Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  30298
  • Group:  Members
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1897
  • Achievement Points:  1914
  • Days Won:  24
  • With Us For:  3999 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
15 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Τα φόρουμ μετά από κάθε έμμεση πληροφορία Τσιάρα :lol:

image.png

Ο Τσιαρας απάντησε ότι ένα το πέτυχα :lol: το κακό είναι ότι είναι μόνο 1, εγώ ήθελα να μπουν όλα αυτά :thinking: 

• Member ID:  35023
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1059
  • Achievement Points:  1111
  • Days Won:  1
  • With Us For:  2128 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
34 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

Ο Τσιαρας απάντησε ότι ένα το πέτυχα :lol: το κακό είναι ότι είναι μόνο 1, εγώ ήθελα να μπουν όλα αυτά :thinking: 

Αν ήταν να ποντάρω θα έλεγα το Blue. Μου φαίνεται ότι θα βάλουν έναν τόμο Spider-Man στο τέλος κάθε δεκάδας άρα είναι πιθανό να δούμε άλλους 4!

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Εγώ αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως επιβεβαιώνει το πολυπόθητo Death of the Stacys. Στο θέμα του Στρέιντζ, αφού επιβεβαίωσε τα 80s Secret Wars και 90s Avengers Forever, είπε "'Άντε καλά, περιμένετε και κάτι από Spidey... Αλλά αργεί ακόμα!". Στο σχόλιο του @nikolas12 που αράδιαζε τίτλους Σπάιντι με μέσα το Stacys, είπε πάλι ότι "κάτι θα κάνουμε για σένα". Σήμερα που έβαλα την εικόνα του στο μιμ σχεδόν στρατηγικά, μου λέει 1 το πέτυχες. Θα μου πείτε και τι τον εμποδίζει να έλεγε το Blue ρε Τσάκλα;

Το σκεπτικό μου:

1) Τον έχουμε δει να επιβεβαιώνει κυρίως ιστορίες προ 2000, που ξέρει ότι το αναγνωστικό κοινό εκτιμά περισσότερο. 

2) Τα 3 Spidey που είδαμε ως τώρα ήταν μετάφραση Χρήστος Κανελλόπουλος, άρα φαντάζομαι έχει καθιερωθεί στα Spidey και άρα αν εκδοθεί το Blue θα 'ναι δική του μετάφραση

3) Ο Τσιάρας έχει μεταφράσει ήδη 2 classics ιστορίες: Το Doctor Strange και το Birth of Ultron. Άρα φαντάζομαι εύκολα θα του έδωσαν πάλι το Death of Stacys που είναι επίσης classic (προ 1980 δηλαδή). 

Μακάρι να είμαι σωστός. Το Blue το θεωρώ δεδομένο ότι θα βγει εξάλλου. Το θέμα είναι αν θα δούμε και το Death of the Stacys. Εικάζω ότι στο 30 θα δούμε το Ultimate Spider-Man, στο 40 το Blue, στο 50 το Revelations & Until the Stars Turn Cold και στο 60 το Death of Stacys. :pray:

Επεξεργασία από Tsaklas

• Member ID:  35697
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1990 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Για το blue θα λέει μα το έβαλες και εσύ φάτσα κάρτα ενώ την Θεός σχωρέστιν εκει που την χαντακωσες που να την πιάσει εύκολα το μάτι και απο ό,τι διάβασα o nikolas12 έκτος τον άλλον spiderman τόμο τελευταία ανέφερε και κάτι από miles Morales αυτή την παράμετρο την προσπέρασες ντετέκτιβ Μπέκετ-tsakla πρέπει να εξετάζεις όλα τα στοιχεία για να φτάνεις στην λύση του μυστηρίου :thinking::D

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
56 λεπτά πριν, nikolas1503 είπε:

Για το blue θα λέει μα το έβαλες και εσύ φάτσα κάρτα ενώ την Θεός σχωρέστιν εκει που την χαντακωσες που να την πιάσει εύκολα το μάτι και απο ό,τι διάβασα o nikolas12 έκτος τον άλλον spiderman τόμο τελευταία ανέφερε και κάτι από miles Morales αυτή την παράμετρο την προσπέρασες ντετέκτιβ Μπέκετ-tsakla πρέπει να εξετάζεις όλα τα στοιχεία για να φτάνεις στην λύση του μυστηρίου :thinking::D

Ε δεν νομίζω να εννοεί Μοράλες, δύσκολα να χαραμίσουν έναν τόμο Spider Man εκεί, ήδη έχουν λιγοστούς ενώ είναι δημοφιλής ήρωας. Ξαναλέω το Blue είμαι σίγουρος πως θα βγει, απλά θέλω να ελπίζω ότι το μετέφρασε άλλος οπότε ο Τσιάρας δε θα αναφέρεται σ'αυτό.

• Member ID:  35114
  • Content Count:  725
  • Achievement Points:  725
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2116 Days
  • Last Seen:  

Πάντως σχετικά με το Planet Hulk,κρίμα που η Hatchette δεν έβαλε ή δεν μπόρεσε να βάλει την δεύτερη ιστορία του Giant Size Hulk 2006 (που λέγεται Banner War) στο πρώτο μέρος.Είναι δέκα σελίδες και απαντάει στο ερώτημα "Που χάθηκε αυτή η ψυχή ο Banner;".Δεν τον βλέπεις καθόλου παρά μόνο λίγο στο δεύτερο μέρος.Είναι canon κομμάτι της ιστορίας και το είδα σε πολλούς οδηγούς ανάγνωσης τευχών κόμικ για το Planet Hulk στο διαδίκτυο.

Σεναριογράφος ο Greg Pak και Σκιτσογράφος ο Aaron Lopresti κανονικά.

Είναι χρονολογικά μετά το Incredible Hulk (2000) #95 και πριν το Incredible Hulk  (2000) #96.

Link:

https://readcomiconline.to/Comic/Giant-Size-Hulk/Full?id=109481

Εντάξει,δεν είναι πολύ αναγκαίο αλλά μιας και είναι κανονικό κομμάτι της ιστορίας είπα να το αναφέρω.Αν με το που δείτε τον Banner ξαφνικά στο δεύτερο μέρος απορήσετε, τότε ξέρετε που να κοιτάξετε.

Επεξεργασία από TheMetalBat

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Να αναφέρουμε κι εδώ ότι στο τέλος του σημερινού τόμου New X-Men, αναφέρει ότι θα δούμε την συνέχεια στον τόμο 40 με το New X-Men: Αυτοκρατορική Εισβολή. Αν μέτρησα καλά κυκλοφορεί 12/3/2021. 

Όπως είπα, με παραξένεψε γιατί θεωρούσα σιγουράκι τον τόμο Σπάιντερμαν στο τέλος κάθε 10άδας. Όλο εκπλήξεις αυτή η Hachette. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

Ε δεν νομίζω να εννοεί Μοράλες, δύσκολα να χαραμίσουν έναν τόμο Spider Man εκεί, ήδη έχουν λιγοστούς ενώ είναι δημοφιλής ήρωας. Ξαναλέω το Blue είμαι σίγουρος πως θα βγει, απλά θέλω να ελπίζω ότι το μετέφρασε άλλος οπότε ο Τσιάρας δε θα αναφέρεται σ'αυτό.

Ότι έχουν χαραμίσει τόμους το έχουν κάνει ήδη αυτό ε δεν λέω ότι θα είναι στο 30 η 40 η 50 η 60 που είναι καθαρά ιστορία spiderman μπορεί να το βάλουν στο ενδιάμεσο μπορεί και καθόλου και για αυτό σκεφτόμουν να τον παραγγείλω από το εξωτερικό αλλά δεν μπορώ στο site  της hachette δεν στέλνουν πουθενά εκτος Αμερικής και ασε δε τα ακριβά μεταφορικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές η σχεδόν καθόλου και τέλος στο Ebay αυτός κάνει 16 και κάτι ενώ τα  blue και τα άλλα κάτω από 5 ευρώ 

Μακάρι να έχεις δίκιο τι να πω  σχετικά με τις μεταφράσεις τώρα που το λες δεν εχω παρατηρήσει ποτέ τους μεταφραστές στους τόμους 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, Tsaklas είπε:

Να αναφέρουμε κι εδώ ότι στο τέλος του σημερινού τόμου New X-Men, αναφέρει ότι θα δούμε την συνέχεια στον τόμο 40 με το New X-Men: Αυτοκρατορική Εισβολή. Αν μέτρησα καλά κυκλοφορεί 12/3/2021. 

Όπως είπα, με παραξένεψε γιατί θεωρούσα σιγουράκι τον τόμο Σπάιντερμαν στο τέλος κάθε 10άδας. Όλο εκπλήξεις αυτή η Hachette. 

Τίποτα δεν είναι δεδομένο τελικά πάει και αυτό το έχει ανεβάσει κάνεις που μπορούμε να το δούμε 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, nikolas1503 είπε:

Τίποτα δεν είναι δεδομένο τελικά πάει και αυτό το έχει ανεβάσει κάνεις που μπορούμε να το δούμε 

Το είπαν στο κεντρικό τόπικ.

4 λεπτά πριν, nikolas1503 είπε:

για αυτό σκεφτόμουν να τον παραγγείλω από το εξωτερικό αλλά δεν μπορώ στο site  της hachette δεν στέλνουν πουθενά εκτος Αμερικής και ασε δε τα ακριβά μεταφορικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές η σχεδόν καθόλου και τέλος στο Ebay αυτός κάνει 16 και κάτι ενώ τα  blue και τα άλλα κάτω από 5 ευρώ 

Εγώ θα σου έλεγα να συγκρατηθείς με τις ιστορίες Marvel μέχρι να τελειώσει η συλλογή για να αποφύγεις διπλές αγορές, όντως τίποτα δεν είναι σίγουρο, μόνο εικασίες κάνουμε.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, Tsaklas είπε:

Το είπαν στο κεντρικό τόπικ.

Εγώ θα σου έλεγα να συγκρατηθείς με τις ιστορίες Marvel μέχρι να τελειώσει η συλλογή για να αποφύγεις διπλές αγορές, όντως τίποτα δεν είναι σίγουρο, μόνο εικασίες κάνουμε.

Ναι θα ακολουθήσω την συμβουλή σού ειδικά μετά από αυτό που μάθαμε τώρα :boom:τι κεραμμυδα ήταν αυτή 

• Member ID:  32406
  • Topic Count:  88
  • Content Count:  3197
  • Achievement Points:  3242
  • Days Won:  119
  • With Us For:  2797 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έχετε προσέξει πάντως ο,τι θεωρίες ή προβλέψεις κάνουμε εδώ, λίγο αργότερα πέφτουν στο κενό;

Στην αρχή λέγαμε για το μοτίβο solo, solo, team:boom:.Μετά λέγαμε για τις επανεκδόσεις ότι μακάρι να μην δούμε πολλές, μέσα στην 25άδα έχουμε ήδη 5. Ύστερα ότι δεν πρόκειται να μπουν ιστορίες πριν το 2000, και εκεί έξω πέσαμε.

Και τέλος η θεωρία για τις 10άδες του Spider-Man, ξανά:boom:. Είναι σαν να μας διαβάζει κάποιος από τη Hachette και να λέει "Ώστε αυτά θέλετε;Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Εμείς θα τα κάνουμε όλα ανάποδα έτσι για να σας τη σπάσουμε" :lol:

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  671
  • Content Count:  4968
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2498 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 λεπτά πριν, hudson είπε:

Έχετε προσέξει πάντως ο,τι θεωρίες ή προβλέψεις κάνουμε εδώ, λίγο αργότερα πέφτουν στο κενό;

Στην αρχή λέγαμε για το μοτίβο solo, solo, team:boom:.Μετά λέγαμε για τις επανεκδόσεις ότι μακάρι να μην δούμε πολλές, μέσα στην 25άδα έχουμε ήδη 5. Ύστερα ότι δεν πρόκειται να μπουν ιστορίες πριν το 2000, και εκεί έξω πέσαμε.

Και τέλος η θεωρία για τις 10άδες του Spider-Man, ξανά:boom:. Είναι σαν να μας διαβάζει κάποιος από τη Hachette και να λέει "Ώστε αυτά θέλετε;Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Εμείς θα τα κάνουμε όλα ανάποδα έτσι για να σας τη σπάσουμε" :lol:

Νομίζω ότι το μοτίβο solo, solo, team είχε μία βάση στην αρχή και θα μπορούσε να υπάρχει σαν μοτίβο κυκλοφορίας. Τώρα αυτό του Spider-Man το θεωρώ ξεκάθαρα τυχαίο :) Πιστεύω πάντως πως οι υπεύθυνοι των εκδόσεων μας διαβάζουν, αλλά δε βασίζονται στις επιλογές ή τις επιθυμίες μας :) 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Για τις επανεκδόσεις εγώ πάντα το θεωρούσα δεδομένο ότι από υλικό της Anubis σίγουρα θα δούμε κάμποσα, μιας και είναι έτοιμη δουλειά και την διευκολύνει. Για την Οξύ είναι που ήμασταν κατηγορηματικοί όλοι αλλά μας την έσκασε ο τόμος του Κρέιβεν. 

Από εκεί και πέρα το solo solo team δεν το πίστεψα ποτέ από την άλλη και το θεωρούσα τυχαίο. Το Σπαιντερμαν για κάποιο λόγο το χα σίγουρο ότι βγαίνει ανά τέλος δεκάδας.

Όσο για το αν μας διαβάζουν, λογικά γνωρίζουν την ύπαρξή μας. Τώρα δεν ξέρω αν είναι και μέλη που απλά μας διαβάζουν ακόμα κρυφα, μην ξεχνάτε για να διαβάσει κανείς την 100+ σελίδα που έχουμε φτάσει τώρα πρέπει να ναι μέλος. 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
39 λεπτά πριν, hudson είπε:

Στο τέλος θα βάζουν ιστορίες από DC.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
33 λεπτά πριν, TheMetalBat είπε:

Στο τέλος θα βάζουν ιστορίες από DC.

Άμα βάλουν κι εκεί επανεκδόσεις από Anubis, θα τρελαθώ :lol:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, nikolas12 είπε:

Άμα βάλουν κι εκεί επανεκδόσεις από Anubis, θα τρελαθώ :lol:

Εκεί έχουμε και λιγότερους τίτλους να έχουν βγει στα ελληνικά. Φαντάσου να βγει η συλλογή της Eaglemoss για DC και να ξεκινήσει με Death of Superman και Batman and Son :lol:

• Member ID:  35689
  • Content Count:  34
  • Achievement Points:  34
  • With Us For:  1991 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά δεν υπάρχει μοτίβο και δεν υπήρχε ποτέ μοτίβο. Τσεκάρετε τις εκδοσεις της σειράς στο εξωτερικό και θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει πουθενά μοτίβο όπως και να το κοιτάξετε. Είναι θέμα του τι βολεύει τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε αυτό.

• Member ID:  4607
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  550
  • Achievement Points:  551
  • With Us For:  6390 Days
  • Last Seen:  

Τι έγινε τρολς? Δε θα διακοπεί τελικά η σειρά? Θα φτάσει σίγουρα μέχρι το 40?? :lol:

Και για να το σοβαρέψουμε, μάλλον έχουν πλέον τη λίστα με όλα τα τεύχη ως το 60.

Επεξεργασία από Pilgrim

• Last Seen:  

25 λεπτά πριν, Pilgrim είπε:

Τι έγινε τρολς? Δε θα διακοπεί τελικά η σειρά? Θα φτάσει σίγουρα μέχρι το 40?? :lol:

Και για να το σοβαρέψουμε, μάλλον έχουν πλέον τη λίστα με όλα τα τεύχη ως το 60.

Σίγουρα την έχουν, δεδομένου ότι η μετάφραση πρέπει να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Περίεργο που από όλες τις στιγμές, τώρα αποφάσισαν να σταματήσουν να απαντάνε, που έχουν όλη την 60αδα στα χέρια τους. 

Επίσης ο Τσιάρας μου απάντησε ότι μάλλον δεν επιλέγει η Anubis, καθώς θέλει να πιστεύει ότι αν επέλεγε, θα τον ρωτούσαν ως γνώστη :lol:

Επεξεργασία από Tsaklas

• Member ID:  33037
  • Content Count:  523
  • Achievement Points:  533
  • With Us For:  2584 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πάντως με τόσες πληροφορίες που μας έχει δώσει ο Τσιάρας,καταλαβαίνω γιατί γιορτάζει του Προφήτη Ηλία :lol:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
31 λεπτά πριν, Pilgrim είπε:

Σιγουράκι ήταν ότι δε θα διακοπεί. Για μένα τουλάχιστον. Δε μπορώ να καταλάβω από που πήγαζε όλη η αρνητικότητα περί διακοπής. Ήταν λες και κάποιος πέταγε ότι δεν υπάρχουν καλές πωλήσεις και μετά όοοοοολοι γράφανε ότι μάλλον θα σταματήσει και δε θα προχωρήσει και ούτω καθεξής. Μου θύμιζε θεωρίες συνομωσίας στο στρατό που κάποιος πέταγε μια φήμη (π.χ. θα ανοίξουν κι άλλες σκοπιές), την άκουγανε όλοι, τη συζητούσαν όλοι, απογοητευόντουσαν όλοι, ξενέρωναν όλοι και τελικά οι σκοπιές δεν ανοίγανε ποτέ.

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5158
  • Achievement Points:  5351
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3325 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλά, αυτά περί διακοπής της σειράς ήταν και λίγο "κουβέντα να γίνεται".
Δεν νομίζω να το πίστευε πραγματικά κάποιος.
Απλά έπρεπε να κινηθεί το θέμα και ανακαλύπταμε νέους τρόπους.
Το ίδιο που λες γινόταν και στο στρατό. Απ΄τη βαρεμάρα μας βγάζαμε "βρώμες" για να ΄χουμε με κάτι ν΄ασχολούμαστε :lol:

• Last Seen:  

Πήγα πριν λίγο να πάρω τον τόμο με το New X-Men. Υπήρχε μόνο ένας στο περίπτερο, και τον ρωτάω πώς και δεν έφερε παραπάνω. Μου λέει "συνήθως έφερνα κι άλλους και τους έστελνα πίσω. Μόνο εσύ το παίρνεις".

Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα...

Α) Λογικά οι κάτοικοι της περιοχής μου δεν είναι τόσο κομιξάκηδες.

Β) Λογικά υπάρχουν κομιξάκηδες που αγοράζουν την συλλογή, αλλά δεν τους εξυπηρετεί το συγκεκριμένο περίπτερο και τα αγοράζουν από αλλού.

Γ) Λογικά δεν τους ενδιέφεραν οι τελευταίοι τόμοι βρε αδερφέ, μπορεί να περιμένουν το μπαμ με τομάρες τύπου 80s Secret Wars.

αλλά το πιθανότερο....

Δ) ΛΟΓΙΚΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ ΚΥΠΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗACHETTE ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ!

(Προφανώς κάνω πλάκα εις βάρος τέτοιων επιπόλαιων διαπιστώσεων πάνω στην συλλογή :lol:

Επεξεργασία από Tsaklas

• Last Seen:  

1 ώρα πριν, Tsaklas είπε:

Πήγα πριν λίγο να πάρω τον τόμο με το New X-Men. Υπήρχε μόνο ένας στο περίπτερο, και τον ρωτάω πώς και δεν έφερε παραπάνω. Μου λέει "συνήθως έφερνα κι άλλους και τους έστελνα πίσω. Μόνο εσύ το παίρνεις".

Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα...

Α) Λογικά οι κάτοικοι της περιοχής μου δεν είναι τόσο κομιξάκηδες.

Β) Λογικά υπάρχουν κομιξάκηδες που αγοράζουν την συλλογή, αλλά δεν τους εξυπηρετεί το συγκεκριμένο περίπτερο και τα αγοράζουν από αλλού.

Γ) Λογικά δεν τους ενδιέφεραν οι τελευταίοι τόμοι βρε αδερφέ, μπορεί να περιμένουν το μπαμ με τομάρες τύπου 80s Secret Wars.

αλλά το πιθανότερο....

Δ) ΛΟΓΙΚΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΕ ΚΥΠΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗACHETTE ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ!

(Προφανώς κάνω πλάκα εις βάρος τέτοιων επιπόλαιων διαπιστώσεων πάνω στην συλλογή :lol:

Ρε γ@μημένο παλιο@ρχίδι,έφτυσα τη μπουκιά με το φαγητό μου στο κινητό μου και πάνω μου,χάρηκες τώρα που λερώθηκα; :lol: 

Είχα την εικόνα στο μυαλό μου,σαν κάτι τύπους στην τηλεόραση ειδικά κάποιους που τους παίρνουν ρεπορτάζ στις ειδήσεις.   

Επεξεργασία από TheMetalBat

• Member ID:  33037
  • Content Count:  523
  • Achievement Points:  533
  • With Us For:  2584 Days
  • Last Seen:  

@TheMetalBat  Αυτή την πρώτη φράση που είπες ακριβώς,θυμάμαι έντονα τον πρώην προπονητή μου να μας τη λέει :D Συχνά :D

Εξαιρετικός προπονητής πάντως,αυτός μου έμαθε ο,τι ξέρω από μπάσκετ..

Άσχετο και οφ τοπικ,το ξέρω.Συνεχιστε την κουβέντα σας κανονικά :lol:

Επεξεργασία από mko

• Member ID:  11226
  • Topic Count:  143
  • Content Count:  3088
  • Achievement Points:  3155
  • Days Won:  12
  • With Us For:  5789 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Παιδια μην ακουτε τους μιζερους! Εδω καποιοι ειναι σιγουροι εδω και 4-5 χρονια οτι σταματαει το ΚΟΜΙΞ καθε μηνα και ομως ειναι εδω μαζι μας ακομα (και ας μην εχει παντα καλες ιστοριες μεσα πλην του Ροσα). Η σειρα Μαρβελ γιατι να κοπει? Και οποιος το λεει ας μας πει επιτελους μια φορα αν εχει στοιχεια οικονομικα και αριθμους πωλησεων απο σιγουρες πηγες και οχι απο το περιπτερο της γειτονιας του. Γιατι και εγω αν επαιρνα υποψη μου εκει που το ψωνιζω θα επρεπε να εχει κοπει στο 3ο τομο και οχι να εχει φτασει 22 ηδη.

• Member ID:  35513
  • Content Count:  815
  • Achievement Points:  879
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2029 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καταρχήν η σειρά της ΜΑΡΒΕΛ τυπώνεται στην Ρουμανία, που σημαίνει αυτόματα, μειωμένο κόστος εκτύπωσης. Δεύτερο, μόνο έμενα δεν ξετρέλανε το τελευταίο κυνήγι του Κρειβεν?? Το περίμενα πιο σκοτεινό και λιγότερο ασύνδετο.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
20 λεπτά πριν, Comichunter είπε:

Καταρχήν η σειρά της ΜΑΡΒΕΛ τυπώνεται στην Ρουμανία, που σημαίνει αυτόματα, μειωμένο κόστος εκτύπωσης. Δεύτερο, μόνο έμενα δεν ξετρέλανε το τελευταίο κυνήγι του Κρειβεν?? Το περίμενα πιο σκοτεινό και λιγότερο ασύνδετο.

Γιατί λες ότι ήταν ασύνδετο ; 

• Member ID:  35513
  • Content Count:  815
  • Achievement Points:  879
  • Days Won:  9
  • With Us For:  2029 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, nikolas1503 είπε: