Jump to content

Manitou

Members
 • Content Count

  1,808
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Manitou last won the day on December 4

Manitou had the most liked content!

Community Reputation

12,654 Excellent

About Manitou

 • Rank
  ChrisLav
 • Birthday 01/02/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ξάνθη
 • Country
  Greece
 • Profession
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 • Interests
  Κόμιξ, Ποδήλατο, Βιβλία, Μουσική

Recent Profile Visitors

4,998 profile views
 1. Το ψηφίζω σαν το μήνυμα του μηνα. Ανετα. Καλά τα λέει ρε ο @hudson Γατάκια που νομίζατε ότι δεν τα είχαν προβλέψει όλα...
 2. Ενδιαφέρον. Δεν το πήρα είδηση αν και μπαίνω συχνά στο site τους. Να είναι άραγε καθαρά παιδικό?
 3. Και έχω να σχολιασω εδώ ότι το νέο αίμα του forum μας (νέα μέλη ή πρόσφατα επανενεργοποιημένα) τον τελευταίο αρκετό καιρό μας έχει ανανεώσει αρκετά και είναι πολύ πολύ ωραίο!!! Άσχετο με το τοπικ αλλά το καλό πρέπει να λέγεται.
 4. Και είναι και του Ντίκενς κιόλας. Γι αυτό σου έγραψα για το ρίσκο γελώντας πιο κάτω. Ήταν σαν να έγραφες για τη "Χιονάτη" ότι "βάζω στοίχημα ότι θα έχει τους επτά νάνους". Respect όμως για το αυτομαστιγωμα σου όταν το πήρες χαμπάρι. Είσαι νέος και ωραίος!!!
 5. Τα πρόσφατα Μικυ Μαους πάντως είναι καταπληκτικά σε αυτόν τον τομέα. Έχω διαβάσει ιστορίες οικολογίας, ιστορίες για τη σωστή χρήση του ίντερνετ, ιστορίες για το μπουλινγκ κ.α. Μια καταπληκτική ιστορία για τον εφηβικό εκφοβισμό που δεν θυμάμαι πως τη λένε είχε να κάνει με τα παπάκια που είχαν έναν φίλο εκφοβιστη και η όλη ιστορία ήταν στο να αναδείξει το γιατί ένα παιδί γίνεται εκφοβιστης. Στο τέλος δε που βρήκαν την πηγή του κακού (οι γονείς του παιδιού του ασκούσαν πίεση και αυτό με τη σειρά του την έβγαζε στα άλλα παιδιά) τη θεραπευσαν και έγιναν φίλοι. Φοβερή ιστορία.
 6. Πολύ ωραίο θέμα. Νομίζω ότι λείπει αυτό το τεύχος που ανέβασε το επίπεδο κάπου στο τεύχος 2100 ίσως. Μπορεί να είναι αυτό με τη ράχη που λες. Πάντως από ένα σημείο και πέρα υπήρχαν τεύχη με μοντέρνες ωραίες ιταλικές ιστορίες όπως ο πράκτορας Ντακ κ.τ.λ. Αν σκεφτώ θα γράψω κ αλλά.
 7. @Bilis και @Laz33 και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Χρειάζεται προσεκτική επιλογή. Από εκεί και πέρα πεδίον δόξης λαμπρό. Εγώ είχα φιλόλογο που το 1995 μας έκανε κομμάτι του "Αστερίκιος εν Ολυμπία". Βέβαια ο συγκεκριμένος μας είχε πάει εκδρομή στο νεκροταφείο της Κέρκυρας (από εκεί κατάγομαι) για να μας δείξει τους τάφους επιφανών Κερκυραίων και να μας κάνει μια ολόκληρη διάλεξη σχετικά με το να μην αγχωνόμαστε στη ζωή γιατί όλοι μια μέρα θα γίνουμε τροφή για τα σκουλήκια. @O Φρατζάτος δεν μπορούσα να μην γελάσω με τον Punisher και τα ΕΠΑΛ. Έχοντας κάνει μάθημα προ εικοσαετίας εκεί δεν μπορούσα να μην συμφωνήσω.
 8. Το κόμικ όπως πολύ καλά γνωρίζουμε εμείς εδώ μέσα είναι μια τέχνη. Τα παιδιά μας πρέπει να έχουν πρόσβαση στις τέχνες από μικρά. Βρίσκω μόνο θετικά σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του @Θεόδωρος. Ακόμα και για τον Punisher
 9. Αυτό θα άξιζε να αυτονομηθεί σαν θέμα. Και εγώ πιστεύω ότι κάποια εξ αυτών (π.χ. το Punisher) είναι λίγο βίαια για ένα σχολείο. Όμως θεωρώ σωστή την κίνηση των κόμιξ στα σχολεία. Πολύ σωστή. Πιο πολύ θα σκεφτόμουν κάποια graphic novel δικά μας (π.χ. Ερωτόκριτος, Χαλεπάς, Μυστικά του Βάλτου) κάποια ξένα (π.χ.αυτο με τα κοτσύφια) αρκετα BD (το τελευταίο ΛΛ έχει θέση σε σχολείο) κάποια εβδομαδιαία Μίκυ Μαους που έχουν φοβερά διδακτικές ιστορίες και φυσικά κάποια από τα Graphic novel που αναφέρει ο φίλος μας ο @Θεόδωρος. Ας πούμε το Marvels ή αυτά για τους Χ Μen.
 10. Πρωτότυπες επιλογές. Μου άρεσαν. Το τρυφερό πόδι είναι η αγαπημένη μου από τις δικές σου. Δεν θα την έβαζα στις πέντε αγαπημένες μου αλλά σίγουρα στην πρώτη δεκάδα. Ωραίος.
 11. Εγώ νομίζω θα τον πάρω. Μου άρεσε ο 12 και θέλω να έχω την ιστορία ολόκληρη. Πάντως και εγώ έχω γίνει πολύ επιλεκτικός. Λογικό άλλωστε για κάποιον σαν και μένα χωρίς καθόλου επαφή με το είδος.
 12. Πολύ καλό τευχάκι. Το απόλαυσα. Πλέον έχω σχεδόν τα πάντα όλα του Κλήμη με αφιερώσεις παρακαλώ. Το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα του. Γλυκό χιούμορ και πανέμορφο σχέδιο!!!! Και φυσικά εξαιρετική εκτύπωση και χρώματα σε μια παρα πολύ καλή αυτοέκδοση. Αν θέλετε να το προμηθευτείτε βρείτε στο fb τον Κλήμη!
 13. @Laz33 πραγματικά είναι παράξενο αυτό με τον Αστερίξ και τον ΛΛ. Όμως τα ΛΛ είναι παραπάνω από τα διπλάσια. Οπότε έτσι βγαίνει ίσως το νούμερο αυτό.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.