Μετάβαση στο περιεχόμενο

Asterix54

Members
  • Περιεχόμενο

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Asterix54

  1. Στο ψιληκατζίδικο υπάρχουν κανονικά πακετάκια των 3 με 3,90 πολύ καλή τιμούλα αν βρεις συνδυασμό τευχών που δεν έχεις Στα βενζινάδικα ισχύει το ίδιο φαντάζομαι?
  2. Τα πακετάκια αυτά στα βενζινάδικα λογικά είναι ίδια με αυτά που υπάρχουν σε κάποια περίπτερα?
  3. Πολύ ωραία!Δεν έχω πάρει ακόμα το τεύχος, αλλά ο Μαύρος Κεραυνός δεν απογοητεύει, ήταν πολύ ωραίες τουλάχιστον οι παλαιότερες ιστορίες. Στην ουσία αυτή είναι η τρίτη ιστορία, γιατί υπήρχε και Μαύρος Κεραυνός 2.0. εκτός από 2.1. που είχε δημοσιευθεί στο ΚΟΜΙΞ!!! Και μάλιστα φαινόταν και πολύ ωραία το σχέδιο σε μεγάλο μέγεθος! .
  4. Ναι ρε συ για τα κομικς μιλάω που είναι όλα σε κεφαλαία Έχουν ξεχάσει πώς να τονίζουν φαίνεται
  5. Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.. Επίσης δεν καταλαβαίνω πού κολλάει ο κιμ κ όλοι οι άλλοισ ένα τοπικ για τον Λεοπόλδο. Εγώ απλά έγραψα ότι το να αφαιρέσεις το τιμητικό για τον Λεοπόλδο άγαλμα λόγω των εγκλημάτων του δε σημαίνει ότι "θέλεις να αφαιρέσεις την ύπαρξη του από τη μνήμη" (π.χ. όλοι θυμόμαστε τον χίτλερ κι ας μην έχουμε άγαλμα προς τιμήν του) και εσύ με βάση..αυτό υπέθεσες ότι δε θέλω να απομακρυνθεί το άγαλμα του κιμ γιουνγκ. Για τον Κιμ το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να φύγει αυτός από την εξουσία,γιατί αυτός κάνει live την καταπίεση,βάζει 12 χρόνια στρατιωτική θητεία κ τους έχει σούζα,δεν τιμάται απλώς μ άγαλμα κ φυσικά όταν πέσει το καθεστώς να αφαιρεθούν κ τα αγάλματα.
  6. Δεν είναι σωστό να τα υποκειμενικοποιείς όλα.Μ αυτη τη λογική ούτε σηριαλ κιλλερ δεν καταδικάζεις,διότι "ποιος είσαι εσύ που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και κρίνεις τις πράξεις του ως λάθος". Κ ο εγκληματίας αιχμαλωτίζει το θύμα του κ το κράτος φυλακίζει τον εγκληματία για τα εγκλήματά του.Θα συγκρίνεις κι αυτούς; Κρίνουμε λοιπόν,,με βάση τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη ζωή!Νομίζω αυτό μας επιτρέπει ο πολιτισμός μας για αρχή. Καλό.βράδυ.
  7. Κάνεις λάθος.Δεν είπε κανείς να αφαιρέσουμε τον Λεοπόλδο από την ιστορία και να ξεχάσουμε τα εγκλήματά του.Είπε όμως (και πολύ σωστά) να αφαιρεθεί το τιμητικό γι αυτόν άγαλμα. Διαφορετικά αν είναι έτσι να έχουμε και αγάλματα του χίτλερ.
  8. Τέλεια!Θα το πἀρω.Οι ιστορίες του τζουνιορ μου θυμίζουν πολύ το παιχνίδι που έριχνα μικρός στο χωριό..
  9. Ό,τι ρομπότ-κλώνο θες του χει φτιάξει του φάντομ ο κύρος... Στα ώπα ώπα!! Κλώνο όχι μόνο του εαυτού του αλλά και άλλων λιμνουπολιτών!
  10. Έχει διάφορους κλώνους ο Φάντομ από τον Κύρο.
  11. Παιδιά είναι σίγουρα θέμα κακέκτυπου;Και το δικό μου δεν έχει διαφήμιση για το επόμενο τεύχος,αλλά γελοιογραφία #diavazwmikymaoys. Ξέρουμε για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό Εγώ δεν έχω πετύχει ανάλογη περίπτωση σε άλλο τεύχος του περιοδικού πάντως.
  12. Πολύ καλή η ιστορία με τον φαντομιά. Αυτά είναι!
  13. Α μπράβο πείτε τέτοια! Εγώ μόνο την πρώτη ιστορία διάβασα. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο και τα χρώματα κ η ελαφρά σάτιρα για τη μοντέρνα τέχνη μαζί με μία ευχάριστη εισαγωγή στον κόσμο της. Μου θύμισε και κάτι ιστορίες που είχαν βγει παλιά που λέγονταν η ιστορία της τέχνης πάλι στο μίκυ μάους. Τον ρεπορτερ θα τον διαβάσω αύριο με το που θα ξυπνήσω με τον πρωινό καφέ. Πάντως μην το αποκλείεις και το τομάκι...Κάποια στιγμή μπορεί να βγει...
  14. Νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο ψυχαναγκαστικός σε αυτό το θέμα. Και στο σουπερμαρκετ το ίδιο κάνω.
  15. Όντως, είναι τρομερό που δεν υπάρχει καν ιστοσελίδα. Πώς περιμένεις μετά να μάθει ο άλλος ότι κυκλοφορεί; Τόσα τεύχη βγαίνουν και δεν τα επικοινωνούν καθόλου,κρίμα... Εγώ γενικά έκανα καιρό να το μάθω, δεν είχα πάρει χαμπάρι... Έπρεπε να στοχεύσουν πολύ περισσότερο στο να τα μάθουν τα παιδιά και να τα ζητάνε, ειδικά σε περίοδο με τόσους ανταγωνιστές που έχουν τα κόμικς και το έντυπο μέσο γενικά, με τα ταμπλετς και όλα τα σχετικά...
  16. Μάλλον έχουν προχωρήσει τα νούμερα στα πιο πρόσφατα, βρήκα ένα μικυ της 290αδας που το είχα και χθες βρήκα το προτελευταίο ντοναλντ.
  17. Παιδιά κι εγώ δεν είχα αρχικά πα΄ρει πολύ χαμπάρι.... Φαντάζομαι είναι πολύς κόσμος που δεν το έχει πάρει ακόμα χαμπάρι αφού δεν ασχολείται τόσο κι έχει μείνει με τους τότε "τίτλους" των διάφορων ιστοσελίδων κ εφημερίδων,οι οποίοι μπορεί να έκαναν και ζημιά τελικά. Μένουν κάπως αόρατα τα περιοδικά παρόλο που είναι πολλά και ωραία.
  18. Καλή ιδέα αυτή.Κακώς δεν εκμεταλλεύονται το γιουτιουμπ αφού έχει τόση κινητικότητα τα τελευταία χρόνια.Στο εξωτερικό εκμεταλλεύονται πολύ περισσότερο το ιντερνετ για ν προωθήσουν τις διάφορες εκδόσεις.
  19. Σήμερα η μέρα έκλεισε με το κομιξ 52 και το κομιξ 58 να εισέρχονται στη συλλογή μου. Τρομερή προσφορά πάντως. 1.20 είναι πραγματικά value for money! Ειδικά όταν μιλάμε για το κομιξ. Και εξελίσσεται και κάπως σαν κυνήγι "θησαυρού", γύρισα αρκετά περίπτερα σήμερα ..Κάποια ήταν και κλειστά.
  20. Καλησπέρα φίλε Μανιτου, υπήρχε ημερολόγιο φέτος; Δεν το πήρα καθόλου χαμπάρι, έχω χάσει λίγο τον μπούσουλα. Μπορείς να στείλεις καμία φωτογραφία;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.