Μετάβαση στο περιεχόμενο

gagapiou

Members
  • Περιεχόμενο

    201
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από gagapiou

  1. Πολύ ωραίο topic παιδιά. Να πω και εγώ 4 τιτλάκια. 1. Sleeper season one & two(wildstorm)(Ed Brubaker - Sean Phillips) 2. Criminal vol 1 1-10, vol 2 1-7 vol 3 the sinners 1-5 2006-2009 (Ed Brubaker - Sean Phillips) 3. Wildcats (1999-2001) vol.2 8- 28 (Joe Casey - Sean Phillips) 4. Scene of a crime 1-4 ((Ed Brubaker - Michael Lark -Sean Phillips)
  2. Λοιπόν εγώ ήμουνα σε αυτούς που φωνάζανε γύρω από το τραπέζι. Τσίμπησα φοβερά πράγματα σε απίστευτες τιμές. Γράφω ενδεικτικά red seas (edginton), spyboy(peter david), golgo 13 (viz), maxwell strangewell (fillbach brothers), king (koslowsky) desperadoes, sable, grimjack, lurkers (niles), krash bastards (casey), doll & creature (remender), three strikes (oni), damned (oni) fog (darkhorse) και πολλά άλλα devil die, oni και άλλα φοβερα εναλλακτικά.
  3. Ναι, ναι φίλε djo εύγε αυτό είναι. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
  4. Χθες στον Παπασωτηρίου στο mall είδα νέο Μαμουθ Αγκαθα Κρίστι ΤΟ ΝΟ 2. Άντε προσευχομαι για το νέο Μπλέικ και Μορτιμερ που λατρεύω, του Van Hamme ακόμα πιο πολύ από Jacobs. Επίσης πρόσφατα (σεπτέμβριο) που ήμουν στη Γαλλία είχα δει Μπλέικ και Μορτιμερ τόμο Νο Ο. Γνωρίζει κανεις τι είναι ;
  5. Sorry επεσα 2 million έξω. Αλλά κάπου το έχω δει το 3,75. Πάντως τα πρωτα valiant με επικεφαλής τον shooter έως δηλαδή και το unity είναι τα καλύτερα superhero shared universe ever.
  6. Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά το Turok Dinosaur Hunter της Valiant πούλησε 3,75 million. Μπορεί να μην είχε ποτέ το ρεκόρ αφού βγήκε μετά το χ-μεν αλλά είναι το 2ο best seller ever.
  7. Χρόνια πολλά Κώστα ότι επιθυμείς. Με υγεία κυρίως και με επαγγελματική επιτυχία. Για πολλά κομικς δεν εύχομαι για ευνόητους λόγους.
  8. gagapiou

    ALL STAR SUPERMAN

    Δεν ξέρω αν τα έχεις διαβάσει και τα 12 φίλε μου. Πάντως πιστεύω πως στα επόμενα τεύχη θα βρεις όσο τρέλα επιθυμείς από τον Grant Morrison σεσημασμένο του είδους.
  9. gagapiou

    ALL STAR SUPERMAN

    Πως σας φαίνεται αλήθεια το κόμικ; Εγώ το θεωρώ εκπληκτικό. Με κάνει στα τριάντα μου να νιώθω όπως ένιωθα στα 6 μου όταν διάβαζα Ψαρόπουλο. Απίστευτο σενάριο τρομερό και πρωτότυπο σχέδιο απλά αριστούργημα.
  10. Καλή θητεία Ίωνα. Μη μασάς, υπόμονη και θα περάσει. Μία ατέλειωτη βαρεμάρα είναι η όλη φάση.
  11. Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν κατά τη διάρκεια των εορτών. Το 2009 να μας φέρει πολλά κόμικς και λεφτά για να αγοράσουμε αποθηκευτικό χώρο να τα βάλουμε.
  12. gagapiou

    Hari Hou Tau

    Καλή χρονιά σε όλους τους κομιξάδες. Ας μας φέρει το 2009 υγεία και τόσα κόμικς που να χρειαζόμαστε να νοικιάσουμε αποθηκευτικούς χώρους. Επίσης να βρισκόμαστε συχνότερα και να συζητάμε για το αγαπημένο μας χόμπι.
  13. Θα βγει/ βγηκε ο Dοοm σήμερα ή από Παρασκευή; Τον είδε κανένας;
  14. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, με αυτόν το σκηνοθέτη και αυτόν τον πρωταγωνιστή τι να πω Τραγικά τα πράγματα για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα.
  15. gagapiou

    Largo Winch (2008)

    Ρε παιδιά σεναριογράφος του Λάργκο είναι ο Van Hamme ο Franq είναι ο σχεδιαστής και ελπίζω όχι ο σεναριογράφος της ταινίας
  16. Αντε με το καλό η αρχή του Μπονέλι. Το συγκεκριμένο είναι oneshot. Και να ευχηθώ για εβδομαδιαίους Nathan Never και Martin Mystere.
  17. Έχω κάποια τεύχη από την αρχή του εγχειρήματος μέσω Image. Εντυπωσιακότατο σχεδιαστικά από τα πρώτα με εκπληκτική χρήση ψηφιακών εφέ. Τώρα εγώ είμαι τύπος που φτιάχνεται κυρίως με το σενάριο και μου φάνηκε λίγο φτωχό σε αυτόν τον τομέα. Πάντως σίγουρα πρόκειται για σειρά που αξίζει κάποιος να τσεκάρει τουλάχιστον.
  18. Σωστή παρατήρηση κοιτάξτε καλά τι παίρνετε. Εγώ πήρα τον Καπ από περίπτερο που είχε 1 μόνο και το κόκκινο της ασπίδας και της μπότας είναι μπορντό και χτυπάει λίγο άσχημα. Κατά τα άλλα πάντως είναι σούπερ.
  19. gagapiou

    Γ.Π.Ε.Α.

    προσωπικά προτιμώ αυτή τη σειρά από το χελμπόυ. πολύ καλύτερη σεναριακά με πολύ περισσότερο δράση αντίθετα με το κυρίως μυθολογικό χελμπόυ. ειδικά αργότερα με arcudi και davis γίνεται τρομερή.
  20. Συμφωνώ. Πάντως το ενθετο του Thing ήταν λίγο καλύτερο από πλευράς μετάφρασης. Τώρα τι θα γίνει με τους villains αποφασίσανε να μην τους βάλουν;
  21. Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου μια συνέντευξη του υπευθύνου της Eaglemoss που έλεγε για την Αγγλική έκδοση πως οι πωλήσεις τους είναι αξιοθαύμαστα σταθερές και πως όσο είναι έτσι η σειρά δεν πρόκειται να σταματήσει. Δήλαδή πρόκειται για μια ongoing σειρά. Απλά σχεδιάζονται ομάδες ομάδες από φιγούρες και λένε π.χ. θα κυκλοφορήσουν 20 ακόμα, 30 ακόμα κλπ. Πάντως είναι φοβερές και αν και για μένα ήταν δύσκολη απόφαση τώρα πια δηλώνω φαν.
  22. Εγω ψωνίζω από το ιντερνετ και από Τζεμμα και Ντότζο. Στο Τζέμμα το τεύχος των 3$ κάνει 3,30€, των 3,5$ 3,8€ κλπ. Πάντως όσοι παίρνουν πάνω από 30 τίτλους απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 10%. Η τίμή έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με παλιά (2000) που ένα τεύχος 3$ έκανε 3,80€. Στο Ντότζο ένα τεύχος 3$ κοστίζει 3,40€. Στο ιντερνετ ξέρεις ειδικά στο mycomicshop.com με ειδικές προδιαγραφές πετυχαίνεις και free ταχυδρομικά οπότε και τιμές έως και 1,5€ το τεύχος.
  23. Χρονια πολλά φίλε spidy να τα εκατοστησεις.
  24. gagapiou

    ΝΤΙΚ ΧΕΡΙΣΟΝ

    Άλλη μια ψήφος υπέρ του Ντικ Χέρισον καθώς μου άρεσαν πολύ και τα δύο και εμένα. Λίγο αστυνομικό, λίγο μυστήριο, λίγο Λαβκραφτ γενικά μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. έχει υποσχεθεί και η Μαμούθ πως θα το συνεχίσει, αναμένω λοιπόν με αγωνία.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.