Jump to content

Η αποθέωση της Βλακείας.MAZOO AND THE ZOO.


Recommended Posts

       Πάλι θα τα ακούσω ,πάλι θα  διαβάσω παράπονα, πάλι θα υπάρξουν κάποιοι που θα θιχτούν στο ότι δήθεν προσβάλλω μια επιλογή.Πράγμα που δεν ισχύει. Αλλά δεν μπορώ και να παραβλέψω την πραγματική αλήθεια. Στο ότι ,δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος να αναδειχθεί το εν λόγω συγκρότημα. :coffee:

        Καταρχάς ,το νόημα των στοίχων αυτό που βγάζουν είναι τουλάχιστον απαράδεκτο για την κοινή λογική . Οι φωνές των τραγουδιστών, άλλο πράγμα . Οι γυναικείες, ακούγονται γλυκανάλατες και σαχλές . :down: Οι ανδρικές, μουγκρίζουν ιδιαίτερα με τους παπαγάλους. Σαν παρουσίαση ,χάλια σαν σύνολο, ακόμη πιο χάλια . Είναι τόσο ανεκδιήγητη η ηλιθιότητα, που παρουσιάζει και παράγει το εν λόγω μουσικό σύνολο ,που η ίδια η βλακεία παθαίνει σύμπλεγμα κατωτερότητας. Τα τραγούδια τους, είναι τοξικά για το μυαλό. Δεν είναι κατάλληλα, ούτε για γάτες, ούτε για σκύλους, ούτε για παπαγάλους, ούτε για την χλωρίδα, και γενικά ούτε για το ζωικό βασίλειο. Πόσο μάλλον, για παιδιά, και για λογικούς ανθρώπους ως γονείς. :down: Αλήθεια, τι ωραίο είχαν οι MAZOO AND THE ZOO για να πάθει, κόλλημα ο κόσμος ; Που, δεν έπαθε ευτυχώς. Μέχρι, και σε πασίγνωστο θέατρο βγήκαν, για παράσταση σε εκείνο της συχωρεμένης της Βιουγουκλακής. Είναι τόσο ηλίθια, αυτά που λένε και κάνουν που πραγματικά, οι μύκητες που θρύβουν στην βάση μιας λεκάνης ενός δημοσίου αποχωρητηρίου, είναι  μπροστά στουςMAZOO AND THE ZOO πιο ευφυή.   :relax:

   Κάποιοι, οπωσδήποτε θα αντιδράσουν και σε αυτήν την περίπτωση, τους προκαλώ (με την καλή έννοια). Να μου απαντήσουν, για πιο σοβαρό λόγο τους αρέσει, αυτό το χάλι για μουσική. Διότι, αν απαντήσουν ότι είναι χαριτωμένο συγκρότημα, και προκαλεί γέλιο εκεί θα χάσουν. Χίλιες φορές καλύτερος, είναι ο Σεφερλής όπως και άλλοι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν έργα στο Δελφηνάριο, Χίλιες φορές καλύτερος, είναι ο Μπένι Χιλ αν και ντεπασέ .   :(  Ακόμη καλύτερα ο Ψάλτης ο Γαρδέλης και τα άλλα παιδιά. Που και εκεί τραγουδούσαν . Χίλιες φορές, να ήταν η Παγκράτη που τραγουδούσε έχει φάση το αγόρι έχει φάση το παιδί. :gun2:  και πιο σωστό είναι για τους γονείς να επιτρέψουν τα παιδιά τους να δουν τις ταινίες των εν λόγω καλλιτεχνών ή να παρακολουθήσουν ,τις παραστάσεις του Δελφιναρίου που είναι και πιο ευρηματικά, με πραγματική εξυπνάδα και ωραία μηνύματα στέλνουν παρά εκείνο το χάλι .Πιστεύω,πως αν υπάρχουν άτομα που τους αρέσει το εν λόγω συγκρότημα, είναι στο ότι εκείνα έχουν περισσότερη αίσθηση του καλού χιούμορ ,όπως και την ανάλογη καυστική οξυδέρκεια για να σπάνε πλάκα με αυτά που κάνουν και λένε οιMAZOO AND THE ZOO . Αλλιώς, δεν γίνεται δεν αντέχεται αυτό είναι κάψιμο εγκεφάλου . :trixes: Αν οι ναζί, τους είχαν θα πετύχαιναν περισσότερο στους σκοπούς τους στο να αποβλακώσουν, που ευτυχώς δεν υπάρχουν ούτε και αυτοί.

            Αν ήμουν, συνομοσιολόγος που δεν είμαι θα πίστευα ότι πίσω, από την ανάδειξή τους υπάρχει ένα σκοτεινό σχέδιο ολοκληρωτικής εξόντωσης, της λογικής με σκοπό την αποθέωση του απόλυτου τίποτε . Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Είναι απλώς ένα τσούρμο από ατάλαντους στην ουσία ανθρώπους που θεωρούν έμπνευση  ότι βλακεία τους κατεβάζει το μυαλό τους. Η να πω καλύτερα μλκες;  :coffee:

          Δεν υπάρχουν, τόσοι άλλοι καλλιτέχνες για παιδικά τραγούδια; Έπρεπε, να γίνει αυτό το πακέτο, ασύλληπτης ηλιθιότητας και κακουγουστιάς γνωστό; :hot:  Πραγματικά,  μπροστά τους ο Ταμπάκης και ο Παρασκευάς είναι η Μαρία Κάλλας, και αληθινό γέλιο παράγουν, και φάσεις χιούμορ προκαλούν και παρόλα αυτά, τους έχουν φάει και επομένως εξαφανίστηκαν.Οι MAZOO AND THE ZOO γιατί ακόμη υπάρχουν και προωθούνται ; :down:

        Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη ορισμένων γονέων, να πάνε τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν αυτή την ευτέλεια σπαταλώντας, και το ανάλογο ποσό. Σίγουρα θα το μετάνιωναν, και βεβαίως θα έκαναν υπομονή μέχρι να τελειώσει αυτό το μαρτύριο για τα αυτιά και δη την λογική. Χίλιες φορές να τα πήγαιναν να δουν μια ταινία με υπερήρωες στον κινηματογράφο παρά εκεί .Διότι  οι MAZOO AND THE ZOO δεν συνιστούν ούτε για επιμόρφωση, ούτε για διασκέδαση, ούτε για τίποτε. Αν ήμουν στην θέση ενός από εκείνους τους γονείς ,θα νοίκιαζα  dvd με αγαπημένους ήρωες και μαζί  με το παιδί μου θα τις απολαμβάναμε με άνεση με πίτσα ή με άλλο νόστιμο φαγητό. Γιατί δεν θα ήθελα να μου το αποβλακώσουν .Βεβαίως το ίδιο το σκέφτηκαν και εκείνοι οι γονείς αλλά.....

      Θα μου πείτε, μα Τασία μου το ήθελαν τα παιδιά. Καλά αν το παιδί μου ή το παιδί σας σε αυτήν την ηλικία(Διότι αυτοί απευθύνονται σε μικρό ηλικιακό γκρούπ) μας ζητούσε, να πιει αλκοολούχο ποτό  θα το αφήναμε; Ακόμη, και αν το συγκεκριμένο είναι ζημιογόνο για την υγεία του; Τότε γιατί, να υποκύψουμε σε απαιτήσεις, προερχόμενες από πλύση εγκεφάλου των μέσων; Του τύπου να δούμε τους   MAZOO; Αντιθέτως, επειδή είναι μικρά παιδιά οι γονείς θα πρέπει να τα προστατεύουν διότι τα μικρά δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν.Στο ότι η ριρίκα ριρίκα ωραία πιτσιρίκα είναι πολύ δραστικό διαβρωτικό με ποιόν περιττώματος για το μυαλό τους που σε αυτές τις ηλικίες αναπτύσσεται..Για αυτό υπάρχουν οι ειδικές επισκέψεις στα μουσεία. Για αυτό ,υπάρχουν και πετυχημένες παιδικές εκπομπές αν και ορισμένες, από αυτές :down:είναι  κακέκτυπα των πρωτοτύπων τους και όμως. Καλλίτερα αυτές, παρά το συγκεκριμένο σκουπιδαριό .Για αυτό, υπήρχε η Φρουτοπία η οποία είναι διαχρονική επιτυχία για αυτό υπήρχαν τα Ζουζούνια. Τα οποία, και ωραία τραγουδάκια είχαν και χαρούμενα με ωραίο σύγχρονο ρυθμό και σε ορισμένα εξ αυτών πολύ ευρηματικά. Ακούστε για παράδειγμα το Κίτρινο μου κιτρινάκι  και κάνετε σύγκριση.

     Τέλος, θα επιθυμούσα να μην θεωρηθώ προσβλητική .Διότι, κάποια πράγματα θα πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους. Διότι αυτά τα προξενούν, και όσο επιθυμούμε να στρογγυλέψουμε, τις γωνίες αυτό δεν γίνεται στην περίπτωση του MAZOO AND THE ZOO. Γιατί αυτά που παράγουν, είναι βλακώδεις τεραστίου μεγέθους που προσβάλλουν και αυτούς τους ίδιους όσο κέρδος να έχουν αποκομίσει.Αν αυτό το πράγμα, αρέσει για διασκέδαση των μικρών παιδιών εγώ, πάω πάσο . :netghost: Άλλωστε, όπως ανέφερα προηγουμένως η επιλογή είναι σεβαστή, και έτσι πρέπει να είναι. Τότε, σε αυτήν την περίπτωση όσοι έχουν παιδιά ή όχι και ακούν το συγκεκριμένο συγκρότημα θα πρέπει να γνωρίζουν και τις ανάλογες συνέπειες. Καλλίτερα ο Σούπερμαν ο Σπίντερμαν και τα Τρασφόρμερ. Ακόμη και η εκπομπή με τις Kardasians .Χίλιες φορές καλύτερα...και ναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα είναι το τραγούδι Ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά..και όχι οι ριρικιές... :netghost:

  

       Σημείωση.

Αν θελήσετε να μάθετε το τι γράφεται για τα τραγούδια του εν λόγω συγκροτήματος να απευθυνθείτε στο Υοu Tube

Edited by ΤασίαΚούτ
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Πίσω από τους ΜΑΖΟΟ AND THE ZOO (όπως και πίσω από τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ), βρίσκεται ο Μάνος Βαφειάδης.

 

Χθες το βράδυ είχε Σεφερλή η TV, (Allou Fun Mark) και το έβλεπα παρέα με το γιό μου, όπου ήρθα πάρα πολλές στιγμές σε δύσκολη θέση με αυτά που έλεγε αλλά και έκανε, ο καθ'όλα συμπαθέστατος Μάρκος, του οποίου είμαι μεγάλος fan και ο οποίος, θα τολμήσω να πω, οτι έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην κωμωδία (ειδικά στο θέατρο).

Από την άλλη, φυσικά και δε θα επιτρέψω στο γιό μου να δει Kardashians και δε νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση.

 

Τώρα, γιατί τέτοιο μένος με τους MAZOO (οι οποίοι παρεπιπτόντως, έχουν γίνει XANAZOO γιατί έχουν αλλάξει τα 2 από τα 3 πρόσωπα), δε μπορώ να καταλάβω.

 

Όσον αφορά τα σχόλια του YouTube, φυσικά και τα περισσότερα θα γίνουν για την "ξανθούλα" Τερέζα Σάσσου, αφού  οι μπαμπάδες, δε γίνεται να μη την προσέξουμε (κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, όπως και τα παιδιά θα προσέξουν τη χαριτωμενιά της και τη φωνή της)... :)

 

Ξέρω οτι μπλέκω σε δύσβατα μονοπάτια :lol: , αλλά θεώρησα οτι θα έπρεπε να υπάρξει αντίλογος...

 

Φιλικά πάντα 

 

:beer:

Edited by archon
 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Τα χαζοτραγουδάκια για παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορώ να τα ανεχτώ πιο εύκολα από τα σκουπίδια του Δελφιναρίου.

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Και με το δελφιναριο ειμαι οκέι, και με τα Σούπερμαν, Μπατμαν κλπ αλλα δεν μπορω να δεχτώ οτι οι Καρντασιανς ειναι καλύτερες απο τα Mazoo and the zoo :) Οι Καρντασιανς ειναι το αποκορύφωμα της γελοιότητας στην παγκόσμια τηλεόραση μαζι με αλλα σκουπίδια του συγκεκριμένου ξένου καναλιού που τις προβάλλει. Ο alpha έπεσε πολυ στα ματια μου οταν έμαθα οτι ξεκίνησαν να τις προβάλλουν φέτος.

 

Οταν ήμουν πεντε χρόνων, απολάμβανα πολυ εκείνα τα τραγούδια επειδη είχαν ωραια μουσική και στίχους. Τωρα απλά δεν μου φαίνονται σαν κατι ιδιαίτερο αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί εχουν τέτοια αντιμετώπιση απο τους έλληνες. Ειναι τραγούδια γραμμένα για μικρά παιδιά, οποτε θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι ακριβως σου φαίνεται λαθος και απαράδεκτο. Οι στίχοι; Ειναι αλήθεια οτι δεν σου περνούν κάποιο μήνυμα αλλα μιλάμε για παιδιά πεντε και έξι ετών. Η μουσική; Θεωρώ οτι ειναι catchy και τραβάει εύκολα τα παιδιά.

 

Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι οτι δεν πιστευω οτι ειναι τόσο μεγαλο θέμα. Να τους ακούν τα παιδιά, ειναι προτιμότερο απο το να ακούν αλλους καλλιτέχνες της εποχής μας, οπως σωστα λεει ο Βασιλέας.

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

δεν καταλαβαίνω γιατί εχουν τέτοια αντιμετώπιση απο τους έλληνες. 

 

:thinking:  Τι εννοείς από τους Έλληνες; Εγώ μόνο την Τασία βλέπω να βάλλεται τόσο έντονα εναντίον μιας μπάντας που ο στόχος της είναι η χαζοχαρουμενίαση γιατί απευθύνεται σε παιδάκια που απλά θέλουν να γελάσουν. 

 

Δυστυχώς έχω αρχίσει να μπαίνω στο ηλικιακό εύρος που εμφανίζονται φίλοι με παιδιά ( λυγμ λυγμ ) και προσωπικά γουστάρουν πολύ τα πρωινά του ΣΚ να τα παίζουν στο εκάστοτε κανάλι ή από το youtube. Από κει και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, όπως την βρίσκει ο καθένας. :) Κάποιοι γουστάρουν και πέπα το γουρουνάκι και εγώ θέλω να βρω τον σκερβελέ τον ανιμέιτορ που την πρωτοσχεδίασε και να κάνω πρακτική σε κάτι βιβλία Ιαπωνικών βασανιστηρίων που έχω. :) Για ακαδημαϊκούς λόγους πάντα. :)

 

:beer:

 • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον δεν το διατύπωσα σωστα xD έλληνες=όσοι λεει η Τασια οτι γράφουν comments στο YouTube. Δεν εχω τσεκάρει και ούτε με απασχολεί πάντως.

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Τo youtube είναι σαν τον Ελληνικό στρατό. Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει το comments section. :)

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

τώρα άμα τολμήσω να πω πως μου προκαλούν γέλιο λόγω της καφρίλας που μου βγάζουν πάει, μάλλον πάω για λαιμητόμο. Πάντως διαφωνώ με το μένος εναντίον τους γιατί καθώς απευθύνονται σε παιδιά προσολικής ηλικίας με στόχο το χαζογέλιο εντάξει είναι cringeworthy αν το λέω καλά για ενήλικες. Και ο Ντοστογιέφσκι χρειάζεται αλλά και οι mazoo νομίζω χρειάζονται. Για τα σχόλια στο youtube δεν έχω να πω τπτ παρά περάστε μία βολτίτσα από το reddit section για το league of legends. Internet είναι οπότε.. απλά αδιάφορα.

Edited by rkronin
 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως τα βλέπω στο youtube και μόνος μου...σαν μπαμπάς βέβαια! Σχεδόν γυμνά είναι και τα δυο κοριτσάκια ή τέλος πάντων πολύ σέξι για παιδικό βίντεοκλιπ! Ξέρει ο Βαφειάδης τι κάνει, σου λέει θα χαζεύει το παιδί με το τραγούδι και οι μπαμπάδες με τις πιτσιρίκες!

Όλα θέμα εγκεφάλου είναι και κατά πόσο έχεις εγκράτεια. Σε κουμαντάρει το κεφάλι ή εσύ αυτό; 

 

Ο νοών νοείτω.....

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Τασία συγκρίνεις 2 ανόμοια πράγματα ξεχνώντας και πάλι ότι πρόκειται για ΠΑΙΔΙΚΑ τραγούδια .Δεν μπορείς να συγκρίνεις Στάθη Ψάλτη ,Σεφερλή κ.λ.π. με ΜαΖοο οι πρώτοι κάνουν κωμωδία με βωμολοχίες και σεξουαλικά υπονοούμενα οι δεύτεροι με παιδικά πράγματα ,δεν κάνουν κωμωδία . .Εγω απορώ πως οι γονείς πηγαίνουν τα παιδια τους στον Μάρκο Σεφερλή που κατά τα άλλα είναι πανέξυπνος και πολύ καλό παιδι (τον είχα γνωρίσει πριν γίνει διάσημος ,και τον θυμαμαι στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ,σε παιδικο πρόγραμμα στο Σταρ ,ντυμένος Δεινόσαυρος ,ευτυχως τον είχε προσεξει ο Μαστοράκης ) .

 Κατά την γνώμη σου ,τα παιδικά τραγούδια Περνα ,περνα η Μέλισσα ,Χαρωπά τα 2 χέρια μου χτυπώ , Μία ωραία πεταλούδα κ.λ.π. είναι βλακώδη και βδελυγμία και πρέπει να καουν στην πυρά .

 Αν τώρα θέλεις στα παιδιά σου ,τα τρίχρονα να τους βάζεις να ακουν Μπετόβεν ή Λιστ ή Καρβέλα ,Πλανητάρχη ( αλλαξοκολιες ...) ή Protegy γούστο σου ,εγώ αν έκανα παιδιά Μαζού θα τους έβαζα και θα τους διάβαζα Μικυ ,Ποπάυ , Σεραφίνο και όχι Γκορμίτι ,Τρασπακ ,Προυστ και Μαρξ .Εχουν καιρο όταν μεγαλώσουν να το κάνουν .

 Αν θέλεις να νιώσεις την αποθέωση της βλακείας ,δες πρωινάδικα και μεσημεριανά ,να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο (πρόσεξες πως πριν καλα καλά αρχίσουν ην εκπομπή τους ,χορεύουν σαν χαζοί ;)

Ο Μάνος Βαφειάδης είναι αξιόλογος καλλιτέχνης που ασχολείται με τα παιδιά και ξέρει τι κάνει ,όπως είπε και ο Αρχων .Παρεμπιπτόντως   το ονομα σε Χάνα άλλαξε κατόπιν διαφωνίας που είχε ο Μάρκος Β . με την πρώτη εταιρία που δούλευε (την LEGENT ,του Γιαννικου ) .

 Υ.Γ 1. Και εγω σαν πονηρός ενήλικας ,στο πρώτο κλιπ που είδα  (τον Παπαγαλο ) μου έκανε Κλικ μια σκηνη . Οι δύο κοπελιές ντυμένες αγιοβασιλίτσες να λικνίζονται ,σκηνή δευτερολέπτων μεν αλλά εμενα μου έκανε κλικ ,μεγαλο κλικ ,πόσο ήθελα εκείνη την στιγμη να ήμουν παπαγάλος .

Υ.Γ. 2 Οποιος ασχολείται με τα σχόλια του you tube που κάθε πικρόχολος κάνει ,γιατι δεν έχει ΄άλλη δουλειά να κάνει ,είναι και ο ίδιος πικρόχολος .

Υ.Γ. 3 Το μελαχρινάκι μανούλι (που δεν θυμάμαι το όνομα ) είναι αδελφή του τυπά συντραγουδίστη της .Και αν θυμάμαι καλά είχε τραγουδήσει και κάποια τραγουδάκια σειρών κιν. σχεδίων  που προβαλόντουσαν πριν χρόνια   στο (που αλλού ) Σταρ .   

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Κυρία Τασία Κουτ. με κάνατε και γέλασα ! :lol:  :lol:  :lol:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Παλιά υπήρχαν και πιο έξυπνα τραγούδια και παιχνίδια για παιδάκια. Παρ' όλ' αυτά δεν θα μπορούσα να πω ότι το ''Mazoo and the Zoo'', από τη στιγμή που απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας, είναι το χειρότερο που έχει συμβεί στην σημερινή εποχή, που η αισθητική έχει καταβαραθρωθεί.  

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είναι τόσο ανεκδιήγητη η ηλιθιότητα, που παρουσιάζει και παράγει το εν λόγω μουσικό σύνολο ,που η ίδια η βλακεία παθαίνει σύμπλεγμα κατωτερότητας. Τα τραγούδια τους, είναι τοξικά για το μυαλό. Δεν είναι κατάλληλα, ούτε για γάτες, ούτε για σκύλους, ούτε για παπαγάλους, ούτε για την χλωρίδα, και γενικά ούτε για το ζωικό βασίλειο. Πόσο μάλλον, για παιδιά, και για λογικούς ανθρώπους ως γονείς. :down:υ πραγματικά, οι μύκητες που θρύβουν στην βάση μιας λεκάνης ενός δημοσίου αποχωρητηρίου, είναι  μπροστά στουςMAZOO AND THE ZOO πιο ευφυή.   :relax:

 

 

            Αν ήμουν, συνομοσιολόγος που δεν είμαι θα πίστευα ότι πίσω, από την ανάδειξή τους υπάρχει ένα σκοτεινό σχέδιο ολοκληρωτικής εξόντωσης, της λογικής με σκοπό την αποθέωση του απόλυτου τίποτε . Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Είναι απλώς ένα τσούρμο από ατάλαντους στην ουσία ανθρώπους που θεωρούν έμπνευση  ότι βλακεία τους κατεβάζει το μυαλό τους. Η να πω καλύτερα μλκες;  :coffee:

 

      Θα μου πείτε, μα Τασία μου το ήθελαν τα παιδιά. Καλά αν το παιδί μου ή το παιδί σας σε αυτήν την ηλικία(Διότι αυτοί απευθύνονται σε μικρό ηλικιακό γκρούπ) μας ζητούσε, να πιει αλκοολούχο ποτό  θα το αφήναμε; Ακόμη, και αν το συγκεκριμένο είναι ζημιογόνο για την υγεία του;

 

Στο ότι η ριρίκα ριρίκα ωραία πιτσιρίκα είναι πολύ δραστικό διαβρωτικό με ποιόν περιττώματος για το μυαλό τους που σε αυτές τις ηλικίες αναπτύσσεται.

 

Ασχολίαστα.  

Χίλιες φορές καλύτερος, είναι ο Σεφερλής όπως και άλλοι καλλιτέχνες που παρουσιάζουν έργα στο Δελφηνάριο, Χίλιες φορές καλύτερος, είναι ο Μπένι Χιλ αν και ντεπασέ .    :(  Ακόμη καλύτερα ο Ψάλτης ο Γαρδέλης και τα άλλα παιδιά. Που και εκεί τραγουδούσαν . Χίλιες φορές, να ήταν η Παγκράτη που τραγουδούσε έχει φάση το αγόρι έχει φάση το παιδί.  :gun2:  και πιο σωστό είναι για τους γονείς να επιτρέψουν τα παιδιά τους να δουν τις ταινίες των εν λόγω καλλιτεχνών ή να παρακολουθήσουν ,τις παραστάσεις του Δελφιναρίου που είναι και πιο ευρηματικά, με πραγματική εξυπνάδα και ωραία μηνύματα στέλνουν παρά εκείνο το χάλι .

 

 

      Καλλίτερα ακόμη και η εκπομπή με τις Kardasians 

Καλύτερος (και ειδικά για τα παιδάκια) ο γελοίος ο Σεφερλής με τα σεξοανέκδοτα, και οι βλακώδεις ''προοδευτικές'' ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου του '80 που δεν βλέπονται ούτε με σφαίρες;  

Καλά όσο για τις Καρντασιαν, τί να λέμε. Πολύ καλύτερο θέαμα και ιδιαίτερα παιδαγωγικό για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας, σε σχέση με τα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια, τα οποία στην τελική δεν τους περνούν και τίποτα, είτε αρνητικό είτε θετικό. Σε αντίθεση φυσικά με αυτά που αναφέρεις ως καλύτερα, τα οποία περνούν λάθος πρότυπα. 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Eίπα να μην ασχοληθώ αλλά συγνώμη, με πνίγει το δίκιο! Αυτά τα αποκρουστικά γκεμπελίστικα τραγουδάκια που προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα μυαλά των παιδιών μας, αλλοτριώνοντας το χαρακτήρα τους μπολιάζοντας τους την χυδαιότητα, τον σεξισμό και το μίσος στο ευαίσθητο μυαλουδάκι τους. Που εντέχνως τα υπνωτίζουν στα 4-5 τους χρόνια ώστε να μην αντιλαμβάνοναται τι γίνεται στην κοινωνία και να αντιδράσουν. Αίσχος!!!!! Η αποθέωση της βλακείας μόνο; Η επιτομή της χυδαιότητας κυρίες μου και κύριοι. Προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε αυτά τα τραγούδια έξω από τα σπίτια σας και μακριά από τα παιδιά σας. Δεν ξέρω τι ρόλο έχει αυτός ο Βαφειάδης στην πολιτική σκηνή της χώρας , αλλά είναι ολοφάνερο πως είναι πράκτορας που χρόνια τώρα και με μεθοδικότητα διαφθείρει τα παιδιά μας.

 

Και για να μην νομίζετε πως μιλάω χωρίς αποδείξεις, παραθέτω βίντεο κώλαφος ντοκουμέντο, οπού ο εν λόγω καταστροφέας παιδιών προσπαθεί να πείσει το κάθε αγοράκι να ακολουθήσει την πρώτη εξώλης και προώλης χορευτρια που θα συναντήσει στην ζωή του(αυτές τις παλιοστρίπερ ντε) να την παντρευτεί και να της αφιερώσει όλο του το βιος, για να το σκυλομετανιώσει αργότερα και να θέλει να την χωρίσει, αλλά για να μην επωμιστεί τις ευθύνες του βάζει φωτια στα πάντα για να ξεφύγει εύκολα. Τα κοριτσάκια από την άλλη; πρέπει να μπουν σε ένα καλούπι απάθειας με μοναδική φιλοδοξία τον σαγηνευτικό χορό, που θα τις βοηθήσει στην αποπλάνηση κάποιου πλουσιου χάφτα που θα τις αποκαταστήσει. Καμιά δυναμικότητα καμιά φιλοδοξία και αυτοσεβασμός.
Για να μην αναφερθώ στις πρόστυχες ενδυμασίες που παραπέμπτουν σε εποχές οργίων και ατασθαλειών αλλά και στην επιτακτική  χρησιμοποίηση (τυχαίως ;) της φλογέρας-φλάουτου-κλαρίνου (συγχωρέστε με δεν γνωρίζω ακριβώς το συγκεκριμένο  όργανο)  ως φαλλοκρατική μεταφορά. Ντροπή και όνειδος!!!
Ιδού λοιπόν το βίντεο, θα σας παρακαλούσα να συγκρατήσετε το μένος και την αποστροφή σας, να σφίξετε τα δόντια και να το δείτε ως το τέλος για να κρίνετε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EnUJpAPCEtI

 

Προσέξτε λοιπόν οι νέοι γονείς, μην την πατήσετε σαν εμένα που δεν ήξερα ο φουκαράς,και, τόσο ό γιος μου όσο και τα ανήψια μου, μεγάλωσαν με αυτά τα τραγούδια και διέφθειραν  ολοσχερώς την προσωπικότητα τους. Αχ, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα να τα έστελνα σε κάθε επιθεώρηση του μεγάλου αυτού δασκάλου Σεφερλη και του κάθε συναδέλφου του ώστε να αποκτήσουν την σωστή κοσμοθεωρία....


Μπορεί να είναι αργά για μένα, αλλά όχι για σας..... ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

 

Υγ. Συγχωρέστε με.. Λίγο η ζέστη, λίγο δεν έχω τι να κάνω, λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας ίσως και η μοναξιά δημιουργούν ξεσπάσματα και απωθημένα. Ε, ένα απο αυτά έτυχε να είναι ο Βαφειάδης και τα τραγούδια του. Θα μου περάσει.... ευχομαι, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο που θα με εκθέσει.   ;)


 

Edited by Dio
 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Σαν εκπαιδευτικός που έχω γαλουχήσει γενεές μικρών παιδιών που πετάγανε τη σκούφια τους για τα Ζουζούνια και τους Mazoo αισθάνομαι προσβεβλημένος από τις απόψεις της εισηγήτριας του thread. Πολλά νησιώτικα, ρεμπέτικα, κλασικά ελληνικά τραγούδια, αποκριάτικα, λαχνίσματα, ταχταρίσματα, τραγουδοπαιχνιδίσματα κλπ πέρασαν στις τελευταίες γενεές των ελλήνων μέσα από τα ζουζούνια (γκέο βαγκέο κλπ). Αλλιώς μπορεί να μην πέρναγαν καθόλου. Οι Mazoo ανάλογης ποιότητας, ίδιας εταιρείας, ίδιας παραγωγής με τα ζουζούνια έφτιαξαν παιδικά τραγούδια για τρίχρονα και τετράχρονα. Όποιος κάθεται και σχολιάζει τραγούδια για τρίχρονα με κριτήρια ενηλίκων αστοχεί. Το να λέγεται ότι είναι καλύτερα να βλέπουν τα παιδιά μας τις Καρντάσιανς, και τις σεξοβιντεοταινίες των eighties  αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

 • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα ειναι οι Μαzoo.Θυμαμαι μαλιστα οτι οταν ημουν 25 χρονων περναγα πολυ ευχαριστα την ωρα μου ακουγοντας τα τραγουδια τους.Θυμαμαι μου αρεσαν παρα πολυ 3, η αρκουδα,ο παπαγαλος και ο σκατζοχοιρος που ηταν πιο ροκιά. Ε ενταξει μετα μεγαλωσα και δεν τους ακουω ποτε συνειδητα,μονο αν τυχει και τους βαλει στον παιδικο σταθμο που συχναζω με τους φιλους μου.

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Αγνοούσα την ύπαρξη τους μέχρι που είδα αυτά τα ποστ.

 

Τώρα που εμπλουτισα τις γνώσεις μου, το μόνο που θα έχω να περιμένω είναι μπας και πέσει καμία ερώτηση στο κουίζ που διοργανώνει μια pub που πάμε τις Πέμπτες του χειμώνα...

 • Like 4
 • Funny 1
Link to comment
Share on other sites

Τα Mazoo and the Zoo σκότωσαν την γυναίκα και τα δυο μου παιδιά.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα ειναι οι Μαzoo.Θυμαμαι μαλιστα οτι οταν ημουν 25 χρονων περναγα πολυ ευχαριστα την ωρα μου ακουγοντας τα τραγουδια τους.Θυμαμαι μου αρεσαν παρα πολυ 3, η αρκουδα,ο παπαγαλος και ο σκατζοχοιρος που ηταν πιο ροκιά. Ε ενταξει μετα μεγαλωσα και δεν τους ακουω ποτε συνειδητα,μονο αν τυχει και τους βαλει στον παιδικο σταθμο που συχναζω με τους φιλους μου.

 

Ακου την ιγκουάνα. Θα σου αλλάξει την ζωή.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Σαν εκπαιδευτικός που έχω γαλουχήσει γενεές μικρών παιδιών που πετάγανε τη σκούφια τους για τα Ζουζούνια και τους Mazoo αισθάνομαι προσβεβλημένος από τις απόψεις της εισηγήτριας του thread. Πολλά νησιώτικα, ρεμπέτικα, κλασικά ελληνικά τραγούδια, αποκριάτικα, λαχνίσματα, ταχταρίσματα, τραγουδοπαιχνιδίσματα κλπ πέρασαν στις τελευταίες γενεές των ελλήνων μέσα από τα ζουζούνια (γκέο βαγκέο κλπ). Αλλιώς μπορεί να μην πέρναγαν καθόλου. Οι Mazoo ανάλογης ποιότητας, ίδιας εταιρείας, ίδιας παραγωγής με τα ζουζούνια έφτιαξαν παιδικά τραγούδια για τρίχρονα και τετράχρονα. Όποιος κάθεται και σχολιάζει τραγούδια για τρίχρονα με κριτήρια ενηλίκων αστοχεί. Το να λέγεται ότι είναι καλύτερα να βλέπουν τα παιδιά μας τις Καρντάσιανς, και τις σεξοβιντεοταινίες των eighties αγγίζει τα όρια της παράνοιας.

Αγαπητέ κύριε Bonadrug καλησπέρα σας .Δεν, είχα σκοπό να σας προσβάλω .Δυστυχώς όμως ,το ποιόν του εν λόγω συγκροτήματος είναι το λιγότερο ανεκδιήγητο και ο κάθε ένας, μπορεί να το καταλάβει. Διότι, αν ένα τραγούδι τέτοιας ποιότητας περιεχομένου θεωρείται κατάλληλο για μικρά παιδιά τότε, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να τα πάρει κάποιος ελαφρά υπόψιν. Αυτό επειδή, έχει να κάνει με την πνευματική υγεία. Αν είσαστε γονέας, ή αν έχετε ανίψια θα θέλατε να τους αποβλακώνουν το μυαλό; Θα δεχόσασταν να τρώνε σκουπίδια για φαγητό; Έτσι είναι και με την μουσική .Το εν λόγω συγκρότημα, δεν έχει να δώσει τίποτε, ούτε έδωσε, ούτε και πρόκειται και για αυτόν τον λόγο έπαψε. Τέλος επειδή και εγώ είμαι εκπαιδευτικός πιστεύω, ότι τα τραγούδια που προορίζονται για τρίχρονα, θα πρέπει να κρίνονται με κρησάρα παρακαλώ από ενήλικες και αυτό πολλοί από εμάς εδώ είμαστε γονείς ,και δεν θα θέλαμε να αποβλακωθούν τα μικρά με την ριρίρκα ριρίκα μικρή μ ου πιτσιρίκα.
Εγώ, δεν βλέπω τις Cardasians διότι δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά . Αλλά ,σε σχέση με το απόλυτο τίποτε μπορεί κάποιος να κάνει την σύγκριση.Συν των άλλων, επειδή οι κυρίες είναι επιτυχημένες στο να πλασάρονται , τουλάχιστον μαθαίνεις κάτι.Που είναι το σωστό και ευφυές μάρκετινγκ. Τι έχουν αυτές και πετυχαίνουν; Αν εκείνες, με το τίποτε(διότι τι προσόντα έχουν; που σπούδασαν τι επαγγέλλονται; ) κατάφεραν να έχουν ολόκληρο τον κόσμο στα πόδια τους τότε, πως εμείς όλοι μας εδώ στο φόρουμ που είμαστε πολύ υψηλού μορφωτικού περιεχομένου και ποιότητας ν α πετύχουμε; Κάτι όμως σου δείχνει. Τα μ αζοού τι έδιχναν; από το είμαι ένας παπαγάλος πολύ μεγάλος με ηλίθιες και σαχλές φωνές; Που δεν τα έσωναν παρά μονάχα οι όμορφες παρουσίες (και αυτές τι να κάνουν; τι να σώσουν; άστα να πάνε) Τέλος, θα πρέπει να υπάρχει κριτική ενηλίκων διότι σήμερα οι Μαζου στην τηλεόραση.Τι γίνεται αύριο με τα βιβλία και την εκπαίδευση; Θα έχουμε άλλους παπαγάλους και ριρίρκες ριρίκες μεγάλες πιτσιρίκες .Διότι ,πολύ απλά και το τραγούδι ένα είδος επιμόρφωσης είναι. Διότι, ο άλλος ακούει .Για αυτό υπάρχουν ειδικά προγράμματα σε μουσεία .Για αυτό υπάρχουν τα συνδρομητικά κανάλια για εκείνους τους γονείς που θέλουν να δώσουν κάτι ποιοτικό στα παιδιά τους-Σε άλλες σοβαρές χώρες - έχουν κόψει εκπομπές οι οποίες θεωρούταν ακατάλληλες και να φανταστεί κανείς ότι δεν είχαν ούτε το 10%της κουταμάρας του συγκεκριμένου ελληνικού συγκροτήματος. Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι, ανάμεσα σε δύο κακά των ταινιών του 80 και των Μαζοού καλύτερα να επιλεγεί το πρώτο .Τουλάχιστον θα μάθαιναν να βάζουν τον άλλον στην θέση τους . Ο παπαγάλος; Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

 


Τα Mazoo and the Zoo σκότωσαν την γυναίκα και τα δυο μου παιδιά.

Φαντάζομαι.!!Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ. :clap2::lol:

 


Ασχολίαστα.
Καλύτερος (και ειδικά για τα παιδάκια) ο γελοίος ο Σεφερλής με τα σεξοανέκδοτα, και οι βλακώδεις ''προοδευτικές'' ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου του '80 που δεν βλέπονται ούτε με σφαίρες;
Καλά όσο για τις Καρντασιαν, τί να λέμε. Πολύ καλύτερο θέαμα και ιδιαίτερα παιδαγωγικό για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας, σε σχέση με τα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια, τα οποία στην τελική δεν τους περνούν και τίποτα, είτε αρνητικό είτε θετικό. Σε αντίθεση φυσικά με αυτά που αναφέρεις ως καλύτερα, τα οποία περνούν λάθος πρότυπα.

Από τα δύο κακά πχ Σεφερλής και ταινίες 80 ναι. Καλύτερα να βλέπουν αυτά παρά την αποθέωση της απίστευτης ηλιθιότητας. Άλλο ο Θρασύς άλλο ο σεξοανεκδοτάκιας και άλλο ο Βλάκας ο οποίος έγινε έτσι απο την κουταμάρα που δεν τρώγεται μ ε τίποτε.. ΜΑ με τίποτε. Τουλάχιστον οι Καρντάσιαν είναι το θαύμα του μάρκετινγκ έστω και μέσα σε αυτή την σκουπιδοσειρά υπάρχει και κάτι ; Στα μαζοόυ; Τι ;

 


Αγνοούσα την ύπαρξη τους μέχρι που είδα αυτά τα ποστ.

Τώρα που εμπλουτισα τις γνώσεις μου, το μόνο που θα έχω να περιμένω είναι μπας και πέσει καμία ερώτηση στο κουίζ που διοργανώνει μια pub που πάμε τις Πέμπτες του χειμώνα...

Να ευελπιστείτε, στο να μην πέσουν ερωτήσεις για το συγκεκριμένο συγκρότημα. :lol: Χίλιες φορές να πέσουν ερωτήσεις για το συγκρότημα των Ζουζουνιών. :lol:

 


Μια χαρα ειναι οι Μαzoo.Θυμαμαι μαλιστα οτι οταν ημουν 25 χρονων περναγα πολυ ευχαριστα την ωρα μου ακουγοντας τα τραγουδια τους.Θυμαμαι μου αρεσαν παρα πολυ 3, η αρκουδα,ο παπαγαλος και ο σκατζοχοιρος που ηταν πιο ροκιά. Ε ενταξει μετα μεγαλωσα και δεν τους ακουω ποτε συνειδητα,μονο αν τυχει και τους βαλει στον παιδικο σταθμο που συχναζω με τους φιλους μου.

:coffee::D

 :coffee::D

Μάλλον θα ξεκαρδιζόσασταν στα γέλια. :lol:
Link to comment
Share on other sites

Τασία, κουμπί πολλαπλής παράθεσης. Χρησιμοποίησε το.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eίπα να μην ασχοληθώ αλλά συγνώμη, με πνίγει το δίκιο! Αυτά τα αποκρουστικά γκεμπελίστικα τραγουδάκια που προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα μυαλά των παιδιών μας, αλλοτριώνοντας το χαρακτήρα τους μπολιάζοντας τους την χυδαιότητα, τον σεξισμό και το μίσος στο ευαίσθητο μυαλουδάκι τους. Που εντέχνως τα υπνωτίζουν στα 4-5 τους χρόνια ώστε να μην αντιλαμβάνοναται τι γίνεται στην κοινωνία και να αντιδράσουν. Αίσχος!!!!! Η αποθέωση της βλακείας μόνο; Η επιτομή της χυδαιότητας κυρίες μου και κύριοι. Προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε αυτά τα τραγούδια έξω από τα σπίτια σας και μακριά από τα παιδιά σας. Δεν ξέρω τι ρόλο έχει αυτός ο Βαφειάδης στην πολιτική σκηνή της χώρας , αλλά είναι ολοφάνερο πως είναι πράκτορας που χρόνια τώρα και με μεθοδικότητα διαφθείρει τα παιδιά μας.

 

Και για να μην νομίζετε πως μιλάω χωρίς αποδείξεις, παραθέτω βίντεο κώλαφος ντοκουμέντο, οπού ο εν λόγω καταστροφέας παιδιών προσπαθεί να πείσει το κάθε αγοράκι να ακολουθήσει την πρώτη εξώλης και προώλης χορευτρια που θα συναντήσει στην ζωή του(αυτές τις παλιοστρίπερ ντε) να την παντρευτεί και να της αφιερώσει όλο του το βιος, για να το σκυλομετανιώσει αργότερα και να θέλει να την χωρίσει, αλλά για να μην επωμιστεί τις ευθύνες του βάζει φωτια στα πάντα για να ξεφύγει εύκολα. Τα κοριτσάκια από την άλλη; πρέπει να μπουν σε ένα καλούπι απάθειας με μοναδική φιλοδοξία τον σαγηνευτικό χορό, που θα τις βοηθήσει στην αποπλάνηση κάποιου πλουσιου χάφτα που θα τις αποκαταστήσει. Καμιά δυναμικότητα καμιά φιλοδοξία και αυτοσεβασμός.

Για να μην αναφερθώ στις πρόστυχες ενδυμασίες που παραπέμπτουν σε εποχές οργίων και ατασθαλειών αλλά και στην επιτακτική  χρησιμοποίηση (τυχαίως ;) της φλογέρας-φλάουτου-κλαρίνου (συγχωρέστε με δεν γνωρίζω ακριβώς το συγκεκριμένο  όργανο)  ως φαλλοκρατική μεταφορά. Ντροπή και όνειδος!!!

Ιδού λοιπόν το βίντεο, θα σας παρακαλούσα να συγκρατήσετε το μένος και την αποστροφή σας, να σφίξετε τα δόντια και να το δείτε ως το τέλος για να κρίνετε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EnUJpAPCEtI

 

Προσέξτε λοιπόν οι νέοι γονείς, μην την πατήσετε σαν εμένα που δεν ήξερα ο φουκαράς,και, τόσο ό γιος μου όσο και τα ανήψια μου, μεγάλωσαν με αυτά τα τραγούδια και διέφθειραν  ολοσχερώς την προσωπικότητα τους. Αχ, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα να τα έστελνα σε κάθε επιθεώρηση του μεγάλου αυτού δασκάλου Σεφερλη και του κάθε συναδέλφου του ώστε να αποκτήσουν την σωστή κοσμοθεωρία....

 

 

Μπορεί να είναι αργά για μένα, αλλά όχι για σας..... ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

 

 

 

 

 

 

Υγ. Συγχωρέστε με.. Λίγο η ζέστη, λίγο δεν έχω τι να κάνω, λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας ίσως και η μοναξιά δημιουργούν ξεσπάσματα και απωθημένα. Ε, ένα απο αυτά έτυχε να είναι ο Βαφειάδης και τα τραγούδια του. Θα μου περάσει.... ευχομαι, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο που θα με εκθέσει.   ;)

 

 

 

Εγώ ανέφερα για βλακεία όχι για μίσος ούτε για χυδαιότητα, και σεξισμό που και αυτά αν απευθύνονται σε μικρά παιδιά είναι το ίδιο κακά :collapse: και καλά που το αναφέρατε. Η βλακεία είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να ζημιώσει έναν άνθρωπο. Για αυτό τον λόγο, υπάρχει το τρέξιμο των γονέων  για μια σωστή διαπεδαγώγηση των παιδιών - 

Σωστή εννοώ εκείνη που θα αποφέρει κέρδος -Το να έχει κριτική σκέψη και άποψη .Σήμερα αυτά αύριο τι ; Μεγαλύτερα σκουπίδια. Είναι απλά θέμα δοσολογίας. :D  :D 

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως τα βλέπω στο youtube και μόνος μου...σαν μπαμπάς βέβαια! Σχεδόν γυμνά είναι και τα δυο κοριτσάκια ή τέλος πάντων πολύ σέξι για παιδικό βίντεοκλιπ! Ξέρει ο Βαφειάδης τι κάνει, σου λέει θα χαζεύει το παιδί με το τραγούδι και οι μπαμπάδες με τις πιτσιρίκες!

Όλα θέμα εγκεφάλου είναι και κατά πόσο έχεις εγκράτεια. Σε κουμαντάρει το κεφάλι ή εσύ αυτό; 

 

Ο νοών νοείτω.....

Πριν από πολύ πολύ καιρό, τότε που εκείνο το συγκρότημα έκανε θραύση, διαβάζαμε με μια φίλη μου (τα παιδιά της οποίας δύο μικρά κοριτσάκια ήθελαν να πάνε να το δουν)-  στο You Tube, τις ανάλογες κριτικές.Θετικές και αρνητικές όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα πράγματα που δημοσιεύονται. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν μια την οποία, θα σας την παραθέσω.Αλλά με άλλα λόγια διότι το επιτάσσει η κοσμιότητα. Έγραφε ένας : Τα τραγούδια είναι για το ανδρικό γεννητικό μόριο. Μόνο (η λέξη που αναφέρεται στο γενετικό σύστημα της γυναίκας καταλαβαίνετε τι εννοεί) - αξίζουν  .Ύστερα από αυτά η φίλη μου δεν τα πήγε και μάλιστα είχε ρωτήσει άλλους γονείς οι οποίοι τα είχαν πάει οι οποίοι ήταν δυσαρεστημένοι. Οπότε.... :lol:  :lol:

Link to comment
Share on other sites

Από τα δύο κακά πχ Σεφερλής και ταινίες 80 ναι. Καλύτερα να βλέπουν αυτά παρά την αποθέωση της απίστευτης ηλιθιότητας. Άλλο ο Θρασύς άλλο ο σεξοανεκδοτάκιας και άλλο ο Βλάκας ο οποίος έγινε έτσι απο την κουταμάρα που δεν τρώγεται μ ε τίποτε.. ΜΑ με τίποτε. Τουλάχιστον οι Καρντάσιαν είναι το θαύμα του μάρκετινγκ έστω και μέσα σε αυτή την σκουπιδοσειρά υπάρχει και κάτι ; Στα μαζοόυ; Τι ;

Συγγνώμη για να καταλάβω. Είναι χειρότερο το τρίχρονο / τετράχρονο / πεντάχρονο, να βλέπει κάτι που το κάνει να γελά, χωρίς να του προσφέρει κάτι άλλο, από το να ακούει / βλέπει κάτι που να του περνά λάθος πρότυπα; Μας δουλεύεις; 

Είναι καλύτερο ένα παιδάκι να βλέπει τις σεξοταινίες του '80 με τους γελοίους πρωταγωνιστές της πλάκας, ή τον Σεφερλή; 

Ή είναι καλύτερο το να βλέπει καρντασιανς και να εξοικειώνεται με την γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής, με τους διαλυμένους κοινωνικούς και οικογενειακούς θεσμούς; Να βλέπει την κιμ να χαριεντίζεται με τον γκόμενο; 

 

Εάν αποκτήσει τέτοια ερεθίσματα στην προσχολική του ηλικία, άστα να πάνε. Και σίγουρα τα χαζοτραγουδάκια των mazoo δεν θεωρώ ότι συνιστούν απειλή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα που εσύ θεωρείς... προτιμητέα! 

 

Τί άλλο θα ακούσουμε. Να βάζουμε καρντάσιαν στα τρίχρονα, γιατί είναι θαύμα του μάρκετινγκ. Δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. 

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως τα βλέπω στο youtube και μόνος μου...σαν μπαμπάς βέβαια! Σχεδόν γυμνά είναι και τα δυο κοριτσάκια ή τέλος πάντων πολύ σέξι για παιδικό βίντεοκλιπ! Ξέρει ο Βαφειάδης τι κάνει, σου λέει θα χαζεύει το παιδί με το τραγούδι και οι μπαμπάδες με τις πιτσιρίκες!

Όλα θέμα εγκεφάλου είναι και κατά πόσο έχεις εγκράτεια. Σε κουμαντάρει το κεφάλι ή εσύ αυτό; 

 

Ο νοών νοείτω.....

 

Συγγνώμη για να καταλάβω. Είναι χειρότερο το τρίχρονο / τετράχρονο / πεντάχρονο, να βλέπει κάτι που το κάνει να γελά, χωρίς να του προσφέρει κάτι άλλο, από το να ακούει / βλέπει κάτι που να του περνά λάθος πρότυπα; Μας δουλεύεις; 

Είναι καλύτερο ένα παιδάκι να βλέπει τις σεξοταινίες του '80 με τους γελοίους πρωταγωνιστές της πλάκας, ή τον Σεφερλή; 

Ή είναι καλύτερο το να βλέπει καρντασιανς και να εξοικειώνεται με την γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής, με τους διαλυμένους κοινωνικούς και οικογενειακούς θεσμούς; Να βλέπει την κιμ να χαριεντίζεται με τον γκόμενο; 

 

Εάν αποκτήσει τέτοια ερεθίσματα στην προσχολική του ηλικία, άστα να πάνε. Και σίγουρα τα χαζοτραγουδάκια των mazoo δεν θεωρώ ότι συνιστούν απειλή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα που εσύ θεωρείς... προτιμητέα! 

 

Τί άλλο θα ακούσουμε. Να βάζουμε καρντάσιαν στα τρίχρονα, γιατί είναι θαύμα του μάρκετινγκ. Δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. 

Τι αν το προσέξετε, βεβαίως είναι καλύτερα . Τουλάχιστον εκεί μαθαίνεις το τι παίζει και τι προτιμάται  και για τον γκόμενο και για γλώσσες και για της πλάκες, και όχι δεν σας δουλεύω καθόλου .Το αντίθετο μάλιστα. Να δείτε τι υπάρχει εδώ  έξω και θα με καταλάβετε. Τα μικρά της σημερινής εποχής, ουδεμία σχέση δεν έχουν με εκείνα που είμαστε εμείς, ή οι γονείς μας στην εποχή της Θείας Λένας .Αντιθέτως γνωρίζουν και ξέρουν τρόμαξε το μάτι μου από αυτά που έχω δει και ζήσει .Αν τα Θάντερκατς με την νέα τους βερσιόν, ήταν απαγορευμένα από την τότε ΕΡΤ 2 και τα έβαζαν στις 11 το βράδυ επειδή δήθεν, προωθούσαν κακέκτυπα αυτό με τους ΜΑΖΟΟ θα έπρεπε να το σταματήσουν. Κακά τα ψέματα τουλάχιστον με τις Καρντάσιανς μένεις άναυδος με το θαύμα του μάρκετινγκ αφενός και την καπατσοσύνη των ενεμπλεκομένων από την άλλη. Αν αυτές με το τίποτε κατάφεραν να κερδίσουν οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν πραγματικές ποιότητες δεν θα έπρεπε να δουν να προβληματιστούν και δη να μάθουν; Το αποτέλεσμα μετρά και βεβαίως θα αναφέρω και κάτι άλλο Όλα εκείνα που αναφέρατε και σε κάποια σημεία συμφωνώ απόλυτα μαζί σας (πχ .γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής  Αλλά, δυστυχώς υπάρχουν και στην κοινωνία μας. Όμως βλέπεις  μαθαίνεις για να προστατευτείς. Για να μην σου την πει άλλος ή κάποιο άλλο μηδενικό να σου πάρει την θέση που δικαιωματικά σου ανήκει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ηλιθιότητα με ανόητους στοίχους και δη η κακογουστιά. Τα τελευταία τι πραγματικά μαθαίνουν; Με ριρικιές δεν αντιμετωπίζονται όλα εκείνα που σωστά και σοφά ανεφατε προηγουμένως.Μόνο με την γνώση. Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα αυτά αύριο τι ; Μεγαλύτερα σκουπίδια. Είναι απλά θέμα δοσολογίας. :D  :D

 Εχμμμ..... να υποθέσω Σεφερλής Καρντάσιανς και τα τιαυτα; i rest my case που λένε κι στο χωριο μου εκεί μακριά στο Tenesee.. Mάλλον πρέπει να ξαναρχίσω το πέταγμα δαχτυλίων σε βαρέλια, ή κάτι άκρως πιο εποικοδομητικό ίσως, να πετάξω έναν κουβά νερό στον τοίχο και να το βλέπω να στεγνώνει σε πραγματικό χρόνο.

Edited by Dio
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Τι αν το προσέξετε, βεβαίως είναι καλύτερα . Τουλάχιστον εκεί μαθαίνεις το τι παίζει και τι προτιμάται  και για τον γκόμενο και για γλώσσες και για της πλάκες, και όχι δεν σας δουλεύω καθόλου .Το αντίθετο μάλιστα. Να δείτε τι υπάρχει εδώ  έξω και θα με καταλάβετε. Τα μικρά της σημερινής εποχής, ουδεμία σχέση δεν έχουν με εκείνα που είμαστε εμείς, ή οι γονείς μας στην εποχή της Θείας Λένας .Αντιθέτως γνωρίζουν και ξέρουν τρόμαξε το μάτι μου από αυτά που έχω δει και ζήσει .Αν τα Θάντερκατς με την νέα τους βερσιόν, ήταν απαγορευμένα από την τότε ΕΡΤ 2 και τα έβαζαν στις 11 το βράδυ επειδή δήθεν, προωθούσαν κακέκτυπα αυτό με τους ΜΑΖΟΟ θα έπρεπε να το σταματήσουν. Κακά τα ψέματα τουλάχιστον με τις Καρντάσιανς μένεις άναυδος με το θαύμα του μάρκετινγκ αφενός και την καπατσοσύνη των ενεμπλεκομένων από την άλλη. Αν αυτές με το τίποτε κατάφεραν να κερδίσουν οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν πραγματικές ποιότητες δεν θα έπρεπε να δουν να προβληματιστούν και δη να μάθουν; Το αποτέλεσμα μετρά και βεβαίως θα αναφέρω και κάτι άλλο Όλα εκείνα που αναφέρατε και σε κάποια σημεία συμφωνώ απόλυτα μαζί σας (πχ .γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής  Αλλά, δυστυχώς υπάρχουν και στην κοινωνία μας. Όμως βλέπεις  μαθαίνεις για να προστατευτείς. Για να μην σου την πει άλλος ή κάποιο άλλο μηδενικό να σου πάρει την θέση που δικαιωματικά σου ανήκει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ηλιθιότητα με ανόητους στοίχους και δη η κακογουστιά. Τα τελευταία τι πραγματικά μαθαίνουν; Με ριρικιές δεν αντιμετωπίζονται όλα εκείνα που σωστά και σοφά ανεφατε προηγουμένως.Μόνο με την γνώση. Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.

 

 Εχμμμ..... να υποθέσω Σεφερλής Καρντάσιανς και τα τιαυτα; i rest my case που λένε κι στο χωριο μου εκεί μακριά στο Tenesee.. Mάλλον πρέπει να ξαναρχίσω το πέταγμα δαχτυλίων σε βαρέλια, ή κάτι άκρως πιο εποικοδομητικό ίσως, να πετάξω έναν κουβά νερό στον τοίχο και να τον βλέπω να στεγνώνει σε πραγματικό χρόνο.

Έστω και αυτό . Καλύτερο αυτό παρά το να ακούς το μαρτύριο των αυτιών και του εγκεφάλου και δη της λογικής.

Link to comment
Share on other sites

Τι αν το προσέξετε, βεβαίως είναι καλύτερα . Τουλάχιστον εκεί μαθαίνεις το τι παίζει και τι προτιμάται  και για τον γκόμενο και για γλώσσες και για της πλάκες, και όχι δεν σας δουλεύω καθόλου .Το αντίθετο μάλιστα. Να δείτε τι υπάρχει εδώ  έξω και θα με καταλάβετε. Τα μικρά της σημερινής εποχής, ουδεμία σχέση δεν έχουν με εκείνα που είμαστε εμείς, ή οι γονείς μας στην εποχή της Θείας Λένας .Αντιθέτως γνωρίζουν και ξέρουν τρόμαξε το μάτι μου από αυτά που έχω δει και ζήσει .Αν τα Θάντερκατς με την νέα τους βερσιόν, ήταν απαγορευμένα από την τότε ΕΡΤ 2 και τα έβαζαν στις 11 το βράδυ επειδή δήθεν, προωθούσαν κακέκτυπα αυτό με τους ΜΑΖΟΟ θα έπρεπε να το σταματήσουν. Κακά τα ψέματα τουλάχιστον με τις Καρντάσιανς μένεις άναυδος με το θαύμα του μάρκετινγκ αφενός και την καπατσοσύνη των ενεμπλεκομένων από την άλλη. Αν αυτές με το τίποτε κατάφεραν να κερδίσουν οι υπόλοιποι οι οποίοι έχουν πραγματικές ποιότητες δεν θα έπρεπε να δουν να προβληματιστούν και δη να μάθουν; Το αποτέλεσμα μετρά και βεβαίως θα αναφέρω και κάτι άλλο Όλα εκείνα που αναφέρατε και σε κάποια σημεία συμφωνώ απόλυτα μαζί σας (πχ .γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής  Αλλά, δυστυχώς υπάρχουν και στην κοινωνία μας. Όμως βλέπεις  μαθαίνεις για να προστατευτείς. Για να μην σου την πει άλλος ή κάποιο άλλο μηδενικό να σου πάρει την θέση που δικαιωματικά σου ανήκει. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ηλιθιότητα με ανόητους στοίχους και δη η κακογουστιά. Τα τελευταία τι πραγματικά μαθαίνουν; Με ριρικιές δεν αντιμετωπίζονται όλα εκείνα που σωστά και σοφά ανεφατε προηγουμένως.Μόνο με την γνώση. Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.

Συγγνώμη, τώρα μου λες ότι θα πρέπει να βλέπουν τα τρίχρονα καρντάσιαν και τις σεξοταινίες του '80, ώστε να πονηρευτούν για την ζωή και να μάθουν τους κανόνες του... marketing; Σοβαρέψου λίγο. Μιλάμε για τρίχρονα και τετράχρονα. Και τώρα τί λες ότι τα σημερινά παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά του '60 και του '70; Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες προτροπές, να ξεροσταλιάζουν στην τηλεόραση βλέποντας... καρντάσιαν! Γι' αυτό έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν κοινωνία και θα γίνουμε σαν την αμερική, επειδή η νέα γενιά γαλουχείται με τέτοιες... αξίες. Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος πήρε το πτυχίο του πέρυσι, η κόρη είναι στο λύκειο και ο μικρός τελειώνει το δημοτικό. Λοιπόν δεν τα άφησα ποτέ σε τέτοιες εκπομπές, ούτε όταν είχαν μεγαλώσει πιο πολύ και προσπάθησα να τα προστατεύσω τουλάχιστον στην ευαίσθητή τους ηλικία, από την πολλών μορφών ανηθικότητα που επικρατεί στην εποχή μας. Τέτοια χαζοτραγουδάκια τα είχα αφήσει να ακούνε όταν ήταν μικρά, γιατί δεν θεώρησα ότι κάνουν κάποια ζημιά. Απλώς δεν είναι τόσο καλόγουστα.  Η ζημιά γίνεται από την αποθέωση του κυνηγιού του εύκολου χρήματος, της αλητείας, του σεξ και της απαξίωσης όλων των θεσμών. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού βγήκαν όλα ήρεμοι και καλοί χαρακτήρες και αξιόλογα παιδιά. 

Εάν βλέπεις καρντάσιαν στα 3 δεν θα προστατευτείς. Απλώς θα γίνεις σαν τα μούτρα της μεγαλώνοντας και θα χάσεις κάθε φραγμό. 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Πίσω από τους ΜΑΖΟΟ AND THE ZOO (όπως και πίσω από τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ), βρίσκεται ο Μάνος Βαφειάδης.

 

Χθες το βράδυ είχε Σεφερλή η TV, (Allou Fun Mark) και το έβλεπα παρέα με το γιό μου, όπου ήρθα πάρα πολλές στιγμές σε δύσκολη θέση με αυτά που έλεγε αλλά και έκανε, ο καθ'όλα συμπαθέστατος Μάρκος, του οποίου είμαι μεγάλος fan και ο οποίος, θα τολμήσω να πω, οτι έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην κωμωδία (ειδικά στο θέατρο).

Από την άλλη, φυσικά και δε θα επιτρέψω στο γιό μου να δει Kardashians και δε νομίζω οτι χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση.

 

Τώρα, γιατί τέτοιο μένος με τους MAZOO (οι οποίοι παρεπιπτόντως, έχουν γίνει XANAZOO γιατί έχουν αλλάξει τα 2 από τα 3 πρόσωπα), δε μπορώ να καταλάβω.

 

Όσον αφορά τα σχόλια του YouTube, φυσικά και τα περισσότερα θα γίνουν για την "ξανθούλα" Τερέζα Σάσσου, αφού οι μπαμπάδες, δε γίνεται να μη την προσέξουμε (κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, όπως και τα παιδιά θα προσέξουν τη χαριτωμενιά της και τη φωνή της)... :)

 

Ξέρω οτι μπλέκω σε δύσβατα μονοπάτια :lol: , αλλά θεώρησα οτι θα έπρεπε να υπάρξει αντίλογος...

 

Φιλικά πάντα

 

:beer:

Οι κοπέλες όντως ήταν πολύ όμορφες αλλά δυστυχώς οι κακομοίρες δεν μπόρεσαν να σώσουν τα τραγούδια . Πάνε και αυτές τους έφαγε το τρένο......

 

 

Συγγνώμη, τώρα μου λες ότι θα πρέπει να βλέπουν τα τρίχρονα καρντάσιαν και τις σεξοταινίες του '80, ώστε να πονηρευτούν για την ζωή και να μάθουν τους κανόνες του... marketing; Σοβαρέψου λίγο. Μιλάμε για τρίχρονα και τετράχρονα. Και τώρα τί λες ότι τα σημερινά παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά του '60 και του '70; Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες προτροπές, να ξεροσταλιάζουν στην τηλεόραση βλέποντας... καρντάσιαν! Γι' αυτό έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν κοινωνία και θα γίνουμε σαν την αμερική, επειδή η νέα γενιά γαλουχείται με τέτοιες... αξίες. Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος πήρε το πτυχίο του πέρυσι, η κόρη είναι στο λύκειο και ο μικρός τελειώνει το δημοτικό. Λοιπόν δεν τα άφησα ποτέ σε τέτοιες εκπομπές, ούτε όταν είχαν μεγαλώσει πιο πολύ και προσπάθησα να τα προστατεύσω τουλάχιστον στην ευαίσθητή τους ηλικία, από την πολλών μορφών ανηθικότητα που επικρατεί στην εποχή μας. Τέτοια χαζοτραγουδάκια τα είχα αφήσει να ακούνε όταν ήταν μικρά, γιατί δεν θεώρησα ότι κάνουν κάποια ζημιά. Απλώς δεν είναι τόσο καλόγουστα. Η ζημιά γίνεται από την αποθέωση του κυνηγιού του εύκολου χρήματος, της αλητείας, του σεξ και της απαξίωσης όλων των θεσμών. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού βγήκαν όλα ήρεμοι και καλοί χαρακτήρες και αξιόλογα παιδιά.

Εάν βλέπεις καρντάσιαν στα 3 δεν θα προστατευτείς. Απλώς θα γίνεις σαν τα μούτρα της μεγαλώνοντας και θα χάσεις κάθε φραγμό.

Καλά κάνετε και το αναφέρατε και σωστά και δικαίως και μπράβο, όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και έτσι ,θα πρέπει να κάνει ένας σωστός γονιός. Αλλά δυστυχώς, τέτοιου είδους χαζοτραγουδάκια όντως κάνουν ζημιά και βεβαίως, ποτέ μα ποτέ τα παιδιά δεν θα πρέπει να γίνουν ανήθικα. Ακολούθως, ανέφερα το παράδειγμα με τις καρντάσιαν όχι για να γίνουν φαν τους .Εγώ, ένα επεισόδιο είδα και έπαθα και έκτοτε δεν τις ξαναείδα.Ομως ,στο διάστημα αυτό με προβλημάτισε.Τι παίζει ως μάρκετινγκ, τι ζητάται, τι επιθυμεται και ότι γίνεται μόδα εξ Αμερικής γίνεται παντού .Μα παντού .Όμως, ότι και αν ήταν το έθιξα ως θέμα επίγνωσης και δη προστασίας.Αλλιώς αν κάποιος ή κάποια δεν προετοιμάσει τα παιδιά ή ο ίδιος, δεν προετοιμαστεί να αντιμετωπισει αυτά που δείχνουν οι κάθε καρντάσιανς θα χάσει Τι κερδίζεται και το πώς κερδίζεται κάτι ..Προς Θεού, δεν υπονόησα στο να γίνουν τα παιδιά αυτό το πανδαιμόνιο, ούτε το θέτω ως πρότυπο. Συν των άλλων η ζημιά, όπως σωστά αναφέρατε και συμφωνώ απόλυτα και εδώ γίνεται με την αποθέωση της ευτέλειας του χαρακτήρα της αλητείας του σεξ στην χείριστη μορφή - όπως και στην απαξίωση των θεσμών.Το ίδιο, δεν έγινε και εδώ;

Οι καρντάσιανς, υπάρχουν παντού σε όλα τα φάσματα της κοινωνικής ζωής.Στην δουλειά ,και στις σχέσεις. Υπάρχουν παραδείγματα, στα οποία άνθρωποι με ελάχιστη μόρφωση, ή με όχι καλό βαθμό στο πτυχίο τους κατάφεραν με την εικόνα τους, με τον τρόπο τους, με την μεταδοτικότητά τους, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και δη εύσημα όσο παράλογο και αν είναι αυτό. Που σωστά και δικαίως θα το θίγετε .Όχι μονάχα εσείς αλλά και τα λοιπά μέλη του Φόρουμ. Άτομα με εμφανισιακά στοιχεία,τα οποία δεν αξίζουν προσοχής, κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό την εκτίμηση και δη ένα όμορφο ταίρι και γιατί όχι; και καλά κάνουν.Αυτά δεν είναι παραδείγματα καρντάσιανς Όπως ότι και να πούμε η αλήθεια είναι μία .Το Αποτέλεσμα ΜΕΤΡΑ. Ο άλλος καρντάσιαν κέρδισε ; Τότε ; Δεν πάει κάποιος να λέει; Έχει σημασία όταν χάνει ο άλλος τι λέει; Α στον να λέει. Αυτή δυστυχώς είναι η ριμάδα η πραγματικότητα .

Τα πάντα κερδίζονται ή χάνονται βάση μάρκετινγκ διότι το τελευταίο είναι στρατηγική .Κακά τα ψέμματα . Το μικρό παιδί δεν χρειάζεται τις βωμολοχίες. Όμως αν κάποιο άλλο, -και έχω δει τέτοιες περιπτώσεις- πει στο μικρό ή στην μικρή άντε σκάσε τι θα πει;Το Θέμα με τον Ψάλτη, δεν ήταν μονάχα τα σόκιν αστεία. Ήταν, στο πώς θα ορθώσεις το ανάστημά σου σε κάθε δήθεν ξυπνοπούλι. Αντιθέτως τα ΜΑζοο τι μάθαιναν;

Κακά τα ψέμματα φίλοι του Φόρουμ, οι σημερινές εποχές δεν είναι σαν τις δικές μας και οι κανόνες με τους οποίους εμείς γαλουχηθήκαμε ως παιδιά πχ στο να είμαστε ευγενικοί, στο να μιλάμε ωραία και να μην προσβάλουμε τους άλλους ,στο να γίνουμε καλύτεροι με τον προσωπικό μας αγώνα και όχι επί πτωμάτων στην πλειονότητά τους έχουν χαθεί .Η αλλοιωθεί . Διότι η ευγένεια,θεωρείται δείγμα δειλίας, η κοροϊδία θεωρείται μαγκιά, εξού και τα θύματα του Bulling με τραγικές συνέπειες από αυτοκτονίες έως αξεπέραστα ψυχολογικά προβλήματα ή κάποια εξ αυτών.Οπότε, δεν είναι καλύτερα για τον γονέα να δει τι παίζει πως παίζει έτσι ώστε να μάθει το παιδί του, όχι να είναι ζώο, ούτε άγριο κτήνος .Αλλά, για να προστατευτεί και να προστατεύσει, και άλλους. Μακάρι, οι παπαγάλοι να το έκαναν αυτό αλλά όχι .

Edited by φλοκ
Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά αυτά που γράφεις στην τελευταία σου παράγραφο αγαπητή Τασία, αλλά τι σχέση έχουν με τους ΜΑΖΟΟ και την παιδική ψυχούλα, που έχει ανάγκη να ακούσει τρυφερά και χαριτωμένα τραγούδια (όπως ο Κάστορας π.χ.), δηλαδή παρόμοια τραγούδια που ακούγαμε κι εμείς στην εποχή μας (π.χ. ντιλι ντιλι το καντήλι, που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι), απλά τώρα οι ενορχηστρώσεις είναι πιο μοντέρνες.

 

Ειδικά ο "Κάστορας", έχει μέσα στίχο που λέει "Και κάνει προσευχή στο Θεό, το δάσος να μην πάθει κακό"!

Ειλικρινά, δε βλέπω καμία αποθέωση της βλακείας... το αντίθετο μάλιστα...

 

Δε γίνεται να βάλεις τα παιδιά να βλέπουν π.χ. Walking Dead, για να γίνουν αδίστακτοι και να επιβιώσουν σε έναν κόσμο zombie (Ο σημερινός κόσμος που ζούμε δεν απέχει και πολύ)... Θα έρθει η ώρα που θα το δουν και αυτό... Όχι όμως από 5 χρονών...

 

Και προς Θεού... Μη βγάζεις συμπεράσματα ούτε εσύ ούτε οι φίλες σου, από τις κριτικές του καθενός στο YouTube, όπως πολύ σωστά ανέφεραν και άλλοι φίλοι πριν...

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το θέμα είναι αρκετά παλιό. Παρακαλούμε σκεφτείτε μήπως είναι καλύτερα να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα αντί να απαντήσετε σε αυτό.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.