Jump to content
News Ticker
 • Ανακοίνωση:
 • Η νέα εμφάνιση του GC είναι έτοιμη, μπορείτε να την αλλάζετε άμεσα σε σκούρα με το κουμπί πάνω δεξιά. Επίσης το διπλανό κουμπί έχει πολλές χρήσιμες ρυθμίσεις (μέγεθος γραμμάτων, αλλαγή φόντου κ.λ.π.).
 • ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 320 [Μαύρος Κεραυνός - Νέμεση: Ρομποτοραμα]


  Πώς σας φάνηκε το τεύχος;  

  You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

  Recommended Posts

  image.thumb.png.f0d4732a7948aa669a830982220386bd.png

  6 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

  • ΡΟΜΠΟΤΟΡΑΜΑ
   Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΠΟΛΗ
  • ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
   ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ;
  • ΚΡΟΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
   Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
  • ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ
   Ο ΡΟΚ ΝΤΑΜΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΖΟ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΑΡΟΥ
  • ΚΟΛΥΜΠΙ
   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ
  • Η ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΕΞΩ
   Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΩΡ ΚΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 31/07 (Νο. 320)

  Γουστάρω! Εκτός από Μαύρο Κεραυνό θα έχουμε και Πράκτορα Ντακ:)

  Edited by Gong
  • Like 8
  Link to post
  Share on other sites

  Φοβερό νέο ο Πράκτορας Ντακ. Διόρθωσε το ορθογραφικό σε"Νέμεση" αν μπορείς σε αυτό και το 319.

  • Like 3
  Link to post
  Share on other sites
  22 λεπτά πριν, Tsaklas είπε:

  Φοβερό νέο ο Πράκτορας Ντακ. Διόρθωσε το ορθογραφικό σε"Νέμεση" αν μπορείς σε αυτό και το 319.

  Διορθώθηκε! :efxaristo: πολύ

  • Like 2
  Link to post
  Share on other sites

  Μαύρος Κεραυνός, Πράκτορας Ντακ, έξι ιστορίες, ενδιαφέρουσες υποθέσεις, νομίζω ότι πάμε για καλό τευχάκι!

  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites

  Η ιστορία με την πράκτορα Κ λογικά είναι αυτή

  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites

  Μαύρος Κεραυνός,  Πράκτορας Ντακ και Φαντομ Ντακ σε ένα τεύχος. Όντως πολύ δυνατό και ενδιαφέρον τευχάκι φαίνεται. Σίγουρη αγορά. 

  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites

  Η ιστορία Κολύμπι πρέπει να είναι αυτή :D

  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites
  • 2 weeks later...

  Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #320 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

  Εξώφυλλο. (Από τον φίλτατο μοδερέιτορ @nikolas12)

  tn_MIKYMAOUSE_0320.jpg

  Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
  Ιστορίες.

  Μαύρος Κεραυνός: Νέμεση.


  "Ρομποτόραμα." (3ο επεισόδιο.)

  Οι φίλοι μας πλησιάζουν στον κρατήρα.

   

  Πέρνώντας μέσα από την όμιχλη που τελικά δεν είναι τοξική αντικρίζουν την Ρομποτόραμα. Ή καλύτερα ότι απέμεινε από αυτήν. Ενώ ετοιμάζονται να αποχώρησουν και ειδοποιήσουν τον στρατό τους αντιλαμβάνεται το Μαύρο Φάντασμα που τους βγάζει με ευκολία εκτός μάχης. Τους οδηγεί στην υποθαλάσσια Ρομποτόραμα όπου όλα γίνονται σύμφωνα με τις εντολές του. Επί τέλους γνωρίζονται και με τον συνεργάτη του που δεν είναι άλλος από τον καθηγητή Νόμπουο. Φυλακίζει όλη την παρέα εκτός από τον Ντιν. Του προτείνει συνεργασία και εκείνος δέχεται. Η υπόλοιπη παρέα που παρακολουθεί τα πάντα από μία οθόνη είναι απογοητευμένη.

   


  Ο Ντιν όμως δε χάνει την ευκαίρια μέσα από την φυλακή του να επικοινωνήσει τον ναύαρχο της Μιρα'ι'τόσι και να τον πείσει για την ύπαρξη της πόλης. Εκείνος ξεκινά με σύσσωμο τον στόλο για την Ρομποτόραμα αφήνοντας την πόλη αφύλακτη. Παράλληλα ο Ντιν πιάνεται στα πράσα και επιστρέφει στους φίλους του εξηγώντας τους την κατάσταση.  Ο στόλος καταφτάνει  όμως το μεθάνιο στο νερό καταποντίζει τα πλοία. Ο Κεραυνός φεύγει για να επιτεθεί στην αφύλακτη πόλη που πλέον στηρίζεται στις αστυνομικές δυνάμεις και στο ενεργειακό πεδίο της. Ο καθηγητής Νομπύο μένει πίσω έχοντας τα χέρια του την μοίρα των φίλων μας. Ο Μίκυ αναχωρεί και αυτός ακολουθώντας το Μαύρο Φάντασμα.
   
  Το Μαύρο Φάντασμα πλησιάζει την πόλη πάνω στο Μυστικό όπλο. Ποια μοίρα επιφυλάσσεται για την πόλη και τους φίλους μας. Μερικά καρέ πριν η υπόλοιπη παρέα ελευθέρωσε τον πραγματικό καθγητή Νομπούο. Τότε ποιος βρίσκεται στο πλευρό του Μαύρου Φαντάσματος; Θα καταφέρουν οι φίλοι μας να νικήσουν μία και καλή τον αδυσώπητο αντίπαλό τους;

   

   


  "Μυστήριο κάτω από το φως των προβολέων."

  περίεργα πράγματα συμβαίνουν στα γυρίσματα για την ταινία που είναι αφιερωμένη στον Φάντομ Ντακ.

  "Κροίσος από την αρχή."

  Ο Σκρούτζ εξαφανίζεται και ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος επιχειρηματίας εμφανίζεται. 

  "Ραντεβού στα τυφλά."

  Ο Ροκ Νταμάρης ευελπιστεί ότι επί τέλους βρέθηκε γυναίκα που θα μπορεί να σταθεί στο πλευρό του Χειροπαίδαρου.

  "Κολύμπι."

  Μαθαίνουμε τα πάντα για το υδάτινο άθλημα που γυμνάζει όλο το σώμα.

  "Η Κατρίνα το ρίχνει έξω."

  Η Κατρίνα καταδιώκει έναν κακοποιό.

  Μονοσέλιδες ιστορίες.

  Καμπέρ: "Η σταγόνα."
  Καμπέρ: "Κόντρες."
  Καμπερ: "Κόψε δρόμο!"
  Καμπέρ: "Ο απαιτητικός."
  Καμπέρ: "Λεπτομέρειες."


  Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

  Εν κατακλείδι.

  Το τρίτο μέρος αυτού του επεισοδίου κρύβει δράση, αγωνία, υπέροχο σχέδιο και πολλές ανατροπές και αποκαλύψεις! Υπομονή μία εβδομάδα για το σίγουρα συναρπαστικό τέταρτο επεισόδιο!!! :D 

  Άρκετα ενδιαφέρουσα και με αγωνιώδες σενάριο η δεύτερη ιστορία του τεύχους.  Πάρα πολύ καλή σε όλους τους τομείς η ιστορία του ανερχόμενου κροίσου που ακολουθεί. Συνεχίζουμε με μία ιστορία που αφορά στα ερωτικά του Χειροπαίδαρου. Την λες και συμπαθητική. Προτελευταία του τεύχους μία χιουμοριστική ιστορία που μας μυεί στο κολύμπι. Το τεύχος κλείνει με μία μικρή ιστορία με την Κατρίνα. Πολύ μικρή. Αν είχε περισσότερες σελίδες θα μιλάγαμε διαφορετικά. Αλλά τώρα... Για μία ανάγνωση αλλά μέχρι εκεί.

  Συμπαθητικούλες οι πέντε μονοσέλιδες ιστορίες του τεύχους.

  Σειρά προτίμησης ιστοριών.

  1. Μαύρος Κεραυνός: Νέμεση: "Ρομποτόραμα." (3ο επεισόδιο.)
  2. "Κροίσος από την αρχή."
  3. "Μυστήριο κάτω από το φως των προβολέων."
  4. "Κολύμπι."
  5. "Ραντεβού στα τυφλά."
  6. "Η Κατρίνα το ρίχνει έξω."

  8/10!!!
  Νομίζω ότι πολύ θα απογοητευτούν  όπως και εγώ με την τελευταία ιστορία...
  :hop::hop::hop:
   

   

  Edited by Μενίγ Πουαγώ
  • Like 6
  Link to post
  Share on other sites
  • 2 weeks later...

  Το τεύχος 320 ξεκινάει με μια πολύ δυνατή τριάδα ιστοριών. Η κεντρική, το τρίτο μέρος της ιστορίας του Κάστυ με το Ρομποτόραμα συνεχίζει την πολύ όμορφη πορεία της ιστορίας μέχρι τώρα (περιμένω πως και πως σε λίγο να διαβάσω το τέλος στο τεύχος 321), είχε μια αρκετά δυστοπική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της και σε έκανε να νιώθεις τους ήρωες σου να απειλούνται.

   

  Φάντομ Ντακ είδα στη δεύτερη και δε γινόταν να μην την αγαπήσω. Φοβήθηκα ότι ίσως δεν έχουμε τον ήρωα να λύνει κάποιο μυστήριο, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και ο Φάντομ Ντακ κλήθηκε να βρει τον σαμποτέρ σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας. Έξυπνη και διασκεδαστική. Πολύ καλή και η τρίτη, αναδεικνύει την οικονομική ευφυΐα του θείου Σκρουτζ και όλα αυτά με πολύ ωραίο σχέδιο.

   

  Η δεύτερη τριάδα με τις πιο μικρές ιστορίες δε συμβαδίζει σε ποιότητα με την πρώτη, αλλά σίγουρα έχει τις στιγμές της. Του Χειροπαίδαρου είχε το χαβαλέ της, το Κολύμπι μου άρεσε πιο πολύ από τα υπόλοιπα αθλήματα αυτής της σειράς ιστοριών, ενώ η ιστορία της Κατρίνας με απογοήτευσε λίγο από την άποψη ότι περίμενα πράκτορα Ντακ. 

   

  Όπως και να 'χει σίγουρα το τεύχος αξίζει για τις πρώτες 3 ιστορίες του, οι οποίες είναι πολύ διασκεδαστικές.

  • Like 4
  Link to post
  Share on other sites
  • 1 month later...

  Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στο τρίτο επεισόδιο της σειράς “Μαύρος Κεραυνός”. Οι βασικοί πρωταγωνιστές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα ίχνη του μυστηριώδους συμμάχου τους, φτάνουν σε ένα ομιχλώδες τοπίο, το οποίο αποκαλύπτεται και δεν είναι άλλο από το καταποντισμένο και ξεχασμένο “Ρομποτόραμα”! :wow: Την ώρα που θα ξεκινήσουν τις έρευνές τους, το μοχθηρό Μαύρο Φάντασμα, με μία σούπερ ενισχυμένη ρομποτική στολή, θα βρεθεί στον δρόμο τους και θα τους αιχμαλωτίσει. Κι όπως γίνεται συνήθως στα κόμικς, γεμάτος έπαρση ο villain θα αποκαλύψει όχι μόνο τους σκοτεινούς του συμμάχους, αλλά και το σατανικό του σχέδιο για την κυριαρχία του στον κόσμο. Οι φίλοι μας βρίσκονται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να σκεφτούν κάτι γρήγορα για να αποτρέψουν αυτά τα σχέδια. Προς στιγμήν φαίνεται να έχουν την τύχη με το μέρος τους. Το Μαύρο Φάντασμα, όμως, φημίζεται για την ευφυΐα και την πονηριά του. Ευχαριστημένος ένιωσα κι από το τρίτο μέρος της επικής αυτής σειράς. Όσον αφορά τον μύθο, έχει γίνει σημαντική δουλειά κι έχει πάει αρκετά παρακάτω, με αποτέλεσμα να λύνονται πολλές απορίες, που είχαν δημιουργηθεί στα προηγούμενα επεισόδια. Φαντάζομαι ότι στο επόμενο (και τελευταίο) επεισόδιο, θα έχουμε περισσότερη δράση στην πλοκή. Υποκλίνομαι στην έξυπνη παγίδα που έστησε ο κακός της υπόθεσης. Πανέξυπνος! :respect: Κι όπως είναι φυσικό, το τρίτο μέρος τελειώνει με μία αγωνιώδη σκηνή, που κάνει τους αναγνώστες να ανυπομονούν να έρθει η επόμενη Παρασκευή! :pray: Όσον αφορά το σχέδιο, δεν έχει αλλάξει κάτι από την γνώμη μου. :)

   

  Η δεύτερη ιστορία του τεύχους θα μας παρουσιάσει τον Φάντομ Ντακ, ο οποίος θα λύσει το “Μυστήριο κάτω από το φως των προβολέων”. Ο Ντόναλντ, έχοντας ετοιμάσει ένα λουκούλλειο σάντουιτς, αράζει στην τηλεόραση για να δει τις ειδήσεις. Ανάμεσα στα θέματα που παρουσιάζονται υπάρχει κι ένα που αναφέρει ότι πρόκειται να αρχίσουν τα γυρίσματα στην Λιμνούπολη μίας ταινίας που θα αφηγείται την ζωή του σούπερ ήρωα της πόλης, του θρυλικού Φάντομ Ντακ. Μάλιστα έχει αρχίσει ήδη το casting για τον ρόλο. Ο φίλος μας, λοιπόν, έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα πάει μέχρι τα γραφεία της παραγωγής για να περάσει από audition. Δυστυχώς, όμως, δεν θα πάρει τον ρόλο, αλλά θα χρησιμοποιηθεί σαν υπάλληλος εξωτερικών καθηκόντων. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινάνε, αλλά κάθε τόσο διακόπτονται κι ο λόγος είναι διάφορες μικρές ατυχίες που συμβαίνουν συνεχώς. Φαίνεται ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους υπάρχει ένας δολιοφθορέας, ο οποίος δεν θέλει να γυριστεί η ταινία. Ποιος είναι αυτός? Μία ερώτηση που καλείται να απαντήσει ο αυθεντικός Φάντομ. Αρκετά ευχάριστο σενάριο, με τον Ντόναλντ να διαδραματίζει διπλό ρόλο και να παίζει παρέα με το alter ego του. :) Όλοι οι δεύτεροι χαρακτήρες που παρελαύνουν στην ιστορία, είναι εν δυνάμει ύποπτοι κι έχουν κίνητρο. Στον τομέα του χιούμορ, έχουν τον ειδικό, που δεν είναι άλλος από τον Φέθρυ! :P Η πλοκή, τουλάχιστον στην αρχή, στηρίζεται στην παρατήρηση των αναγνωστών, ενώ όσο περνάνε οι σελίδες, δυναμώνει, βγάζει αρκετό νουάρ στυλ, ενώ φτάνουμε σε ένα φινάλε πανέξυπνο και πολύ ταιριαστό. :clap2: Γενικά μού άρεσε αρκετά η συγκεκριμένη δουλειά. Το σχέδιο, από την άλλη, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Καλούτσικο θα το χαρακτήριζα.

   

  Τρίτη ιστορία του τεύχους κι ο θείος Σκρουτζ θα γίνει “Κροίσος από την αρχή”. Βρισκόμαστε στην Λέσχη των εκατομμυριούχων, όπου απονέμεται το βραβείο του πιο επιτυχημένου επιχειρηματία της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό μας τσιγκούνη. Αυτή την χρονιά, όμως, φαίνεται να έχει ξεχειλίσει το ποτήρι κι έτσι ένα νέο μέλος της Λέσχης εξανίσταται, λόγω των συνεχόμενων βραβεύσεων του Σκρουτζ, καθώς νομίζει ότι φέτος θα έπρεπε να κερδίσει εκείνο το βραβείο. Ο μεγιστάνας από την Λιμνούπολη δεν φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στις διαμαρτυρίες κι αποχωρεί από την Λέσχη. Το επόμενο πρωί, ο φίλος μας ετοιμάζεται να αναχωρήσει ινκόγκνιτο από το θησαυροφυλάκιό του με προορισμό την έδρα ενός ανταγωνιστή του που φτιάχνει ψυγεία. Σκέφτεται, λοιπόν, να μεταμφιεστεί και να πιάσει δουλειά εκεί για να κατασκοπεύσει εκ των έσω, τις μεθόδους της εταιρείας. Ένα σοβαρό ατύχημα, όμως, θα προκαλέσει μεγάλους μπελάδες και η τεράστια περιουσία του θα σκορπιστεί εν ριπή οφθαλμού! :wow: Τι να συνέβη άραγε? Και ποια θα είναι η κατάληξη? :thinking: Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο το βρήκα πρωτότυπο και πανέξυπνο. Ο πρωταγωνιστής ανταγωνίζεται τον ίδιο του τον...εαυτό και αποδεικνύει περίτρανα ότι ήταν, είναι και θα είναι ο μέγιστος επιχειρηματίας του κόσμου. :respect: Η πλοκή έχει ενδιαφέρον, είναι καλογραμμένη κι εκτίμησα αυτή την “εκ’ παραλλήλου” αποτύπωση των σκηνών (στην Λιμνούπολη και την Παπιολάνδη). Το κακό είναι ότι ο Ντόναλντ έχει έναν εντελώς αρνητικό ρόλο και “θυσιάστηκε” για να αναδειχθεί περισσότερο ο θείος του. Το φινάλε επαναφέρει την κανονικότητα και μου άφησε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη. :) Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό, αλλά όχι κι αριστούργημα.

   

  Στον Χειροπαίδαρο είναι αφιερωμένη η επόμενη ιστορία του τεύχους, καθώς ο αφελής αστυνομικός ετοιμάζεται να βγει “Ραντεβού στα τυφλά”. Η νύχτα έχει πέσει επάνω από το Μίκυ Σίτυ κι ο φίλος μας βρίσκεται στο λιμάνι, καθώς έχει κληθεί να παρακολουθεί, βαριεστημένος, για ύποπτες κινήσεις. Την ίδια ώρα, ο συνάδελφος και φίλος του, Ροκ Νταμάρης, έχει πάει εκεί με μία κοπέλα, προκειμένου να την γνωρίσει στον Χειροπαίδαρο. Ναι, σωστά καταλάβατε. Όλο το σκηνικό της παρακολούθησης ήταν σκηνοθετημένο από τον Ροκ για να αποκαταστήσει τον κολλητό του. Κι επέλεξε μία τέτοια στιγμή για να μην προλάβει εκείνος να προετοιμαστεί και καταστρέψει με το άγχος και την αμηχανία του ακόμα ένα επίσημο ραντεβού. Άραγε, θα φέρει αποτέλεσμα αυτή η προσέγγιση? :thinking: Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το συγκεκριμένο σενάριο. Παραδέχομαι ότι στηρίζεται σε μία έξυπνη ιδέα, αλλά η πλοκή ήταν για κλάματα. :( Έχουμε πολλές αναδρομές στο παρελθόν, που πάνε να βγάλουν γέλιο, αλλά δεν το πετυχαίνουν, ενώ και τα γκαγκ του παρόντος είναι το ίδιο σαχλά κι άνοστα. :antekale: Και φτάνουμε σε ένα φινάλε, που με χαροποίησε...επειδή τελείωσε η ιστορία! :P Προσπερνάμε, λοιπόν. Το σχέδιο περιέχει έντονες γραμμές περιγραμμάτων, είναι αρκετά αφηρημένο, αλλά λεπτομερές. Εδώ δεν με πείραξε τόσο. Θα με πείραζε περισσότερο αν το έβλεπα σε μία πολυσέλιδη ιστορία.

   

  Και ήρθε η ώρα για το ραντεβού μας με τον κόσμο των “Σπορ”. Καλοκαίρι ήρθε. Ζέστη κάνει (τουλάχιστον όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές :P). Τι λέτε? Πάμε για “Κολύμπι”? Οι αναγνώστες θα ξεναγηθούν στον μαγικό κόσμο της κολύμβησης, αρχής γενομένης με μία αναδρομή στην αρχαιότητα, για να συνεχίσουμε στην σημερινή εποχή, όπου θα μας δοθούν διάφορα παραδείγματα, στα οποία πρωταγωνιστούν οι κλασικοί ήρωες του σύμπαντος της Λιμνούπολης. Ακόμα ένα συμπαθητικό, λοιπόν, σενάριο της σειράς, το οποίο περιέχει διάφορα ενημερωτικά γκαγκ, που παράλληλα προκαλούν ένα ελαφρύ μειδίαμα. Και είναι τόσο σύντομη η ιστορία, που νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο. ;) Το σχέδιο δεν μ’ ενθουσίασε τόσο.

   

  Άλλες πέντε μονοσέλιδες ιστορίες, από την σειρά “Εκδρομή με κάμπερ”, φιλοξενούνται αυτή την εβδομάδα στο αγαπημένο μας περιοδικό. Οι τίτλοι τους είναι οι εξής:

  Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω λάτρης των ιστοριών της συγκεκριμένης σειράς και ειλικρινά χάρηκα που τελείωσαν. Δεν τις βρίσκω καθόλου διασκεδαστικές. Το αντίθετο μάλιστα. Με κάνουν να βαριέμαι. :nyxta:Δεν βγάζουν χιούμορ και είναι εξαιρετικά επίπεδες. Όσο κι αν έψαξα, δεν κατάφερα να βρω κάποια που να την εκτιμήσω. :sorry: Το σχέδιο, τουλάχιστον, κάτι πάει να πει.

   

  Το τεύχος θα κλείσει, κάνοντάς μας μία έκπληξη. Πρόκειται για μία ιστορία από το σύμπαν του “Μυστικού πράκτορα Ντόναλντ Ντακ”, που φέρει τον τίτλο “Η Κατρίνα το ρίχνει έξω”. Βρισκόμαστε σε ένα νυχτερινό κέντρο του Βερολίνου, όπου η Κατρίνα φαίνεται ότι έχει πάει για να διασκεδάσει, στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται εκεί για μία αποστολή. Θα συναντηθεί με έναν σύνδεσμο της, ο οποίος θα την ενημερώσει για μία κεραία που θα στηθεί σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης και θα εκπέμψει ραδιοκύματα που οι συνέπειές τους θα επηρεάσουν όσους βρίσκονται στην ακτίνα δράσης της. :NoNo: Έτσι, λοιπόν, η Κατρίνα θα πρέπει να ξηλώσει την κεραία όσο είναι καιρός, την ίδια ώρα που ένας γεροδεμένος νεαρός την παρακολουθεί στενά. Θα καταφέρει η φίλη μας να ξεφύγει από τον μυστηριώδη διώκτη της και να φέρει εις πέρας την αποστολή της? :thinking: Σίγουρα η συγκεκριμένη ιστορία μπορεί να ακολουθεί τις μανιέρες που υπάρχουν στην σειρά, αλλά απέχει παρασάγγας από τα σενάρια που έχουμε κατά καιρούς διαβάσει. Τρανταχτή διαφορά είναι οι μειωμένες σελίδες και φυσικά η παντελής απουσία του βασικού πρωταγωνιστή, του Ντόναλντ. Θα την χαρακτήριζα, λοιπόν, σαν ένα δείγμα δωρεάν! :P Από αυτό το λίγο, όμως, δεν έχω παράπονο. Η πλοκή ξεκινάει κατευθείαν με δράση, η οποία είναι ακατάπαυστη, μέχρι και το τελευταίο καρέ. Το φινάλε είναι ευτυχές και ταυτόχρονα βγάζει έναν όμορφο ρομαντισμό! :love4: Η Κατρίνα, λοιπόν, απέδειξε ότι στέκεται επάξια στο τιμόνι του πρωταγωνιστή! :clap2: Το σχέδιο είναι φρέσκο, σύγχρονο και “κομπιουτερίστικο”. Η απόδοση των χαρακτήρων, όμως, είχε τα θεματάκια της.

   


  :beer:

  • Like 5
  Link to post
  Share on other sites
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  By using this site, you agree to our Terms of Use.