Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos99

Members
  • Περιεχόμενο

    551
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

nikos99 τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 21 2019

nikos99 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος nikos99

  • Γενέθλια 01/19/1962

Retained

  • Member Title
    Ποτε θα τα μαζέψω όλα ?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Κιμμερια χειμώνα - Μανάους καλοκαίρι
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Υπάρχουν

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6540 προβολές προφίλ

nikos99's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

5.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το διαβασα και εγώ αλλά έχοντας διαβάσει παρά πολλές φορές και σε κόμικ και σε βιβλίο την φάρμα των ζώων δεν μου άφησε την αίσθηση κάτι πρωτότυπου . Το σχέδιο είναι φοβερό και το σασπενς διάχυτο σε όλη τη ροη . Διαβάζεται άνετα αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι ξέρω το παρακάτω . Άνετα είναι μια πολύ καλή επιλογή και δεν θα απογοητεύσει .
  2. Εξαιρετική συλλογή θοδωρη . Ποιοτική και καλά βαλμένη . Σου εύχομαι κάθε χρόνια να μας δείχνεις μεγαλύτερη συλλογή . Κόλλησες το μικρόβιο από μικρός όποτε έχεις μέλλον ακόμα . Οι συλλογές των κομιξ δεν έχουν ειδικό βάρος μόνο από τον αριθμό των τευχών αλλά κυρίως απο το μεράκι του συλλέκτη . Αυτό κρατά ζωντανό και ταξίδεψε .
  3. Βασικά πιστευω ο Μίκυ . Τον θεωρω ξεπερασμένο και βαρετό . Ευτυχώς που σε πολλές ιστορίες συνοδεύεται από τον γκουφη και τον μαύρο πίτ και υπάρχει λιγο αλάτι και χιούμορ . Ευτυχώς που έχουν μπει τα πάπια σε βασικό ρόλο στα ντισνεικα έντυπα σην Ελλάδα και προσθέτουν ενδιαφέρον . Είμαι λιγο αντισυμβατικός και ο Walt θα με σφάξει αφού όλα ξεκίνησαν από ένα ποντίκι αλλά τι να κάνουμε .
  4. Εδώ φαντάζομαι η ερώτηση είναι που πήγε το stock τους . παντως στο παζάρι τον τελευταίο μήνα υπάρχουν 10-20 καφάσια γεμάτα με τόμους και ατομικά κλασικά εικονογραφημένα . Δεν γνωρίζω εάν είναι από αυτούς το stock αλλά έπεσε παρτίδα .
  5. nikos99

    ΤΑΝΑΝΑΡΙΒΗ

    Πριν το διαβάσω από την εισαγωγή πιστευα ότι θα ήταν ένα αργό road trip με 2 ηλικιωμένους σε στυλ τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα . Λάθος μεγάλο . Εξαιρετική πλοκη με πολύ νεύρο και ανατροπές παραδόξως και πολύ δράση . ξεπερασε κάθε προσδοκία το κόμικ. Τα κουρέλια ροκαρουν ακομα . Κάτι πολύ διαφορετικό και δυνατό από αυτά που έχουν εκδοθεί φέτος . Όαση το κόμικ γιατί δεν το κρύβω έχω κουραστεί και βαρεθεί από τα ατελείωτα Batman και Spider-Man .
  6. Εγώ έχω το ίδιο αλλά δεν λέει Μικρούτσικο αλλά ελάχιστο στο εξώφυλλο . Θα τα φέρω από λέσχη να το δούμε
  7. Φθινόπωρο το Comicdom Athens δεν μπορεί να γίνει καθότι γίνεται σε ανοικτό χώρο και η πιθανότητα βροχής είναι μεγάλη όποτε δεν θα διακινδύνευε κάποιος διοργανωτής την εκδήλωση του .
  8. Αυτή τη χρόνια δεν ταλαιπωρήθηκα . Πήγα λίγο πιο νωρίς και δεν είχε πολύ κόσμο βέβαια όταν έφευγα είχε αρκετό κόσμο και είχε και πολλά cosplay . To artist alley ήταν γεμάτο με πολλά νέα κόμιξ και μου έκανε εντύπωση ότι πάρα πολλοί καλλιτέχνες ήταν γυναίκες . Είδα τα εμπορικά αλλά δεν πήρα τίποτα αντιθέτως πήρα πολλά από Έλληνες καλλιτέχνες με υπογραφές . Έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες ότι πρέπει να πας με μια τράπεζα στην πλάτη μέτρησα πάνω από 100 νέα κόμιξ και φανζιν . Εννοείται ότι δεν τα πρόλαβα όλα θα πάω και αύριο με μια στάση στην λέσχη . Στην αίθουσα του yu gi oh δεν μπορούσες να μπεις πάνω από 100 άτομα με καμία 20αρια κριτές . γενικα μου άρεσε καλύτερα από πέρυσι έχει πιο καλο vibe . Στην Selini μου είπαν ότι το νέο dredd είναι στην μετάφραση και ότι θα βγει φέτος .
  9. Έχει καταντήσει αστείο εως γελοίο να ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει γιατί φταίει . Κανενασ Δεν φταίει παίζονται επιχειρηματικά συμφέροντα και χρήματα εδώ και ο καθένας κοιτάει την τσέπη του άσχετα εάν δεν βολεύει εμάς . Τελείωσε συνέπεσαν οι ημερομηνίες και δεν αλλάζουν . Μπορεί να ξαναγίνει δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθεί κάποιος κάποιον όλοι κοιτάνε τι τους βολεύει και πως θα κάνουν πιο επιτυχημένο το φεστιβάλ τους και γιατί στο κάτω κάτω εάν διοργανωτής που παίζει την επιτυχία του φεστιβάλ του θα πρέπει ασχολείται και με αλλά φεστιβάλ . Κάποιοι το πήγαν και πολύ παραπέρα με κόντρες Αθήνας και Θεσσαλονίκης. κτλ . Αστεία πράγματα . money rules , money talks , business is business . Δεν υπαρχει ναι μεν αλλά στην μπιζνα και μην πει κάποιος τα κομιξ δεν είναι μπιζνα από μεριάς διοργανωτών . τωρα από ότι βλέπω στο site της jemma υπάρχουν πολλά κομιξ για έκδοση στο φεστιβάλ και αρκετά ενδιαφέροντα σίγουρες αγορές εάν τελικα τα φέρουν έγκαιρα ( στο site είναι για προπαραγγελία ) . Οι υπολοιπες εκδόσεις δεν νομιζω να έχουν κάτι ιδιαίτερο πλην των καθιερωμένων ( ισως και οι αλλεσ Εκδοτικές θα μπορούσαν να ακολουθούν την jemma με αυτό που κάνει στα φεστιβάλ - δεν μιλάω για μαμούθ γιατί θα είναι αστείο - ) Αυτό όμως που με ιντριγκάρει είναι εκδόσεις Ελλήνων και ιδιαίτερα τα καλά φανζιν . Θα πρέπει να υποστούμε την σαρδέλοποιηση άλλη μια φορά όποτε μπουκάλες οξυγόνου αναπνευστήρες μάσκες κτλ
  10. Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές manga στον κόσμο μετά το «One Piece», έχοντας πουλήσει 230 αντίτυπα παγκοσμίως. κάποιο αλλο θα νούμερο θα ηθελε να πει ο ποιητής .
  11. Εγώ θα διαφωνήσω μερικώς μαζί σου χαχα εκτος από τα κόμικς που κυκλοφορούν στα καταστήματα υπάρχουν και πολλά fanzines κυρίως τα οποία δεν καταλήγουν στην αγορά και για αυτά αναφέρομαι . Έχω διαβάσει αυτά που γράφεις και καταλαβαίνω τα νεύρα σου και την απογοήτευση σου αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν την ορίζω ούτε εγώ ούτε εσυ . Εγώ εάν ήμουν διοργανωτής και μου έλεγαν η την κανείς ίδια ημερομηνία γιατί δεν υπάρχει άλλη η δεν την κανείς καθόλου θα έπαιρνα το προφανές ότι και εάν σημαίνει αυτό . ελπιζω να ευχαριστηθούμε και τις 2 εκδηλωσεις και να περάσουμε καλά .
  12. Θεωρω ευτυχές γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλές πόλεις έχουν τις δικές τους κομιξ ο εκθέσεις αθηνα Θεσσαλονίκη Λάρισα Κρήτη Λειβαδιά κτλ όποτε υπάρχει τάση στα κομιξ . Τώρα για μια χρόνια συνέπεσαν 2 μεγάλες εκθέσεις τις ίδιες ημερομηνίες είναι άβολα αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να συμβεί γιατί οι εκθέτες κοιτάνε το συμφέρον τους . Νομιζω ότι και πολύ σκόνη σηκώθηκε για το θέμα αλλά και αυτό μπορεί να ξανασυμβεί όποτε η κάθε έκθεση θα πρέπει να κοιτάει το δικό της συμφέρον . ατυχες το γεγονός ότι Έλληνες δημιουργοί δεν θα μπορέσουν να είναι και στις 2 εκθέσεις αλλά πιστευω ότι και αυτοί θα ζυγίσουν το συμφέρον τους . Όσο αφορά κάποια αγορά για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε Αθήνα η Θεσσαλονίκη πιστευω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας η με την λέσχη και να διευκολύνουμε την κατάσταση .
  13. μειωμενη προσέλευση ??? Στο γκάζι ούτε ο αέρας δεν χώραγε πέρυσι . Το στριμωξίδι του αιώνα ειδικά στον κλειστό χώρο . Ελπιζω αυτή την φορά να έχουν προνοήσει να πάρουν ακόμα πιο μεγάλο χώρο από πέρυσι γιατί μας βλέπω σαρδέλες πάλι .
  14. Τελείωσε μια εξαιρετική σειρά αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου άφησε πικρία αλλά η σειρά της Radnet με πείραξε πολύ γιατί μου άφησε έντονα το αίσθημα της μη ολοκλήρωσης . Πιστευω ότι έχουμε κατακλυστεί από marvel τα τελευταία χρόνια όποτε δεν είμαι σίγουρος ότι εάν κ δοθεί πάλι σειρά μαρβελ θα ακολουθήσω .
  15. εάν διάβαζες καλύτερα τι γράφω στην πρόταση για το κόστος και λογική …….
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.