συνέχεια.

 • Like 17
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Για αρχή: 28σελίδες για 4,5 ευρώ μου κακοφαίνεται. Ναι το χαρτί είναι χοντρό και τα χρώματα ωραία αλλά οι σελίδες λίγες. Το πήρα στα 3 και-κάτι-ψιλά από public (ταιριαστή τιμή πιστεύω)

Το σχέδιο καλό και ταιριαστό για fantasy το σενάριο οκ, αλλά με άφησε στη μέση. Περιμένω κι άλλο!

 

Μπράβο για την ελληνική προσπάθεια, θα την στηρίξω γιατί αυτό που διάβασα (και είδα) μου άρεσε! :best:

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Το σχέδιο της Αγγελικής είναι πραγματικά συγκλονιστικό. :awesome:

 

Ειδικά στη συγκεκριμένη δουλειά υπερτερούν χρωματικά οι τόνοι του μωβ και όπως καταλαβαίνετε ήταν για μένα μονόδρομος :love4:

 

Ο νέος κόσμος στον οποίο μας εισάγει η δημιουργός, Αλχημιστές vs Κανίβαλοι και οι Γουίβεριν ως εξισορροπιστική δύναμη, υπόσχεται πολλές μελλοντικές και αμφίρροπες περιπέτειες.

 

Οι διάλογοι όντως λιγοστοί, αφού το σχέδιο μιλάει από μόνο του. Πραγματικά και εγώ θα προτιμούσα να έλειπαν οι όποιες βρισιές, γιατί δε μου πρόσθεσαν κάτι στην ατμόσφαιρα, μάλλον με ξένισαν περισσότερο και μου φαίνεται πως υποβίβασαν κάπως και το τελικό σύνολο. Χωρίς αυτές άνετα θα το έδινα και σε παιδί να το διαβάσει/θαυμάσει.

 

Ήταν τόσο ευχάριστο οπτικά αλλά και ενδιαφέρον ως προς το πού το πάει που μου φάνηκε πως τελείωσε πολύ νωρίτερα απ' όσο θα ήθελα. Άνετα διάβαζα το διπλάσιο για αρχή, ίσως και ακόμα περισσότερο :)

 

Η τιμή του εκδότη είναι 4,5€ και τη βρίσκω αρκετά υψηλή μιας και πρόκειται για μια ένα κόμικ που διαβάζεται σε λίγα λεπτά. Ευτυχώς στην Πρωτοπορία θα το βρείτε με 2,70€ πράγμα που το κάνει σίγουρα πιο θελκτικό για τη συλλογή σας :yes:

 

Ορίστε και ένα δισέλιδο αντιπροσωπευτικό δείγμα που σίγουρα θα σας πείσει :)

 

 

post-31933-0-93431400-1498394733_thumb.jpg

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Τίτλος Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ  Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ

Ημερ.εκδοσης 20-Απριλίου -2018

Σελίδες 40

ΙSBN  978-618-5116-53-8

Ονομαστική τιμή  5,50

Η Σαλαμαλίκη το κατέχει το ''άθλημα'' και το αποδεικνυει στο δεύτερο άλμπουμ της σειράς.

 

ΚΑΛΗ :gnews:ΑΝΑΓΝΩΣΗ 

Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.

 

 • Like 11
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ξεκινησω λεγοντας οτι η Αγγελικη ειναι, συνολικα,  η καλυτερη Ελληνιδα σχεδιαστρια και το λεω μετα λογου γνωσεως. Τα πραγματα που κανει δεν τα εχω ξαναδει απο κανεναν αλλο, η σκηνοθεσια της ειναι ευρηματικη, χρησιμοποιει τεχνικες απο πολες διαφορετικες σχολες, η αφηγηματικη της ροη ειναι υποδειγματικη. Πραγματικα εντυπωσιαζομαι με καθε καινουρια της δουλεια!!!!

 

Στα του Αλχημιστη τωρα. Το διαβασα αφου ξαναδιαβασα το Σκλαβο, μιας και εχει περασει ενας χρονος και δεν θυμομουν πολλα απο το σεναριο. Πραγματικσ δεν βρηκα κατι αρνητικο. Η ιστορια δεν ειναι τρελά πρωτοτυπη, αλλα μας δινει περισσοτερες πληροφοριες για τον αρκετα ενδιαφεροντα κσομο που εχει φτιαξει. Η δραση εξελισεται ομαλα, χωρις να κανει καμια κοιλια, και κυριοτερο, χωρις καμια σεναριακη ευκολια. Βαζει αρκετη δραση και την διανθιζει με μικρες σκηνες στις οποιες γνωριζουμε περισσοτερα για τους χαρακτηρες και τα κινητρα τους.

 

Σχεδιαστικα, ολα υπεροχα. Χρωματα, κινηση, σκηνες μαχης "ζωντανες" και πιστευτες. Μονο παραπονο, παλι υπαρχουν καποια εφε τα οποια ειναι λιγο δυδιακριτα για να τα καταλαβεις, σε μικροτερο βαθμο ομως απο οτι στο Σκλαβο. Σκεφτομαι οτι πιθανον, η οπτικη της αντιληψη, να ειναι πιο προχωρημενη απο οτι ειναι τουλαχιστον η δικη μου.

 

Δεν εχω ξαναγραψει τετοιους διθυραμβους για αλλο ελληνικο κομικ, ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος. Και ενω ειμαι αναγνωστης που δινει περισσοτερη σημασια στο σεναριο απο οτι στο σχεδιο, εδω με συνεπαιρνει το σχεδιο και δεν δινω τοσο βαση στο ωραιο, αλλα οχι κατι ανεπαναληπτο, σεναριο.

 

Μια παρακληση και μια προτροπη. Η εκδοτικη πρεπει οπωσδηποτε να μεγαλωσει το μεγεθος και να το παει στο Α4. Σημερα ομως και οχι αυριο. Και η προτροπη ειναι να ασχοληθει η δημιουργος full time με το σχεδιο. Αν το κανει, δεν νομιζω να σχεδιαζει για ελληνικες εταιρειες για πολυ καιρο ακομα.

 

9/10 με αστερακια, θαυμαστικα και οτι αλλο υπαρχει. Παρτε το οπωσδηποτε!

 • Like 14
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Η Μητρόπολη του Χρυσού συνεχίζει στο δεύτερο τεύχος της ιδανικά. Η δράση μεταφέρεται μέσα στο παλάτι,όπου θα γνωρίσουμε κι άλλους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και θα μείνουμε έκπληκτοι από τις ανατροπές. Πρόκειται για πολύ προσεγμένο σενάριο,που κι εδώ δεν πλατειάζει στο ελάχιστο και μας αφήνει με ένα φινάλε που μας κάνει να αδημονούμε για το τρίτο μέρος. 

 

Κι αν η δημιουργός του κόμικ βγάζει δύναμη στο σενάριο,το σχέδιό της είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού. :respect:  Τόσο η περιγραφή των χαρακτήρων,όσο και το background είναι απίστευτα δοσμένα,το ίδιο και οι ζωντανές σκηνές μάχης. Κι εννοείται τα χρώματα μάς αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. :wow: 

 

Η έκδοση κυμαίνεται στα επίπεδα του πρώτου τεύχους. Οι σελίδες έχουν αυξηθεί,αλλά και πάλι τις βρήκα τρομερά λίγες για μία τέτοια δουλειά. :P Γενικά θα ήθελα πολύ να έβλεπα την ιστορία αυτή ολοκληρωμένη σε ένα graphic novel. :pray:

 

 

:beer: 

 • Like 6
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

 Ξαναδιάβασα το #1 και συνέχισα με το #2. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, πολύ καλό σχέδιο και σενάριο!

Αυτό που με ψιλοχαλάει πλέον είναι η συχνότητα έκδοσης. Πάλι θα κάνει κανά χρόνο για να βγει? Ξεκίνησε το 2017, φτάσαμε στο 2018. Το #3 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019? Ελπίζω συντομότερα...

Επίσης η τιμή συνεχίζει και τσιμπάει αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι εκπτώσεις (Πρωτοπορία, Public κτλ.)

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Λοιπόν διάβασα ξανά το 1ο, το 2ο δεν το είχα διαβάσει και το διάβασα και περιμένω το 3ο με αγωνία.

 

Βλέπω τελικά πως το κόμικ έχει αρκετό βάθος το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό διαβάζοντας μόνο το 1ο αλλά υπάρχουν κάποια δυνατά σημεία στο 1ο τεύχος που δεν τους είχα δώσει προσοχή. :update:

 

 

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Τευχος 3 εξωφυλλα. Στοιχεια: σελ 52, τιμη 6,50,   isbn  978-618-5116-68-2

 

Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.

 

 

 • Like 5
 • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πήρα στο the con 5 το πρώτο τεύχος της σάγκα "Μητρόπολη του Χρυσού". Επιτέλους μετά από χρόνια διαβάζω ξανά παλιό κλασικό epic fantasy από Ελληνίδα δημιουργό. Δεν βιάζεται, δεν σε μπουκώνει με πληροφορία αλλά δεν στην στερεί, το διαβάζεις νεράκι και θέλεις να πιάσεις άμεσα το επόμενο. Μπράβο στην Αγγελική που δεν προσπάθησε να γράψει τον επόμενο άρχοντα σαν κάτι άλλους και εν τέλει τα κατάφερε πολύ καλύτερα. Γλύτωσε άνετα το κλασικό παράπονο των φαντασάδων σχετικά με την τρόπο που γίνεται η κοσμοπλασία σε κάθε αρχή νέου fantasy σύμπαντος, ακόμα και στις τόσες λίγες σελίδες. 

Σίγουρες αγορές τα επόμενα τεύχη. Μετά και το Σαρλατάν αρχίζω να σιγουρεύομαι πως η Σαλαμαλίκη ήρθε για να μείνει στο ελληνικό κόμικ. Και ευτυχώς. Highlight του τεύχους η σελίδα όπου το Γουίβερν μεταμορφώνεται και ξερνάει φωτιά. Το διπλό καρέ με τους κανίβαλους που τρέχουν να σωθούν και αμέσως μετά εξαϋλώνονται από την φωτιά είναι άψογα στημένο και σχεδιασμένο. :clap2: 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Παρολο που έβαλα το τρίτο εξώφυλλο παραδόξως δεν είχα γράψει την κριτική μου. Το 1ο και 2ο τεύχος αγοράστηκαν και διαβάστηκαν πέρυσι ενώ το 3ο αγοράστηκε φέτος και διαβάστηκε σήμερα (μαζί ξαναδιάβασα και τα άλλα 2 να τα θυμηθώ). Ενα αρκετά καλό κόμικ κατά την άποψη μου και σενάριο και σε σχέδιο. Είμαι και φίλος του fantasy οπότε μου αρέσουν τέτοιες δουλειές. Εδώ η σαλαμαλικη έστησε ωραία τον κόσμο και μας παρέδωσε ένα αξιοπρεπές σενάριο με τις απαραίτητες ανατροπές και κλισέ βεβαίως. Το σχέδιο δυνατό και οι χρωματισμοί ωραίοι. Μονή ένσταση ότι σε μερικά καρέ με μπερδευε λίγο. Γενικά μια καλή δουλειά με μόνα αρνητικά τη μεγάλη αναμονή ανάμεσα στα τεύχη αλλά και λίγο την τιμή που στο 1ο τεύχος ειδικά που ήταν μικρότερο μου φάνηκε αλμυρή. 

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

MHTROPOLIXRYSOU_0004.jpg   MHTROPOLIXRYSOU_0004z.jpg 

 

Μόλις κυκλοφόρησε το 4ο και τελευταίο τεύχος της σειράς με όνομα "ΑΜΑΛΓΑΜΑ".

 

:beer5:

 • Like 7
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Αφου παρελαβα το 4ο τευχος ξεθαψα και τα προηγουμενα και τα διαβασα ξανα ολα μαζι. Μια καλη δουλιτσα γενικα με ενα ομορφο σχεδιο (ισως λιγο μπερδεμενο σε καποια σημεια). Το σεναριο μετριο με καποια γνωστα κλισε του φαντασυ. Το τελος δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε ομως.  Παντως γενικα μια αξιοπρεπης προσπαθεια.

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.