Μετάβαση στο περιεχόμενο

aprositos

Members
  • Περιεχόμενο

    317
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

aprositos τελευταία νίκη Ιανουαρίου 23 2013

aprositos είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος aprositos

  • Γενέθλια 11/30/1964

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΑΘΗΝΑΙ
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2879 προβολές προφίλ

aprositos's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

3.1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η ιστορία με το ερωτηματικό και τίτλο "Τα Βαμπίρ" είναι η "By the Dawn's Early Light του Jack Kamen σε σενάριο Al Feldstein που μπήκε στο "TALES FROM THE CRYPT #26 της Gemstone, 1994
  2. Ο Fujitani γεννήθηκε το 1921, σπούδασε τέχνη στη Νέα Υόρκη, και σχεδίασε κόμικς για αρκετούς μικρούς εκδότες της πόλης του στις αρχές της δεκαετίας του 1940. Μερικοί από τους εκδότες του περιλαμβάνουν τους Avon, Dell Comics, Harvey Comics, Lev Gleason Publications και άλλους. Επίσης εικονογράφησε άρθρα περιοδικών και ήταν αφανής συγγραφέας σε πολλές σειρές κόμικς, συμπεριλαμβανομένου του Flash Gordon. Στη δεκαετία του 1960, βοήθησε στη δημιουργία των κόμικ-στριπ Doctor Solar και Man of the Atom.Στη δεκαετία του 1990, σχεδίαζε τον Rip Kirby.Το 2005, έλαβε το βραβείο Inkpot στο San Diego Comic-Con. Το Eerie ήταν το πρώτο κόμικς τρόμου με πρωτότυπο περιεχόμενο και κυκλοφόρησε το 1947 από την Avon Periodicals. Η δημιουργική του ομάδα περιελάμβανε (μεταξύ άλλων) τον Joe Kubert τον Fred Kida και τον Bob Fujitani. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2020 έφυγε κι ο τελευταίος από αυτή την ομάδα που δημιούργησε το είδος. Το ιστορικό εξώφυλλο που επισυνάπτω καθώς και η πρώτη ιστορία του τεύχους πιστώνεται στον ίδιο τον Bob Fujitani, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην αλληλογραφία που είχε με τον Michael T. Gilbert στις 19 Μαΐου 2016.
  3. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον πρωτότυπο τίτλο της συγκεκριμένης ιστορίας;
  4. aprositos

    MORDILLO GUILLERMO [ (1932 - 2019) ]

    Σπάνιο μονοσέλιδο στριπ του Mordillo με διαλόγους!
  5. aprositos

    Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

    Το είδα σήμερα σε αγγελία στα 10 ευρώ σε καλή κατάσταση.
  6. Δεν ήταν τυχαία η πρόσθεση νέων σκύλων στο προηγούμενο ποστ μιας και χτες ήταν η National Dog Day! ''Ενα αστείο μονοσέλιδο λοιπόν και σήμερα με την Lassie από το 1952:
  7. Κάποιες νέες προσθήκες από κάποια παλιά κόμικς που συνάντησα σήμερα:: Rang-a-Tang-Edd Ashe (1939) Measles-Bill MacLean (1953) K-9 Helen King or Allan Ullmer (1941/1944)
  8. Παιδια η panini μας πήρε χαμπάρι.Πριν συμπληρώσουμε τον Mickey, θα έρθει μάλλον καπάκι κι ο Donald!
  9. aprositos

    PUBLIC

    Νομίζω ότι το πρόλαβα. Ευχαριστώ φίλε kotle. Τώρα έχω να το περιμένω μαζί με το Judgment Day And Other Stories που πρόλαβα τελευταία στιγμή!
  10. Για όποιον θέλει να διαβάσει την ιστορία στα ελληνικά μόλις την ανέβασα εδώ:
  11. aprositos

    ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΚΟΠΑΔΙ

    Το ΤΥΦΛΟ ΚΟΠΑΔΙ υπάρχει εδώ:
  12. Είχα φτιάξει ένα αρχείο παλιότερα με τα ελληνικά κείμενα που πρόσθεσα σε γαλλικό σκαν και το έχω ανεβάσει εδώ
  13. Να σημειώσω εδώ ότι και ο μεγάλος Segar δυο χρόνια αργότερα από την έκδοση του Tintin au Congo βάζει τον Wimpy να ζητάει από τον Popeye εργαλεία από την κουζίνα ώστε να σφάξει ολόκληρη αγαθή αγελάδα και να την φάει μόνος του στον τόπο της σφαγής. Η χειτοκίνητη μηχανή του κιμά άφησε άκοπη μόνο την ουρά! Τα ποδαράκια τα ακούμπησε δίπλα ίσως για να τα κάνει σε δεύτερο χρόνο πατσά. Το κεφάλι με την γλωσσίτσα 'εξω το άφησε δεμένο στον στύλο.
  14. aprositos

    ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

    Καλησπέρα, Στο greekcomics.gr έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα και προσπαθώ να διαβάζω όσο γίνεται περισσότερα. Το "ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ" αν το θέλεις στο ανεβάζω κάπου αλλά νομίζω πως αν κατεβάσεις την αρχειάρα του The_Sandman με ότι έχει κυκλοφορήσει ο Andrea Pazienza στα ελληνικά δεν θα θέλεις τίποτα άλλο! https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/35851-andrea-pazienza/&tab=comments#comment-469450
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.