Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Χα χα Αχ βρε Καθημερινή με τα μηνιαία ημερολόγια σου! Τέσπα, η ιστορία με τον Τζούνιορ και τους φίλους του μεγάλους θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.Ανυπομονώ!
 3. Δες κι εδώ : https://www.mycomics.gr/sales/sales.htm , ο φίλος Κωστής έχει αναρτήσει προς πώληση αρκετά από αυτά που σου πρότειναν οι φίλοι του forum και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς γιατί είναι πρώτα από όλα ομοιοπαθής κι όχι έμπορος .
 4. Λογικό λοιπόν. Έχουμε και σελίδα στη wiki που μπορεί να σε βοηθήσει. Την έβαλαν και τα παιδιά παραπάνω σε κάποιο ποστ. Πάντως περιμένουμε και καλύτερες ιστορίες με τον Φαντομία όπως το κρόσοβερ με τον Φάντομ Ντακ
 5. Καλά κατάλαβα λοιπόν Όσον αφορά τον Φαντομία, σίγουρα το σχέδιο και η όλη ατμόσφαιρα που έχει στήσει ο Τζερβάζιο είναι από τα ατού της σειράς. Δεν τα 'χω διαβάσει όλα όντως, παρά μόνο κάποια λίγα από τα πιο πρόσφατα Αλμανάκο της Νέας Ακτίνας (όπως ο Θησαυρός της Φαντομίνικ που ανέφερα) και όσα δημοσίευσε το ΚΟΜΙΞ της Καθημερινής. Θα έχω στο νου μου για παραπάνω ιστορίες. Έχω και αρκετές ιστορίες του στα ΜΜ της Καθημερινής τα οποία ομολογώ τα περισσότερα είναι αδιάβαστα Ήταν σε μια φάση λίγο πριν σταματήσω τα Disney κόμικς, που τα έπαιρνα απλά για συλλογή, είχα και πανελλήνιες τότε και δεν πολυπρολάβαινα. Ευκαιρία να τα τσεκάρω τώρα.
 6. Today
 7. Γενικά για το ΚΟΜΙΞ θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα Τόσο καιρό το κάναμε άλλωστε. Δεν κάτι λίγο ακόμα. Ταιριάζει πάντως με το νέο έτος να κάνουν μια καινούργια αρχή.
 8. Πρέπει να διαβάσεις όλη τη σειρά Κάποιες ιστορίες είναι πολύ καλές, κάποιες λιγότερο αλλά δεν έχει σημασία. Είναι ένα πρότζεκτ που ο δημιουργός έχει φτιάξει με πολύ αγάπη και έρευνα. Χαίρομαι πολύ για αυτό φίλε Χρήστο και μας τιμά. Προσπαθούμε πολύ με τα παιδιά για να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε δουλίτσα ακόμα... Πάντως όποιος θέλει παιδιά μπορεί να μας βοηθήσει είτε λέγοντας κάνουμε τυχών διορθώσεις σε σελίδες ή κάνοντας ο ίδιος κάποια σελίδα. Στόχος πάντως είναι να πιάσουμε τις σελίδες για τα Μεγάλα Σήριαλ να φτιάξουμε και άλλες αλλά και να γεμίσουμε και με άλλες πληροφορίες όσον αφορά τη σειρά. Γενικά υπάρχουν πραγματάκια... Αυτές τις μέρες προσωπικά έχω κάποιες βελτιώσεις που θέλω να κάνω και θα τις δείτε σύντομα. Γενικά, ο Φάντομ άλλαξε με τον χρόνο διότι άλλαξαν και οι Ντισνεικοί περιορισμοί που έγιναν ακόμα περισσότεροι Νομίζω ότι πλέον δεν το δείχνουν έτσι εξαιτίας των περιορισμών που είπα παραπάνω αλλά ο Φαντομίας δεν εφίσταται αυτούς τους περιορισμούς. Μπορεί πιο εύκολα να κάνει πράγματα που θυμίζουν μασκοφόρο ληστή/εκδικητή. Ναι η ίδια είναι αλλά το σωστό όνομα της είναι Ντόλυ Πάπρικα πλέον Ακόμα, πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσεις όλη τη σειρά του Φαντομία και θα εκτιμήσεις την ιστορία παραπάνω, διότι όπως είπα παραπάνω ο δημιουργός έχει ρίξει μεράκι και έρευνα.
 9. Μιας και είπα να ξαναπιάσω BD, ξεφυλλίζω διάφορα τεύχη από Ιζνογκούντ και Λούκυ Λουκ που έχω από παλιά, για να δω ποιος μ'αρέσει περισσότερο και να επικεντρωθώ εκεί στις αγορές μου. Διαπιστώνω λοιπόν το εξής. Μόνο εμένα μου άρεσαν τόσο οι Εφιάλτες του Ιζνογκούντ; Από μικρός θυμάμαι να μου κάνουν μεγάλη εντύπωση γιατί σατύριζαν ξεκάθαρα διάφορα κοινωνικοπολιτικά φαινόμενα, με πολύ πιο εμφανή και άμεσο τρόπο από ότι οποιοδήποτε Αστερίξ ή Λούκυ Λουκ (στα δικά μου τότε παιδικά μάτια, δυστυχώς δεν έχω κάνει σύγχρονη ανάνγωση των Αστερίξ και Λούκυ Λουκ μου). Θυμάμαι να το διαβάζω παιδάκι και να νιώθω "αυτό το κόμικ είναι για πιο μεγάλα παιδιά", κάπως έτσι Παρόλα αυτά έχω διαβάσει παντού να το θάβουν και να λένε ότι το χιούμορ είναι πολύ γαλλικό και δεν μεταφράζεται εύστοχα.
 10. Έχει βγάλει η cinebook μια τούμπανο έκδοση που περιλαμβάνει τις ιστορίες του Λούκυ Λουκ με χρονολογική σειρά. Προέρχεται απ΄τη γαλλική έκδοση Lucky Luke L΄Integrale. Στη cinebook την ονόμασαν Lucky Luke The Complete Collection. Αποτελείται από 3 σκληρόδετους τόμους 200+ σελίδων με τουλάχιστον 40 σελίδες έξτρα υλικό. Θ΄ακολουθήσουν κι άλλοι τόμοι, ήδη ανακοινώθηκε ο 4ος για Ιανουάριο του ΄21. Ο 1ος τόμος ξεκινάει με την ιστορία "Αριζόνα 1880" (η 1η ιστορία ΛΛ που γράφτηκε ποτέ) κι έχει άλλες 6 μικρές (συν 2 μονοσέλιδες) που δημοσιεύτηκαν στα άλμπουμ "Κίτρινος Πυρετός", "Αριζόνα" και "Ροντέο". Κοίταξα από περιέργεια τον 1ο τόμο και είδα ότι έχει τη "χαμένη" σελίδα 7 της ιστορίας "Το χρυσωρυχείο του Ντικ Ντίγκερ" που περιέχεται στο άλμπουμ "Κίτρινος Πυρετός". Μάλιστα απ΄ό,τι γράφει μέσα (πριν από κάθε ιστορία έχει πληροφορίες) η σελίδα αυτή δημοσιεύτηκε μόνο στην 1η έκδοση της ιστορίας που έγινε στο περιοδικό Le Journal de Spirou #484. Για κάποιο λόγο δεν συμπεριλήφθηκε έπειτα στα άλμπουμ. Στην Ελλάδα δεν την έχουμε δει ποτέ. Την ανεβάζω στ΄αγγλικά
 11. Δεκέμβριο??? ΠΩωωω έχουμε ακόμα δρόμο,τουλάχιστον να μας δώσουν ωραίες ιστορίες στο μίκυ
 12. Μπορούν να έχουν υλικό μέχρι και το Δεκέμβρη. Βασικά δες το ανανεωμένο μου ποστ εδώ.
 13. Άντε άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά ολόκληρο ΚΟΜΙΞ και έχει κεντρική 10σέλιδη,αν θυμάμαι καλά από το θέμα με τις ανατυπώσεις του Ρόσα το μαρτυριό μας τελειώνη τον Σεπτέμβριο.
 14. ...η οποία όμως, εξακολουθεί να μένει ζωντανή στην μνήμη και την καρδιά μας, μέσα από αυτά τα περιοδικά.
 15. Καλά πιο λειψό ημερολόγιο δεν έχουν βγάλει... Το ΜΜ #312 έχει μια ιστορία που όντως σκεφτόμουν χτες ότι θα ήταν ωραίο να δούμε και τσουπ μπήκε. Άρα μάλλον το 313 θα έχει την συνέχεια της Και το εξώφυλλο θα είναι αυτό Μην ξεχνάμε ότι η ιστορία με τους φίλους του Τζούνιορ που μεγάλωσαν είναι 4 μέρη και 144 σελίδες. Το σενάριο είναι από τον Μπρούνο Έννα! Μαζί με τον Αρτιμπάνι είναι οι2 τοπ σεναριογράφοι της Ιταλίας αυτή τη στιγμή Ανυπομονώ λοιπόν. Είναι ο μήνας του Ντόναλντ άρα έπρεπε να βάλουν κάτι καλό.
 16. Μάλλον λάθος έγινε. Δωρεάν μόνο για παραγγελίες άνω των 50€. Για πιο κάτω αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 4.50€ με ΕΛΤΑ και 6€ με κούριερ. Έχουν μεγάλη ποικιλία και διαθεσιμότητα σε προϊόντα, έχουν αρκετά καλές τιμές, είναι πολύ εξυπηρετικοί, αλλά τα μεταφορικά τους είναι φαρμακείο Edit: @Tsaklas βλέπω Αθηναίος είσαι. Μην το σκέφτεσαι. Πάνε απ΄το κατάστημα να τα πάρεις.
 17. @Tsaklas Πάρε ένα τηλέφωνο τη Μυρτώ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Είναι πολύ εξυπηρετική
 18. Έβαλε η καθημερινή μερικά από τα τεύχη που θα βγουν τον Ιούνιο. Περίμενα πως και πως να δω το εξώφυλλο του ΜΜ 313 (το καλό που τους θέλω να κάνουν κάτι καλό σε αυτό το τεύχος🤣) αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε.
 19. Προστέθηκαν εξώφυλλα/οπισθόφυλλα των τευχών 48 & 76
 20. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα δωρεάν μεταφορικά; Πάνω-πάνω λέει από 50 ευρώ και άνω, αλλά στο καλάθι όταν κάνω εκτίμηση μεταφορικών έχει κανονικά επιλογή για δωρεάν, χωρίς να κοστίζουν 50 ευρώ τα προϊόντα. Είναι δική τους αβλεψία ή ισχύει κάτι άλλο;
 21. Προσωπικά μεγάλωσα με Αλμανάκο γύρω στο 190+ οπότε στα παιδικά μου μάτια οι ιστορίες του Φάντομ να μάχεται με όλο και πιο εξωπραγματικούς εχθρούς ήταν λατρεμένες και τις θυμάμαι με νοσταλγία. Στο θέμα μας τώρα. Πήρα κι εγώ χθες το νέο ΜΜ και το διάβασα ολόκληρο. Πραγματικά πολύ ευχάριστο τεύχος. Η κεντρική ιστορία με την Ντόλυ Πάπρικα (είναι η ίδια που θυμάμαι ως Φαντομίνικ από το Αλμανάκο;) αρκετά όμορφη, ρομαντική και περιπετειώδης, δεν ξετρελάθηκα αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Η 2η ιστορία με το Σπαθί στο Παγάκι (κακή μετάφραση, ο τίτλος "Το Σπαθί των Παγωτών" που προτάθηκε εδώ, πολύ καλύτερος) απίστευτα χιουμοριστική, σε σημείο με έπιασα για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό να γελάω δυνατά με κόμικ. Η πραγματική έκπληξη όμως ήταν η ιστορία με τον Γκούφυ και τον Χειροπαίδαρο. Πραγματικά απολαυστικότατη. Οι υπόλοιπες ήταν κλασικές ιστορίες Disney χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ειδικά στον Διαστημικό Σερίφη Πασχάλη βαρέθηκα. Συνολικά όμως ένα τεύχος που όντως άξιζε την προσοχή μου! Τι θα γίνει με το επόμενο; Δεν έχουμε κανένα στοιχείο; Νόμιζα θα ξέραμε το επόμενο τέυχος από κανένα ημερολόγιο της Καθημερινής όμως μάλλον είναι νωρίς ακόμα.
 22. @damiandkj Καλώς τον φίλο από τα παλιά Ποιός θα το έλεγε...μπήκες στο GC μετά από 11 χρόνια βλέποντας το Λανφέστ σε ελληνική έκδοση Στα έλεγα εγώ...ποτέ μη λες ποτέ Πάλι καλά που είχες τον κωδικό... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ευχαρίστησε που έγραψες πάλι εδώ μέσα... πόσες αναμνήσεις μου έφερες.... δεν θα ξεχάσω τα 650 χιλιόμετρα που κάναμε 4 παλικάρια για να έρθουμε να σε γνωρίσουμε Αλήθεια... έχεις να μας κάνεις καμία παρουσίαση για τίτλο που θα ήθελες στα ελληνικά; ποτέ δεν ξέρεις Αν θέλεις το παλιό nickname, να στο βάλω αλλά θα συνδέεσαι με αυτό πλέον
 23. Σπαιντερμαν 271 για εμενα ει δυνατον Ευχαριστω
 24. Διαγωνισμός Περιοδικού Μπλεκ! Οι αναγνώστες μας, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, θέλουμε να έχουν μια διαδραστική σχέση με τις εκδόσεις μας. Είναι πάντα όμορφο για εμάς να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας. Γι' αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να διεξάγουμε έναν ακόμα διαγωνισμό προτιμήσεων που σχετίζεται με το αγαπημένο σας περιοδικό! Στον νέο μας διαγωνισμό θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας τόσο τις προτιμήσεις για τα μέχρι τώρα τεύχη, όσο και τις προτάσεις σας για το μέλλον! Και βέβαια, επειδή θέλουμε πάντα οι διαγωνισμοί μας να έχουν χαρακτήρα γιορτής, ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες (νικητές και μη) θα κερδίζουν! Σας εξηγούμε παρακάτω τα πάντα με λεπτομέρειες: 1) Από σήμερα, μπορείτε να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία στη σελίδα του Μπλεκ στο fb. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής θα είναι η Δευτέρα 8/6 έως τις 23:59. 2) Την Τρίτη 9/6 και ώρα 12:00 θα ανακοινωθούν οι 3 νικητές που θα προκύψουν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, καθώς και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη σελίδα του Μπλεκ στο fb. ΔΩΡΑ - Οι 3 νικητές θα κερδίσουν από μια Δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ. - Όλοι οι Ψηφοφόροι του Διαγωνισμού θα κερδίσουν Εκπτωτικό Κουπόνι Μικρός Ήρως 10%! ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - Έχετε δικαίωμα για μια συμμετοχή στο διαγωνισμό ανά fb account! - Όλες οι Δωροεπιταγές και τα Κουπόνια θα αποσταλούν την Τετάρτη 10/6 έως τις 17:00. - Όλες οι Δωροεπιταγές και τα Κουπόνια θα πρέπει να εξαργυρωθούν έως την Παρασκευή 12/6 στις 23:59 από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mikrosiros.gr. - Για την εξαργύρωση των κουπονιών, στη δήλωση των στοιχείων σας, θα πρέπει να εισάγετε το ίδιο email που εισήγατε κατά τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία! - Τα κουπόνια έχουν ισχύ για αγορές Εκδόσεων Μικρός Ήρως. Δεν αφορά τις συνδρομές, τις προσφορές και τα έντυπα άλλων εκδοτικών.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.