Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fergus Mc Duck

Banned
  • Περιεχόμενο

    177
  • Εγγραφή

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Fergus Mc Duck τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 26 2017

Fergus Mc Duck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Fergus Mc Duck

  • Γενέθλια 11/11/1965

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1436 προβολές προφίλ

Fergus Mc Duck's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

706

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η ιστορία με τον Χειροπαίδαρο αποτυπώνει την τρέλα της εποχής με τα smartphones και τα κοινωνικά δίκτυα. Τα κόμικς έχουν μπει και αυτά για τα καλά στην τεχνολογία..
  2. χρόνια πολλά :party3:

  3. Παιδιά μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι με το ΚΟΜΙΞ. Μέχρι κι εγώ αποφάσισα να το κόψω, ενώ έχω όλα τα τεύχη Α' και Β' Περιόδου και γενικώς μαζεύω ό,τι πέσει μπροστά μου (με αποτέλεσμα να έχω καταλήξει με περίπου 10.000 κόμικς , όπως αντιλήφθηκα πρόσφατα), για να μην ενθαρρύνω με τα 3,50 μου κάθε μήνα. Μόλις με το καλό αλλάξει γραμμή πλεύσης το περιοδικό, θα πάω να τα αγοράσω όλα μαζί στα 1 - 2 ευρώ το ένα, για να έχω ολοκληρωμένη τη συλλογή. Άλλωστε δεν είναι ότι δε θα τα βρίσκετε μετά από 2 χρόνια λόγου χάρη. Ανά πάσα στιγμή τα αγοράζετε και σε μικρότερη τιμή μάλιστα.
  4. Το έπαιρνε παλαιότερα ο πατέρας μου και είχαμε σίγουρα γύρω στα 100+ τεύχη, αλλά πριν καμιά δεκαπενταετία πετάχθηκαν για λόγους χώρου. Παρ' όλ' αυτά όλο και κάτι πρέπει να έχει ξεμείνει στο χωριό
  5. Διαφορά σαφώς και υπάρχει, και μάλιστα τεράστια στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και σε άλλα επίπεδα... Παρ' όλ' αυτά κάτι έργα σαν το walking dead, μόνο επιπλέον βίαιότητα στη ζωή σου βάζουν...
  6. Αύριο έχουμε την ιστορία του Mottura. Για να δούμε τί θα δούμε. Καλή φαίνεται πάντως.
  7. Συμφωνώ. Τα θέματά της είναι εντελώς ανούσια και κουραστικά. Όσο για την... εκπαιδευτική ιδιότητα της Τασίας απορώ κι εγώ κάπως, καθώς έχει υποπέσει πολλές φορές, σε γραμματικά, συντακτικά, και ορθογραφικά σφάλματα, ενώ η διατύπωση των σκέψεών της συνήθως δεν έχει ειρμό, όπως και τα κείμενά της. Να μην μιλήσω για κάτι σχεδόν αστείες με την ένταση τους νύξεις, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν στο σημείο να γίνονται ακατανόητες. π.χ. ---- πραγματικά, οι μύκητες που θρύβουν στην βάση μιας λεκάνης ενός δημοσίου αποχωρητηρίου, είναι μπροστά στουςMAZOO AND THE ZOO πιο ευφυή. όλο αυτό το θέμα: http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=36550 Μα αφού ο Αραχνάνθρωπος είναι αμερικάνικο γέννημα Πάντως οι πολίτες των ΗΠΑ να κοιμούνται ήσυχοι. Ο Σπίντερμαν θα τρώει κάθε βρωμόμυγα που τολμά ν α μολύνει το καθαρό αγνό ιδεώδες των ΗΠΑ, Ο Σπίντερμαν στον Λευκό Οίκο Στο πεντάγωνο και στην Wall Street Α πόσα χάπατα υπάρχουν Μύγες και μυγάκια επάνω στις πόλεις και στα χωριουδάκια στα μέγαρα και στα σπιτάκια Στο ότι η ριρίκα ριρίκα ωραία πιτσιρίκα είναι πολύ δραστικό διαβρωτικό με ποιόν περιττώματος για το μυαλό τους που σε αυτές τις ηλικίες αναπτύσσεται. , είναι τοξικά για το μυαλό. Δεν είναι κατάλληλα, ούτε για γάτες, ούτε για σκύλους, ούτε για παπαγάλους, ούτε για την χλωρίδα, και γενικά ούτε για το ζωικό βασίλειο. Πόσο μάλλον, για παιδιά, και για λογικούς ανθρώπους ως γονείς. -------- και άλλα που βαριέμαι να ψάχνω.
  8. Τί σχέση έχουν τα ζόμπι με τον πραγματικό κόσμο;
  9. Συγγνώμη, τώρα μου λες ότι θα πρέπει να βλέπουν τα τρίχρονα καρντάσιαν και τις σεξοταινίες του '80, ώστε να πονηρευτούν για την ζωή και να μάθουν τους κανόνες του... marketing; Σοβαρέψου λίγο. Μιλάμε για τρίχρονα και τετράχρονα. Και τώρα τί λες ότι τα σημερινά παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά του '60 και του '70; Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό οφείλεται σε κάτι τέτοιες ανεύθυνες προτροπές, να ξεροσταλιάζουν στην τηλεόραση βλέποντας... καρντάσιαν! Γι' αυτό έχουμε ξεφύγει εντελώς σαν κοινωνία και θα γίνουμε σαν την αμερική, επειδή η νέα γενιά γαλουχείται με τέτοιες... αξίες. Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος πήρε το πτυχίο του πέρυσι, η κόρη είναι στο λύκειο και ο μικρός τελειώνει το δημοτικό. Λοιπόν δεν τα άφησα ποτέ σε τέτοιες εκπομπές, ούτε όταν είχαν μεγαλώσει πιο πολύ και προσπάθησα να τα προστατεύσω τουλάχιστον στην ευαίσθητή τους ηλικία, από την πολλών μορφών ανηθικότητα που επικρατεί στην εποχή μας. Τέτοια χαζοτραγουδάκια τα είχα αφήσει να ακούνε όταν ήταν μικρά, γιατί δεν θεώρησα ότι κάνουν κάποια ζημιά. Απλώς δεν είναι τόσο καλόγουστα. Η ζημιά γίνεται από την αποθέωση του κυνηγιού του εύκολου χρήματος, της αλητείας, του σεξ και της απαξίωσης όλων των θεσμών. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού βγήκαν όλα ήρεμοι και καλοί χαρακτήρες και αξιόλογα παιδιά. Εάν βλέπεις καρντάσιαν στα 3 δεν θα προστατευτείς. Απλώς θα γίνεις σαν τα μούτρα της μεγαλώνοντας και θα χάσεις κάθε φραγμό.
  10. Συγγνώμη για να καταλάβω. Είναι χειρότερο το τρίχρονο / τετράχρονο / πεντάχρονο, να βλέπει κάτι που το κάνει να γελά, χωρίς να του προσφέρει κάτι άλλο, από το να ακούει / βλέπει κάτι που να του περνά λάθος πρότυπα; Μας δουλεύεις; Είναι καλύτερο ένα παιδάκι να βλέπει τις σεξοταινίες του '80 με τους γελοίους πρωταγωνιστές της πλάκας, ή τον Σεφερλή; Ή είναι καλύτερο το να βλέπει καρντασιανς και να εξοικειώνεται με την γελοιότητα, αριβισμό, ανηθικότητα της αμερικάνικης ζωής, με τους διαλυμένους κοινωνικούς και οικογενειακούς θεσμούς; Να βλέπει την κιμ να χαριεντίζεται με τον γκόμενο; Εάν αποκτήσει τέτοια ερεθίσματα στην προσχολική του ηλικία, άστα να πάνε. Και σίγουρα τα χαζοτραγουδάκια των mazoo δεν θεωρώ ότι συνιστούν απειλή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα που εσύ θεωρείς... προτιμητέα! Τί άλλο θα ακούσουμε. Να βάζουμε καρντάσιαν στα τρίχρονα, γιατί είναι θαύμα του μάρκετινγκ. Δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά.
  11. Ασχολίαστα. Καλύτερος (και ειδικά για τα παιδάκια) ο γελοίος ο Σεφερλής με τα σεξοανέκδοτα, και οι βλακώδεις ''προοδευτικές'' ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου του '80 που δεν βλέπονται ούτε με σφαίρες; Καλά όσο για τις Καρντασιαν, τί να λέμε. Πολύ καλύτερο θέαμα και ιδιαίτερα παιδαγωγικό για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας, σε σχέση με τα χαζοχαρούμενα τραγουδάκια, τα οποία στην τελική δεν τους περνούν και τίποτα, είτε αρνητικό είτε θετικό. Σε αντίθεση φυσικά με αυτά που αναφέρεις ως καλύτερα, τα οποία περνούν λάθος πρότυπα.
  12. Παλιά υπήρχαν και πιο έξυπνα τραγούδια και παιχνίδια για παιδάκια. Παρ' όλ' αυτά δεν θα μπορούσα να πω ότι το ''Mazoo and the Zoo'', από τη στιγμή που απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας, είναι το χειρότερο που έχει συμβεί στην σημερινή εποχή, που η αισθητική έχει καταβαραθρωθεί.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.