Μετάβαση στο περιεχόμενο

Asterix54

Members
  • Περιεχόμενο

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Asterix54

  • Γενέθλια 01/03/1987

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1996 προβολές προφίλ

Asterix54's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

238

Συνολική φήμη στο GC

  1. Στο ψιληκατζίδικο υπάρχουν κανονικά πακετάκια των 3 με 3,90 πολύ καλή τιμούλα αν βρεις συνδυασμό τευχών που δεν έχεις Στα βενζινάδικα ισχύει το ίδιο φαντάζομαι?
  2. Τα πακετάκια αυτά στα βενζινάδικα λογικά είναι ίδια με αυτά που υπάρχουν σε κάποια περίπτερα?
  3. Πολύ ωραία!Δεν έχω πάρει ακόμα το τεύχος, αλλά ο Μαύρος Κεραυνός δεν απογοητεύει, ήταν πολύ ωραίες τουλάχιστον οι παλαιότερες ιστορίες. Στην ουσία αυτή είναι η τρίτη ιστορία, γιατί υπήρχε και Μαύρος Κεραυνός 2.0. εκτός από 2.1. που είχε δημοσιευθεί στο ΚΟΜΙΞ!!! Και μάλιστα φαινόταν και πολύ ωραία το σχέδιο σε μεγάλο μέγεθος! .
  4. Ναι ρε συ για τα κομικς μιλάω που είναι όλα σε κεφαλαία Έχουν ξεχάσει πώς να τονίζουν φαίνεται
  5. Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.. Επίσης δεν καταλαβαίνω πού κολλάει ο κιμ κ όλοι οι άλλοισ ένα τοπικ για τον Λεοπόλδο. Εγώ απλά έγραψα ότι το να αφαιρέσεις το τιμητικό για τον Λεοπόλδο άγαλμα λόγω των εγκλημάτων του δε σημαίνει ότι "θέλεις να αφαιρέσεις την ύπαρξη του από τη μνήμη" (π.χ. όλοι θυμόμαστε τον χίτλερ κι ας μην έχουμε άγαλμα προς τιμήν του) και εσύ με βάση..αυτό υπέθεσες ότι δε θέλω να απομακρυνθεί το άγαλμα του κιμ γιουνγκ. Για τον Κιμ το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να φύγει αυτός από την εξουσία,γιατί αυτός κάνει live την καταπίεση,βάζει 12 χρόνια στρατιωτική θητεία κ τους έχει σούζα,δεν τιμάται απλώς μ άγαλμα κ φυσικά όταν πέσει το καθεστώς να αφαιρεθούν κ τα αγάλματα.
  6. Δεν είναι σωστό να τα υποκειμενικοποιείς όλα.Μ αυτη τη λογική ούτε σηριαλ κιλλερ δεν καταδικάζεις,διότι "ποιος είσαι εσύ που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και κρίνεις τις πράξεις του ως λάθος". Κ ο εγκληματίας αιχμαλωτίζει το θύμα του κ το κράτος φυλακίζει τον εγκληματία για τα εγκλήματά του.Θα συγκρίνεις κι αυτούς; Κρίνουμε λοιπόν,,με βάση τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη ζωή!Νομίζω αυτό μας επιτρέπει ο πολιτισμός μας για αρχή. Καλό.βράδυ.
  7. Κάνεις λάθος.Δεν είπε κανείς να αφαιρέσουμε τον Λεοπόλδο από την ιστορία και να ξεχάσουμε τα εγκλήματά του.Είπε όμως (και πολύ σωστά) να αφαιρεθεί το τιμητικό γι αυτόν άγαλμα. Διαφορετικά αν είναι έτσι να έχουμε και αγάλματα του χίτλερ.
  8. Τέλεια!Θα το πἀρω.Οι ιστορίες του τζουνιορ μου θυμίζουν πολύ το παιχνίδι που έριχνα μικρός στο χωριό..
  9. Ό,τι ρομπότ-κλώνο θες του χει φτιάξει του φάντομ ο κύρος... Στα ώπα ώπα!! Κλώνο όχι μόνο του εαυτού του αλλά και άλλων λιμνουπολιτών!
  10. Έχει διάφορους κλώνους ο Φάντομ από τον Κύρο.
  11. Παιδιά είναι σίγουρα θέμα κακέκτυπου;Και το δικό μου δεν έχει διαφήμιση για το επόμενο τεύχος,αλλά γελοιογραφία #diavazwmikymaoys. Ξέρουμε για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό Εγώ δεν έχω πετύχει ανάλογη περίπτωση σε άλλο τεύχος του περιοδικού πάντως.
  12. Πολύ καλή η ιστορία με τον φαντομιά. Αυτά είναι!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.