Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fergus Mc Duck

Banned
  • Περιεχόμενο

    177
  • Εγγραφή

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Fergus Mc Duck

  1. Η ιστορία με τον Χειροπαίδαρο αποτυπώνει την τρέλα της εποχής με τα smartphones και τα κοινωνικά δίκτυα. Τα κόμικς έχουν μπει και αυτά για τα καλά στην τεχνολογία..
  2. Παιδιά μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι με το ΚΟΜΙΞ. Μέχρι κι εγώ αποφάσισα να το κόψω, ενώ έχω όλα τα τεύχη Α' και Β' Περιόδου και γενικώς μαζεύω ό,τι πέσει μπροστά μου (με αποτέλεσμα να έχω καταλήξει με περίπου 10.000 κόμικς , όπως αντιλήφθηκα πρόσφατα), για να μην ενθαρρύνω με τα 3,50 μου κάθε μήνα. Μόλις με το καλό αλλάξει γραμμή πλεύσης το περιοδικό, θα πάω να τα αγοράσω όλα μαζί στα 1 - 2 ευρώ το ένα, για να έχω ολοκληρωμένη τη συλλογή. Άλλωστε δεν είναι ότι δε θα τα βρίσκετε μετά από 2 χρόνια λόγου χάρη. Ανά πάσα στιγμή τα αγοράζετε και σε μικρότερη τιμή μάλιστα.
  3. Το έπαιρνε παλαιότερα ο πατέρας μου και είχαμε σίγουρα γύρω στα 100+ τεύχη, αλλά πριν καμιά δεκαπενταετία πετάχθηκαν για λόγους χώρου. Παρ' όλ' αυτά όλο και κάτι πρέπει να έχει ξεμείνει στο χωριό
  4. Διαφορά σαφώς και υπάρχει, και μάλιστα τεράστια στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και σε άλλα επίπεδα... Παρ' όλ' αυτά κάτι έργα σαν το walking dead, μόνο επιπλέον βίαιότητα στη ζωή σου βάζουν...
  5. Αύριο έχουμε την ιστορία του Mottura. Για να δούμε τί θα δούμε. Καλή φαίνεται πάντως.
  6. Συμφωνώ. Τα θέματά της είναι εντελώς ανούσια και κουραστικά. Όσο για την... εκπαιδευτική ιδιότητα της Τασίας απορώ κι εγώ κάπως, καθώς έχει υποπέσει πολλές φορές, σε γραμματικά, συντακτικά, και ορθογραφικά σφάλματα, ενώ η διατύπωση των σκέψεών της συνήθως δεν έχει ειρμό, όπως και τα κείμενά της. Να μην μιλήσω για κάτι σχεδόν αστείες με την ένταση τους νύξεις, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν στο σημείο να γίνονται ακατανόητες. π.χ. ---- πραγματικά, οι μύκητες που θρύβουν στην βάση μιας λεκάνης ενός δημοσίου αποχωρητηρίου, είναι μπροστά στουςMAZOO AND THE ZOO πιο ευφυή. όλο αυτό το θέμα: http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=36550 Μα αφού ο Αραχνάνθρωπος είναι αμερικάνικο γέννημα Πάντως οι πολίτες των ΗΠΑ να κοιμούνται ήσυχοι. Ο Σπίντερμαν θα τρώει κάθε βρωμόμυγα που τολμά ν α μολύνει το καθαρό αγνό ιδεώδες των ΗΠΑ, Ο Σπίντερμαν στον Λευκό Οίκο Στο πεντάγωνο και στην Wall Street Α πόσα χάπατα υπάρχουν Μύγες και μυγάκια επάνω στις πόλεις και στα χωριουδάκια στα μέγαρα και στα σπιτάκια Στο ότι η ριρίκα ριρίκα ωραία πιτσιρίκα είναι πολύ δραστικό διαβρωτικό με ποιόν περιττώματος για το μυαλό τους που σε αυτές τις ηλικίες αναπτύσσεται. , είναι τοξικά για το μυαλό. Δεν είναι κατάλληλα, ούτε για γάτες, ούτε για σκύλους, ούτε για παπαγάλους, ούτε για την χλωρίδα, και γενικά ούτε για το ζωικό βασίλειο. Πόσο μάλλον, για παιδιά, και για λογικούς ανθρώπους ως γονείς. -------- και άλλα που βαριέμαι να ψάχνω.
  7. Τί σχέση έχουν τα ζόμπι με τον πραγματικό κόσμο;
  8. Συγγνώμη, τώρα μου λες ότι θα πρέπει να βλέπουν τα τρίχρονα καρντάσιαν και τις σεξοταινίες του '80, ώστε να πονηρευτούν για την ζωή και να μάθουν τους κανόνες του... marketing; Σοβαρέψου λίγο. Μιλάμε για τρίχρονα και τετράχρονα. Και τώρα τί λες ότι τα σημερινά παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά του '60 και του '70; Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες προτροπές, να ξεροσταλιάζουν στην τηλεόραση βλέποντας... καρντάσιαν! Γι' αυτό έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν κοινωνία και θα γίνουμε σαν την αμερική, επειδή η νέα γενιά γαλουχείται με τέτοιες... αξίες. Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος πήρε το πτυχίο του πέρυσι, η κόρη είναι στο λύκειο και ο μικρός τελειώνει το δημοτικό. Λοιπόν δεν τα άφησα ποτέ σε τέτοιες εκπομπές, ούτε όταν είχαν μεγαλώσει πιο πολύ και προσπάθησα να τα προστατεύσω τουλάχιστον στην ευαίσθητή τους ηλικία, από την πολλών μορφών ανηθικότητα που επικρατεί στην εποχή μας. Τέτοια χαζοτραγουδάκια τα είχα αφήσει να ακούνε όταν ήταν μικρά, γιατί δεν θεώρησα ότι κάνουν κάποια ζημιά. Απλώς δεν είναι τόσο καλόγουστα. Η ζημιά γίνεται από την αποθέωση του κυνηγιού του εύκολου χρήματος, της αλητείας, του σεξ και της απαξίωσης όλων των θεσμών. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού βγήκαν όλα ήρεμοι και καλοί χαρακτήρες και αξιόλογα παιδιά. Εάν βλέπεις καρντάσιαν στα 3 δεν θα προστατευτείς. Απλώς θα γίνεις σαν τα μούτρα της μεγαλώνοντας και θα χάσεις κάθε φραγμό.
  9. Συγγνώμη για να καταλάβω. Είναι χειρότερο το τρίχρονο / τετράχρονο / πεντάχρονο, να βλέπει κάτι που το κάνει να γελά, χωρίς να του προσφέρει κάτι άλλο, από το να ακούει / βλέπει κάτι που να του περνά λάθος πρότυπα; Μας δουλεύεις; Είναι καλύτερο ένα παιδάκι να βλέπει τις σεξοταινίες του '80 με τους γελοίους πρωταγωνιστές της πλάκας, ή τον Σεφερλή; Ή είναι καλύτερο το να βλέπει καρντασιανς και να εξοικειώνεται με την γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής, με τους διαλυμένους κοινωνικούς και οικογενειακούς θεσμούς; Να βλέπει την κιμ να χαριεντίζεται με τον γκόμενο; Εάν αποκτήσει τέτοια ερεθίσματα στην προσχολική του ηλικία, άστα να πάνε. Και σίγουρα τα χαζοτραγουδάκια των mazoo δεν θεωρώ ότι συνιστούν απειλή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα που εσύ θεωρείς... προτιμητέα! Τί άλλο θα ακούσουμε. Να βάζουμε καρντάσιαν στα τρίχρονα, γιατί είναι θαύμα του μάρκετινγκ. Δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.
  10. Ασχολίαστα. Καλύτερος (και ειδικά για τα παιδάκια) ο γελοίος ο Σεφερλής με τα σεξοανέκδοτα, και οι βλακώδεις ''προοδευτικές'' ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου του '80 που δεν βλέπονται ούτε με σφαίρες; Καλά όσο για τις Καρντασιαν, τί να λέμε. Πολύ καλύτερο θέαμα και ιδιαίτερα παιδαγωγικό για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας, σε σχέση με τα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια, τα οποία στην τελική δεν τους περνούν και τίποτα, είτε αρνητικό είτε θετικό. Σε αντίθεση φυσικά με αυτά που αναφέρεις ως καλύτερα, τα οποία περνούν λάθος πρότυπα.
  11. Παλιά υπήρχαν και πιο έξυπνα τραγούδια και παιχνίδια για παιδάκια. Παρ' όλ' αυτά δεν θα μπορούσα να πω ότι το ''Mazoo and the Zoo'', από τη στιγμή που απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας, είναι το χειρότερο που έχει συμβεί στην σημερινή εποχή, που η αισθητική έχει καταβαραθρωθεί.
  12. Πάρα πολλή γκρίνια για το τίποτα. Εμένα μου άρεσε η έκδοση και μου έφερε όμορφες αναμνήσεις. Εάν προτιμάτε σκληρόδετο, ο Τερζόπουλος κάνει τις βιβλιοθήκες σκληρόδετες, αλλά με 20 ευρώ το κομμάτι. Η Καθημερινή τα δίνει στα 4 και παραπονιέστε κιόλας.
  13. Πολύ καλά τα νέα, ευτυχώς δεν θα έχουμε πάλι Rosa και θα δούμε και κάτι άλλο. Αναβαθμίστηκαν αρκετά οι της Καθημερινής στα μάτια μου, αφού δεν προσπάθησαν να κάνουν τέτοια μεγαλειώδη αρπαχτή.
  14. Κοίτα τα πράγματα είναι απλά. Πρόκειται για κάποιον που επί χρόνια σχολίαζε δύο κόμματα που ανεβοκατέβαιναν στην εξουσία, το ένα μετά το άλλο, και έλπιζε πάντα στην αλλαγή, σε κάτι καινούριο. Όταν λοιπόν ήρθε η αλλαγή και αποδείχθηκε τρισχειρότερη από τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα, είναι λογικό να στράφηκε ξεκάθαρα εναντίον της. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Το αντίθετο, θα αποδείκνυε απλά ότι πληρώνεται από το κόμμα της ''αλλαγής'' για να μην το βρίζει. Ευτυχώς όμως, ο Αρκάς αποδείχθηκε ανεξάρτητος από οποιοδήποτε κόμμα και αντικειμενικός παρατηρητής.
  15. Μπορείς σαφώς να κρίνεις το έργο του, αλλά όχι να κοροϊδέψεις τον θάνατό του με τέτοια βλασφημία, δηλαδή λέγοντας ότι θα μείνει αξέχαστος στους γελοιογράφους. Λίγη τσίπα. @totallywired Ναι όντως, δεν πρόκειται για κοροϊδία, αλλά για ξεκάθαρη βλασφημία, όταν λες για τον άλλο που πέθανε ότι θα μείνει αξέχαστος στους γελοιογράφους. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μιας και υποτίθεται δεν καταλαβαίνεις, ο Κουκουλάς είναι ο βλάσφημος και ο Μητσοτάκης το θύμα. Όσο για το ποιους εννοούσα λέγοντας ότι μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις από μόνος σου, δεν μπορώ όμως να το γράψω γιατί απαγορεύεται να μιλάμε για πολιτικά.
  16. Μερικοί μερικοί έχουν ξεφύγει εντελώς. Το πόσο ''λίγοι'' είναι φαίνεται από το γεγονός ότι τη στιγμή του θανάτου του άλλου, επιλέγουν και να τον κοροιδέψουν. Τιποτένιο. Αναμενόμενες οι τιποτένιες αυτές συμπεριφορές βέβαια, από τους συγκεκριμένους. Τις έχουμε ξαναδεί πολλές φορές από δαύτους.
  17. Δε βλέπω και πολύ καλούς οιωνούς για να συνεχίσουν...
  18. Ναι δυστυχώς αυτή τη στιγμή δε μας ενδιαφέρει να τελειώσει ο Rosa αλλά να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα αδημοσίευτα πράγματα πριν την λήξη του συμβολαίου.
  19. 1.Κι όμως κάνεις λάθος, και αυτονόητο και ευνόητο είναι. Μόνο εάν αποτελεί ναό της Δημοκρατίας ένα φόρουμ, τότε θα δουλέψει αποτελεσματικά. 2. Α μπράβο στα λόγια μου έρχεσαι...Επιτέλους παραδέχεσαι την κατάσταση. 3. Τι εννοείς ότι γίνεται πάντα αυτό που κρίνεται καλό για το φόρουμ; Ναι, ακριβώς, περιμένω από μια σωστή διαχείριση να μου απαντήσει ''έχεις δίκιο σε αυτά που λες και θα προσπαθήσουμε να υιοθετήσουμε μια καλύτερη στάση''. 4. Όχι φίλε μου δεν πάει έτσι... Ο μόνος λόγος που δεν έχει ερημώσει εντελώς είναι ότι έχει την αποκλειστικότητα ως μοναδικό φόρουμ για τα κόμικς στην Ελλάδα. Εάν υπήρχε κι άλλο φόρουμ, δεν υπήρχε περίπτωση να έχει παραπάνω από 3 - 4 άτομα (admins και mods), που να διατάζουν αόρατα μέλη. Ακόμα και με την αποκλειστικότητα που έχει όμως, έχεις προσέξει πως σιγά σιγά μαραζώνει; Έχεις αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό; Και όσον αφορά το γεγονός ότι μου λες να προσφέρω αντί να ασχολούμαι με τις ειρωνείες άλλων μελών: Γιατί να προσφέρω; Για να με φτύνουν μετά όπως τον Rorschach απλώς επειδή έχω διαφορετικές απόψεις; Ο άνθρωπος έχει ενεργότατατη συμμετοχή και φοβερή προσφορά, παρ' όλ' αυτά η συμμετοχή του θεωρείται ως μηδαμινή και τιποτένια. Είναι σαν να μου λες ουσιαστικά με αυτό σου το ποστ πάντως πως η δικτατορία, λειτουργεί καλύτερα από τη δημοκρατία. Λυπάμαι που στο λέω αλλά στη σημερινή εποχή ως αποτελεσματικότερο πολίτευμα έχει αποδειχθεί η δημοκρατία. Θεωρείς ότι διαφέρει ένα κράτος, από το φόρουμ; Και τα δύο έχουν κάποιους στόχους να πετύχουν. Το θέμα είναι ότι η δικτατορία και η απολυταρχία μας έχουν αφήσει χρόνους σαν ιδέες, και μάλλον υπάρχει κάποιους λόγος για το γεγονός αυτό.
  20. Είναι ευνόητο ότι ένα φόρουμ πρέπει να είναι ο ναός της Δημοκρατίας... Εάν οι υπεύθυνοι δεν το φροντίσουν, τότε πολύ απλά θα μαραζώσει όπως και γίνεται. Γιατί όταν διώχνεις τον Rorschach και τον κάθε Rοrschach, επειδή έχει διαφορετικές απόψεις, ενώ έχει όρεξη για προσφορά, τότε πολύ απλά θα καταλήξεις να γράφεις μόνος σου με τους 3 - 4 admins και mods σου.
  21. Επειδή τον τελευταίο καιρό ο χρήστης Rorschach έχω παρατηρήσει δέχεται ενός είδους ''bullying'', από μέλη τα οποία απαξιώνουν την παρουσία του, λόγω της επιλογής του να έχει διαφορετικές απόψεις και να τις εκφράζει, αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω αυτό το post για την αποκατάσταση της αδικίας. Rorschach σε θέλω μέλος του φόρουμ... Γιατί το πρώτο που κάνεις μόλις βρεις κάποιο ενδιαφέρον νέο από τα αγαπημένα μας Disney, είναι να το ποστάρεις για να το μοιραστείς μαζί μας. Γιατί ανοίγεις και καλλιεργείς γόνιμες συζητήσεις που αναζοπυρώνουν το πεσμένο ενδιαφέρον. Γιατί έχεις φοβερές γνώσεις πάνω στα Disney και χωρίς να αυτοεγκωμιάζεσαι για αυτές, τις μεταδίδεις. Γιατί έχεις τον μεγαλύτερο αριθμό posts με διαφορά στην κουβεντούλα (940), ενώ αυτά είναι ποιοτικά και προσφέρουν στη συζήτηση, δείχνοντας την όρεξή σου. Γιατί τα λες σταράτα και δεν κρύβεσαι πίσω από αναληθή λόγια. Γιατί έχεις θάρρος της άποψής σου και την εκφράζεις. Γιατί προσφέρεις ό,τι προσφέρεις στο φόρουμ (και προσφέρεις πολλά) χωρίς να προσβλέπεις στο να γίνεις κάποια στιγμή μέλος της Δ.Ο., συμφωνόντας με ό,τι αυτή πει. Greekcomics χωρίς Rorschach είναι πιο φτωχό. Καιρός να το καταλάβετε όσοι τον αποκαλείτε ουσιαστικά σκουπίδι του φόρουμ, χωρίς συμμετοχή.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.