Jump to content
Gong

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 303 [ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΙ]

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 303  

4 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

 

image.png.99b076cb6eacc7e4e1be90056d0d2785.png


  


Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τεύχος του Μίκυ Μάους.
6 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν  στα περίπτερα.
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΙ
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΥ  ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΟΛΥΚΟ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΙΘΩ
Η ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ
Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ
ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ ΕΧΕΙ ΩΡΓΑΝΟΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ
Η ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΠΑΞ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΩΝ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλειο και περιπέτεια αυτην την Παρασκευή 3 Απριλίου (Νο 303)


 

Edited by Ilias12
 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρέπει να στείλω και sms για να πάρω το μίκυ μου, ώρε που φτάσαμε :Suspicious: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

 • Like 1
 • Funny 2
 • Thanks 1
 • Read 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #303 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (δια χειρός εκλεχού φίλου @Indian...).

 

tn_MIKYMAOUSE_0303.jpg


Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Το πείραμα του Δόκτορα Όμικρον Πι."


Στο μουσείο του Μίκυ Σίτυ διεξάγεται η διεθνής Ολυμπιάδα Φυσικής.

Τα συνέδρια έχουν ξεκινήσει όμως δύο πολύ γνωστοί μας επιστήμονες έχουν σημαντικότερα προβλήματα. Οι Μάρλιν και Ζάμποτεκ έχουν καλέσει τους Μίκυ και Γκούφυ για να τους στείλουν πίσω στο 1927. Τον Οκτώβριο αυτού του έτους στις Βρυξέλλες είχε γίνει ένα συνέδριο που συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι φυσικοί του κόσμου που είχαν ήδη πάρει ή θα έπαιρναν το βραβείο Νόμπελ. Από την αναμνηστική τους φωτογραφία λείπει ο πιο σημαντικός. Ο Αλβέρτος Αινστάιν.Μετά από την συνήθη ανώμαλη προσγείωση και αφού μιλήσουν και δουν κάποια από τα μεγαλύτερα μυαλά μαθαίνουν που θα βρουν τον Αλβέρτο. Εν μέσω των θαυμαστών του να μοιράζει αυτόγραφα. Καταφέρνουν να τα πουν ιδιαιτέρως μέχρι που ένας μυστηριώδης τύπος με περίεργη προφορά τον απορροφάει με μία πειραγμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Μίκυ κάτι υποψιάζεται από την περίεργο τρόπο που μιλάει και μετά από μία σύντομη καταδίωξη καταλήγουν στο σωτήριο έτος 2447.

Εκεί αποκαλύπτεται πως ο απαγωγέας είναι ο Όμικρον Πι. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να αποκτήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του Αλβέρτου. Η μία απογοήτευση φέρνει την άλλη και εξοργισμένος φυλακίζει τους τρεις πλέον φίλους. Χάρη στον Μίκυ και τον Αλβέρτο όμως καταφέρνουν να ελευθερωθούν και επιστρέφουν στην εποχή τους όλοι μαζί. Σε λίγο καταφτάνει και ο Ήτα-Βήτα με δύο αστυνομικούς και συλλαμβάνουν τον κακοποιό του μέλλοντος. Η φωτογραφία αποκαταστάθηκε και ο Μίκυ γυρίζει τον Αλβέρτο στην εποχή του. Ποιός ξέρει; Ίσως ανταμώσουν ξανά.

 "Η πράσινη κυρία."

Μίκυ και Γκουφόλυκος με την βοήθεια της Μάννυ εξερευνούν ένα κτήριο που κρύβει απόκοσμα τέρατα και τρομερές παγίδες.

"Ηλεκτρονική πειθώ."

Ο Κύρος κατασκευάζει για τον Ντόναλντ μία συσκευή για να καλμάρει τους πιστωτές του. Πέφτει όμως στα χέρια του Θείου Σκρούτζ.

"Ο αγώνας των Οικονόμων."

Ο Σκρούτζ προπονεί σκληρά τον Παντάξιο για τον αγώνα των Οικονόμων.

"Εκτός φυλακής."

Ο Μαύρος Πητ χρησιμοποιεί την πονηριά του για να αποφύγει τα καταναγκαστικά έργα της φυλακής. Δυστυχώς λογαριάζει δίχως τον συνάδελφο...

"Η αναπάντεχη βράβευση."

Ο Σκρούτζ κάνει ,και πληρώνει, τα πάντα προκειμένου να βραβεύσει τον Ρόμπαξ.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Υπέροχα καταπληκτική η "κεντρική" ιστορία του τεύχους. Παρελθόν, παρόν και μέλλον συνδυάζονται αριστουργηματικά με τον Θείο Αλβέρτο να κλέβει πραγματικά την παράσταση! 

Πολύ καλή και αυτή η συνεργασία Μίκυ και Γκουφόλυκου με την βοήθεια της Μάννυ. Μίας νέας ,δυστυχώς, ηρωίδας για εμάς που δε διαβάσαμε τις πρώτες ιστορίες Χ-Μίκυ. Ακολουθεί μία συμπαθητική και ευτράπελη ιστορία με την τεχνολογία του Κύρου στην υπηρεσία του Ντόναλντ. Τέταρτη στην σειρά μία ωραία ιστορία με τον Σκρούτζ και τον Παντάξιο. Προτευλευταία του τεύχους μία συμπαθητική με τον Μαύρο Πητ από την σειρά με γενικό τίτλο "Αποδράσεις." Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία με παπιά. Δε την διάβαζα με ψηλά τον πήχη. Αλλά το ανατρεπτικό τέλος της έδωσε πόντους!

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. Το μυστήριο του Δόκτορα Όμικρον Πι."
2. "Η πράσινη κυρία."
3. "Ο αγώνας των Οικονόμων."
4. "Ηλεκτρονική πειθώ."
5. "Η αναπάντεχη βράβευση."
6. "Εκτός φυλακής."

8/10!!!
Ακόμα ένα ισορροπημένο και διασκεδαστικό τεύχος!!! :D

:hop::hop::hop:
 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αρκετά καλό τεύχος, δεν βρήκα καμία ιστορία αδιάφορη ή κακή, ούτε όμως υπήρξε και κάποια ιστορία που να παίρνει άριστα - ακόμα και η βασική ιστορία, αν και η καλύτερη, ένιωθα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να εξελιχθεί κάπως καλύτερα. Η "Πράσινη Κυρία" δεν ήταν κακή, όμως μάλλον η λιγότερο ενδιαφέρουσα από τις 4 Χ-Mickey ιστορίες που έχω διαβάσει από το τεύχος 299 και μετά. Και οι υπόλοιπες 4 ήταν όλες διασκεδαστικές.

 

:Ion:

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όσον αφορά την πρώτη ιστορία, ιδού η  αυθεντική φωτογραφία από το Συνέδριο Σολβέ του 1927.

 

File:Solvay conference 1927.jpg

 • Like 6
 • Respect 1
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ένα πείραμα θα μας απασχολήσει στην κεντρική ιστορία του τεύχους #303 κι αυτό είναι "Το πείραμα του δόκτορα Όμικρον Πι". Η πόλη του Μίκυ Σίτυ έχει την τιμή να διοργανώσει το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής κι όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους διακεκριμένους επιστήμονες. Την ίδια ώρα, ο Μίκυ με τον Γκούφυ βρίσκονται στα υπόγεια του Μουσείου κι ετοιμάζονται να μπουν για πολλοστή φορά στην περίφημη χρονομηχανή των καθηγητών Ζάμποτεκ και Μάρλιν. Ο λόγος που θα το κάνουν, αυτή την φορά, συνδυάζεται με το γεγονός ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του Άλμπερτ Αϊνστάιν από την ιστορία. Σαν κάποιος να έχει πάει στο μακρινό 1927 και να τον "εξαφάνισε", λίγο πριν βγει η περίφημη φωτογραφία των πιο καθιερωμένων επιστημόνων του αιώνα! :wow: Οι φίλοι μας θα ταξιδέψουν σε εκείνη την χρονιά για να ερευνήσουν την υπόθεση κι εκεί θα κάνουν μερικές ενδιαφέρουσες συναντήσεις, αλλά θα γνωρίσουν κι έναν επικίνδυνο τύπο, ο οποίος καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο. Καιρό είχαμε να διαβάσουμε ιστορίες της "χρονομηχανής" και σίγουρα μας είχαν λείψει. :) Το συγκεκριμένο σενάριο το βρήκα πολύ καλό για τα γούστα μου, καθώς περιέχει αρκετό ρεαλισμό, μιας και χρησιμοποιεί ένα υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα το παρουσιάζει σε έναν σχετικά πρωταγωνιστικό ρόλο. Η πλοκή έχει αρκετή δράση, ενώ ταυτόχρονα κατακλύζει ευχάριστα τους αναγνώστες με πολλές ιστορικές πληροφορίες, γεγονός που εκτίμησα ιδιαίτερα. Η υπόθεση μπλέκει εύστοχα το παρόν, το παρελθόν, αλλά και το μέλλον, χωρίς μεγαλοστομίες και χωρίς να κουράζει. Το φινάλε το βρήκα έξυπνο και δίνει πόντους στον μεγάλο Φυσικό. Γενικά πρόκειται για μία ιστορία, με την οποία πέρασα πολύ καλά και πιστεύω ότι τέτοιες θέλουμε να βλέπουμε στο αγαπημένο μας περιοδικό. :) Το σχέδιο το βρήκα πολύ καλό, αλλά δεν μπορώ να μην βγάλω το καπέλο στον καλλιτέχνη, όσον αφορά την απόδοση (και την μετατροπή τους στο στυλ της Disney) των πραγματικών χαρακτήρων του κόσμου της Φυσικής! :respect:

 

Η ιστορία που φιλοξενείται, αυτή την εβδομάδα, από την σειρά "X-Mickey", έχει τίτλο "Η πράσινη κυρία". Σε μία πόλη, ονόματι Τερατούπολη, υπάρχει ένα επιβλητικό κτίριο, το οποίο διατηρεί έναν τρομακτικό θρύλο. Στο εν λόγω μέγαρο, φήμες λένε ότι μία μυστήρια κυρία έχει συγκεντρώσει πολλά τρομακτικά αντικείμενα. Ο Μίκυ κι ο Γκουφόλυκος έχουν φτάσει μέχρι το κατώφλι του μεγάρου, προκειμένου να ερευνήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, μαζί τους θα έχουν και την Μάννι (την Μίννι του κόσμου του απίθανου), η οποία δουλεύει στην Δημοτική αρχή κι έχει κληθεί από την υπηρεσία της να ελέγξει το κτήριο, λόγω των καταγγελιών ότι πέφτουν σοβάδες κι αγάλματα στον δρόμο. :wow: Οι τρεις τους, λοιπόν, θα μπουν στο κτήριο και θα γνωρίσουν την περιβόητη Πράσινη Κυρία, αλλά και την ιστορία πίσω από τον μύθο. Κι αν νομίζετε ότι η ιστορία θα είναι μόνο περιγραφική, κάνετε λάθος, καθώς όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα θέλει να επωφεληθεί από όλη αυτή την κατάσταση. :Suspicious: Πρόκειται για ακόμα μία όμορφη ιστορία από τον κόσμο του απίθανου, την οποία σίγουρα απόλαυσα. Να πω, όμως, την αλήθεια, δεν θα την κατέτασσα στην πρώτη θέση των αντίστοιχων ιστοριών. Η πλοκή κρύβει αρκετό μυστήριο, αλλά και χιούμορ. Ενδιαφέρουσα προσθήκη, η Μάννι, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φαίνεται να έχει μία δυνατή προσωπικότητα. Από εκεί και πέρα, όσο πλησιάζουμε στο φινάλε αρχίζουμε να αναιρούμε τις σκέψεις μας για την Πράσινη Κυρία, ενώ υπάρχει κι ένα έξυπνο plot twist. Μην περιμένετε, όμως, κάτι το εκπληκτικό. Το σχέδιο το βρήκα καλό κι αρκετά λεπτομερές.

 

Στην επόμενη ιστορία, ο Ντόναλντ θα μάθει από πρώτο χέρι ποια είναι η "Ηλεκτρονική πειθώ". Είναι γνωστό σε όλους ότι ο φίλος μας δεν είναι και το αγλάισμα των καλοπληρωτών. Το αντίθετο μάλιστα. Χρωστάει στην πλειοψηφία των επαγγελματιών τής Λιμνούπολης. Μία ημέρα που γλίτωσε παρά τρίχα από τους εξαγριωμένους πιστωτές που τον καταδίωκαν, έρχεται μούρη με μούρη (ή μάλλον ράμφος με ράμφος :P ) με τον Κύρο. Επάνω στην κουβέντα τού εκθέτει το πρόβλημά του και τότε ο αγαπητός εφευρέτης, προτίθεται να τον βοηθήσει. Πρόσφατα έχει φτιάξει ένα τηλέφωνο, το οποίο εκπέμπει ηλεκτρονικά κύματα, που επιδρούν στην θέληση εκείνων που τα δέχονται και κάνουν τον κάτοχό του να επιβάλει την βούλησή του. Ο Ντόναλντ σπεύδει να χρησιμοποιήσει την συσκευή και τα πρώτα επιτυχή αποτελέσματα δεν αργούν να έρθουν. Λέτε τελικά να πάνε όλα καλά ως το τέλος? :P Πρόκειται για μία ιστορία που δεν έχει κάτι πρωτότυπο να προσφέρει και σίγουρα ο διαβασμένος αναγνώστης δεν θα συναντήσει μεγάλες συγγραφικές εκπλήξεις. Η πλοκή έχει νεύρο, αλλά επαναλαμβάνεται, ενώ το φινάλε (αν κι αναμενόμενο) είχε αξιόλογη εξήγηση της...αποτυχίας. Παράλληλα έβγαζε και το καθιερωμένο χιούμορ. Γενικά είναι μία ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σχεδιαστικά την βρήκα εντελώς εκτός των γεύσεών μου. :)

 

Τα τρία ανιψάκια επισκέπτονται την Λέσχη των εκατομμυριούχων και ξεναγούνται από τον θείο Σκρουτζ στις διάφορες αίθουσές της. Επάνω στην κουβέντα, το διάσημο μέλος της, αναφέρει ότι κάθε τρία χρόνια στην Λέσχη διεξάγεται "Ο αγώνας των οικονόμων", προς τιμήν του ιδρυτή της (ενός Άγγλου ευγενούς) και του πιστού και σκληροτράχηλου μπάτλερ του. Το παράπονό του, όμως, είναι ότι, ενώ ο Παντάξιος είναι ένας άψογος οικονόμος, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ το πρώτο βραβείο. Με την ευκαιρία, λοιπόν, της φετινής διεξαγωγής του διαγωνισμού, ο Σκρουτζ έχει αποφασίσει να προπονήσει σκληρά τον μπάτλερ του, όχι μόνο για να στεφθεί αυτός νικητής, αλλά και για να μπει στο μάτι του άσπονδου αντιπάλου του, του Ρόμπαξ, ο οποίος έχει κερδίσει τον προηγούμενο τίτλο. Ο φουκαράς ο Παντάξιος, λοιπόν, θα τραβήξει τα πάνδεινα, στα χέρια του εργοδότη του. Θα καταφέρει, αυτή την φορά, να κερδίσει το πολυπόθητο (για τον Σκρουτζ) τρόπαιο? :thinking: Όμορφο σενάριο που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του πιο διάσημου οικονόμου στα κόμικς της Disney, ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει κι άγνωστες πτυχές της Λέσχης και του ιδρυτή της. Αξιόλογες προσθήκες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που κρατάει ο Παντάξιος στην αρχή, με την έντονη άρνησή του στον Σκρουτζ. Από εκεί και πέρα η πλοκή κρύβει υπερβολές και γκαγκ που προκαλούν, σίγουρα όχι γέλιο, αλλά ένα ελαφρύ μειδίαμα. Το φινάλε έχει Plot twist, αλλά γενικά το βρήκα λίγο ανέμπνευστο. Τουλάχιστον, όμως, μας παραθέτει ένα τελευταίο καρέ, που δεν το βλέπουμε σχεδόν ποτέ! Προσωπικά, την εν λόγω ιστορία την βρήκα καλή σε ιδέα, αλλά νομίζω ότι κάπου χωλαίνει στην πλοκή. Ήθελε καλύτερη διαχείριση. Το σχέδιο το βρήκα αρκετά καλό.

 

Η προτελευταία ιστορία γι' αυτή την εβδομάδα, μάς έρχεται από την σειρά "Οι φυλακές μου" και φέρει τον τίτλο "Εκτός φυλακής". Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής! :P Ο Μαύρος Πητ βρίσκεται μέσα σε μία αστυνομική κλούβα, μαζί με άλλους κρατούμενους, και κατευθύνεται σε ένα από τα πιο αυστηρά σωφρονιστικά ιδρύματα της πόλης. Ο διάσημος κακοποιός, όμως, αντί να είναι στα μαύρα πανιά, φαίνεται να μην έχει μεγάλο άγχος. Ο λόγος είναι ότι έχει πλαστογραφήσει ιατρικές γνωματεύσεις, οι οποίες θα τον απαλλάξουν από τα καταναγκαστικά έργα και γενικά την σκληρή εργασία της φυλακής. Λέτε αυτή την φορά ο Πητάκος να καταφέρει να εκτίσει μία ήρεμη θητεία ή θα έχει παρατράγουδα? Οι λίγες σελίδες που είχε στην διάθεσή της, αλλά κι ο τρόπος που ξεκίνησε η ιστορία, δεν μου δημιούργησαν μεγάλη προσμονή για την συνέχεια. Για να πω την αλήθεια, όμως, καθώς κυλούσε η πλοκή, έβγαζε πλάκα. Ο πρωταγωνιστής παρουσιάζει έναν υπερφίαλο χαρακτήρα με έπαρση, που προκαλεί το κωμικό στοιχείο, με το πάθημά του στο φινάλε. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί καλύτερα η παροιμία που λέει ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται! :P Σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που την διάβασα. Το σχέδιο το βρήκα καρτουνίστικο και παραφορτωμένο. Σχετικά μέτριο.

 

Και θα κλείσουμε με μία "Αναπάντεχη βράβευση". Βρισκόμαστε στην Λιμνούπολη, όπου ο Σκρουτζ βγαίνει από ένα άγνωστο σπίτι κι αλαφιασμένος μπαίνει στην λιμουζίνα του, λέγοντας στον Παντάξιο να πατήσει τέρμα το γκάζι για να προλάβει να φτάσει εγκαίρως στην Λέσχη των εκατομμυριούχων. Ο διάσημος και τσιγκούνης μεγιστάνας, αφήνει για λίγο την σκληρή οικονομία που εφαρμόζει και δείχνει μία ανεξήγητη σπατάλη, για να προλάβει να παραδώσει το βραβείο στο πιο γενναιόδωρο μέλος της Λέσχης. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Έρχεται και το ακόμα πιο περίεργο, καθώς το βραβευμένο μέλος δεν είναι άλλο από τον...Ρόμπαξ! :wow: Τι τρέχει επιτέλους με τον Σκρουτζ και γιατί συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον παράξενο τρόπο? :thinking: Αυτό που επικρατεί στο εν λόγω σενάριο είναι η μεγάλη έκπληξη που προκαλεί η ξαφνική αλλαγή στην συμπεριφορά του θείου Σκρουτζ, καθώς σε όλη την διάρκεια της πλοκής δεν βλέπουμε κάτι που να συνάδει με την κανονικότητα! Ο συγγραφέας φροντίζει να κρατάει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του για το φινάλε, το οποίο όταν έρχεται μου άρεσε και σίγουρα δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Δεν περίμενα, όμως, και...

Spoiler

...την τόσο ανεύθυνη και υπερφίαλη συμπεριφορά του Ντόναλντ...

, μία κίνηση που την βρήκα κωμική μεν, αλλά και too much! Γενικά ήταν μία χαριτωμένη κι έξυπνη ιστορία, που με περισσότερη φροντίδα θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα. Κι έτσι, πάντως, διαβάζεται. :) Σχεδιαστικά ήταν μέτρια, προς καλή.

 


:beer:

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.