Jump to content

Kurdy Malloy προσφορές


Recommended Posts

Δίνω δρόμο περιοδικά κυρίως, αλλά και μερικά ακόμα για να κάνω χώρο. Εκτός από αυτά που θα βάλω έχω και ένα υπόγειο στο πατρικό που πρέπει να έχει σχεδόν όλα τα Βαβέλ, Παρά Πέντε και Μικρό. Θα μπαίνουν σιγά-σιγά όσο θα κάνω ξεσκαρτάρισμα τι θέλω και τι όχι.
 
 
Περιοδικά
 
FANTASY HEROES - Όλα. Και θα ήθελα να τα δώσω πακέτο και τα 33 τεύχη. Aλλιώς θα προτιμούσα να δώσω ενότητες μαζί, πχ μη μου κόψει κάτι κάποια σειρά στη μέση και μου μείνει η υπολοιπη αμανάτι. Κατάσταση 9 (αν υπάρχει ατέλεια θα το δω όταν κάποιος ενδιαφερθεί ξανά, δε μου φάνηκε να υπάρχει πάντως κάτι. 50 ευρώ όλα μαζί, 2 ευρώ το τεύχος σε αντίθετη περίπτωση.
 
Παρά Πέντε (νέα περίοδος) - Τεύχη 1-5. Κατάσταση 9 εκτός από το #3 που έχει ένα σκίσιμο (εκ γενετής) στο οπισθόφυλλο. 2 ευρώ εκτός από το #3 που κάνει 1. Αν τα πάρει κάποιος όλα το #3 δώρο.
 
Real Comics. Τεύχη 1- 4. Κατάσταση 9, τιμή 1 ευρώ έκαστο.
 
Βαβέλ. Τεύχη 80, 82, 86, 87, 93, 101, 102, 103, 111, 114 Κατάσταση 8 σίγουρα. Τιμή 2 ευρώ.
 
Μικρό Παρά Πέντε. Τεύχη 26, 29, 31, 38,  39, 41, 42. Κατάσταση 9 (για  τα σχεδόν 30 χρόνια τους). Τιμή 2 ευρώ.
 
Μικρό Ερωτικό Παρά Πέντε. Τεύχος 3. Κατάσταση 9. 3 ευρώ.
 
Μίκυ Μάους 1058. Κατάσταση 8 (άψογο κιτρινισμένο). Τιμή (δεν έχω ιδέα) 1 ευρώ; (αν είναι πολλά ή λίγα μου λέτε και δώρο το δίνω αρκεί να έρθει κάποιος να το πάρει)
 
Έθνος - DC: Superman: Ο άνθρωπος από ατσάλι, Ασυναγώνιστη Δράση, Επικές Μάχες. The Joker - Ο μοχθηρός κλόουν. Justice League - Tρομερές συγκρούσεις. Wonder Woman - H αμαζόνα ηρωίδα. Flash - O κεραυνός ξαναχτυπά. Κατάσταση 9-10 (από την εφημερίδα στο ράφι). 2 ευρώ το καθένα ή 10 ευρώ όλα μαζί
 

 

Κomics. τευχη 2,3,4,5 (ενδεχομένως και το 1 - πρέπει να το ψάξω λιγουλάκι). Κατάσταση 8, 1 ευρώ
 

Ελληνικά
 
Μύθος. Κύκλος 2, τεύχος 1. 2 ευρώ
 
Neighborhood. Κατάσταση 9. 3,5 ευρώ.

 

Giant Size Fascists No1 (το άσπρο): εκδόσεις ΧΑΡΑΜΑδΑ. Κατάσταση 9, 2,5 ευρώ
 
Στηβ το χαρούμενο κάθαρμα. Εκδόση Direction. (όχι Βήμα). Κατάσταση 9, 2 ευρώ

 
Αρκάς:
Καστράτο - Απρέπειες & Γάτα είναι και γυρίζει. Έκδοση γράμματα. Κατάσταση 9, 2,5 ευρώ έκαστο ή 4 ευρώ μαζί.
ΣΟΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ
Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΛΠΑ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ (αν κάποιος θέλει με 8 ευρώ το γνήσιο πριν διώξω του Έθνους ας μου πει - ότι φύγει πρώτο)

ΑΡΚΟΤΕΣΤ - Βρες το ζώο που κρύβεις μέσα σου, Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ

Τα αγαπημένα Τόμος Α' και Β', Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ έκαστο.

 

Μεταφρασμένα
 
War Angels - 1. Kατάσταση 9, 2.5 ευρώ.
 
Berserk - 1. Kατάσταση 8 (πέφτει γιατί αγοράστηκε με ξεχειλισμένη κόλλα σε ένα σημείο - άψογο κατά τα άλλα), 2.5 ευρώ.
 
Mosaic. Κατάσταση 8 ή 9 (ένας πολύ ψείρας σαν και μένα θα δει ένα σημάδι που δεν έχει χαλάσει το χρώμα - ένα ελάχιστο πατίκωμα). 4 ευρώ.
 
Dawn - Η άλως του εωσφόρου. Κατάσταση 9, 5 ευρώ.
 
Αλίξ - Ο τελευταίος σπαρτιάτης. Εκδόσεις Σαμούχος. Οι σελίδες είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αλλά έχει αφαιρεθεί από τόμο και η πλάτη έχει τα χάλια της (κόλλες κυρίως). Τιμή - δεν έχω ιδέα. Είχα πληρώσει πολλά για τον τόμο για να πάρω τους 2 πρώτους τόμους που δεν είχαν βγει από τη Μαμούθ. Τώρα αυτό; Δεν ξέρω. Προτείνετε. 3 ευρώ να πω; Αν είναι πολλά μου λέτε
 
Λούκυ Λουκ 33 (Η εξαγορά των Ντάλτον). Κατάσταση 7-8. Έκδοση 1987. 2 ευρώ
Από Έθνος: Εναντίον Πίνκερτον, Τα ξαδερφια των Ντάλτον, Η πόλη φάντασμα, Η μνηστή του Λούκι Λουκ, Νταίηλυ Σταρ, Οι Ντάλτον σε Γάμο. Κατάσταση 8-10 (είμαι αυστηρός) 2 ευρώ έκαστο.

Στρατίκης: Η επέλασις του Ιππικού. ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ - Κιτρινισμένο. Έκδοση 1979. Δώρο με κάτι άλλο ή αν θέλει κάποιος μόνο αυτό, τα βρίσκουμε. Καραβάνι και Τα τέσσερα κοθώνια (1980). Ταλαιπωρημένα, κατάσταση 5 1 ευρώ.
 
Τεντεν (Ψαρόπουλος) είναι τα: Μυστηριώδες Άστρο, Το Μυστήριο του Μονόκερου, Αποστολή στη Σελήνη, Ο Τεντέν στο Θιβέτ. Η κατάστασή τους, αν δεν υπήρχε το γνωστό θέμα με την ελεεινή κόλα που χρησιμοποιεί ο Ψαρόπουλος θα ήταν 8 τουλάχιστον. Τώρα θα πω ότι είναι 6-7 αν και δεν έχουν ξεκολήσει, φαίνεται ότι είναι ετοιμόροπα. 2 ευρώ ας πούμε (συζητήσιμη)
 
Αστερίξ ο Γαλάτης (τ.10 - Μαμούθ - Ιούλιος 1990). Κατάσταση 8-9. 2 ευρώ.
 
Ιζνογκούντ Ψαρόπουλου. Η μέρα των τρελών. Κατάσταση 8, 2 ευρώ. Ιζνογκούντ ο Κακός. (Ψαρόπουλος τ.9 - 1980). Το τεύχος εκτός από 2 μολυβιές είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλήρες. Πλην όμως οι σελίδες λόγω κακής κόλλας έχουν αποκολληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. 1 ευρώ.
 
Τεντεν. Στη χώρα του Μαύρου Χρυσού, Οι Καρχαρίες της Ερυθράς Θάλασσας, Πτήση 714. Ψαρόπουλος. Κατάσταση όπως και το παραπάνω. Κάθε σελίδα ξεχωριστή - ιδανικό για σκανάρισμα. 1 ευρώ και τα 3 ή δώρο με κάποια άλλη αγορά. Αν κάποιος θέλει όντως να τα σκανάρει ας μου πει να του τα στείλω έτσι. (εκκρεμεί παραλαβή από τον tik - αν δεν ισχύει μου λες)
 
Μπερνάρ Πρινς. Μία περιπέτεια στο Μανχάταν. Κατάσταση 9, 2 ευρώ.

 

Salammbo εκδόσεις Βαβέλ. Κατάσταση 9 καπλαντισμένο. 8 ευρώ, συζητήσιμη.
 
 
Ξενόγλωσσα
 
Angel - After the fall - Volume 1. HC - IDW. Kατάσταση 10, τιμή 8 ευρώ.
 
Asterix - La grande traversee. HC. Έκδοση 1995. Κατάσταση 10. Όποιος θέλει να έχει ένα Αστερίξ στη μητρική του γλώσσα, ιδού η ευκαιρία. 3 ευρώ
 
Asterix - AΓΓΛΙΚΑ. Asterix the Gaul, and the Golden Sickle, and Cleopatra, and the Chiftain's Shield, and the Normans, at the Olympic Games, and Caesar's Gift συν το άλμπουμ της ταινίας The twelve tasks of Asterix. Paperback - Έκδοση Hodder Dargaud όλα είναι στα μέσα των 80ς. Κατάσταση 7-8. Η κατάσταση είναι πολύ καλή έως άριστη, απλά είχαν στραβώσει γιατί δεν ήταν καλά τοποθετημένα στην αποθήκη. Με "σιδέρωμα" κάτω από ένα βαρύ τόμο γίνονται 9αρια (για τα 30 χρόνια τους), τιμή 2 ευρώ έκαστο, καλύτερες τιμές σε μαζικότερες παραγγελίες.
 
Tintin - ΑΓΓΛΙΚΑ. Tintin in America, The Calculus Affair, Tintin and the Picaros. Paperback. Έκδοση Magnet Books 1980-85. Kατάσταση δείτε περιγραφή στα Αστερίξ ακριβώς από πάνω. Τιμή 2 ευρώ έκαστο.

 

Dylan Dog (ιταλικό). HC, Collezione Book. τεύχη 2, 15, 19, 20. Kατάσταση 9. 2 έκαστο, 6 ευρώ όλα μαζί

 

 

 

Star Wars - Chewbacca. Marvel. Κατάσταση 10. Ανταλλάσεται με οποιοδήποτε άλλο TPB της νέας σειράς που δεν έχω (δεν έχω άλλο mini series φερ'ειπείν) ή πωλείται προς 10 ευρώ.

 

Mordillo αλλού το όνειρο... και να ερωτεύεσαι. Εκδόσεις η σφεντόνα/απρόοπτες εκδόσεις. Κατάσταση 8 (κιτρινισμένο κάπως). Τιμή 3 ευρώ έκαστο, και τα 2 5 ευρώ

 
Manara - Enard. Όλα είναι τέχνη: Οι ωφέλειες του πυγοραπίσματος. Εκδόσεις Λιβάνη - Eroticon. Κατάσταση 9+ 5 ευρώ.
 

Jack the ripper (Rick Geary). HC. Kατάσταση 9, είναι καπλαντισμένο (έτσι αγοράστηκε). 5 ευρώ.
 
You are here (Kyle Baker). Vertigo - Paperback. Kατάσταση 8, 3 ευρώ.

 
The great walls of Samaris (Peeters - Schuiten). Αγγλόφωνο, εκδόσεις ΝΒΜ. Κατάσταση 9 καπλαντισμένο. Τιμή 20 ευρώ (εξαιρετικά φιλική).

 

Batman - Ο σκοτεινός ιππότης επιστρέφει 1. Ars Longa. To πρώτο μόνο. Κατάσταση 9. 1,5 ευρώ.

 

Το μικρό και το μεγάλο, Έθνος. Κατάσταση 10, 2 ευρώ

 

WORLD OF WARCRAFT - Τόμοι 1 & 2. O πρώτος έχει τα 3 πρώτα τεύχη, ο 2ος τα 4 επόμενα (4-7). Μαζί και τα 2 (θα το προτιμούσα) 6 ευρώ ή 4 ευρώ έκαστος.

 

 

Edited by Kurdy Malloy
 • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά στα 45 μου αποχωρίζομαι κόμικς και με τις τιμές είμαι λίγο άσχετος. Τις έβαλα με ένα ελάχιστο ψάξιμο, αλλά αν κάποιος τεκμηριωμένα μου πει ότι είναι πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές ευχαρίστως να τις προσαρμόσω αναλόγως.

 

Θα μπαίνουν διαρκώς τεύχη από τα περιοδικά που γράφω επάνω οπότε stay tuned

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα το Great walls of Samaris  :please:

 

:valtnino:

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά στα 45 μου αποχωρίζομαι κόμικς και με τις τιμές είμαι λίγο άσχετος. Τις έβαλα με ένα ελάχιστο ψάξιμο, αλλά αν κάποιος τεκμηριωμένα μου πει ότι είναι πολύ ψηλές ή πολύ χαμηλές ευχαρίστως να τις προσαρμόσω αναλόγως.

 

Θα μπαίνουν διαρκώς τεύχη από τα περιοδικά που γράφω επάνω οπότε stay tuned

Αφου ζητας βοηθεις με τις τιμες να προσφερω τα φωτα μου οπου μπορω :D

 

Το Berserk οπως και ολα τα manga η Anubis τα δινει καινουργια με 3€ εδω και 2-3 χρονια, τα Mosaic & Dawn αν δεν κανω λαθος (που δεν αποκλειεται) η Jemma τα δινει πλεον στα 4-5€

 

Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο  :)

 

:beer:

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

To Mosaic και η Dawn είναι στα 13 και 16 αντίστοιχα από την Jemma όπως μόλις τώρα διαπίστωσα. Οπότε κατεβάζω 1 το Mosaic και ανεβάζω 1 την Dawn.

 

Tα 3αρια της anubis κι εγώ τα θυμάμαι (έτσι έκανα σκούπα το Death Note) αλλά πρέπει να είναι σε προσφορές γιατί η επίσημη τιμή δεν άλλαξε από ότι είδα. Αλλά επειδη όντως παίζουν οι προσφορές στα 3 θα πάω εκεί τα 2 manga

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

To Mosaic και η Dawn είναι στα 13 και 16 αντίστοιχα από την Jemma όπως μόλις τώρα διαπίστωσα. Οπότε κατεβάζω 1 το Mosaic και ανεβάζω 1 την Dawn.

 

Tα 3αρια της anubis κι εγώ τα θυμάμαι (έτσι έκανα σκούπα το Death Note) αλλά πρέπει να είναι σε προσφορές γιατί η επίσημη τιμή δεν άλλαξε από ότι είδα. Αλλά επειδη όντως παίζουν οι προσφορές στα 3 θα πάω εκεί τα 2 manga

Η Jemma στο site για καποιον λογο εχει διαφορετικες τιμες απο αυτες που εχει στο φυσικο της καταστημα, ειναι καρατσεκαρισμενο αυτο, απλα δεν θυμαμαι αν εχει και το Dawn φθηνα, το Mosaic ειμαι σχεδον σιγουρος!

 

Τα μανγκα η Ανουμπις τα δινει στα 3€ σταθερα για χρονια τωρα, η επισημη (αρχικη) τιμη δεν γινεται να αλλαξει, θα παραμεινει παντα 9,90€ εξαλλου το αναγραφει και επανω στα κομικ! 

 

Υγ. Ελπιζω να βοηθαω και να μην φαινεται σαν να γκρινιαζω  :angel:

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Όχι, φυσικά και βοηθάς, απλά εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ένα μαγαζί 500+ χλμ μακριά από το σπίτι μου. Επί της ουσίας τώρα με αυτές τις τιμές εδώ δε θα τα πουλούσα οπότε αν τα δίνει τόσο η Jemma ας τα πάρει κάποιος από εκεί προφανώς. Την αφήνω την αγγελία μπορεί κάποτε να γίνουν συλλεκτικά και να είναι καλές οι τιμές :)

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Το κόμικ Great walls of Samaris παρελήφθη από τον εντεταλμένο μου σε άριστη κατάσταση.   :thanks:

 

Σταύρο σ' ευχαριστώ, μου έφτιαξες τις μέρες... :best:

Ευχαριστώ και τον AndreasD για την μεσολάβηση. :)

 

:valtnino:

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Παύλε ειλικρινά είχα άγχος γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι εννοεί η εδώ κοινότητα καλή ή άριστη κατάσταση. Μετά είδα βέβαια και τους πάγκους με τα μεταχειρισμένα που είχαν τεύχη σε ελεεινή για τα δικά μου στάνταρ κατάσταση και κάπως ηρέμησα. Συγνώμη αλλά αν συγκρίνω τα Παρα Πέντε (2η εποχή) που πουλούσαν στην αναγραφόμενη τιμή με τα δικά μου που είναι λες και βγήκαν από το τυπογραφείο, θα πρέπει να ζητάω 10ρικο το τεύχος :lol:

 

Εεεεεε λίγο σα διαφήμιση βγήκε, δεν το ήθελα :blush:

 

Η Jemma στο site για καποιον λογο εχει διαφορετικες τιμες απο αυτες που εχει στο φυσικο της καταστημα, ειναι καρατσεκαρισμενο αυτο, απλα δεν θυμαμαι αν εχει και το Dawn φθηνα, το Mosaic ειμαι σχεδον σιγουρος!

 

For the record η Dawn κάνει 6,5 και το Mosaic 4. Sorry αλλά με αυτές τις τιμές προτιμώ να τα κρατήσω. Που ξέρεις, μπορεί ο γιος μου να γίνει χεβιμεταλάς και να του αρέσει αυτή η αισθητική

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Μπήκαν Βαβέλ - Μικρό Παρα Πέντε - κάτι διπλά Αστερίξ κλπ που είχα και προσαρμόστηκαν οι τιμές από τα κόμικς της Jemma (τελικά τα κατέβασα).

 

Έχω και πολλά ακόμα Βαβέλ - ΠΠ - ΜΠΠ, θα μπούνε κι αλλά πιθανότατα

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

 

Τεντεν. Στη χώρα του Μαύρου Χρυσού & Οι Καρχαρίες της Ερυθράς Θάλασσας. Ψαρόπουλος. Κατάσταση όπως και το παραπάνω. Κάθε σελίδα ξεχωριστή - ιδανικό για σκανάρισμα. 1 ευρώ και τα 2 ή δώρο με κάποια άλλη αγορά. Αν κάποιος θέλει όντως να τα σκανάρει ας μου πει να του τα στείλω έτσι.

 

 

 

Θα τα ήθελα.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

OK θα τα έχεις. Αν έχεις κάποιον γνωστό αύριο απογευμα στην Con θα τα πάρεις και άμεσα, αλλιώς πες μου που και πως.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Θα είμαι, θα κρατάω ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για να με γνωρίσεις.  :flower5:

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Λεω να παρω τον αλιξ τον τελευταιο σπαρτιατη αλλα το θεμα ειναι πως θα τα βρουμε :)

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Αν είσαι στην Ευαγγελίστρια πανεύκολο

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

πλεον ειμαι στη Μαρτιου αλλα μπορω και κεντρο(αγ σοφιας/καμαρα) κατα τις 8-8και τα απογευματα :)

ποσο το δινεις :) ; Αμα θες δες και τις δικες μου προσφορες μπααας και σε ενδιαφερει κατι για ανταλλαγη :)

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ίσως τα συμψηφίσουμε με κανένα επίτομο του Αρκά, περίμενε μέχρι το βράδυ να δω ποια έχω και αν μου λείπει κάποιο από τα δικά σου. Κέντρο ζω, θα με βρεις πανεύκολα μην ανησυχείς

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Με ενδιαφέρουν τα τεύχη.


Στέλνεις επαρχία;


 


Βαβέλ. Τεύχη 79, 88, 89, 95, 104, 107. Κατάσταση 8 σίγουρα. Τιμή 2,5 ευρώ.


Μικρό Παρά Πέντε. Τεύχη 22, 29, 30, 31, 38, 39, 42. Κατάσταση 9 (για τα σχεδόν 30 χρόνια τους). Τιμή 2,5 ευρώ.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Όπου θες στέλνω. Που;

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Μπήκαν πολλά καινούρια και κατέβηκαν οι τιμές στα περισσότερα από τα άλλα. Εννοείται ότι αν κάποιος επιτέλους στραβωθεί και τα αγοράσει θα γίνει συνολική καλύτερη τιμή αν και ήδη τα έχω κατεβάσει όσο πάει.

 

Θα ανανεωθεί ξανά εντός ολίγου, το έσωσα για να μη χαθούν οι αλλαγές.

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Το Μίκυ Μάους 1058 θα ήθελα :P

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Τα 2 mordillο, το πρώτο του ιππότη, το you are here (5+1.5+3)

 

 

ευχαριστώ!

Edited by totally_wired
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Εδώ ποστάρω τι καινούργιο μπήκε για ευκολία:

Περιοδικά

 

Έθνος - DC: Superman: Ο άνθρωπος από ατσάλι, Ασυναγώνιστη Δράση, Επικές Μάχες. The Joker - Ο μοχθηρός κλόουν. Justice League - Tρομερές συγκρούσεις. Wonder Woman - H αμαζόνα ηρωίδα. Flash - O κεραυνός ξαναχτυπά. Κατάσταση 9-10 (από την εφημερίδα στο ράφι). 2 ευρώ το καθένα ή 10 ευρώ όλα μαζί

 

Ελληνικά

 

Αρκάς:

Καστράτο - Απρέπειες & Γάτα είναι και γυρίζει. Έκδοση γράμματα. Κατάσταση 9, 2,5 ευρώ έκαστο ή 4 ευρώ μαζί.

ΣΟΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2,5 ευρώ

Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΛΠΑ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2,5 ευρώ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Έθνος. Κατάσταση 10, 2,5 ευρώ (αν κάποιος θέλει με 8 ευρώ το γνήσιο πριν διώξω του Έθνους ας μου πει - ότι φύγει πρώτο)

 

Μεταφρασμένα

 

Λούκυ Λουκ

Από Έθνος: Εναντίον Πίνκερτον, Τα ξαδερφια των Ντάλτον, Η πόλη φάντασμα, Η μνηστή του Λούκι Λουκ. Κατάσταση 8-10 (είμαι αυστηρός) 2 ευρώ έκαστο

Στρατίκης: Η επέλασις του Ιππικού. ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ - Κιτρινισμένο. Έκδοση 1979. Δώρο με κάτι άλλο ή αν θέλει κάποιος μόνο αυτό, τα βρίσκουμε.

 

Μπερνάρ Πρινς. Μία περιπέτεια στο Μανχάταν. Κατάσταση 9, 2 ευρώ.

 

Mordillo - αλλού το όνειρο... και να ερωτεύεσαι. Εκδόσεις η σφεντόνα/απρόοπτες εκδόσεις. Κατάσταση 8 (κιτρινισμένο κάπως). Τιμή 3 ευρώ έκαστο, και τα 2 5 ευρώ

 

Manara - Enard. Όλα είναι τέχνη: Οι ωφέλειες του πυγοραπίσματος. Εκδόσεις Λιβάνη - Eroticon. Κατάσταση 9+ 5 ευρώ.

 

 

Ξενόγλωσσα

 

Asterix - La grande traversee. HC. Έκδοση 1995. Κατάσταση 10. Όποιος θέλει να έχει ένα Αστερίξ στη μητρική του γλώσσα, ιδού η ευκαιρία. 3 ευρώ

 

Star Wars - Chewbacca. Marvel. Κατάσταση 10. Ανταλλάσεται με οποιοδήποτε άλλο TPB της νέας σειράς που δεν έχω (δεν έχω άλλο mini series φερ'ειπείν) ή πωλείται προς 10 ευρώ.

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Manara - Enard. Όλα είναι τέχνη: Οι ωφέλειες του πυγοραπίσματος. Εκδόσεις Λιβάνη - Eroticon. Κατάσταση 9+ 5 ευρώ.

 

Αυτο λεω να το παρω εγω, παραλαμβανει ο Μακης με τα δικα του! ...ε Μακη;;  :angel: 

 

:beer:

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω θα τα στείλω όλα μαζί, θα περιμένω 2-3 μερες μην χωθεί και τίποτε άλλο στο πακέτο αν δε σας πειράζει

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ναι αμε...όπως και του Γιωργου αν θέλει

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Εννοειται πως δεν με πειραζει οσο και να αργησει :)

 

Edit. Ειναι ευκολο να μου δωσεις το ISBN του Jack the ripper ή καποιο συνδεσμο για να δω ποια εκδοση ειναι;

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

ISBN το βράδυ από το σπίτι από εδώ μπορώ να σου στείλω το εξώφυλλο

 

AUG073869._SX360_QL80_TTD_.jpg

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ΙSBN 1-56163-124-8

Edited by Kurdy Malloy
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Βιβλία δεν βάζουμε. Μόνο όσα έχουν άμεσα σχέση με κόμικς. Ότι βλέπεις εδώ δηλαδή. :)

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.