Jump to content

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ


Recommended Posts

Τίτλος:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΤΟ)
Σενάριο/Kείμενα:
G.R.R. Martin
Hμερ. έκδοσης:
07-2004
Εξώφυλλα:
5 + 10 Οπισθόφυλλα + 5 Εναλλακτικά ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
5
Κατηγορία:
Σειρά/Συνεχόμενα
Είδος εντύπου:
Βιβλίο
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Εποχής,Φαντασίας
Περιοδικότητα:
Ακανόνιστη
Μέγεθος:
14.0 x 23.0
Μετάφραση:
Παρασκευή Σαρμπάνη, Σωτήρης Αγάπιος, Βασίλης Μανουσάκης, Αλεξάνδρα Λέτσα
Πρωτότυπος τίτλος:
A Song of Ice and Fire
Προέλευση:
Αμερικανική
Τίτλος:
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΤΟ) (ΕΠΙΤΟΜΑ)
Σενάριο/Kείμενα:
G.R.R. Martin
Hμερ. έκδοσης:
2011
Εξώφυλλα:
4 + 5 Οπισθόφυλλα + 1 Εναλλακτικά ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Κατηγορία:
Σειρά/Συνεχόμενα
Είδος εντύπου:
Βιβλίο
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Εποχής,Φαντασίας
Μέγεθος:
14.0 x 23.0
Μετάφραση:
Παρασκευή Σαρμπάνη, Σωτήρης Αγάπιος, Βασίλης Μανουσάκης, Αλεξάνδρα Λέτσα
Προέλευση:
Αμερικανική
ISBN:
9789604970551, 9789604972968, 9789604970834, 9789604970841, 9789604971145

GAMEOFTHRONESEPITOMA_0001x.jpgGAMEOFTHRONESEPITOMA_0002x.jpgGAMEOFTHRONESEPITOMA_0003x.jpg

 

 

 

Οι συστάσεις περιττές. Εδώ παρουσιάζεται η σειρά βιβλίων "Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου" από τον G.R.R. Martin, η πιο επιτυχημένη σειρά heroic fantasy/sword and sorcery/cloak and dagger του 21ου  αιώνα. Τα βιβλία έχουν μεταφραστεί όλα από την Anubis σε φθηνές mass market εκδόσεις εφημεριδοχαρτου και όλοι που έχουν την σειρά περιμένουν εναγωνίως από το 2011 να βγει το επόμενο ονόματι Winds of Winter. Για κουβέντα στα βιβλία πλέον θα έχουμε αυτό εδώ το θέμα, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την σειρά συνεχίζετε τις συζητήσεις κανονικά εδώ και εδώ βρίσκετε την διασκευή σε κόμικ του πρώτου βιβλίου, επίσης από την Anubis. 

 

Λείπει το εξώφυλλο του "Ο χορός των δράκων", ένας από τους πολλούς που σίγουρα το έχουν στο φόρουμ, ας κάνουν την καλή. :beer: 

 

wiki

 

Τα εξώφυλλα της αρχικής δίτομης κυκλοφορίας που ξεκίνησε το 2004.

 

GAMEOFTHRONESBOOKS_0001.jpgGAMEOFTHRONESBOOKS_0002.jpgGAMEOFTHRONESBOOKS_0003.jpg

 

 

 

Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον thor77.

 

 

 • Like 7
 • Thanks 3
Link to post
Share on other sites

Τσάλεντζ αξέπτιντ :xm:

 • Funny 4
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Και έτοιμος. Πέρα από τα εξώφυλλα των δυο τόμων του Χορού των δράκων, ανεβάζω και τα εξώφυλλα από τις πρώτες (δίτομες) εκδόσεις των προηγουμένων βιβλίων

 

Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.

 

 

 • Like 4
 • Thanks 3
Link to post
Share on other sites

@thor77Για πες μια και τις διαστάσεις για τις αρχικές κυκλοφορίες.

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

είναι περίπου 22,8x14,2

 • Like 3
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

14 x 23 δηλαδή (πλάτος πρώτα, μετά ύψος :) )

 • Like 3
 • Funny 1
Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...

Μεταφράστηκε και το νέο βιβλίο του Μάρτιν που αποτελεί την επιστροφή του στο σύμπαν του ASoIaF μετά τον Ιππότη των επτά βασιλείων. Ονομάζεται Φωτιά και Αίμα (Fire and Blood) και περιγράφει την όλη ιστορία της δυναστείας Ταργκέρυεν. Ευτυχώς δεν είχε "συν-συγγραφείς" αυτή τη φορά. Δελεαστικό φαίνεται να πω την αλήθεια αλλά έχω τόσο καιρό να μπω σε κλίμα ανάγνωσης asoiaf που μάλλον θα περιμένει καιρό στα αδιάβαστα. Αν ποτέ αποφασίσω να το πάρω όταν φθηνίνει λίγο μιας και το 30άρικο είναι αδικαιολόγητα υπερβολικό. Είπαμε, φαν ξεφαν του σάγκα αλλά όχι και τέτοιο πιασοκ***σμα. :) 

 

fotia-kai-aima-9789606231315-200-1383726.jpg

 

Το εξώφυλλο μικροσκοπικό, το πήρα από σάιτ καταστήματος ίσα για να υπάρχει.

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Ερασιτέχνη. :antekale:

 

FIRE-and-BLOOD.jpg

 • Funny 5
Link to post
Share on other sites

Εδώ να πούμε ότι το "Φωτιά και Αίμα" αποτελεί "συνέχεια" του "Κόσμου της Φωτιάς και του Πάγου" μιας και που το υλικό της εγκυκλοπαίδειας ήταν πολύ για να κυκλοφορήσει σε ένα τόμο. Η τιμή όντως τσιμπάει αρκετά και θα περιμένουμε καμιά διετία για να πέσει.

Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς που έχω τις πρώτες εκδόσεις της Θύελλας και της Βοράς (τα δίτομα) μιας που η ποιότητα στο χαρτί δεν συγκρίνεται με τις επανεκδόσεις (ποιοτικό κ χοντρό :up: VS τσιγαρόχαρτο :down:)

Μάλιστα τα είχα τσιμπήσει από την Πρωτοπορία ενώ κυκλοφορούσαν τα "καινούρια" και μάλλον τους είχαν ξεμείνει :)

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

γατάκχια

 

IMG_20190516_091712.jpgIMG_20190516_091728.jpgIMG_20190516_092151.jpg

 

πρώτη βρετανική TPB έκδοση του 1998. Πιθανότατα άμα δεν ήμουν στρατό το 97-98 ή άμα δεν είχα φύγει από την ΟΥΖΑ το 96, να είχα την πρώτη αμερικάνικη TPB του 97 :) (isfdb)

 

και τα άλλα, κάπου εκεί μέσα είναι χωμένα. :) 4 ντάνες βάθος που δεν τις έχω τακτοποιήσει απ'όταν μετακόμισα..... 2008 :lol: πάλι καλά που τα sci-fi TPB είναι ως επί το πλείστον όλα μαζί :) 

 

IMG_20190516_093146.jpg

 

από εκεί και πέρα

 

IMG_20190516_091752.jpgIMG_20190516_091802.jpg

 

και πρώτη HC έκδοση :) αν και το ξεπάστρεψα 2-3 μέρες αφ'ότου κυκλοφόρησε σε e-book. :) Μου το κάναν δώρο όμως και ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι σε δώρα? :D 

Το οποίο Fire and Blood είναι εξαιρετικό. Καμία σχέση ως ποιότητα με το The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and The Game of Thrones που το παράτησα στη μέση. Εδώ να σχολιάσω ότι δεν είναι τελείως ακριβές πως είναι συνέχεια εκείνου. Αν και καταλαβαίνω το πνεύμα της φράσης και τα "" είναι αρκετά ταιριαστά.  Το WoIaF ήταν ένα one-off που μιλάει για χιλιάδες πράγματα. Κάτι σαν το Silmarillion ίσως. Το Fire and Blood είναι ουσιαστικά μια "μυθιστορία" της δυναστείας των Targaryen. Όπως λέει και στον τίτλο του αγγλικού HC "A History of the Targaryen Kings from Aegon the Conqueror to Aegon III". Περιέχει κείμενα που είτε έχουν ξαναδημοσιευθεί αυτούσια, είτε έχουν ξαναδουλευθεί για αυτή εδώ την έκδοση, είτε είναι τελείως πρωτοεμφανιζόμενα. Κάποια ήταν να δημοσιευθούν στο WoIaF αλλά αποφάσισε ο Martin να τα βγάλει σε αυτό εδώ. Επί του παρόντος, τόσο στο goodreads όσο και στο isfdb, λογίζεται ως ο πρώτος τόμος μια διλογίας με τίτλο Targaryen History. 

 

Όπως είπα το αγάπησα. :) Είμαι όμως και history buff, γουστάρω να διαβάσω ιστορία γενικώς, οπότε το concept "εκείνη τη χρονιά έγινε αυτό. μετά πολιόρκησε εκεί. τον διαδέχτηκε ο τάδε. που έκανε αυτό και μετά εκείνο" μου είναι τρομερά γνώριμο και προσφιλές στυλ γραφής :) 

και 2 εικονογραφήσεις μέσα από το βιβλίο για την κα*λάντα :) 


IMG_20190516_100020.jpgIMG_20190516_100213.jpg

 

αυτά. αρκετά ποζέριασα. παίρνω τις νικορέτ μου και πάω σε άλλη παραλία :) 

 

:cheers5: 

 

 • Like 9
 • Confused 1
 • Respect 3
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Να πω κι εγώ την παπάτζα μου εδώ μιας και είναι ένα έργο που έχω κι εγώ αφιερώσει αρκετές ώρες.

 

Είμαι από αυτούς που είχαν διαβάσει τα 4 βιβλία πολύ πριν την σειρά και είχα μεγάλο ενθουσιασμό για την σειρά, και γιατί πίστευα ότι μπορεί να γίνει πολύ καλή αλλά και γιατί πίστεψα ότι θα πιεστεί ο συγγραφέας να γράψει την συνέχεια πιο άμεσα.

 

Το πρώτο σίγουρα σαν παραγωγή το πέτυχε, σαν σενάριο είναι ανοιχτό προς συζήτηση αλλά αλλού, εδώ μιλάμε για τα βιβλία, οπότε πάμε στο δεύτερο ζήτημα

 

Με το που βγήκε η 6η σεζόν και ο τύπος δεν είχε βγάλει το 6ο βιβλίο (και με την 5η είχα διαφωνίες αλλά τεσπα) ορκίστηκα ότι τέλος δεν ξαναδίνω χρήματα για βιβλίο του και αυτό γιατί δεν μπορώ να χωνέψω ότι συγγραφέας βιβλίων κατέστρεψε το έργο ζωής του αφήνοντας τους φανς που τον έκαναν μάγκα (αυτούς που αγόραζαν τα βιβλία και το έκανα διάσημο δηλαδή πριν γίνει το σίριαλ) με το ..... στο χέρι, για μένα πλέον ο Μάρτιν δεν είναι σοβαρός καλλιτέχνης, είναι αρπακολλατζής και πολλά άλλα που δεν μπορώ να πω εδώ. Δεν έχει καταλάβει ότι δεν θα ζήσει και πολύ ακόμα(είναι και μιας ηλικίας και κάποιον κιλών)? δεν έχει καταλάβει ότι και αν ζήσει αρκετά ακόμη δεν θα έχει την διαύγεια να ολοκληρώσει ένα τέτοιο έργο? Νιώθω προδομένος σαν αναγνώστης , από έναν "καλλιτέχνη" που προτίμησε τα φράγκα στα 70 του αντί για την τέχνη που εκπροσώπευε. Γιαυτό όσο καλά κι αν είναι αυτά που βγάζει τώρα (Fire & Blood) ούτε cent από μένα για τα βιβλία του πλέον. Και είμαι ο άνθρωπος που έχω αγοράσει βιβλίο που είχα διαβάσει σε παράνομο download(γιατί δεν το εύρισκα αλλιώς) και μετά από χρόνια το βρήκα και το αγόρασα μονό και μόνο για να στηρίξω τον καλλιτέχνη.

 • Like 8
 • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

Σοφία. Ορθοί. Ακούσωμεν του αγίου Ευαγγελίου
Ειρήνη πάσι
Και τω πνεύματί σου
Εκ του κατά ΑρΑρΜάρτιν αγίου Ευαγγελίου το ανάγνωσμα
Πρόσχωμεν
Δόξα σοι, Κύριε, δόξα σοι

ΑρΑρΜάρτιν Notablog 20190513

Idiocy on the Internet
 

Internet journalism is an oxymoron, I am more and more convinced.

 

Of late it seems there’s a new story about me somewhere on the net every day, or near enough to make no matter. Many get things wrong. For the most part I ignore them. I have better things to do than try and track down every weird rumor or out-and-out fabrication that pops up on some obscure website trolling for traffic.

 

Every so often, however, one of these stories gains an improbable currency, and just chuckling at the insanity no longer suffices.

 

That seems to be happening right now. All of a sudden this crazy story about my finishing THE WINDS OF WINTER and A DREAM OF SPRING years ago is popping up everywhere. No, I am not going to provide links. I don’t want to reward purveyors of misinformation with hits.

 

I will, however, say for the record — no, THE WINDS OF WINTER and A DREAM OF SPRING are not finished. DREAM is not even begun; I am not going to start writing volume seven until I finish volume six

 

It seems absurd to me that I need to state this. The world is round, the Earth revolves around the sun, water is wet… do I need to say that too? It boggles me that anyone would believe this story, even for an instant. It makes not a whit of sense. Why would I sit for years on completed novels? Why would my publishers — not just here in the US, but all around the world — ever consent to this? They make millions and millions of dollars every time a new Ice & Fire book comes out, as do I. Delaying makes no sense. Why would HBO want the books delayed? The books help create interest in the show, just as the show creates interest in the books.

 

So… no, the books are not done. HBO did not ask me to delay them. Nor did David & Dan. There is no “deal” to hold back on the books. I assure you, HBO and David & Dan would both have been thrilled and delighted if THE WINDS OF WINTER had been delivered and published four or five years ago… and NO ONE would have been more delighted than me.

 

I have said it before: don’t believe everything you read on the internet.

 

Except here, of course.

 

Δόξα σοι, Κύριε, δόξα σοι
Ελεήσον ημάς ο Θεός κατά το μέγα ελεός Σου, δεόμεθά Σου, επάκουσον και ελέησον
Κύριε ελέησον (γ')
Έτι δεόμεθα υπέρ ελέους, ζωής, ειρήνης, υγείας, σωτηρίας, επισκέψεως, συγχωρήσεως και αφέσεως των αμαρτιών των δούλων του Θεού, πάντων των προσελθόντων εν τω Αγίω Μυστηρίω τούτω, και υπέρ του συγχωρηθήναι αυτοίς παν πλημμέλημα εκούσιον τε και ακούσιον
Κύριε ελέησον (γ')
Ότι ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις, και σοι την δόξαν αναπέμπομεν, τω Πατρί και τω Υιώ και τω Αγίω Πνεύματι, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.
Αμήν
Του Κυρίου δεηθώμεν
Κύριε ελέησον

 • Like 7
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Βέβαια τα παραπάνω τα δεχόμαστε καλή τη πίστη γιατί και να συνέβαινε το αντίθετο, πάλι τα ίδια δε θα έλεγε; Είναι πολλά τα λεφτά παοκ για να δεχόμαστε έτσι απλά τι λέει ο καθένας εμπλεκόμενος.

 

Πάντως εγώ τον πιστεύω, νομίζω ότι το όλο project έγινε σαν τον Ντρόγκον στο Μηρήν και μεγάλωσε πέρα από το μέγεθος που μπορεί ο Μάρτιν να το ταΐσει και ο τύπος έγινε αυτό που λέμε στα Σάλωνα overwhelmed 

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Οπότε θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος :) Σε 3 μέρες τελειώνει το σώου και θα δούμε μετά το πότε θα βγει το μεθεπόμενο :) 

 

Το πρώτο βγήκε το 96 (και το ξεκίνησε θεωρητικά το 91). Το δεύτερο 2 χρόνια μετά. Το τρίτο 1 χρόνο μετά. Το τέταρτο 5 χρόνια μετά. Το πέμπτο 6 χρόνια μετά πάνω που ξεκίνησε και το σώου. Αυτή τη στιγμή είμαστε στα 8 χρόνια. Βλέποντας την απόσταση στα προηγούμενα, δεν έχω κάποιο λόγο να πιστέψω ότι λέει ψέμματα :) Δεν με χαροποιεί που αργεί, σαφώς και θέλω να τα γράψει ο ίδιος τα δυο τελευταία και όχι κάποιος τρίτος, αλλά εάν του παίρνει τόσο, τότε του παίρνει τόσο :) Προτιμώ να έχω εσαεί ένα αποτέλεσμα που τον ικανοποιεί παρά ένα αποτέλεσμα που βγήκε βιαστικά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ζήσω άλλα 30 χρονάκια τουλάχιστον. Ελπίζω :D 

 

:cheers5: 

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Ο άνθρωπος έχει θέμα με την πίεση. Απλά δεν μπορεί να γράψει κατά παραγγελία. Σε πόντκαστ που άκουγα πρόσφατα, έχει αναφέρει πως είχε προκύψει σχετικό θέμα την δεκαετία του '80 και δεν μπορούσε να αποδώσει και εκεί. Δεν είναι συγγραφέας του κατά παραγγελία best seller όπου όλοι έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από αυτό. Φανμπόιδες, αποδεχτείτε το και συνεχίστε την ζωή σας. Για αυτό σας άρεσε εξαρχής η σειρά. Γιατί δεν ήταν χτισμένη πάνω σε αυτά που περιμένατε.

 

Και αφήστε τα προγνωστικά θανάτου, κοράκια, ε κοράκια!

 

GraveDigger.jpg

 

 

 • Like 3
 • Funny 4
Link to post
Share on other sites

Συμφωνώ σε πολλά με τους από πάνω συνδιαβαστές, και κυρίως με τον germ που λέει ότι καλύτερα αργά και ποιοτικά, αλλά αν γνωρίζεις ότι δεν τα καταφέρνεις με τις πιέσεις τότε μην κάνεις δηλώσεις ότι το βιβλίο θα ολοκληρωθεί πριν την σειρά (ή ότι το 6ο θα βγει πριν την 6η σεζόν δεν θυμάμαι λεπτομερώς την δήλωση αλλά έδινε σιγουράκι ότι θα το προλάβει) :beer:

Edited by Argailwall
 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Blame it to the publishers.

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Ρε σεις! Το αμαζον ξεκινησε προπωληση του Winds of Winter και εσεις ακομα αναλυετε "τι θελει να πει ο συγραφευς??"

 

https://www.amazon.com/Winds-Winter/

 

Spoiler

493.thumb.jpg.3580026e59017361edfb2d5211657e79.jpg494.thumb.jpg.48688ea60d253b779a0b8d88a71916ba.jpg495.thumb.jpg.0031df49de1ae4823a908c0c3036e243.jpg

 

 • Like 1
 • Funny 3
Link to post
Share on other sites

Ρε τώρα θα ασχοληθεί με τα prequels του HBO, οπότε δεν παίζει να δούμε νέο βιβλίο στον αιώνα τον άπαντα. Και ποιο το νόημα άλλωστε; Η ιστορία έφθασε όπως έφθασε στο τέλος της, Θα τη γράψει όπως την είδαμε , εμπλουτισμένη, ή θα προβεί σε εκτεταμένο retconning? Δύσκολες αποφάσεις με πιο εύκολη και προφανή επιλογή να μην κάνει τίποτα απολύτως...

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει ριζική αλλαγή της πλοκής χωρίς αυτό να εκληφθεί σαν οξύτατη μομφή κατά των δημιουργών του GoT. Για αυτό και το αποκλείω. Απλά θα το κάνει να φαίνεται πιο λογικό. Ελπίζω.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Δεν είναι απαραίτητα σημαντικό δίλημμα αυτό :) Ανετότατα κρατάει το φινάλε/ζουμί/κομβικά σημεία. Και το κάνει σαν ένα μυθιστόρημα για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όπου κερδίζει στα Γαυγάμηλα, σκοτώνει τον Κλείτο, πεθαίνει στη Βαβυλώνα, αλλά αυτές οι γνώσεις της πλοκής δεν μας εμποδίζουν να διαβάσουμε ένα ακόμα μυθιστόρημα για δαύτον :) Ούτε να δούμε μια μεταφορά του Murder on the Orient Express (όλοι πλέον ξέρουμε ότι τον φόνο τον έκανε ο μπάτλερ) ή μια μεταφορά του Άμλετ (μπει, δεν μπει).

 

Το ζόρικο (?) σημείο θα είναι ίσως για εμάς το να αποσυνδέσουμε τις φάτσες των χαρακτήρων των βιβλίων από τους ηθοποιούς (και τις ερμηνείες τους) του σώου :) Και κάποια πράγματα δεν γίνεται να μην είναι διαφορετικά. Θα κάψουν το βιβλίο οι πουριτανοί άμα δεν είναι διαφορετικά. Τα βιβλία μέχρι στιγμής καλύπτουν τις χρονιές 298-300. Οπότε η Arya είναι 11 χρονών στο 5ο βιβλίο :D you get my drift I hope :lol: Και ο Rickon είναι 5.... Να δω πως θα τρέχει από τα βέλη :D 

 

:cheers5: 

 • Like 1
 • Funny 2
Link to post
Share on other sites

Προσωπικά θέλω αυτά που θα διαβάσω (όταν τα διαβάσω) να είναι αντίστοιχα με τα προηγούμενα σε ανατροπές, σε ποιότητα, σε ίντριγκα και όλα αυτά τα ωραία που μας έχει παρουσιάσει. Αν είναι να τα βγάλει απλά για να τα βγάλει και να κλείσει ο κύκλος, ας μην τα βγάλει καθόλου.  Αν και πιστεύω ότι η γενική ιδέα είναι τετελεσμένη από την αρχή. Ξέρει την ιστορία, πως θα πάει και που θα καταλήξει. Πως θα το περιγράψει και θα το παρουσιάσει είναι το θέμα.

 

Επίσης προφανώς και δεν είναι εύκολη δουλειά, βάλε τραγούδια, στίχους, ιστορίες - background για τον κάθε χαρακτήρα που παρουσιάζεται, ένας ολόκληρος κόσμος κατασκευασμένος από το μηδέν, όλα αυτά το κάνουν δύσκολο το επιχείρημα..

 

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
1 ώρα πριν, germanicus είπε:

Το ζόρικο (?) σημείο θα είναι ίσως για εμάς το να αποσυνδέσουμε τις φάτσες των χαρακτήρων των βιβλίων από τους ηθοποιούς (και τις ερμηνείες τους) του σώου

Μπορείτε και σεις να πάρετε το καρτοπαίχνιδο και να το εντρυφήσετε και θα αποκτήσετε πάλι στο μυαλό σας τον Τύριον χωρίς μύτη πχ. Βοηθάει. Στο LotR πχ το παιχνίδι έχει (σωστά) τον Λέγκολα μελαχροινό και τον βλέπω απείρως περισσότερο από τον Μπλουμ.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Έναν αστερίσκο στην κουβέντα για να αναφέρω την folio society, μια ψιλό-exclusive εκδοτική που βγάζει φοβερές εκδόσεις γνωστών βιβλίων/σειρών βιβλίων και μόλις ξεκίνησε το asoiaf. Πανάκριβο αλλά φαίνεται φοβερό :) 

 

got_book2.png

 

https://www.foliosociety.com/row/a-game-of-thrones.html?utm_source=facebook&utm_medium=paid&utm_campaign=got_preorder_similartitles_lookalike&utm_content=carousel

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.