Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos99

Members
  • Περιεχόμενο

    542
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

nikos99 τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 21 2019

nikos99 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος nikos99

  • Γενέθλια 01/19/1962

Retained

  • Member Title
    Ποτε θα τα μαζέψω όλα ?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Κιμμερια χειμώνα - Μανάους καλοκαίρι
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Υπάρχουν

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5970 προβολές προφίλ

nikos99's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

5.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές manga στον κόσμο μετά το «One Piece», έχοντας πουλήσει 230 αντίτυπα παγκοσμίως. κάποιο αλλο θα νούμερο θα ηθελε να πει ο ποιητής .
  2. Εγώ θα διαφωνήσω μερικώς μαζί σου χαχα εκτος από τα κόμικς που κυκλοφορούν στα καταστήματα υπάρχουν και πολλά fanzines κυρίως τα οποία δεν καταλήγουν στην αγορά και για αυτά αναφέρομαι . Έχω διαβάσει αυτά που γράφεις και καταλαβαίνω τα νεύρα σου και την απογοήτευση σου αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν την ορίζω ούτε εγώ ούτε εσυ . Εγώ εάν ήμουν διοργανωτής και μου έλεγαν η την κανείς ίδια ημερομηνία γιατί δεν υπάρχει άλλη η δεν την κανείς καθόλου θα έπαιρνα το προφανές ότι και εάν σημαίνει αυτό . ελπιζω να ευχαριστηθούμε και τις 2 εκδηλωσεις και να περάσουμε καλά .
  3. Θεωρω ευτυχές γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλές πόλεις έχουν τις δικές τους κομιξ ο εκθέσεις αθηνα Θεσσαλονίκη Λάρισα Κρήτη Λειβαδιά κτλ όποτε υπάρχει τάση στα κομιξ . Τώρα για μια χρόνια συνέπεσαν 2 μεγάλες εκθέσεις τις ίδιες ημερομηνίες είναι άβολα αλλά πάντα υπάρχει περίπτωση να συμβεί γιατί οι εκθέτες κοιτάνε το συμφέρον τους . Νομιζω ότι και πολύ σκόνη σηκώθηκε για το θέμα αλλά και αυτό μπορεί να ξανασυμβεί όποτε η κάθε έκθεση θα πρέπει να κοιτάει το δικό της συμφέρον . ατυχες το γεγονός ότι Έλληνες δημιουργοί δεν θα μπορέσουν να είναι και στις 2 εκθέσεις αλλά πιστευω ότι και αυτοί θα ζυγίσουν το συμφέρον τους . Όσο αφορά κάποια αγορά για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να πάνε Αθήνα η Θεσσαλονίκη πιστευω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας η με την λέσχη και να διευκολύνουμε την κατάσταση .
  4. μειωμενη προσέλευση ??? Στο γκάζι ούτε ο αέρας δεν χώραγε πέρυσι . Το στριμωξίδι του αιώνα ειδικά στον κλειστό χώρο . Ελπιζω αυτή την φορά να έχουν προνοήσει να πάρουν ακόμα πιο μεγάλο χώρο από πέρυσι γιατί μας βλέπω σαρδέλες πάλι .
  5. Τελείωσε μια εξαιρετική σειρά αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου άφησε πικρία αλλά η σειρά της Radnet με πείραξε πολύ γιατί μου άφησε έντονα το αίσθημα της μη ολοκλήρωσης . Πιστευω ότι έχουμε κατακλυστεί από marvel τα τελευταία χρόνια όποτε δεν είμαι σίγουρος ότι εάν κ δοθεί πάλι σειρά μαρβελ θα ακολουθήσω .
  6. εάν διάβαζες καλύτερα τι γράφω στην πρόταση για το κόστος και λογική …….
  7. Ο μοντελισμός δεν είναι φτηνό σπορ και το συγκεκριμένο δείχνει πολύ καλο . το θέμα είναι 140 τεύχη και τα 10 πρώτα δεκαπενθήμερα είναι περίπου τρία χρόνια αναμονή τραβηγμένο πολύ αλλά έχει λογική λόγω κόστους . δεν νομιζω ότι θα πάει καλά .
  8. Δεν Καταλαβαίνω γιατί εκδίδει μόνο Batman και όχι Superman περίεργο .
  9. Δεν διαφωνώ αλλά είμαι από αυτούς που δεν πείθομαι εύκολα . Θα ήθελα να το διαβάσω πρώτα και μετά να απαντήσω . καποια στιγμή θα πέσει στα χέρια μου και θα καταλάβω τι είναι .
  10. nikos99

    ΣΑΝΤΡΟ

    Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω . Απλώς εγώ δεν θα το έβαζα στην κατηγορία κόμικ . Έχω δει παρά πολλες φορες τετοια εικονογράφηση σε παραμύθια και σε περιοδικά του 50 . Απλώς δεν μου κολλάει για κόμικ . Κάτι εικονογραφημένο ναι κόμικ όχι . εγω παντως δεν είμαι αυτός που θα κρίνει σε ποια κατηγορία θα πάει .
  11. nikos99

    ΣΑΝΤΡΟ

    Έριξα μια μάτια στην παραπομπή . Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κόμικ . 5 εικόνες σε κάθε σελίδα και τεράστια κείμενα μου κάνει πιο πολύ με εικονογραφημένο μυθιστόρημα . Παντως είναι εντυπωσιακό .
  12. nikos99

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Μετά από μια πιο ψύχραιμη μάτια και αφού έχει πέσει ο αρχικός ενθουσιασμός για την συλλογή βλέπω κάποια πράγματα απο αυτά που διαβάζω εδώ . Νομιζω ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που έκαναν συνδρομή (πιστευω 30-50 ) από το φόρουμ για πω την αλήθεια βλέπω πολύ λίγους ίσως τα σαΐνια με τις δημοσκοπήσεις να κάνουν μια να δούμε πόσοι είναι ετσι για να έχουμε μια εικόνα . για διάφορους λόγους οι πολλοί πάνε για επιλεκτικές αγορές είτε γιατί έχουν τεύχη είτε γιατί δεν έχουν χώρο είτε γιατί θέλουν συγκεκριμένες ιστορίες . Προσωπικά εγώ θέλω να πάει καλά η σειρα όχι γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη αλλά για να μην πατωσει η Radnet και σταματήσει τις κομιξοεκδοσεις . Στα τρέλλα όνειρα μου βλέπω η Radnet να φέρνει DC - λέμε τώρα . Για μένα θα ήταν καλύτερη επιλογή η DC από μια κορεσμένη αγορά από marvel . επειδή είναι εταιρία γενικών εκδόσεων και δεν έχουν εμπειρία στα κομιξ βασίστηκαν στο γεγονός ότι ο αραχνακιας πούλαγε τα πιο πολλά στην προηγούμενη έκδοση και προχώρησαν με αυτή την σειρά . Θέλει μελέτη το θέμα παραπάνω από αυτό και πιστευω δεν την έκαναν . εαν κάποιος από τους αδελφούς κάνει κάποια δημοσκόπηση καλο θα ήταν να περιέχει και συγκριτικά στοιχεία με την προηγούμενη συλλογή . Πόσοι κάνατε συνδρομή τότε πόσοι τώρα ποσά τεύχη πήρατε τότε ποσά πιστεύεται θα αγοραςεται τώρα κτλ .
  13. nikos99

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Δηλαδή με μια πρώτη ανάγνωση και χωρίς να έχει γίνει ανάλυση για τους καμπάναδες η μισή σχεδόν σειρά έχει εκδοθεί ήδη στην Ελλάδα από άλλες εταιρίες ? .
  14. nikos99

    ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ POPEYE

    Τελικα τα πήρα και έχω και τα 3 τεύχη . Από το meta book στα 10 ευρώ το τεύχος . εχω διαβάσει το πρώτο και δεύτερο τεύχος αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί καθόλου . Θεωρω ότι δεν θα τα αγόραζα ποτέ στην κανονική τιμή αλλά στην τιμή που τα πήρα είναι οκ .
  15. Εγώ θα πάρω το πρώτο τεύχος από το περίπτερο . Τι να την κάνω την 40 άδα . Εξάλλου η αρχη είναι το ήμισυ του παντός . τα υπόλοιπα από τον καλοκαθη
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.