Μετάβαση στο περιεχόμενο

gaga

Members
  • Περιεχόμενο

    66
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος gaga

  • Γενέθλια 11/24/1971

Retained

  • Member Title
    gaga με σήμα το γουρούνι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1311 προβολές προφίλ

gaga's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

306

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όχι και lady. Ωστόσο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είσαι μικρός στην ηλικία. Από ένα τραγούδι των Queen προέρχεται το ψευδώνυμο.

  2. Mandrake καλή συνέχεια. Αισίως βρίσκομαι, μετά από τρεις μήνες, στα μέσα του 10ου κύκλου. Κάποια επεισόδια είναι πραγματικά καλοφτιαγμένα (π.χ. ορισμένα συνεχίζονται σε 4 μέρη), ενώ σε άλλα φαίνεται ολοφάνερα η έλλειψη φαντασίας των σεναριογράφων. Σε γενικές γραμμές αξίζει.
  3. Για σημεία πώλησης, τα πήρε το μάτι μου προχθές στον Ιανό. Προσέξτε όμως: δεν έχουν έκπτωση εκεί. Δευτέρα θα επισκεφτώ την Πρωτοπορία.
  4. gaga

    Τα Desktop σας!

    Τα τελευταία χρόνια είναι οπαδός του Βλαδίμηρου (vladstudio.com). Έχει εικόνες για κάθε γούστο και τύπο... χρήστη. Τη βδομάδα αυτή που ξεκίνησα να παίζω ικάριαμ έχω βάλει τον εξερευνητή αστροναύτη:
  5. Μετά του Λοστ, τους Ήρωες, το Μπάτλσταρ Γκαλάκτικα, το Φάιρφλαϊ και καμιά δεκαριά ακόμη σειρές ενός ή δύο κύκλων επεισοδίων αποφάσισα να δω μία μεγάλη σειρά. Μεγάλη ως προς τον αριθμό των επεισοδίων. Η εν λόγω με τα σπιν-οφ και τις συνοδευτικές ταινίες ξεπερνάει για την ώρα τις 220 ώρες προβολής. Χθες τελείωσα τον πρώτο κύκλο. Λίγο χαζός μου φάνηκε στην αρχή (την καημένη την ελληνική ιστορία την παρουσιαζουν ακριβώς όπως και οι τηλεοπτικές σειρές Ηρακλής και Ζίνα), ωστόσο το τέλος σε κρατάει σε αγωνία. Από σήμερα ξεκινώ με το 2ο κύκλο. Άντε άλλες 205 ώρες προβολής έμειναν.
  6. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συνεργάστηκαν για τη νέα εμφάνιση του φόρουμ. Σίγουρα, μετά από ελάχιστη χρήση θα μπορέσουμε να συνηθίσουμε το νέο περιβάλλον. Τώρα στο γραφείο δοκιμάζω το περιβάλλον μέσα από Φάιρφοξ και Γουίντοους ΧΠ (τελευταίες εκδόσεις, με όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις εγκατεστημένες). Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι οι ευχαριστίες που ξεπερνάν το όριο της σελίδας... δεν αλλάζουν σε δεύτερη γραμμή, όταν πιάσουν όριο. Συγχαρητήρια και πάλι για την προσεγμένη δουλειά.
  7. Το θέμα της ράχης πάντα με ενδιέφερε, αφού τις προτιμώ καλαίσθητες. Αυτό που έκανε όμως ο Τερζόπουλος με τα Κλασικά και η Τζέμα με το Μπόουν, με έκαναν να αρχίσω να διαβάζω και αυτά. Για κάποιο περίεργο λόγο λατρεύω τις ράχες που δημιουργούν μία εικόνα, όταν συγκεντρωθούν μαζί όλα τα τεύχη. Έχω πρόβλημα σοβαρό, ε;
  8. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Ήδη έριξα τις ψήφους μου.
  9. Τελικά θα ήθελα κι εγώ τη δική μου φράση. Παρακαλώ να προστεθεί το: gaga με σήμα το γουρούνι Ευχαριστώ!
  10. Τελικά η ιδέα σου θα πρέπει να ήταν, σχετικά με τις όποιες φοβίες λες ότι σε διακατέχουν. Αν και στην αρχή, πολύ ευγενικά, παραχώρησες το λόγο στα άλλα δύο παιδιά, μετά δεν σε σταμάτησε τίποτα. Ανέλαβες το πληκτρολόγιο (μηχάνημα του διαβόλου και αυτό) ή το ποντίκι, δεν μπορούσα να δω ξεκάθαρα, και του έδωσες να καταλάβει. Παιδιά, όπως καταλάβατε ο φίλος "εξ αριστερών" αναζητά ευκαιρίες για να μπορεί να μιλάει μπροστά σε κόσμο και να χειρίζεται μηχανήματα "υψηλής διαβολικής τεχνολογίας".
  11. Ο εξ αριστερών ήταν ο Σπύρος Δερβενιώτης. Ο εκ δεξιών, ο πρώτος ομιλητής, ήταν ο Ηλίας.
  12. Μπα, εγώ προτιμώ τα μαγνητάκια για το ψυγείο. Ωστόσο συνήθως χάνομαι σε βιβλιοπωλεία με εικονογραφημένα, όταν είναι σε κάποια γλώσσα που γνωρίζω.
  13. Άντε μπράβο. Θα κλείσουμε με τις εκκρεμότητες του Τερζόπουλου σε λίγο. Σημαντικό μέρος των εσόδων σε BD καταναλώνονται.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.