Μετάβαση στο περιεχόμενο

gigi3

Members
  • Περιεχόμενο

    353
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος gigi3

  • Γενέθλια 10/14/1996

Retained

  • Member Title
    DC vs Marvel=X2

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    gigikobabouras@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.directorscutkavala.blogspot.com/
  • Yahoo
    gigikobabouras@yahoo.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Καβάλα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κομιξ, κινηματογραφος, μουσικη...

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2830 προβολές προφίλ

gigi3's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

915

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αυτές είναι οι ταινίες που κυκλοφορούσαν παλαιότερα σε βιντεοκασέτες από την Τζοκόντα;
  2. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, αλλά όταν κάνεις μια ταινία χωρίς σχεδόν καθόλου προϋπολογισμό, τότε τα περιθώρια σου για ένα τέλειο σενάριο στενεύουν απίστευτα, και είναι πολύ δύσκολο να εξελίξεις την ιστορία σου όπως εσύ το επιθυμείς, και γι' αυτό και δικαιολογώ τις όποιες σεναριακές ευκολίες υπάρχουν στην ταινία. Και επειδή διάβασα κριτικές από πολύ γνωστούς κριτικούς κινηματογράφου, που θίγουν την ταινία για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχω να πω ότι εγώ, έχοντας δει πολλές ταινίες με χαμηλό προϋπολογισμό, λόγω του ότι θέλω ασχοληθώ με τον κινηματογράφο στο μέλλον, μου φάνηκε πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι τόσο εύκολα παρακολουθήσιμη, και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλες ταινίες με 1000(!) φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό από αυτήν, και την στιγμή που οι άλλες ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού που έχω δει ή είναι δράματα που διαδραματίζονται σε έναν χώρο ή είναι ταινίες που πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, και γι' αυτό έγιναν και ορισμένες από αυτές γνωστές. Αυτή είναι η μοναδική ταινία, μαζί με το εξαιρετικό ''Π'' του Αρονόφσκυ (δείτε το), που είναι τόσο ενδιαφέρουσα, όντας τέτοιου genre ως ταινία και έχοντας τόσο χαμηλό προϋπολογισμό.
  3. Εγώ χθες είδα το Following, την πρώτη ταινία του γνωστού σε όλους μας, Christopher Nolan. Είναι σίγουρα απίστευτο το γεγονός ότι με budget μόλις 6 χιλιάρικα, κατάφερε και έκανε μια ταινία που μπορεί να παρακολουθηθεί τόσο εύκολα, παρά το ασπρόμαυρο και τον κακό - η αλήθεια είναι, αλλά δεν περιμέναμε και πολλά περισσότερα σε ένα no-budget film - φωτισμό. Έχει όλα τα στοιχεία πού έκαναν αργότερα γνωστό τον Νόλαν - αναχρονική αφήγηση, πολλά twists στην ιστορία - και γενικά είναι μια καθαρά Νολαν-ική ταινία, παρά τον μηδαμινό, σχεδόν, προϋπολογισμό της. Το σενάριο είναι εξαιρετικό, και χρειάζεται, όπως σε όλες τις ταινίες του Νόλαν, μεγάλη προσοχή στην ταινία, για να καταλάβεται σε ποιο χρονικό σημείο της ιστορίας βρισκόσαστε. Σε ένα no-budget film, το μόνο που πρέπει υποχρεωτικά να είναι καλό για να κάνεις επιτυχία είναι το σενάριο, και ο Νόλαν λόγω αυτού, κατάφερε από την πρώτη του, κιόλας, ταινία του να αποκτήσει μία φήμη που θα του δώσει το εισητήριο για το χόλιγουντ και τα 9 εκατομμύρια για το Memento.
  4. Ξέρω μερικά άτομα που πήγανε στο συγκεκριμένο παζάρι και γυρίσανε με βιβλία από Ούγκο Πρατ και Μανάρα. Και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά ήταν στην τιμή των 3 ευρώ. Μάλλον είναι περισσότερο εκποίηση βιβλίου, βλέποντας εκπτώσεις 70 και 90% στα περισσότερα.
  5. Εγω, λοιπον, ειπα να δω χθες το ''Chronicle'', μια ταινια που προσπαθει να αποδωσει με ρεαλισμο την ζωη τριων εφηβων, οι οποιοι αποκτουν υπερδυναμεις, μετα απο μια περιεργη ανακαλυψη που εκαναν. Η ταινια εχει το ιδιορυθμο χαρακτηριστικο που εχουν οι ταινιες ''Μεταφυσικη δραστηριοτητα'', το οτι ολα τα γεγονοτα που συμβαινουν στην ταινια καταγραφονται απο μια πραγματικη καμερα. Αυτο εχει και τα θετικα, εχει και τα αρνητικα του ομως: προκειμενου να δειξουν οτι ολα αυτα καταγραφονται απο μια καμερα, εγιναν, συνεπως, πολλες μετατροπες στο σεναριο, και η ταινια χανει στην αναλυση των υπολοιπων χαρακτηρων, περα απο του πρωταγωνιστικου, διοτι ο ιδιοκτητης της καμερας και πρωταγωνιστης δεν μπορει να καταγραψει προσωπικες στιγμες των αλλων χαρακτηρων, εκτος απο τις δικες του. Παρολα αυτα, για χαρη της διασκεδασης, την παιρνει μαζι του οταν πεταει, οταν μαχεται, οταν γινεται ο κακος χαμος, ΠΑΝΤΟΥ. Για χαρη, δηλαδη, της συγκεκριμενης τεχνικης του σκηνοθετη, η ταινια χανει στο σεναριο, το οποιο θα μπορουσε να ητανε σπουδαιο, καθως βλεπουμε οτι οι σεναριογραφοι, εχουν αποψη, κανουν εξαιρετικη δουλεια πανω στην ψυχοσυνθεση του πρωταγωνιστικου ρολου, και δομουν ετσι το σεναριο, ωστε να εχει μια σταδιακη κλιμακωση, πριν το τελικο ξεσπασμα. Γενικα, ειναι μια πολυ καλη ταινια, που θα μπορουσε, ομως, να ητανε πολυ καλυτερη. Πηρε πολυ καλες κριτικες, παρολα αυτα, και πηγε εξαιρετικα και στο box-office ως μια low budget ταινια (οσο low-budget μπορει να χαρακτηριστει μια ταινια 15 εκατομμυριων, αλλα that's hollywood) που εβγαλε τα 10πλασια απο τον αρχικο προυπολογισμο της. Για μας τους φιλους των κομικς, ειναι μια διαφορετικη, ρεαλιστικοτερη απεικονιση των υπερηρωων.
  6. Μακελειό με δώδεκα νεκρούς στην πρεμιέρα του «Batman» Τουλάχιστον δώδεκα είναι έως και τώρα οι νεκροί από πυροβολισμούς σε πρεμιέρα της ταινίας «Μπάτμαν» σε κινηματογράφο της πόλης Αουρόρα, προάστιο του Ντένβερ, στο Κολοράντο. Όπως αναμεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT, τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός έκανε αναφορά σε δύο ένοπλους άνδρες, οι οποίοι άνοιξαν «πυρ» κατά των θεατών της μεταμεσονύχτιας κινηματογραφικής παράστασης, δολοφονώντας 10 άτομα και τραυματίζοντας περίπου 20. Στο χώρο επικράτησε πανικό και οι παριστάμενοι βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση. Παράλληλα, σημειώθηκε έκρηξη από μηχανισμό που ενεργοποιήθηκε την ώρα των πυροβολισμών. Η αστυνομία εκκενώνει το χώρο, καθώς έχει βάσιμες υποψίες για ύπαρξη και δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού στις εγκαταστάσεις του κινηματογράφου. Απ' οτι ειδα στο ΝΕΤ, που μολις τωρα το σχολιαζανε, αναφερανε εναν ενοπλο, ο οποιος μαλιστα ειπανε οτι φορουσε αντιασφυξιογονα μασκα, και αμεσως μου ηρθε στο μυαλο ο Bane απο την ταινια. Θα ειναι μεγαλη δυσφημιση για αυτην, αν μαθευτει οτι ο ενοπλος ειχε οντως επηρεαστει απο αυτον.
  7. Κανενα και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο! Με τα ιδια λεφτα, αγορασα μερικα εξαιρετικα κομικς απο Αθηνα (θα τα βαλω στο ''Τι πηρα σημερα'').
  8. gigi3

    TILT (ΑΘΗΝΑ)

    Sorry, δεν το ειχα δει! Επισης, για να κανω και μια ενημερωση να πω οτι το συγκεκριμενο ειναι ενα αρκετα καλο καταστημα, φαινεται μαλιστα οτι εχει διαλεγμενα αμερικανικα τομακια σε οτι αφορα την ποιοτητα των ιστοριων, διοτι αν και λιγοτερα απο αυτα του Public που πηγα, επισης, βρηκα πολυ καλυτερα πραγματα και αγορασα αρκετουτσικα, και γενικα προτιμω να δωσω τα λεφτα μου εκει παρα σε πολυκαταστηματα τυπου Public. Περαστε και απο εκει μια βολτιτσα δεν θα απογοητευτειτε σιγουρα!
  9. gigi3

    TILT (ΑΘΗΝΑ)

    Να προσθεσω κατι μετα απο την επισκεψη μου στο καταστημα: το ξερατε οτι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ειναι ο τραγουδιστης των θρυλικων LAST DRIVE???? Μιλαμε επαθα πλακα οταν μου το ειπε!
  10. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν! Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια εξαιρετικη δουλεια! Μπραβο!!!
  11. Χρονια σας πολλα!!

  12. Παιδια μια μικρη βοηθεια. Επειδη θα κατεβω μαλλον Αθηνα, το παλαιοβιβλιοπωλειο στην Φιλολάου αξιζει;
  13. Καλοκαιρινα ραντεβου πανω στο σωμα σου, καλοκαιρινα σ'αγαπω στην αμμουδια...

  14. Επειδη δεν παρακολουθουσα την σειρα, μπορει καποιος να πει με λιγα λογια τι συνεβη την περιοδο αυτη, γιατι εχω ακουσει τα χειροτερα σχολια και θελω να μαθω τι στο καλο συμβαινει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.