Μετάβαση στο περιεχόμενο

gagapiou

Members
  • Περιεχόμενο

    201
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος gagapiou

  • Γενέθλια 09/08/1977

Retained

  • Member Title
    Άρρωστος με τα κόμικς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

902 προβολές προφίλ

gagapiou's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

306

Συνολική φήμη στο GC

  1. Πολύ ωραίο topic παιδιά. Να πω και εγώ 4 τιτλάκια. 1. Sleeper season one & two(wildstorm)(Ed Brubaker - Sean Phillips) 2. Criminal vol 1 1-10, vol 2 1-7 vol 3 the sinners 1-5 2006-2009 (Ed Brubaker - Sean Phillips) 3. Wildcats (1999-2001) vol.2 8- 28 (Joe Casey - Sean Phillips) 4. Scene of a crime 1-4 ((Ed Brubaker - Michael Lark -Sean Phillips)
  2. Λοιπόν εγώ ήμουνα σε αυτούς που φωνάζανε γύρω από το τραπέζι. Τσίμπησα φοβερά πράγματα σε απίστευτες τιμές. Γράφω ενδεικτικά red seas (edginton), spyboy(peter david), golgo 13 (viz), maxwell strangewell (fillbach brothers), king (koslowsky) desperadoes, sable, grimjack, lurkers (niles), krash bastards (casey), doll & creature (remender), three strikes (oni), damned (oni) fog (darkhorse) και πολλά άλλα devil die, oni και άλλα φοβερα εναλλακτικά.
  3. Ναι, ναι φίλε djo εύγε αυτό είναι. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
  4. Χθες στον Παπασωτηρίου στο mall είδα νέο Μαμουθ Αγκαθα Κρίστι ΤΟ ΝΟ 2. Άντε προσευχομαι για το νέο Μπλέικ και Μορτιμερ που λατρεύω, του Van Hamme ακόμα πιο πολύ από Jacobs. Επίσης πρόσφατα (σεπτέμβριο) που ήμουν στη Γαλλία είχα δει Μπλέικ και Μορτιμερ τόμο Νο Ο. Γνωρίζει κανεις τι είναι ;
  5. Sorry επεσα 2 million έξω. Αλλά κάπου το έχω δει το 3,75. Πάντως τα πρωτα valiant με επικεφαλής τον shooter έως δηλαδή και το unity είναι τα καλύτερα superhero shared universe ever.
  6. Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά το Turok Dinosaur Hunter της Valiant πούλησε 3,75 million. Μπορεί να μην είχε ποτέ το ρεκόρ αφού βγήκε μετά το χ-μεν αλλά είναι το 2ο best seller ever.
  7. Χρόνια πολλά Κώστα ότι επιθυμείς. Με υγεία κυρίως και με επαγγελματική επιτυχία. Για πολλά κομικς δεν εύχομαι για ευνόητους λόγους.
  8. gagapiou

    ALL STAR SUPERMAN

    Δεν ξέρω αν τα έχεις διαβάσει και τα 12 φίλε μου. Πάντως πιστεύω πως στα επόμενα τεύχη θα βρεις όσο τρέλα επιθυμείς από τον Grant Morrison σεσημασμένο του είδους.
  9. gagapiou

    ALL STAR SUPERMAN

    Πως σας φαίνεται αλήθεια το κόμικ; Εγώ το θεωρώ εκπληκτικό. Με κάνει στα τριάντα μου να νιώθω όπως ένιωθα στα 6 μου όταν διάβαζα Ψαρόπουλο. Απίστευτο σενάριο τρομερό και πρωτότυπο σχέδιο απλά αριστούργημα.
  10. Καλή θητεία Ίωνα. Μη μασάς, υπόμονη και θα περάσει. Μία ατέλειωτη βαρεμάρα είναι η όλη φάση.
  11. Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν κατά τη διάρκεια των εορτών. Το 2009 να μας φέρει πολλά κόμικς και λεφτά για να αγοράσουμε αποθηκευτικό χώρο να τα βάλουμε.
  12. gagapiou

    Hari Hou Tau

    Καλή χρονιά σε όλους τους κομιξάδες. Ας μας φέρει το 2009 υγεία και τόσα κόμικς που να χρειαζόμαστε να νοικιάσουμε αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης να βρισκόμαστε συχνότερα και να συζητάμε για το αγαπημένο μας χόμπι.
  13. Θα βγει/ βγηκε ο Dοοm σήμερα ή από Παρασκευή; Τον είδε κανένας;
  14. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, με αυτόν το σκηνοθέτη και αυτόν τον πρωταγωνιστή τι να πω Τραγικά τα πράγματα για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.