Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cassidy

Members
  • Περιεχόμενο

    245
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Cassidy τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 17 2017

Cassidy είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Cassidy

  • Γενέθλια 11/30/2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    ΑΘΗΝΑ
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4089 προβολές προφίλ

Cassidy's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

3.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ξέχασα να αναφέρω ότι η αρχή έγινε με το Bone. Είχε καιρό να το διαβάσει και χθες τράβηξε ένα τόμο από την βιβλιοθήκη πριν κοιμηθεί το βράδυ. Όταν ήταν 6 του διάβασα εγώ τον πρώτο τόμο και τους υπόλοιπους 8 τους διάβασε μόνος του σε χρόνο ρεκόρ. Τα συγκεκριμένα του είπα να τα προσέξει και σχετικά το έκανε. Έκτοτε έπαιρνε συνέχεια κάποιον τόμο και διάβαζε αποσπάσματα που του άρεσαν. Γενικά με το Bone και Λουκυ Λουκ/Ρανταπλαν έχει ασχοληθεί πολύ...
  2. Ο δικός μου (8 ετών σήμερα, θα πάει Τρίτη) μεγαλώνει σε ένα σπίτι γεμάτο με κόμικ και βλέπει εμένα να διαβάζω κάτι κάθε μέρα. Έμαθε να μην ακουμπάει τα πράγματά μου χωρίς πρόβλημα από μωρό. Βλέπει ταινίες pixar από μικρός και όταν τελείωσε την πρώτη δημοτικού του έδωσα δικά του διάφορα κόμιξ. Λουκυ Λουκ , Αστερίξ , λίγα Disney , Ποπάυ και κάποια Garfield. Σαν πείραμα πέτυχε γιατί τα διάβαζε καθημερινά ,ιδιαίτερα τα τεύχη που του άρεσαν Λουκυ Λουκ , Garfield, βελτίωσε την ικανότητα του στην ανάγνωση και βασικά διασκέδασε. Τα disney δεν τα γουστάρει προς το παρόν και γενικά δεν έχει προχωρήσει σε κάτι άλλο. Την σημερινή εποχή πάντως δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν γιατί τα παιδιά είναι δοσμένα στα κινητά , tablet ,youtube κτλ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που διαβάζει κόμικς , αν και πιστεύω ότι όσο μεγαλώνει θα το μειώνει. Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να του διαβάζω βιβλίο πριν κοιμηθεί (Ή ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετά , Χόμπιτ,) και βλέπουμε... Πάντως δεν θέλει πίεση , ας δίνουμε το παράδειγμα ότι υπάρχουν και άλλα διασκεδαστικά πράγματα εκτός από τις οθόνες και αυτά θα διαλέξουν.
  3. Να το πάρετε. Μπράβο στον Soloup.
  4. Cassidy

    ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ

    Από τις καλύτερες κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς για εμένα. Έχει τα φόντα να γίνει και τηλεοπτική επιτυχία. https://comicbookroundup.com/comic-books/reviews/image-comics/the-magic-order
  5. Cassidy

    AthensCon 2019

    Να σας πω και εγώ την εμπειρία που είχα με τον Gibbons, ο οποίος είναι όντως φοβερός τύπος αλλά με έκανε να έχω κατάθλιψη για κάνα δυο μέρες. Το Σάββατο το πρωί δεύτερος στην σειρά λέω στον Gibbons: Το ξέρω ότι δηλώσατε ότι δεν θα κάνετε κανένα σχέδιο στο con (γενικά είναι ελάχιστες οι φορές που θα κάνει κάτι) αλλά αφήστε με να προσπαθήσω. Από την ώρα που ανακοίνωθηκε το όνομα σας μαζεύω χρήματα για ένα σχέδιο. Έχω στη τσάντα μου.... €. Κοιτάει την γυναίκα του και μου λέει. Τι έχεις στο μυαλό σου? Κάνω τη μαλάκια και του λέω Watchmen με όλους τους χαρακτήρες. Τον βλέπω που αλλάζει διάθεση, του λέω ίσως μόνο έναν Rorschach. . . Ναι θα μπορούσα να σου κάνω κάτι μικρό αλλά δεν θα σου πάρω τόσα χρήματα. Του λέω ότι ότι φτιάξει θα καδραριστει και δεν πρόκειται να πωληθεί όσο ζω. Τώρα έχει ουρά έλα αύριο και θα το σκεφτώ. Είσαι πολύ πειστικός να ξέρεις. Τρελές ελπίδες εγώ... Την Κυριακή με το που με βλέπει μου λέει ότι το σκέφτηκε και δεν θα κάνει ούτε commission ούτε απλό σχέδιο. Μου ζήτησε συγνώμη κτλ. Του δίνω τα 2 πρώτα τεύχη Watchmen ( έπρεπε να φέρω και τα 12) και κάνα 2 αλλά πράγματα για υπογραφή και κάνω να φύγω, εμφανώς συντετριμενος. Στο μισό μέτρο με σταματάει, η γυναίκα του ανοίγει μια τσάντα και μου προσφέρει 1 limited print Watchmen στα 30€. Λογικά αυτό που ανέφερε η ταμπέλα που είχε στο τραπέζι του ως εξαντλημένο με τιμή 50€. Του λέω ότι δυστυχώς δεν συλλέγω prints τον ευχαριστώ και φεύγω. Μπορεί να με ξενέρωσε αλλά ο τύπος είναι respect. Δεν μπορώ να αποφύγω να σκέφτομαι εναλλακτικά σενάρια στα οποία τελικά θα σχεδίαζε κάτι. Κυρίως αν ήταν άλλη η στιγμή της πρώτης επαφής. Next time κύριε Gibbons!
  6. Βασικά το Bad Weekend είναι τα τεύχη 2-3 με κάποιες λίγες νέες σελίδες της νέας ongoing σειράς Criminal. Νομίζω ότι δεν έχει και πολύ νόημα να αγοραστεί μόνο του. Και το νέο Criminal είναι απολαυστικό και must read όπως τα προηγούμενα.
  7. Θα τα πάρω εγώ για τον μικρό... Θα σου στείλω πμ για συνάντηση.
  8. Κατοχυρώνεται στον christs . Όποτε θέλεις στείλε μου πμ για να κανονίσουμε.
  9. Ο ΒΙΟΣ & Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ, Τα Χαμένα Επεισόδια 20€ Άριστη κατάσταση . Βασικά αδιάβαστο στη ζελατίνα του.
  10. Και εγώ τα πήρα τα 2 πρώτα και μετά πολύ επιλεκτικά γιατί τα κλασικά τα έχω και τα υπόλοιπα δεν νομίζω να θέλω να τα έχω. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάτι που δεν το ξέρω ίσως το κατεβάσω και αν μου αρέσει αρκετά να αγοράσω τον τόμο. Σχέση ποιότητας τιμής είναι όντως πολύ καλή. Στην Αγγλία η Συλλογή βγήκε 2 φορές μέχρι τώρα. Δείτε τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο eshop της Hachette. marvel-ultimate-graphic-novels-collection-2016 marvel-ultimate-graphic-novels-2012 Αρκετά τεύχη δείχνουν εξαντλημένα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει συλλεκτικά , εδώ όμως με την χαζομάρα που μας δέρνει και εφόσον υπάρχουν άτομα που συλλέγουν και διαβάζουν κάτι μόνο σε Ελληνικές εκδόσεις ποτέ δεν ξέρεις. Φυσικά αν ήμουν Άγγλος δεν θα την ακούμπαγα θα προτιμούσα να αγοράσω original marvel εκδόσεις. Εδώ που η γλώσσα είναι διαφορετική ok. Τώρα να τα πάρεις όλα για να είναι ωραία στην βιβλιοθήκη είναι μία άποψη κατανοητή αλλά πολύ μακριά από την λογική ως αναγνώστη και συλλέκτη. Ο Dell Otto πάντως είναι αγαπημένος cover artist. Πάντως Hachette θα ξαναστείλει αρκετούς στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα και πολλοί θα διαβάσουν για πρώτη φορά αξιόλογα marvel comic.
  11. Βγήκαν τα πρώτα ονόματα για το 2020. https://lccaf.com/guests/ Υπάρχει κάποιος (Clowes) για τον οποίο καίγομαι υπερβολικά να πάρω 1 σχέδιο.... Είναι χρόνια εκτός των con και σχεδόν ποτέ δεν σχεδιάζει ή κάνει commissions. Ίσως τώρα που θα πάει εκεί κάνει τίποτα, ειδικά αν αποφάσισε να βγάλει κανένα έξτρα φράγκο.... Επίσης νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει και στην Θεσσαλονίκη. @ikarukani αν πας και του χρόνου θα σου φορτωθώ.... Γιατί εγώ δεν νομίζω να μπορέσω.
  12. Cassidy

    BATMAN: YEAR ONE - H ΑΡΧΗ

    Ναι .Σιγά τί είναι? 20 σελιδούλες το τεύχος... Χωρίς πλάκα τώρα το Νο 1 και τα origin εμένα μου αρέσουν.
  13. Cassidy

    BATMAN: YEAR ONE - H ΑΡΧΗ

    Για το Year One απλά να πω ότι είναι και για εμένα αγαπημένο comic και αυτό οφείλεται τουλάχιστον κατά 50% στον Μazzucchelli. @Laz33MS Για Batman σου προτείνω ανεπιφύλακτα και το Black Mirror Για τον Daredevil σου προτείνω να διαβάσεις το 1ο τεύχος (από τα πιο ωραία silver age no 1) του 1963 και μετά τα 168-233 και όλο το V2 1-120 (μετά το τεύχος 380 ξεκίνησε η αρίθμηση από την αρχή) έτσι όπως τα είχα βάλει στη λίστα με τα αγαπημένα μου. Eπίσης τα Daredevil: The Man Without Fear Daredevil: Yellow είναι πολύ ωραία origin stories. Sorry αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω με Ελληνικές εκδόσεις γιατί δεν τις παρακολουθώ. Η φωτογραφία που έχεις βάλει πάντως δεν είναι origin , είναι μάλλον τα τεύχη 168-181.
  14. Στα ακριβά και σε αυτά γενικά που έχουν μεγάλη σημασία για εμένα βάζω το λεγόμενο μουσειακό τζάμι ( Clear Colour Plus UV 92 ) . Η διαφορά με το κανονικό είναι τεράστια και στην προστασία και στο ότι δεν γυαλίζει και βλέπεις το έργο καθαρά. Σαν τιμή υπολόγισε 30€ παραπάνω η κορνίζα περίπου. Βασικά εγώ πήρα 1 φύλλο και έβγαλα μέχρι στιγμής 5 κάδρα και μου έχει μείνει για 1-2 ακόμα. Συνεργάζομαι με μία κορνιζοποιό στην περιοχή μου. Φυσικά όταν πήγα πέρυσι πρώτη φορά δεν ήξερε πολλά για το λεγόμενο conservation framing αλλά την είδα τυπική και προσεκτική, έτσι παράγγειλα εγώ υλικά (τζάμι ,αντιόξινη κόλλα και ταινία) και μου τα έφτιαξε. Γενικά πάρε τηλ στο χαρτόνι. Ο τύπος που το έχει είναι γνώστης και θα σου προτείνει και κορνιζοποιό αν θέλεις. Το Agent Graves που βλέπεις πιο πάνω είναι σε κορνίζα ικεα τον 6€. Μια χαρά δείχνει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.