Μετάβαση στο περιεχόμενο

maestro

Members
  • Περιεχόμενο

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από maestro

  1. Κυρία Τασία Κουτ. με κάνατε και γέλασα !
  2. Πέρασα και εγώ,πολύ και όμορφος κόσμος που με το γέλιο του και την θετική του ενέργεια γέμιζε τον χώρο με καλή αύρα.Ενθουσιάστηκα και πέρασα καλά στην μία και κάτι ωρα που παρεβρισκόμουνα.Χρόνια πολλά.
  3. Πέρασα και εγώ για πρώτη φορά σε εκδήλωση-γιορτή που διοργάνωνεται απο το greekcomics.Ηταν πολυ ωραία,γνώρισα και άτόμα φιλικά,χαρούμενα,διαθέσιμα για κουβεντούλα.Χρόνια μας πολλά και του χρόνου πιο καλύτερα.
  4. Τό έχω πάρει αλλά δε το έχω ακόμα διαβάσει καλά που το θὐμισες.
  5. Μπράβο!ωραίο εύρημα!Το τι θυσαυροί κυκλοφορούσαν στην δεκαετία αυτή δεν λέγεται.
  6. Πέσατε στην περίπτωση δεν εχω κανένα ότι διαβάζω το δανείζωμαι από ένα καλό φίλο,αδερφο της μνηστής μου που έχει ουκ ολίγα είμαι από τους λίγους που μπαίνουν σπίτι του και κυριολεκτικά δεν μπορείς να κουνηθείς από τα πάμπολα περιοδικά που έχει.Διαλἐγω παίρνω διαβάζω επιστρεφω και πάλι από την αρχη
  7. Καλό θα ήταν να δούμε και εμείς πως σχεδιάζεις,
  8. maestro

    σχέδια Comic Maniac

    Φίλε,συγγνώμη αλλά πολύ παιδικά τα σχέδια και απλά και ένας άσχετος μπορεί να τα φτιάξει.Έχεις τίποτα άλλο να μας δείξεις να καταλάβουμε τι ταλέντο έχεις;
  9. Φίλε είσαι πολύ καλός και είσαι ακόμα αρχάριος.έχεις μπροστά σου ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Μπράβο.
  10. maestro

    TOP SECRET FILES: COSMIC STORIES

    Ότι πιό ηλίθιο πήγα να διαβάσω και λέω πήγα γιατί μόνο 4 με 5 σελίδες μπόρεσα να διαβάσω.
  11. Να ήξερες τι μου θύμισες τωρα,ωραίες στιγμές μπροστά στην τηλεόραση και στο ράδιο που τις πρόλαβα στο τέλος τους.Κάπου στο σπίτι υπηρχαν τευχάκια που δεν θυμάμαι που κατέληξαν.
  12. Γιάννης και είμαι μικροεκδότης κάποιου περιοδικού.
  13. 'Εχω παραβρεθεί στο παζάρι αυτό και έχω βρεί αρκετά ιστορικά καλούδια που με ενδιέφεραν και σε πολύ καλές τιμές.Σας συνιστώ να περάσετε όλο και κάτι θα βρείτε.
  14. Το BLANKETS με έκανε να ψάξω και άλλα βιβλία του ίδιου ''κύματος''αυτο εδώ είναι το ίδιο αριστούργημα.Σου αφήνει μία ικανοποίηση στο τέλος του ότι δεν έχασες την ώρα σου άδικα διαβάζοντας το.Μία απόδειξη το ότι τα κόμικς αξίζουν μία θέση στην βιβλιοθήκη μας.
  15. maestro

    BLANKETS

    Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.αν και πολυσέλλιδο διαβάζεται ευχάριστα.Εικόνες ωραίες και μελανχολικές.
  16. Μάλλον παρεξήγησα απλώς ήθελα να διευκρινηστει το θέμα.Για τρίτη φορά σήμερα συγγνώμη.Οσο για μένα θα μάθετε σε λίγο καιρό.Εχω περάσει τρεις φορές απο την λέσχη και έχω ακουσει την γνώμη σας γύρω απο τα κόμικς και όχι μόνο. Ξεχάστε όσα είπα.
  17. Με συνχωρείτε που έκφρασα την γνώμη μου που ήταν αρνητική.Μεγάλωσα με τις παλιές ιστορίες του Superman που της θεωρώ πιό έξυπνες και κλασσάτες.Αυτό δεν θα πεί το ότι έχω δίκιο και υποτιμώ τους αναγνώστες που τους άρεσε.Αυτα είναι προσωπικά γούστα.Δεν αρέσει σε όλους το γιουβέτσι,αλλά κανείς από αυτούς που το τρώνε δεν σταματήσε να το τρώει εξαιτίας των ατόμων που δεν τους αρέσει.
  18. Συγγνώμη που έκφρασα την γνώμη μου που ήταν αρνητική, αυτός που μου σύστησε το site μου είπε πως μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου ελεύθερα.ετυχε να διαβάσω παρουσιάσεις από κόμικς που δεν μου άρεσαν.Αν είναι να πώ καλά λόγια που δεν τα πιστεύω τότε ακυρώστε την εγγραφή μου.
  19. Μεγάλη απογοήτευση,καλά που δεν το αγόρασα αλλά το δανειστηκά,λυπάμαι την φίλη που το αγορασε και απο την οπόια το δανείστηκα.
  20. Από τις αγαπημένες και παντού καιρού κόμικς.που διαβάζονται από μικρούς και μεγάλους
  21. Σχέδια παρατέρα αναμεταξυ τους,άλλα πολύ καλά άλλα δεν βλέπονται,αλλά έτσι συνήθως γίνεται στα αλμπουμάκια με συνεργασίες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.